این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
سونی بیش از یک میلیون کنسول ps4 در خاورمیانه فروخته است.
PlayStation 4 Sells One Million Units In Middle East, Sony Ready for Sell Another Million | SegmentNext
اماری از فروش X1 در خاور میانه هست ؟
_________________________________________________________________________________________________________________
با توجه به اینکه X1 به صورت کلی حدودا بین 13 تا 14 میلیون فروخته ( به علت اینکه مایکرو هنوزجرات نکرده امار دقیق و به تفکیک فروش کلی X1 رو بده متاسفانه من حدودی گفتم فروش رو) البته بهتره هرچه سریع تر بگه فروش رو چون این جوری بیشتر معلوم میشه که فروش X1 خوب نبوده
تا الان به نظرم این فروش اصلا خوب نیست چون باید امار فروش رو در مقام مقایسه با رقیب در نظر گرفت
تا الان اسپنسر نتونسته X1 رو نجات بده از شکست احتمالیش در این نسل
سه نسل از عرضه کنسول های مایکرو میگذره متاسفانه هنوز نتونسته در هیچ نسلی پیش تاز باشه البته در نسل قبل توفیقات خیلی خوبی به دست اورد و فروش خوبی داشت اما باز پشت سر wii قرار گرفت الان هم که پشت سر PS4 مونده
حالا من کاری به تحلیله ماکان ندارم! اما در مورد 1 و 2 !من حقیقت یه مقدار گیج شدم این پست رو خوندم , خوشحال میشم یکم باز کنی بحث رو .
1مورد اول رو میشه توضیح بدی چه گونه عرضه ی نسخه ی ششم GT میتونه روی رونمایی X1 تاثیر بزاره ؟ یعنی مثلا GT6 که ریلیز میشه کسی رونمایی از X1 رو نمیبینه ؟؟؟! با توجه به اینکه رونمایی از X1 در تاریخ 22 نوامبر 2013 بود یعنی تقریبا دو هفته قبل از عرضه ی بازی GT6 در تاریخ 6 دسامبر !!!
2مورد دوم رو من اصلا متوجه نمیشم ! GT6 توی 15 May 2013 معرفی شده یعنی 5,6 ماه قبل از مراسم رونمایی از X1 !!! حالا اینکه چندمین! کنفرانس معرفی و رونمایی از GT6 همزمان با رونمایی از X1 بوده نمیدونم .
3مورد سوم باز من متوجه نمیشم چرا معرفی و عرضه ی GT6 توی آخرین سال برای کاربران PS3 باید روی معرفی نسل بعد Xbox تاثیر برازه :d پیدا کنیم پرتقال فروش را ...
از موارد 4 و 5 هم میتونیم این نتیجه رو از صحبت هات بگیریم که عرضه ی GT6 برای PS3 هم برای GT بد بود و هم برای X1 , در عوض برای Sony و PS عالی بود !
آماری من ندیدم! اما اگر بکیم خاورمیانه مثل ژاپن نباشه! مثل اروپا هست دیگه اوضاعشاماری از فروش X1 در خاور میانه هست ؟
فروش هفته اول MGS V در انگلستان 169,880 نسخه بوده که فروش نسخه PS4 سه برابر بیشتر از Xbox One بوده.
PS4 , 72% = 122,313
Xbox One , 22% = 37,373
PS3 , 3% = 5,096
X360 , 2% = 3,397
Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain sold over 3 times as many copies on PS4 than Xbox One - Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain for PS4 News
منبع ارقام: Neogaf :d
امار و ارقام نشون میده ناشرها باید "کره گیری" رو بزارن کنار و با نسل هفت خداحافظی کنن.از همه جالبتر اون فروش 5%ـی رو نسلِ قبله! رسماً تعطیل شده نسلِ هفتم
اگه فرض کنیم همین نسبت برای باقی جاها باشه، با توجه به این که کلاً 3 میلیون نسخه شیپ شده (اگه فرض کنیم همین قدر فروخته باشه) و 420 هزار نسخه هم روی PC فروخته، به صورت تخمینی میشه گفت 1.8-1.9 میلیون روی PS4 فروخته و نزدیک به 500 هزار روی One.
البته کلی حدس و تخمین زدم، ولی بعید میدونم آمار خیلی متفاوت باشه.