این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
من اصلا کاری به افزایش فروش . اینا ندارم.بزرگترین بازی مایکرو اونم تو آمریکا با باندل اختصاصی طرح روی بدنه ( :d ) و تبلیغات اونطوری و فن بیس فوق العاده کمتر از یک کالکشن نسل هفتمی فروخته!!!بعد میگی واسه چی :d
من حس میکردم خیلی از فن های Xbox بعد از اومدن H5 برن کنسول بخرن و 20% از اونایی که کنسول نداشتن واسه این بازی باندلشو تهیه کنن.حالا که باندلش کمتر از باندل کالکشن UC فروخته بنظرم آمارش فاجعست حالا هرجوری میخوای بگی بگو
پ.ن:کاش لانچ TR رو یکی دو هفته عقب مینداختن .بنظرم بیشتر تا خیلی بیشتر باید میفروخت زیر اسما گم شده رسما!
توییت کریس براون یکی از مدیران محصولات سونی(خبر نداشته کمتر از 57600 فروش داشته) و جواب پاول رسچنسکی از استودیو اوولوشن (سازنده DriveClub) که بهش گفته نگران نباش سال آینده روی PS4 فروش بیشتری خواهد کرد:d
باندل 500 دلاری باید بیشتر از باندل 350 دلاری بفروشه؟!
باندل 500 دلاری باید بیشتر از باندل 350 دلاری بفروشه؟!
That Kid Chris.
اگه پای هیلو که به نوعی شناسنامه xbox هست وسط باشه اره بنظرم باید بیشتر بفروشه.
کسی که تو این بازه XBOX میگیره مطمئنن HALO یکی از اولویتاشه پسه که بهتره بندل باشه
اینا کارشناس و تحلیل گر ندارن ؟ چرا انقدر بی فکر پس؟؟TR انحصاری PS4 میشد تو این شرایط قطعی آب خوب میفروخت اما الان کامل قربانی F4 شد. عملا محو شد. به نظرم روی PS4 هم با همین شرایط فروش خوبی نمیکنه. اول اینکه مثلا من TR فن دو ماه دیگه رو PC بازی میکنم. و اینکه تا انتشار TR جناب UC4 منتشر شده و مردم بازی کردن. که یعنی بالارفتن سطح انتظار و اون موقع بعد از تجربه UC4 دیگه کسی TR رو زیاد تحویل نمیگیره. در نتیجه به نظرم SE با این تصمیم اشتباه بازی خودش رو نابود کرد!
پس شما درک درستی از قیمت و Limited Edition بودن یک کنسول و انتظارات از فروشش و ... ندارید. مقایسه کردن باندل پایه PS4 با یک باندل Limited Editionـه 500 دلاری خودش گویای همه چیز هست.
اینا کارشناس و تحلیل گر ندارن ؟ چرا انقدر بی فکر پس؟؟
مقایسه کردن باندل پایه PS4 با یک باندل Limited Editionـه 500 دلاری خودش گویای همه چیز هست.
درسته به لحاظ قیمت یکی نیستن اما اینکه انتظار داشته باشی باندل Halo 5، بزرگترین انحصاری مایکرو، با وجود این همه تبلیغ اندازه باندل یه کالکشن نسل قبل بفروشه انقدر که تو سعی داری بگی بعید نیست. ضمن اینکه 500 دلار اصلا برای بانلد هیلو رقم بالایی نبود. کامل ضعیف تر از انتظار عمل کرده.
باشه داداش شما که درک درستی دارید بگید که چرا باید این طور باشه؟
واسه عنوانی مثل هیلو 5 و اون هایپ و فن بیس پشتش, با وجود لیمیتد بودنش, حتا با همون اختلاف 150 دلاریش باید اینقدر جلوی یه کالکشن نسل قبلی کم بیاره؟
تو بدترین حالتش باید حداقل برابر میشد.
150 دلار واسه باندلی که به نوعی میشه اونو پدر xbox دونست نباید عاملی باشه واس کم اوردنش پیش انچارتد کالکشن که یه بازی نسل قبلی محسوب میشه.
حالا شما دوست داری از اون وری ببین ولی صورت مساله یه طرف داره.:d
اینو میتونیم با یه مقایسه عددی بعدها با باندل مشابه (سونی) اگه ارائه شد از طرف سونی واسه u4 بسنجیم و مقدار فروشش رو با هیلو کالکشن مقایسه کنیم.
البته اگه درکمون درست باشه
خط اخره نوشتمو اگه بخونی و صد البته درک خاصی هم نمیخاست برای فهمیدنش منم همین رو عنوان کردم که اگه سونی باندل 500 دلاری داد واسه u4 میشه با باندل هیلو کالکشن مقایسش کرد و دید ایا یه عنوان میتونه باعث فروش یه باندل خاص به نسبت یه کالکشن نسل قیلی روی کنسول رقیب بشه یا نه.هر وقت سونی باندل 500 دلاری UC4 رو معرفی کرد و اون باندل بیشتر از باندل عادی 350 دلاری فروخت میتونید درکتون رو بسنجید.