آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

TR انحصاری PS4 میشد تو این شرایط قطعی آب خوب میفروخت اما الان کامل قربانی F4 شد. عملا محو شد. به نظرم روی PS4 هم با همین شرایط فروش خوبی نمیکنه. اول اینکه مثلا من TR فن دو ماه دیگه رو PC‌ بازی میکنم. و اینکه تا انتشار TR جناب UC4 منتشر شده و مردم بازی کردن. که یعنی بالارفتن سطح انتظار و اون موقع بعد از تجربه UC4 دیگه کسی TR رو زیاد تحویل نمیگیره. در نتیجه به نظرم SE با این تصمیم اشتباه بازی خودش رو نابود کرد!:دی

این که یکسری کار TR تموم شده میدونن و نابود شده ! از اون حرف های عجیب هست ، به هر حال زمان انتشار بد پشت یک عنوانی مثل F4 و این که نسخه قبل همزمان رو 3 تا پلتفرم اومد و این فقط رو یکی خودش از دلایل هست ولی نسخه قبلم به مرور به فروشش اضافه شد و اون فروش خوب رو کرد و اینم فروشش به مرور خوب میشه

سیاست اشتباهی بود به نظرم اولا ماکرو تمام انحصاری هاش رو تو یک بازه نزدیک به هم عرضه کرد دوما اونها رو انداخت با بازی های پر فروشی که کاملا بازار رو تحت تاثیر قرار میداد

در کل امیدی به فروش TR با این وضع نمیره ولی امیدوارم تو تعطیلات فروش خوبی بکنه

هر جروی حساب کنی tr نمیتونست f4 ر بیاره پایین و اون حرف ها که میزدن فقط برای هایپ بود
فرقی آنچنانی هم نمیکرد که انحصاری معنوی کدوم کنسول باشه
مثل اینکه فالوت از روش رد شد:d

قبل از اینکه فال اوت معرفی شه تومب رایدر تاریخ خورده بود. بعدش فال اوت خیلی شیک تِلِپ تاریخش رو انداخت روی روز عرضه تومب رایدر! بیشتر غرور احمقانشون اجازه نداد تاریخ رو تغییر بدن به نظرم :d
خریت کلا از سر و روی اینا میباره

جدا از بحث تاریخ عرضه بد و خوردن به تور FO4، یه مورد دیگه هم این وسط دخیل بوده.
یه خورده TR رو روی 360 بازی کردم. شدیدا حس دژاوو بهم دست داد. قشنگ معلوم بود ایده هاشون ته کشیده و واقعا بازی چیز خاصی برای ارائه نداشت. یعنی ثانیه ای نبود که به بازی قبلی فکر نکنم. همش فکر میکردم یه اکسپنشن برای بازی قبلی هست. تنها نکته مثبتش گرافیک و مدلینگ شخصیت ها بود.
به عنوان یه TR فن که شدیدا با نسخه های قدیمی حال کردم، اصلا از این رویه ای که CD برای ریبوت بازی در پیش گرفت خوشم نیومد. بازی رسما فراموش کرده که اسمش در مورد چی هست. 4تا مقبره زورکی توی بازی گذاشتن که مثلا بگن آره توی بازی مقبره هست. صحنه های اکشنش رو بیش از حد زیاد کردن. مغلطه بازی جای جای بازی موج میخوره. بازی نمیخواد TR باشه. هدفشون این بوده که آنچارتدنیزه کنن. یادشون رفته خودشون الگو برای آنچارتد بودن. واقعا مایه تاسفه.
یاد Anniversary و Legend و Underworld به خیر. ساعت ها میچرخیدی توی مقابر بزرگ و با معماهای مختلف سر و کله میزدی تا سر و تهشون رو بفهمی ولی این یکی؟

من اصلا کاری به افزایش فروش . اینا ندارم.بزرگترین بازی مایکرو اونم تو آمریکا با باندل اختصاصی طرح روی بدنه ( :d ) و تبلیغات اونطوری و فن بیس فوق العاده کمتر از یک کالکشن نسل هفتمی فروخته!!!بعد میگی واسه چی :d
من حس میکردم خیلی از فن های Xbox بعد از اومدن H5 برن کنسول بخرن و 20% از اونایی که کنسول نداشتن واسه این بازی باندلشو تهیه کنن.حالا که باندلش کمتر از باندل کالکشن UC فروخته بنظرم آمارش فاجعست حالا هرجوری میخوای بگی بگو :)

پ.ن:کاش لانچ TR رو یکی دو هفته عقب مینداختن .بنظرم بیشتر تا خیلی بیشتر باید میفروخت زیر اسما گم شده رسما!

باندل 500 دلاری باید بیشتر از باندل 350 دلاری بفروشه؟!

توییت کریس براون یکی از مدیران محصولات سونی(خبر نداشته کمتر از 57600 فروش داشته) و جواب پاول رسچنسکی از استودیو اوولوشن (سازنده DriveClub) که بهش گفته نگران نباش سال آینده روی PS4 فروش بیشتری خواهد کرد:d

abal_sshot-2.png

That Kid Chris.​

اگه پای هیلو که به نوعی شناسنامه xbox هست وسط باشه اره بنظرم باید بیشتر بفروشه.

پس شما درک درستی از قیمت و Limited Edition بودن یک کنسول و انتظارات از فروشش و ... ندارید. مقایسه کردن باندل پایه PS4 با یک باندل Limited Editionـه 500 دلاری خودش گویای همه چیز هست.

کسی که تو این بازه XBOX میگیره مطمئنن HALO یکی از اولویتاشه پسه که بهتره بندل باشه

خرید باندل هیلو نمیتونه برای هر کسی که دنبال "بازی کردن" هیلوـه، گزینه "بهتر" به حساب بیاد.

TR انحصاری PS4 میشد تو این شرایط قطعی آب خوب میفروخت اما الان کامل قربانی F4 شد. عملا محو شد. به نظرم روی PS4 هم با همین شرایط فروش خوبی نمیکنه. اول اینکه مثلا من TR فن دو ماه دیگه رو PC‌ بازی میکنم. و اینکه تا انتشار TR جناب UC4 منتشر شده و مردم بازی کردن. که یعنی بالارفتن سطح انتظار و اون موقع بعد از تجربه UC4 دیگه کسی TR رو زیاد تحویل نمیگیره. در نتیجه به نظرم SE با این تصمیم اشتباه بازی خودش رو نابود کرد!:دی
اینا کارشناس و تحلیل گر ندارن ؟ چرا انقدر بی فکر پس؟؟

پس شما درک درستی از قیمت و Limited Edition بودن یک کنسول و انتظارات از فروشش و ... ندارید. مقایسه کردن باندل پایه PS4 با یک باندل Limited Editionـه 500 دلاری خودش گویای همه چیز هست.

باشه داداش شما که درک درستی دارید بگید که چرا باید این طور باشه؟
واسه عنوانی مثل هیلو 5 و اون هایپ و فن بیس پشتش, با وجود لیمیتد بودنش, حتا با همون اختلاف 150 دلاریش باید اینقدر جلوی یه کالکشن نسل قبلی کم بیاره؟
تو بدترین حالتش باید حداقل برابر میشد.
150 دلار واسه باندلی که به نوعی میشه اونو پدر xbox دونست نباید عاملی باشه واس کم اوردنش پیش انچارتد کالکشن که یه بازی نسل قبلی محسوب میشه.
حالا شما دوست داری از اون وری ببین ولی صورت مساله یه طرف داره.:d

اینو میتونیم با یه مقایسه عددی بعدها با باندل مشابه (سونی) اگه ارائه شد از طرف سونی واسه u4 بسنجیم و مقدار فروشش رو با هیلو کالکشن مقایسه کنیم.
البته اگه درکمون درست باشه ;)

اینا کارشناس و تحلیل گر ندارن ؟ چرا انقدر بی فکر پس؟؟

بحث نبود کارشناس و تحلیل گر نیست. بحث تاخیر خوردن UC4 هست که معامدلات رو میریزه بهم. اگه UC4 تاخیر نمیخورد سونی یه بازی بزرگ و بفروش برای این برحه داشت بدون اینکه مایکرو جوابی براش داشته باشه. برای همین TR رو انحصاری کردن که بتونن با تبلیغ این بازی فروش PS4 رو مهار کنن (در نظر بگیرید PS4 در ترکیب با UC4 چه فروش میکنه). SE هم این وسط بابت انحصاری زمانی کردن لابد پول خوبی گرفته و می ارزه براش. یعنی این تحلیلی که شما میگی رو انجام دادن. حتما میدونستن عرضه TR انحصاری روی X1 (کنسول کم فروش تر) اونم تو شرایطی که UC4 میاد (اون موقع نمیدونستن تاخیر میخوره) یعنی فروش پایین اما خوب با پولی که از مایکرو میگیرن لاید جبران شده.

اما مشکل اینه که UC تاخیر خورد و در درجه اول برنامه های مایکرو بهم ریخت. و اینکه نمرات خوبی نگرفت و مایکرو هم خیلی روی تبلیغاتش مانور نداد!

مقایسه کردن باندل پایه PS4 با یک باندل Limited Editionـه 500 دلاری خودش گویای همه چیز هست.

درسته به لحاظ قیمت یکی نیستن اما اینکه انتظار داشته باشی باندل Halo 5، بزرگترین انحصاری مایکرو، با وجود این همه تبلیغ اندازه باندل یه کالکشن نسل قبل بفروشه انقدر که تو سعی داری بگی بعید نیست. ضمن اینکه 500 دلار اصلا برای بانلد هیلو رقم بالایی نبود. کامل ضعیف تر از انتظار عمل کرده.

درسته به لحاظ قیمت یکی نیستن اما اینکه انتظار داشته باشی باندل Halo 5، بزرگترین انحصاری مایکرو، با وجود این همه تبلیغ اندازه باندل یه کالکشن نسل قبل بفروشه انقدر که تو سعی داری بگی بعید نیست. ضمن اینکه 500 دلار اصلا برای بانلد هیلو رقم بالایی نبود. کامل ضعیف تر از انتظار عمل کرده.

باندل UC صرفاً یک باندل کالکشن نیست، باندل پایه PS4 هست. الان شما مدل پایه PS4 میبینی؟! قیمت 350$ قیمت پایه کنسول هست و اصلاً ربطی به کالکشن بودن و نبودن بازی نداره. سیاست یک بازی Free مایکروسافت رو سونی هم داره انجام میده و این کار رو با چندتا بازی داره انجام میده که یکیشون زودتر از بقیه در دسترس قرار گرفته بود.

باشه داداش شما که درک درستی دارید بگید که چرا باید این طور باشه؟
واسه عنوانی مثل هیلو 5 و اون هایپ و فن بیس پشتش, با وجود لیمیتد بودنش, حتا با همون اختلاف 150 دلاریش باید اینقدر جلوی یه کالکشن نسل قبلی کم بیاره؟
تو بدترین حالتش باید حداقل برابر میشد.
150 دلار واسه باندلی که به نوعی میشه اونو پدر xbox دونست نباید عاملی باشه واس کم اوردنش پیش انچارتد کالکشن که یه بازی نسل قبلی محسوب میشه.
حالا شما دوست داری از اون وری ببین ولی صورت مساله یه طرف داره.:d

اینو میتونیم با یه مقایسه عددی بعدها با باندل مشابه (سونی) اگه ارائه شد از طرف سونی واسه u4 بسنجیم و مقدار فروشش رو با هیلو کالکشن مقایسه کنیم.
البته اگه درکمون درست باشه ;)

نه هایپ، نه فن بیس و نه عنوانی مثل هیلو باعث نمیشن که Entry Price برای خیلی از مشتریها تغییر کنه. باندل لیمیتد هیلو 5 (برخلاف هیلو 3 و ...) Entry Price خوبی نداشت. حالا میخواد پدر باشه، پسر باشه یا .... . خریدارهایی که دوست دارن یک چیز خاص داشته باشن یا میخوان کالکشن جمع کنن میرن همچین باندلی یا نسخه‌های گرونتر بازی رو تهیه میکنن ولی سایرین (که تعدادشون هم کم نیست) میرن و نسخه عادی رو میگیرن. این برای تمام بازیها صدق میکنه و منحصر و مختص به هیلو و Xbox نیست.

هر وقت سونی باندل 500 دلاری UC4 رو معرفی کرد و اون باندل بیشتر از باندل عادی 350 دلاری فروخت میتونید درکتون رو بسنجید.

هر وقت سونی باندل 500 دلاری UC4 رو معرفی کرد و اون باندل بیشتر از باندل عادی 350 دلاری فروخت میتونید درکتون رو بسنجید.
خط اخره نوشتمو اگه بخونی و صد البته درک خاصی هم نمیخاست برای فهمیدنش منم همین رو عنوان کردم که اگه سونی باندل 500 دلاری داد واسه u4 میشه با باندل هیلو کالکشن مقایسش کرد و دید ایا یه عنوان میتونه باعث فروش یه باندل خاص به نسبت یه کالکشن نسل قیلی روی کنسول رقیب بشه یا نه.
گفتم همون طور که ملاک رو اینجا مقایسه با باندل انچارتد کالکشن قرار دادیم میتونیم اون موقع هم باندل u4 رو با باندل هیلو کالکشن مقایسش کنیم که امیدوارم همون 500 دلار قیمت بخوره تا بشه برگشت به همین صفحه و یه مقایسه تاریخی رو انجام داد.
من برم پی افزایش درک تا اون موقع :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or