آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

1سونی از عرضه GT6 برای خراب کردن رونمایی X1 داشت استفاده میکرد!
2یادتون باشه همزمان با معرفی X1 سونی هم یه کنفرانس برای معرفی GT6 گذاشت.
1بنظر من سونی هدفش از عرضه GT6 کلا منتشر کردن یه عنوان بزرگ تو آخرین سال و همزمانی معرفی و مارکتینگش با رونمایی از کنسول رقیب بوده.
3و از اونجایی که GT6 به عنوان یه بازی لانچ یا حداقل سال اول به PS4 نمیرسید مجبور شدن بیان رو همون PS3. اقدام کاملا موثری هم بود.
آریا یادت باشه اون موقع خودت خبرهاش رو میگفتی که با وجود کنفرانس رونمایی X1 چقدر هایپ و خبر درباری معرفی GT6 بود و مردم در موردش خیلی صحبت میکردن.
4با این تفاسیر من فکر میکنم منتشر کردن GT6 برای PS3 برای خود بازی اقدام جالبی نبود
5اما برای تبلیغ برند سونی و PS اتفاقا حرکت مثبتی بود.

من حقیقت یه مقدار گیج شدم این پست رو خوندم , خوشحال میشم یکم باز کنی بحث رو .

1مورد اول رو میشه توضیح بدی چه گونه عرضه ی نسخه ی ششم GT میتونه روی رونمایی X1 تاثیر بزاره ؟ یعنی مثلا GT6 که ریلیز میشه کسی رونمایی از X1 رو نمیبینه ؟؟؟! با توجه به اینکه رونمایی از X1 در تاریخ 22 نوامبر 2013 بود یعنی تقریبا دو هفته قبل از عرضه ی بازی GT6 در تاریخ 6 دسامبر !!!
2مورد دوم رو من اصلا متوجه نمیشم ! GT6 توی 15 May 2013 معرفی شده یعنی 5,6 ماه قبل از مراسم رونمایی از X1 !!! حالا اینکه چندمین! کنفرانس معرفی و رونمایی از GT6 همزمان با رونمایی از X1 بوده نمیدونم .
3مورد سوم باز من متوجه نمیشم چرا معرفی و عرضه ی GT6 توی آخرین سال برای کاربران PS3 باید روی معرفی نسل بعد Xbox تاثیر برازه :d پیدا کنیم پرتقال فروش را ...
از موارد 4 و 5 هم میتونیم این نتیجه رو از صحبت هات بگیریم که عرضه ی GT6 برای PS3 هم برای GT بد بود و هم برای X1 , در عوض برای Sony و PS عالی بود !

سونی از عرضه GT6 برای خراب کردن رونمایی X1 داشت استفاده میکرد! یادتون باشه همزمان با معرفی X1 سونی هم یه کنفرانس برای معرفی GT6 گذاشت. بنظر من سونی هدفش از عرضه GT6 کلا منتشر کردن یه عنوان بزرگ تو آخرین سال و همزمانی معرفی و مارکتینگش با رونمایی از کنسول رقیب بوده. و از اونجایی که GT6 به عنوان یه بازی لانچ یا حداقل سال اول به PS4 نمیرسید مجبور شدن بیان رو همون PS3. اقدام کاملا موثری هم بود. آریا یادت باشه اون موقع خودت خبرهاش رو میگفتی که با وجود کنفرانس رونمایی X1 چقدر هایپ و خبر درباری معرفی GT6 بود و مردم در موردش خیلی صحبت میکردن.

با این تفاسیر من فکر میکنم منتشر کردن GT6 برای PS3 برای خود بازی اقدام جالبی نبود اما برای تبلیغ برند سونی و PS اتفاقا حرکت مثبتی بود.

اتفاقا ماکان داری اشتباه میکنی
ببین از نظر تجاری کاری ندارم ولی از نظر فنی چنین امکانی وجود نداره چون GT6 از پایه برای سخت افزار PS3 طراحی شده این رو بارها یامایوچی و یوشیدا تو مصاحباتشون گفتن
با دوستانی هم که میگن باید GT6 روی نسل جدید ارایه میشد موافق نیستم. خیلی ساده شما دارید تحلیلتون رو روی پایه اشتباه استوار میکنید. اولا بازی دقیقا زمانی ارایه شد که همه ی دنیا حواسشون روی کنسولای نسل جدید بود یعنی بازی اگر 4 ماه زوتر ارایه میشد فروشش واقعا بهتر میشد. دوما من بارها تو گف با پستایی مواجه شدم که گزارش میدادن که سونی به هیچ وجه رو بازی تبلیغ نمیکنه در واقع خود سونی هم کمکاری کرده(احتمالا به دلیل تمرکز روی نسل جدید). در مجموع بنظرم لانچ پر سر و صدای کنسولای این نسل بیشترین تاثیر رورروی فروش بازی گذاشته. هم مستقیم و هم غیر مستقیم

بر طبق آمار به دست آمده بر روی استیم در سال 2015 تنها 6 بازی بوده اند که عرضه شدن و بیشتر از 1 میلیون نسخه فروش داشته اند(بازی هایی که قبل 2015 عرضه شدن و فروش اونها بیشتر از 1 میلیون نسخه بوده در اینجا محاسبه نشده مثل Counter-Strike: Global Offensive )

Grand Theft Auto V
Rocket League
Ark: Survival Evolved
H1Z1
Cities: Skylines
Besiege

در این بین 6 بازی هم بودن که فروش اونها بیشتر از 500 هزار نسخه و کمتر از 1 میلیون بوده است

The Witcher 3
Dying Light
Stranded Deep
Killing Floor 2
Total War: Attila
Pillars of Eternity

GTA V, Rocket League among 2015 Steam releases exceeding 1m sales | Games industry news | MCV
به نظر من این آمار اصلا جالب نیست

PlayStation-4-Prints-Money.gif

سونی بیش از یک میلیون کنسول ps4 در خاورمیانه فروخته است.

PlayStation 4 Sells One Million Units In Middle East, Sony Ready for Sell Another Million | SegmentNext

ایران به نظر من بیشترین خریداران کنسول رو در خاور میانه داره ( در واقع بیشترین گیمر ها) ولی متاسفانه کنسولهامون رو اکثرا از دوبی وارد می کنیم و این کنسولها به نام امارات ثبت میشه و ایران از لحاظ خرید کنسول صفر محسوب میشه!
یادمه تو نمایشگاه توکیو گیم شو چند سال پیش که بازی رایانه هم اونجا رفته بود گزارشکر این مجله با کوجیما صحبت کرده بود و این استاد از اینکه اصلا در ایران گیمر و مجله وجود داره تعجب کرده بود!

برای این اعداد 10 20 50 هزار منبع خاصی رو دارید ؟ مثلا با وارده کننده های کنسول ها در ارتباط هستید ؟ یا نه بر اساس حدس و گمان ها هست ؟
ایران تو ورزشگاه ها بلیط فروشی میشه نمیتونن رقم دقیق تماشاگران رو بگن اونوقت ما منبع ازکجا بیاریم برای جنس قاچاق؟!!

20954022478_7cc83a935f_b.jpg

باندل انچارتد کالکشن هم تایید شد.طبق صحبت های Sony Camputer Entertaiment این باندل، قرار است شامل این کالکشن از فرانچایز و یک، کنسول PS4 با ۵۰۰ گیگابایت هارد باشد قابل ذکر است که قیمت این باندل 3۹۹٫۹۹ دلار می‌باشد و همزمان با انتشار بازی یعنی ۹ اکتبر برای علاقه‌مندان در دسترس قرار خواهد گرفت.

منبع

آخرین ویرایش:
ایران به نظر من بیشترین خریداران کنسول رو در خاور میانه داره ( در واقع بیشترین گیمر ها) ولی متاسفانه کنسولهامون رو اکثرا از دوبی وارد می کنیم و این کنسولها به نام امارات ثبت میشه و ایران از لحاظ خرید کنسول صفر محسوب میشه!
یادمه تو نمایشگاه توکیو گیم شو چند سال پیش که بازی رایانه هم اونجا رفته بود گزارشکر این مجله با کوجیما صحبت کرده بود و این استاد از اینکه اصلا در ایران گیمر و مجله وجود داره تعجب کرده بود!

علی نمیخواهم بهت گیر بدهم. ولی ان کوبایاشی تهیه کننده سری دویل می کرای و رزیدنت اویل 4 بود! صحبت هم بر سر این شده بود که فرانچایز رزیدنت اویل به شدت تو ایران پرطرفدار. بعد ان تعجب کرده بود و در اخر هم چیز زیادی از صحبت های وحید عبدالهی سردبیر مجله بازی رایانه متوجه نشده بود. ربطی به کوجیما نداشت ان جریان!:d

20954022478_7cc83a935f_b.jpg

باندل انچارتد کالکشن هم تایید شد.طبق صحبت های Sony Camputer Entertaiment این باندل، قرار است شامل این کالکشن از فرانچایز و یک، کنسول PS4 با ۵۰۰ گیگابایت هارد باشد قابل ذکر است که قیمت این باندل ۴۹۹٫۹۹ دلار می‌باشد و همزمان با انتشار بازی یعنی ۹ اکتبر برای علاقه‌مندان در دسترس قرار خواهد گرفت.

عذر می خوام فکر میکنم اشتباه تایپیه اما قیمت باندل 399 دلاره.
منبع

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or