آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

اولا نسخه استاندارد فیزیکی تو چندین جا از جمله فروشگاه خود ماکروسافت 45 پوند هست نه 40 پوند
Buy Halo 5 Guardians With Spartan Locke Armour – Only At GAME on Xbox One | Free UK Delivery | GAME
Microsoft Xbox - Microsoft Store UK

دوما تمام خبرها در این مورد ببینی به این شکل هست
The Xbox One title made £7.7m on day one, compared to Spectre's £6.3m.
Halo 5 made more money in first 24 hours than Spectre
کاملا مشخص در مورد فروش نسخه های بازی نیست در مورد درآمدزایی بازی هست

سوما فرض میگیریم کل 7.7 میلیون پوند از فروش فیزیکی و دیجیتالی بوده.با فرض نسخه فیزیکی 40 پوند و نسخه دیجیتالی 45 پوند و اینکه 80 درصد به صورت فیزیکی و 20 درصد به صورت دیجیتالی متوسط میشه هر نسخه 41 پوند
7.7 میلیون پوند بر 41 پوند تقسیم کنیم میشه حدود 187 هزار نسخه
با توجه به فروش 150 هزار نسخه ای هفته اول یعنی روز اول 150 هزار نسخه فیزیکی و 37 هزار نسخه دیجیتالی فروش داشته
4 روز بعد(Halo 5 روز 3 شنبه عرضه شد) هیچی فروش نداشته؟
این با عقل جور در میاد؟

چهارما خیلی از ناشرها فروش باندل ها هم در آمار درآمدشون حساب می کنند مثل اکتیویژن در آمار درآمد COD یا همین چند وقت پیش کونامی در آمار MGS V
تو Amazon و Shop to و خیلی جاهای دیگه هم من دیدم همون روزهای اول 40 پاوند بوده.
شما خودت اون بالا نسخه های مختلف بازی و Micro-transition رو لیست کردی بعد یهو تو محاسبات بعدی بیخیالشون شدی؟ :دی اینجوری نمیشه دقیق حساب کرد چون ما نمی دونیم چقدر از فروش بازی واسه نسخه استاندارد بوده و چقدر مثلا واسه Limited و چقدر سهم Micro-transition و چقدر سهم نسخه دیجیتالی و ...
درآمد خود باندل رو والا من تا حالا ندیدم مایکروسافت تو آمارش محاسبه کنه، یعنی اون بازی که داخل باندل هست که محاسبه میشه ولی خود باندل بعیده تو آمار درآمد بازی بیاد.
در مورد خبر هم خیلی از سایت ها اینجوری نوشتن:
Halo 5 sold £7.7 million at launch in the UK alone

در کل به نظر من اصلا نمیشه رو این آمار نظر دقیق داد و همه این چیزهایی که بحث میشه حدس و گمان هست. ولی من منظورم این بود که بعید میدونم فروش باندل 400 پاوندی هم جز درآمد بازی حساب بشه چون اصلا خنده داره همچین حرکتی :دی

- - -ویرایش - - -

با توجه به در پیش بودن عرضه CoD و اینکه مایکروسافت دیگه مارکتینگ بازی رو در اختیار نداره، اونایی که X1 رو طی چند روز آینده بخرن یه بازی مجانی که شامل CoD هم میشه دریافت میکنن.

otj6hf89l2axhz717oqu.jpg

به علاوه خیلی از فروشگاه ها به جز بازی مجانی، Gift Card یا کنترلر اضافی هم تو یکی دو روز خاص به مشتری ها میدن.

آخرین ویرایش:
آمار استیم یه 2 روزی هست اومده ، فکر کنم کسی نذاشتتش

1. Grand Theft Auto V
2. Fallout 4
3. Warhammer: End Times - Vermintide
4. Football Manager 2016
5. Counter-Strike: Global Offensive
6. ARK: Survival Evolved
7. The Binding of Isaac: Afterbirth
8. Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition
9. The Witcher 3: Wild Hunt
10. Rocket League

البته ارقام نباید خیلی بزرگ باشن ولی این GTA خیلی خوب میفروشه ، احتمالا از هفته بعد دیگه F4 رو باید چند هفته رتبه 1 ببینیم

Halo 5: Guardians Smashes Record with Biggest Halo Launch in History

One week after launching worldwide, Halo 5: Guardians has made history as the biggest Halo launch and fastest-selling Xbox One exclusive game to-date, with more than $400 million in global sales of Halo 5: Guardians games and hardware, pushing the franchise to over $5 billion lifetime. With the highest week one attach rate for a Microsoft first party title on Xbox One, the game was the most played of any game on Xbox One, as well as the most played on Xbox Live.

Fans have logged more than 21 million hours of total gameplay, including 12 million hours in campaign mode alone. The widely praised multiplayer modes have also led to nine million total hours played with nearly seven million multiplayer matches played across Arena and the all-new Warzone mode. In addition, Halo fans are taking to the new Requisition System in a big way, with over 45 million REQ Packs acquired, totaling more than 568 million REQ Cards.
Last week’s Halo 5: Live earned a GUINNESS WORLD RECORDS™ title for the most watched video game launch broadcast, setting a precedent with more than 330,000 unique streams on the evening of the broadcast. Additionally, content from the broadcast generated 5.5 million total views throughout the week. This resulted in a spike in digital sales of Halo 5: Guardians, leading to it becoming the best-selling digital game ever in the Xbox Store for an opening week

به هرحال اسپنسر همیشه راضیه :دی

آخرین ویرایش:
Media Create Sales: Week 44, 2015 (Oct 26 - Nov 1)

بعد از کاهش قیمت PS4 هم چنان در صدر جدول ژاپن قرار دارد

01./00. [PSV] God Eater: Resurrection <ACT> (Bandai Namco Games) (¥5.626) - 125.876 / NEW
02./00. [PS4] God Eater: Resurrection # <ACT> (Bandai Namco Games) (¥6.663) - 25.700 / NEW
03./00. [PSV] Yomawari <ADV> (Nippon Ichi Software) (¥6.458) - 22.472 / NEW
04./01. [3DS] The Legend of Zelda: TriForce Heroes <ADV> (Nintendo) {2015.10.22} (¥5.076) - 19.499 / 73.893 (-64%)
05./03. [3DS] Yo-Kai Watch Busters: Red Cat Team / White Dog Squad <ACT> (Level 5) {2015.07.11} (¥4.968) - 19.355 / 1.694.351 (-7%)
06./00. [PS4] God Eater: Resurrection (1/1)(Crossplay Pack & Animation Vol.1) <ACT> (Bandai Namco Games) (¥10.778) - 16.281 / NEW
07./04. [WIU] Super Mario Maker # <ACT> (Nintendo) {2015.09.10} (¥6.156) - 13.764 / 350.803 (-13%)
08./06. [WIU] Splatoon <ACT> (Nintendo) {2015.05.28} (¥6.156) - 11.969 / 749.477 (-9%)
09./00. [PS4] NBA 2K16 <SPT> (Take-Two Interactive Japan) (¥7.020) - 8.707 / NEW
10./07. [3DS] Animal Crossing: Happy Home Designer # <ETC> (Nintendo) {2015.07.30} (¥4.320) - 7.679 / 1.106.582 (-11%)
11./00. [XB1] Halo 5: Guardians # <ACT> (Microsoft Game Studios) (¥7.452) - 7.455 / NEW
12./08. [PSV] Minecraft: PlayStation Vita Edition <ADV> (Sony Computer Entertainment) {2015.03.19} (¥2.592) - 7.155 / 382.419 (-5%)
13./02. [3DS] PriPara Mezase! Idol Grand Prix No.1! <ACT> (Takara Tomy) {2015.10.22} (¥5.832) - 6.561 / 40.596 (-81%)
14./05. [3DS] 7th Dragon III Code: VFD <RPG> (Sega) {2015.10.15} (¥6.469) - 6.224 / 92.000 (-53%)
15./14. [3DS] Picross 3D 2 <PZL> (Nintendo) {2015.10.01} (¥3.240) - 6.162 / 64.309 (+4%)
16./00. [PS3] NBA 2K16 <SPT> (Take-Two Interactive Japan) (¥6.264) - 5.194 / NEW
17./09. [PS3] Winning Eleven 2016 <SPT> (Konami) {2015.10.01} (¥7.128) - 5.040 / 87.453 (-22%)
18./10. [3DS] Pokemon Super Mystery Dungeon <RPG> (Pokemon Co.) {2015.09.17} (¥5.076) - 4.923 / 248.417 (-23%)
19./13. [PS4] Metal Gear Solid V: The Phantom Pain # <ADV> (Konami) {2015.09.02} (¥9.072) - 4.100 / 415.820 (-17%)
20./12. [3DS] Pro Baseball Famista Returns <SPT> (Bandai Namco Games) {2015.10.08} (¥6.145) - 4.026 / 42.447 (-32%)

Top 20

3DS - 8
PS4 - 4
PSV - 3
WIU - 2
PS3 - 2
XB1 - 1

HARDWARE

+-------+------------+------------+------------+------------+------------+-------------+
|System | This Week | Last Week | Last Year | YTD | Last YTD | LTD |
+-------+------------+------------+------------+------------+------------+-------------+
| PS4 | 22.104 | 22.801 | 8.906 | 974.529 | 771.020 | 1.945.196 |
| 3DS # | 21.880 | 21.429 | 69.673 | 1.486.956 | 2.141.789 | 19.325.401 |
| PSV # | 15.173 | 13.763 | 11.406 | 764.582 | 972.319 | 4.288.509 |
| WIU | 9.127 | 9.961 | 4.696 | 508.178 | 443.183 | 2.651.758 |
| PS3 | 1.931 | 1.909 | 5.066 | 197.035 | 404.240 | 10.366.026 |
| XB1 | 534 | 1.009 | 599 | 15.130 | 34.927 | 58.397 |
| ALL | 70.749 | 70.872 | 100.475 | 3.946.410 | 4.873.963 | 38.635.287 |

- - -ویرایش - - -

more than $400 million in global sales of Halo 5: Guardians games and hardware
@Frobary

فروش Halo 5 که باید خیلی عالی باشه که انقدر در موردش صحبت میکنن. :دی ولی هنوز معلوم نیست خود بازی در مقایسه با نسخه های قبلی چه جایگاهی داره و احتمالاً باید چند روز دیگه هم صبر کنیم تا اولین آمار دقیق و بر حسب تعداد بازی های فروخته شده منتشر بشه.
اگه در مقایسه با قبلی ها فروش مناسبی داشته باشه (نه اینکه حتماً بهتر باشه، ولی فاصله زیادی هم نداشته باشه) زودتر اعلام میکنن. ولی در غیر این صورت بعید نیست دفعه بعدی میزان فروش اکشن فیگورها و لباس های طرح Halo رو هم جمع بزنن و بگن در عرض یک ماه فروش محصولات Halo 5 (نه فقط بازی!) بیشتر از همه Haloهای قبلی بوده. :دی

Halo 5 Reaches $400 Million in Sales to Become Biggest Halo Launch Ever

خوب مایکروسافت رسما اعلام کرده که فروش halo 5 تو هفته ی اول به بیش از 400 میلیون دلار در سراسر جهان رسیده! از طرفی این بازی در بین تمامی انحصاری های one سریع ترین فروش رو به خودش اختصاص داده!
Halo 5 Reaches $400 Million in Sales to Become Biggest Halo Launch Ever - GameSpot

خوب مثل اینکه این ریویوهای مزخرفی که جدیدا بازیهای UBI میگیرن و دانگریدایی که بعدا دچارش میشن بی تاثیر نبوده:d
Ubisoft has reported weakened sales and a net loss for the first half of its current fiscal year. The company anticipates a significant turnaround heading into the second half of the year, with a heavy release schedule through March 31.

Ubisoft sales for the first half slid 57 percent to €207.3 million ($), but came in above targets. Ubisoft says that the presence of Watch Dogs in the first half of last year helped push sales significantly higher. The company posted operating losses of €107.8 million ($) and €65.7 million in net losses.
Ubisoft did note that digital revenue is up significantly compared to the first half of last fiscal year. Full game and add-ons sold via digital distribution mechanisms now represent 48.3 percent of total sales, up from 27.8 percent in the same period.

گزارش مالی نشون میده که در نیم سال اول دچار ضرر مالی بودن ولی انتظار دارن با توجه به ترافیک نیمه دوم جبران شه

خبر بعدی هم که برای خودم زیاد خوشایند نیست اینه که یواش یواش فروش بازیهای دیجیتال UBI داره افزایش پیدا میکنه و به بالای چهل درصد فروش کلیشون رسیده

البته این خوشایند نبودن یه چیز کاملا شخصیه و بعضی ممکنه کلا خیلی دوستدار فروش دیجیتالی باشن که نظرشون محترم هست

اینم میزان فروششون روی پلتفورمهای مختلف به تفکیک. جالبه که UBI از اون دست پابلیشرهایی هست که فروش PC بخش قابل توجهی از فروششون رو تشکیل میده. و همینطور بخش Others که احتمالا بخش موبایل رو هم در برمیگیره رقیب بزرگی برای پلتفورمهای دیگست

zQ8byfc.jpg

آخرین ویرایش:
من دارم از همین الان به این می اندیشم که فروش ps4 توی امریکا توی ماه نوامبر چقدره.تصورشم برام سخته.کنسول بعد از کاهش قیمت توی این ماه دو تا باندل به شدت پرفروش داره.یکی باندل call of duty یکی باندل star wars هر دوتاشم انحصاریه و به شدت به نظرم به فروش کنسول کمک می کنه.علاوه بر همه این ها به نظرم جمعه سیاهم هست که باید توی اون روزم به شدت به فروشش اضافه بشه.من می خوام یه پیشبینی بکنم اونم فروش حدود یک میلیون و چهارصد دستگاه در طول این ماه هست.البته این پیشبینیم رو سعی می کنم به روز کنم.اگر استقبال خوب باشه یهو دیدی از یک و نیمم بیشتر شد:)

@ehsan_srk
خب من هم گفتم خود ناشر باید تو آمارش دقیقا بگه که فروش سخت افزار هم هست ولی تو آمار UK همچین چیزی نبود ولی اینجا دقیقا گفتن. تو آمار UK رقمش در مقایسه با Halo های قبلی اصلا بزرگ نبود ولی اینجا رقمش خیلی بیشتر از Halo 4 هست (100 میلیون دلار بیشتر که رکورد سری هم دست Halo 4 بوده) و خودشون گفتن به خاطر اضافه شدن سخت افزار به این رقم رسیدن. ولی در کل هنوز اعتقاد دارم اضافه کردن آمار سخت افزار به فروش نرم افزاری مسخره هست چون الان مشخص نیست فروش خود بازی چقدر بوده.
راستی این بخش رو هم نقل قول میکردی بد نبود:
This resulted in a spike in digital sales of Halo 5: Guardians, leading to it becoming the best-selling digital game ever in the Xbox Store for an opening week
یعنی اینکه احتمال زیاد آمار فروش دیجیتالی بیشتر از اون چیزی هست که خیلی ها فکر میکردن.

آخرین ویرایش:
@ehsan_srk
خب من هم گفتم خود ناشر باید تو آمارش دقیقا بگه که فروش سخت افزار هم هست ولی تو آمار UK همچین چیزی نبود ولی اینجا دقیقا گفتن. تو آمار UK رقمش در مقایسه با Halo های قبلی اصلا بزرگ نبود ولی اینجا رقمش خیلی بیشتر از Halo 4 هست (100 میلیون دلار بیشتر که رکورد سری هم دست Halo 4 بوده) و خودشون گفتن به خاطر اضافه شدن سخت افزار به این رقم رسیدن.
راستی این بخش رو هم نقل قول میکردی بد نبود:

یعنی اینکه احتمال زیاد آمار فروش دیجیتالی بیشتر از اون چیزی هست که خیلی ها فکر میکردن.
من فکر کنم قضیه خیلی مشخص باشه.تو اون خبر UK فقط 1 خبر ساده در مورد مقایسه درآمد Halo 5 با Spectre بود و هیچ توضیحی در کار نبود.1 خبر 1 خطی ساده اما اینجا PR رسمی ماکروسافت در مورد درامد Halo 5 با جزئیات هست.خودت فکر کن درامد 7.7 میلیون پوندی فقط نمی تونه برای فروش بازی باشه اونم تو روز اول باشه و مطمئنا سخت افزار هم داخل اش هست.1 چیز ساده و مشخص هست که همه جا این قبول دارن از گف گرفته تا reddit .حالا نظر تو فرق داره عیبی نداره و مشکلی نیست

اما در مورد قسمت دوم حرف ات وقتی خود ماکرو اعلام می کنه بهترین فروش دیجیتالی در هفته اول تاریخ Xbox Store هست 100 درصد این طور هست اما چرا ماکرو نمیاد دقیق عدد اش اعلام کنه؟بیاد مثل گذشته آمار فروش Halo اعلام کنه(البته من فکر می کنم ماکروسافت بعدا امار دقیق تر اعلام می کنه و بهتر میشه قضاوت کرد)
مثال میزنم 2 هم از 1 بیشتر هست 10 هم از 1 بیشتر هست.حالا اون 2 درسته یا 10 ؟

ویرایش:
من الان این تیکه تو ویرایش ات دیدم
تو آمار UK رقمش در مقایسه با Halo های قبلی اصلا بزرگ نبود
اتفاقا رقم اش نسبت به halo های قبلی بزرگ بود

First week sales revenue for Halo 2 and 3.
Halo 2 - £9.7 million / 260,000 units
Halo 3 - £16.9 million / 370,000 units
Halo 5 - £7.7 million (day one)/150,000 units

آخرین ویرایش:
من فکر کنم قضیه خیلی مشخص باشه.تو اون خبر UK فقط 1 خبر ساده در مورد مقایسه درآمد Halo 5 با Spectre بود و هیچ توضیحی در کار نبود.1 خبر 1 خطی ساده اما اینجا PR رسمی ماکروسافت در مورد درامد Halo 5 با جزئیات هست.خودت فکر کن درامد 7.7 میلیون پوندی فقط نمی تونه برای فروش بازی باشه اونم تو روز اول باشه و مطمئنا سخت افزار هم داخل اش هست.1 چیز ساده و مشخص هست که همه جا این قبول دارن از گف گرفته تا reddit .حالا نظر تو فرق داره عیبی نداره و مشکلی نیست

اما در مورد قسمت دوم حرف ات وقتی خود ماکرو اعلام می کنه بهترین فروش دیجیتالی در هفته اول تاریخ Xbox Store هست 100 درصد این طور هست اما چرا ماکرو نمیاد دقیق عدد اش اعلام کنه؟بیاد مثل گذشته آمار فروش Halo اعلام کنه(البته من فکر می کنم ماکروسافت بعدا امار دقیق تر اعلام می کنه و بهتر میشه قضاوت کرد)
مثال میزنم 2 هم از 1 بیشتر هست 10 هم از 1 بیشتر هست.حالا اون 2 درسته یا 10 ؟

ویرایش:
من الان این تیکه تو ویرایش ات دیدم

اتفاقا رقم اش نسبت به halo های قبلی بزرگ بود

First week sales revenue for Halo 2 and 3.
Halo 2 - £9.7 million / 260,000 units
Halo 3 - £16.9 million / 370,000 units
Halo 5 - £7.7 million (day one)
اول اینکه بگم مایکروسافت فروش هیلو ۴ رو هم این مدلی اعلام کرد و گفت بازی هفته اول ۳۰۰ میلیون دلار فروش داشته و اتفاقا اونجا هم با افتتاحیه فیلم های هالیوودی مقایسه کرد. اگر اشتباه نکنم آمار عددی از فروش هیلو ۴ از طرف مایکروسافت اعلام نشد و چند ماه بعدش گفتن تو مدت مشابه بیشتر از هیلو ۳ فروش داشته. من هنوز فکر میکنم اگه آمار فروش سخت افزار تو آمار بریتانیا وجود داشت عددش باید خیلی بزرگتر میشد. مثلا به نظر خودت عجیب نیست درامد جهانی هفته اول، خیلی بیشتر از هیلو ۳ باشه ولی درامد روز اول تو بریتانیا که دومین بازار مایکروسافت هست، خیلی کمتر؟ فروش روز اول هیلو خیلی زیاده و برای همین میگم اون ۷.۷ میلیون بزرگ نیست، مثلا هیلو ۴ روز اول ۲۲۰ میلیون دلار فروخت و ۴ روز بعدیش مجموعا ۸۰ میلیون دلار که افتتاحیه ۳۰۰ میلیونی داشت در کل.

نتیجه اینکه هر وقت فروشمون خوب نبود آمار دلار بدیم:d
آمار فروش هفته اول Halo 4 که به دلار اعلام شده:
Sales of ***39;Halo 4***39; Game Hit $220 Million - WSJ

تو این خبر ذکرشده که تو مدت مشابه Halo 4 بیشتر از Halo 3 توی آمریکا فروش داشته:
Halo 4 is Top-Selling Microsoft Studios Game of All Time in the U.S. - Xbox Wire

خود Halo 3 هم تو همین مدت مشابه ای که اعلام شد نزدیک 5 میلیون نسخه تو آمریکا فروش داشته که آمار خفنی هست، ولی می بینیم که مایکروسافت آمار Halo 4 رو با وجود بیشتر بودن تو این مدت اعلام نکرد و فقط به یه آمار دلاری بسنده کرد. در نتیجه وقتی از چیزی خبر ندارید اینقدر قاطع در موردش نظر ندید. مایکروسافت سه چهار ساله برای خیلی از بازی هاش درست و حسابی آمار رو اعلام نمیکنه و معمولا میگه فلان سری اینقدر فروش داشته.

آمار فروش هفته اول Halo 4 که به دلار اعلام شده:
Sales of ***39;Halo 4***39; Game Hit $220 Million - WSJ

تو این خبر ذکرشده که تو مدت مشابه Halo 4 بیشتر از Halo 3 توی آمریکا فروش داشته:
Halo 4 is Top-Selling Microsoft Studios Game of All Time in the U.S. - Xbox Wire

خود Halo 3 هم تو همین مدت مشابه ای که اعلام شد نزدیک 5 میلیون نسخه تو آمریکا فروش داشته که آمار خفنی هست، ولی می بینیم که مایکروسافت آمار Halo 4 رو با وجود بیشتر بودن تو این مدت اعلام نکرد و فقط به یه آمار دلاری بسنده کرد. در نتیجه وقتی از چیزی خبر ندارید اینقدر قاطع در موردش نظر ندید. مایکروسافت سه چهار ساله برای خیلی از بازی هاش درست و حسابی آمار رو اعلام نمیکنه و معمولا میگه فلان سری اینقدر فروش داشته.
سونی توی این نسل 40بار آمار دقیق داده خب وقتی مایکروسافت دائم داره از دادن آمار دقیق مخصوصا تعداد کنسول فروخته شده طفره میره یک نتیجه بیشتر نمیتونیم بگیریم وضعیت فروششون خوب نیست.وقتی وضعیت فروش سخت افزار خوب نباشه به طبع فروش نرم افزار هم میاد پایین. از ابتدای نسل تا الان آمارهایی که بیرون میاد به جز چندتا بازی محدود حکم به برتری قاطع فروش نرم افزاری بازیهای third party روی PS4 میده.اگه PS4 تونسته توی 23 ماه 30 میلیون کنسول بفروشه (تازه اونم با کاهش ندادن قیمت و نداشتن انحصاریه درست حسابی)حالا با کاهش قیمت PS4 و از راه رسیدن انحصاریهاش توی 2016 ممکنه از الان تا پایان 2016 یه 30میلیون دیگه کنسول بفروشه و این یعنی گرفتن بیشتر بازار توسط سونی و خالی موندن دست مایکرو.خب نتیجه این میشه که هی آمار دقیقو مایکروسافت میپیچونه.
میگید در مورد بازیهاش آمار درست حسابی نمیده ,خیلی خب سوال اینجاست پس چرا در مورد فروش خود XBOX ONE آمار دقیق نمیده؟

آخرین ویرایش:
سونی توی این نسل 40بار آمار دقیق داده خب وقتی مایکروسافت دائم داره از دادن آمار دقیق مخصوصا تعداد کنسول فروخته شده طفره میره یک نتیجه بیشتر نمیتونیم بگیریم وضعیت فروششون خوب نیست.وقتی وضعیت فروش سخت افزار خوب نباشه به طبع فروش نرم افزار هم میاد پایین. از ابتدای نسل تا الان آمارهایی که بیرون میاد به جز چندتا بازی محدود حکم به برتری قاطع فروش نرم افزاری بازیهای third party روی PS4 میده.اگه PS4 تونسته توی 23 ماه 30 میلیون کنسول بفروشه (تازه اونم با کاهش ندادن قیمت و نداشتن انحصاریه درست حسابی)حالا با کاهش قیمت PS4 و از راه رسیدن انحصاریهاش توی 2016 ممکنه از الان تا پایان 2016 یه 30میلیون دیگه کنسول بفروشه و این یعنی گرفتن بیشتر بازار توسط سونی و خالی موندن دست مایکرو.خب نتیجه این میشه که هی آمار دقیقو مایکروسافت میپیچونه.
سوال اینجاست چرا آمار دقیق نمیده؟
مگه من در مورد فروش كنسول صحبت كردم؟ من گفتم مايكروسافت خيلي وقته آمار فروش بازي هاش رو درست اعلام نميكنه اونم در حاليكه يه سري از بازي هاش واقعا فروش خيلي خوبي دارن. يه نمونه ـش رو هم كه با منبع و دليل توضيح دادم. اينكه چرا فروش كنسول درست اعلام نميشه احتمال زياد به خاطر همون قضيه اختلاف فروش با PS4 هست، ولي اينكه چرا فروش بازي هاش و علل الخصوص همين Halo 5 رو اعلام نكرده رو نميشه گفت به خاطر فروش پايين بوده. 400 ميليون دلار حتي با وجود محاسبه شدن سخت افزار واقعا عدد بزرگي هست، مايكروسافت هم صرفا خواسته با اين عدد بزرگ توجه ها رو به خودش جلب كنه و براي همين هست كه همچين تيترهايي رو شاهد هستيم:
Halo 5 Reaches $400 Million in Sales to Become Biggest Halo Launch Ever
Halo 5 Reaches $400 Million in Sales to Become Biggest Halo Launch Ever - GameSpot
به هر حال من نميگم فروش بازي حتما خفن بوده ولي وقتي قبلا براي يه فروش اوليه خفن يعني Halo 4، از آمار دلاري استفاده كرده، اصلا نميشه گفت كه به خاطر فروش پايين اومده و از آمار دلاري استفاده كرده. در ضمن فكر كنم به جز مايكروسافت يه سري شركت ديگه هم هستن كه آمار فروش خيلي از بازي هاشون رو درست و حسابي اعلام نميكنن و صرفا محدود به مايكروسافت نيست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or