این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
1سونی از عرضه GT6 برای خراب کردن رونمایی X1 داشت استفاده میکرد!
2یادتون باشه همزمان با معرفی X1 سونی هم یه کنفرانس برای معرفی GT6 گذاشت.
1بنظر من سونی هدفش از عرضه GT6 کلا منتشر کردن یه عنوان بزرگ تو آخرین سال و همزمانی معرفی و مارکتینگش با رونمایی از کنسول رقیب بوده.
3و از اونجایی که GT6 به عنوان یه بازی لانچ یا حداقل سال اول به PS4 نمیرسید مجبور شدن بیان رو همون PS3. اقدام کاملا موثری هم بود.
آریا یادت باشه اون موقع خودت خبرهاش رو میگفتی که با وجود کنفرانس رونمایی X1 چقدر هایپ و خبر درباری معرفی GT6 بود و مردم در موردش خیلی صحبت میکردن.
4با این تفاسیر من فکر میکنم منتشر کردن GT6 برای PS3 برای خود بازی اقدام جالبی نبود
5اما برای تبلیغ برند سونی و PS اتفاقا حرکت مثبتی بود.
سونی از عرضه GT6 برای خراب کردن رونمایی X1 داشت استفاده میکرد! یادتون باشه همزمان با معرفی X1 سونی هم یه کنفرانس برای معرفی GT6 گذاشت. بنظر من سونی هدفش از عرضه GT6 کلا منتشر کردن یه عنوان بزرگ تو آخرین سال و همزمانی معرفی و مارکتینگش با رونمایی از کنسول رقیب بوده. و از اونجایی که GT6 به عنوان یه بازی لانچ یا حداقل سال اول به PS4 نمیرسید مجبور شدن بیان رو همون PS3. اقدام کاملا موثری هم بود. آریا یادت باشه اون موقع خودت خبرهاش رو میگفتی که با وجود کنفرانس رونمایی X1 چقدر هایپ و خبر درباری معرفی GT6 بود و مردم در موردش خیلی صحبت میکردن.
با این تفاسیر من فکر میکنم منتشر کردن GT6 برای PS3 برای خود بازی اقدام جالبی نبود اما برای تبلیغ برند سونی و PS اتفاقا حرکت مثبتی بود.
چه قدرش ممکنه تو ایران فروخته شده باشه ؟![]()
سونی بیش از یک میلیون کنسول ps4 در خاورمیانه فروخته است.
PlayStation 4 Sells One Million Units In Middle East, Sony Ready for Sell Another Million | SegmentNext
چه قدرش ممکنه تو ایران فروخته شده باشه ؟![]()
ایران تو ورزشگاه ها بلیط فروشی میشه نمیتونن رقم دقیق تماشاگران رو بگن اونوقت ما منبع ازکجا بیاریم برای جنس قاچاق؟!!برای این اعداد 10 20 50 هزار منبع خاصی رو دارید ؟ مثلا با وارده کننده های کنسول ها در ارتباط هستید ؟ یا نه بر اساس حدس و گمان ها هست ؟
ایران تو ورزشگاه ها بلیط فروشی میشه نمیتونن رقم دقیق تماشاگران رو بگن اونوقت ما منبع ازکجا بیاریم برای جنس قاچاق؟!!
ایران به نظر من بیشترین خریداران کنسول رو در خاور میانه داره ( در واقع بیشترین گیمر ها) ولی متاسفانه کنسولهامون رو اکثرا از دوبی وارد می کنیم و این کنسولها به نام امارات ثبت میشه و ایران از لحاظ خرید کنسول صفر محسوب میشه!
یادمه تو نمایشگاه توکیو گیم شو چند سال پیش که بازی رایانه هم اونجا رفته بود گزارشکر این مجله با کوجیما صحبت کرده بود و این استاد از اینکه اصلا در ایران گیمر و مجله وجود داره تعجب کرده بود!
![]()
باندل انچارتد کالکشن هم تایید شد.طبق صحبت های Sony Camputer Entertaiment این باندل، قرار است شامل این کالکشن از فرانچایز و یک، کنسول PS4 با ۵۰۰ گیگابایت هارد باشد قابل ذکر است که قیمت این باندل ۴۹۹٫۹۹ دلار میباشد و همزمان با انتشار بازی یعنی ۹ اکتبر برای علاقهمندان در دسترس قرار خواهد گرفت.