این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
خود فیل اسپنسر تا حالا چند بار گفته که هدفش به دست اوردن اعتماد بازار هستسونی توی این نسل 40بار آمار دقیق داده خب وقتی مایکروسافت دائم داره از دادن آمار دقیق مخصوصا تعداد کنسول فروخته شده طفره میره یک نتیجه بیشتر نمیتونیم بگیریم وضعیت فروششون خوب نیست.وقتی وضعیت فروش سخت افزار خوب نباشه به طبع فروش نرم افزار هم میاد پایین. از ابتدای نسل تا الان آمارهایی که بیرون میاد به جز چندتا بازی محدود حکم به برتری قاطع فروش نرم افزاری بازیهای third party روی PS4 میده.اگه PS4 تونسته توی 23 ماه 30 میلیون کنسول بفروشه (تازه اونم با کاهش ندادن قیمت و نداشتن انحصاریه درست حسابی)حالا با کاهش قیمت PS4 و از راه رسیدن انحصاریهاش توی 2016 ممکنه از الان تا پایان 2016 یه 30میلیون دیگه کنسول بفروشه و این یعنی گرفتن بیشتر بازار توسط سونی و خالی موندن دست مایکرو.خب نتیجه این میشه که هی آمار دقیقو مایکروسافت میپیچونه.
میگید در مورد بازیهاش آمار درست حسابی نمیده ,خیلی خب سوال اینجاست پس چرا در مورد فروش خود XBOX ONE آمار دقیق نمیده؟
منظورش اینکه چرا مثل نسل قبل کنسول رو با چرتکه نمیشمارن دیگه..خود فیل اسپنسر تا حالا چند بار گفته که هدفش به دست اوردن اعتماد بازار هست
من نمفیهمم منظور شما از این که میترسن حقیقت ر بگن چی هست؟
حالا نظر شما محترم هست ولی فک کنم تولید 30 میلیون کنسول تو یک سال خیلی امکان پذیر نباشه چه برسه به فروش این مقدار دستگاه ! یه مقدار واقع بین باشیم!سونی توی این نسل 40بار آمار دقیق داده خب وقتی مایکروسافت دائم داره از دادن آمار دقیق مخصوصا تعداد کنسول فروخته شده طفره میره یک نتیجه بیشتر نمیتونیم بگیریم وضعیت فروششون خوب نیست.وقتی وضعیت فروش سخت افزار خوب نباشه به طبع فروش نرم افزار هم میاد پایین. از ابتدای نسل تا الان آمارهایی که بیرون میاد به جز چندتا بازی محدود حکم به برتری قاطع فروش نرم افزاری بازیهای third party روی PS4 میده.اگه PS4 تونسته توی 23 ماه 30 میلیون کنسول بفروشه (تازه اونم با کاهش ندادن قیمت و نداشتن انحصاریه درست حسابی)حالا با کاهش قیمت PS4 و از راه رسیدن انحصاریهاش توی 2016 ممکنه از الان تا پایان 2016 یه 30میلیون دیگه کنسول بفروشه و این یعنی گرفتن بیشتر بازار توسط سونی و خالی موندن دست مایکرو.خب نتیجه این میشه که هی آمار دقیقو مایکروسافت میپیچونه.
میگید در مورد بازیهاش آمار درست حسابی نمیده ,خیلی خب سوال اینجاست پس چرا در مورد فروش خود XBOX ONE آمار دقیق نمیده؟
اول اینکه بگم مایکروسافت فروش هیلو ۴ رو هم این مدلی اعلام کرد و گفت بازی هفته اول ۳۰۰ میلیون دلار فروش داشته و اتفاقا اونجا هم با افتتاحیه فیلم های هالیوودی مقایسه کرد. اگر اشتباه نکنم آمار عددی از فروش هیلو ۴ از طرف مایکروسافت اعلام نشد و چند ماه بعدش گفتن تو مدت مشابه بیشتر از هیلو ۳ فروش داشته. من هنوز فکر میکنم اگه آمار فروش سخت افزار تو آمار بریتانیا وجود داشت عددش باید خیلی بزرگتر میشد. مثلا به نظر خودت عجیب نیست درامد جهانی هفته اول، خیلی بیشتر از هیلو ۳ باشه ولی درامد روز اول تو بریتانیا که دومین بازار مایکروسافت هست، خیلی کمتر؟ فروش روز اول هیلو خیلی زیاده و برای همین میگم اون ۷.۷ میلیون بزرگ نیست، مثلا هیلو ۴ روز اول ۲۲۰ میلیون دلار فروخت و ۴ روز بعدیش مجموعا ۸۰ میلیون دلار که افتتاحیه ۳۰۰ میلیونی داشت در کل.
منظورش اینکه چرا مثل نسل قبل کنسول رو با چرتکه نمیشمارن دیگه..
یادمه قشنگ هر ماه سر امار NPD به خاطر برتریش با پتک میزد تو سر سونی.
خب خدا رو شکر حداقل این یه قلمو تونستم ازت بکشم بیرون:dاعتراف گرفتن از فنای مایکرو بخصوص عضو تحریریه کاری بس طاقت فرساست:dمگه من در مورد فروش كنسول صحبت كردم؟ من گفتم مايكروسافت خيلي وقته آمار فروش بازي هاش رو درست اعلام نميكنه اونم در حاليكه يه سري از بازي هاش واقعا فروش خيلي خوبي دارن. يه نمونه ـش رو هم كه با منبع و دليل توضيح دادم. اينكه چرا فروش كنسول درست اعلام نميشه احتمال زياد به خاطر همون قضيه اختلاف فروش با PS4 هست، ولي اينكه چرا فروش بازي هاش و علل الخصوص همين Halo 5 رو اعلام نكرده رو نميشه گفت به خاطر فروش پايين بوده. 400 ميليون دلار حتي با وجود محاسبه شدن سخت افزار واقعا عدد بزرگي هست، مايكروسافت هم صرفا خواسته با اين عدد بزرگ توجه ها رو به خودش جلب كنه و براي همين هست كه همچين تيترهايي رو شاهد هستيم:
Halo 5 Reaches $400 Million in Sales to Become Biggest Halo Launch Ever - GameSpot
به هر حال من نميگم فروش بازي حتما خفن بوده ولي وقتي قبلا براي يه فروش اوليه خفن يعني Halo 4، از آمار دلاري استفاده كرده، اصلا نميشه گفت كه به خاطر فروش پايين اومده و از آمار دلاري استفاده كرده. در ضمن فكر كنم به جز مايكروسافت يه سري شركت ديگه هم هستن كه آمار فروش خيلي از بازي هاشون رو درست و حسابي اعلام نميكنن و صرفا محدود به مايكروسافت نيست.
نظر شما هم محترمه .در طی 23ماه (بدون کاهش قیمت رسمی و انحصاری درست حسابی) تونسته 30میلیون بفروشه.حالا با کاهش قیمت و سرازیر شدن انحصاریها تا آخر 2016 شاید(نگفتم حتما) بتونه به این عدد نزدیک بشه.ضمنا منظورم از لحظه انتشار آخرین آمار بود که میشه 14ماه آینده:dحالا نظر شما محترم هست ولی فک کنم تولید 30 میلیون کنسول تو یک سال خیلی امکان پذیر نباشه چه برسه به فروش این مقدار دستگاه ! یه مقدار واقع بین باشیم!![]()
نه عزیز اینجوری نیست.تو هرجا که یه موفقیتی حتی نسبی هم بدست بیارن بصورت یک تیتر قلمبه میزننش سردر سایتا:dنمونش همین چیزی که دوستمون بالا زدن:خود فیل اسپنسر تا حالا چند بار گفته که هدفش به دست اوردن اعتماد بازار هست
من نمفیهمم منظور شما از این که میترسن حقیقت ر بگن چی هست؟
پس اگه جاهای دیگه آمار نمیدن پس خبر اونچنانی نیست مگه اینکه دیوانه باشن که موفقیت هاشون رو پنهان کننHalo 5 Reaches $400 Million in Sales to Become Biggest Halo Launch Ever
حرفهات درسته ولی خیلی بعیده حداقل واسه Halo 3 مایکروسافت آمار فروش سخت افزار رو هم اضافه کرده باشه، چون هم باید اشاره می کرد و هم اینکه اگه فروش سخت افزار اضافه شده بود عددش باید خیلی بیشتر از 180 میلیون واسه روز اول میشدبرای هیلو 3 و هیلو 2 هم دقیقاً همین کار رو کردن. هیلو 2 روز اولش 125 میلیون، هیلو 3 روز اولش 170 میلیون و هیلو 4 هم روز اولش 220 میلیون فروش داشتن (نه فقط بازی). هیلو 3 هم تو هفته اولش 300 میلیون درآمد زایی داشته و فروشش هم با فیلمها و ... مقایسه شده. خود هیلو 3 و 4 هم باندل و دسته و ... مخصوص به خودشون داشتن. هیلو ریچ هم توی روز اول 200 میلیون دلار درآمدزایی داشته و 3 تا نسخه 60$ـی و 80$ـی و 250$ـی داشت بعلاوه یک کنسول 400$ـی (زمانی که 360 قیمتش 200/300 دلار بود). هیلو 5 هم توی این زمینه از همه بازیهای سری جلوتر بوده و علاوه بر Collector's Editionـه 250 دلاری، باندلش 499$ هست و دستش هم 60$ و ... . درآمد حاصل از سیستم REQ هم هست که به واسطه همون توی این مدت کوتاه 500k به جایزه 1 میلیون دلاری اضافه شده و باز هم با فروش بیشتر REQها به این مبلغ اضافه میشه.
Halo 3 makes $300 million worldwide in first week sales
Halo 3 Sales Smash Game Industry Records - InformationWeek
در کل مایکروسافت کار خیلی عجیبی نکرده و اصلاً بعید نیست که قبلاً هم فروش سخت افزارهای مربوطه رو توی این آمار دخیل کرده باشه (همین Collector's Edition خودش میشه سخت افزار). اما میشه گفت که سر هیلو 5 خود بازی کمتر از متعلقاتش فروش رفته که اون هم باز میگم، به خودی خود چیز بدی نیست. ِDestiny تو 5 روز اول عرضش 325 میلیون دلار فروش داشته. فروش دیجیتالی بازی هم بیشترین مقدار رو روی بازیهای XB1 داشته که درآمد حاصل از اون (برای مایکروسافت) به خودی خود دو برابر یک بازی دیسکی هست.
نسل پیش خود NPD آمار دقیق فروش بازیها و کنسولها رو میداد، این نسل هم با اینکه NPD آمار دقیق رو به رسانه ها نمیده ولی افرادی هستن که اطلاعات رو درز میدن و توی همین تاپیک هم ثبت میشن. منتهی فروش دیجیتالی بازیها رو نمیشه از این آمار حساب کرد. استفاده مایکروسافت از این آمارها هم PR هست که موفق هم عمل میکنه. همونطور که سونی که نسل پیش آمار فروش PS3 رو سانسور میکرد این نسل خیلی راحت همه نوع آماری از فروش کنسولش میده. چیز عجیبی نیست.
Halo 3 "Within the first day of its launch, “Halo 3” players worldwide racked up more than 3.6 million hours of online gameplay, which increased more than elevenfold to 40 million hours by the end of the first week,"
40m hours in first week for Halo 3
Halo 4 "with over 4 million players in the first five days. Users spent a total of 31.4 million hours playing “Halo 4,”
31.4m hours in first week for Halo 4
Halo 5 "Fans have logged more than 21 million hours of total gameplay, including 12 million hours in campaign mode alone."
21m hours in the first week for Halo 5
حرفهات درسته ولی خیلی بعیده حداقل واسه Halo 3 مایکروسافت آمار فروش سخت افزار رو هم اضافه کرده باشه، چون هم باید اشاره می کرد و هم اینکه اگه فروش سخت افزار اضافه شده بود عددش باید خیلی بیشتر از 180 میلیون واسه روز اول میشداگه مثلا با نسبت فروش Halo 4 بریم جلو، Halo 3 توی Opening Week تقریبا 230 یا 240 میلیون دلار فروش داشته که با توجه به فروش بالای بازی به نظر میاد آمار صرفا مربوط به فروش نرم افزار باشه، منظورم از سخت افزار هم صرفا همون کنسول مخصوصی هست که برای بازی عرضه شده
![]()
فکر کنم این امار هم بتونه وضعیت مشخص تر بکنه