این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
درسته ولی دیگه بعد از دو سال نمیشه گفت ملت هنوز فقط واسه اون فرست ایمپرشن دارن ps4 میخرن وگرنه باید x1 بخرن الان. دیگه در این حدم ... نیستن ملتاز بین بردنش هم خیلی زمان می بره....اگه همین حالا مایکرو بهتری انحصاریها و بهترین os و ...رو با x1 عرضه کنه باز زمان زیادی طول می کشه تا همین F I از بین بره
.
من هم برام عجیبه که شما براتون عجیبه.
من متوجه نمیشم . چه از نظر سخت افزاری (شاید بشه گفت خیلی تفاوت نداره ولی بالاخره یه کم داره ) چه از نظر انحصاری سونی خیلی بهتر عمل کرد.
تو e 2015 سونی چقدر انحصاری برای 2016 معرفی کرد. خودتون میدونید.
ولی انحصاری خاصی برای xbox one نمیبینم.tomb raidder بازی انحصاری نیست. خواهشا نگید.بازی اجاره ایه.
1 سال صبر کردن نمیتونه تصمیم فرد رو عوض کنه بره x 1 بخره .
gears of war هم بد بنظر نمیرسه بازی قشنگیه ولی بازم خیلی نو نیست.
ولی قبوله که x 1 تو شبکه لایو خیلی بهتر از پی اس ان عمل کرده این قبوله
ولی x1 صرفا سعی کرده تلوزیون مولتی مدیا باشه و بازی یه امکان فرعی براش تعریف میشد.
درحالیکه کاملا برعکسه در سونی.
نکته مثبت خاصی پیدا نمیکنم تو x 1 که صرفا هدر دادن پوله.
اون backward compabiliy (اگه اشتب نکنم) همون پشتیبانی از بازی های نسل قبل ایکس باسه که سونی اون نسل قبل هایی که ارزششو داشتن و پتانسیل لازمو داشتن remaster کرد تو ps4 که خیلی عالیه.
وگرنه چه نیازی به پشتیبانی از نسل قبله؟وقتی خوباش ریمستر شدن یه کار بیهوده حساب میشه.
من بازم دلیلی برای خرید x1 نمیبینم . شما چه مزیتی میبینی توش؟
من واقعا موندم چرا اختلاف فروش PS4 انقدر زیاد هست با XO.... هر جور فکر میکنم محرک های خرید بیشتری تو XO پیدا می کنم نسبت به PS4 این وسط اختلاف فروش واقعا عجیبِ. لاین آپ فوق العاده XO برای تعطیلات، انحصاری هاش برای 2016، کلا انحصاری های بیشتر و بهتر و متنوع تر و BK ویژگی های خوبی هستند نمی دونم چرا دیده نمی شند، این وسط چی دیده میشه خدا میدونه هر چند قابل حدس هست....
نسل قبل این اتفاق دقیقا برای سونی افتاد بخاطر قیمت زیاد PS3 و از دست دادن یه سری انحصاریها. سونی که با اختلاف زیاد توی نسل ششم اول بود نسل هفتم رو از ته جدول شروع کرد و کلی ضرر داد. چندین سال طول کشید تا بتونه وضعیت خودش رو بهتر بکنه.
اون backward compabiliy (اگه اشتب نکنم) همون پشتیبانی از بازی های نسل قبل ایکس باسه که سونی اون نسل قبل هایی که ارزششو داشتن و پتانسیل لازمو داشتن remaster کرد تو ps4 که خیلی عالیه.
وگرنه چه نیازی به پشتیبانی از نسل قبله؟وقتی خوباش ریمستر شدن یه کار بیهوده حساب میشه.
نکته مثبت خاصی پیدا نمیکنم تو x 1 که صرفا هدر دادن پوله.
من بازم دلیلی برای خرید x1 نمیبینم . شما چه مزیتی میبینی توش؟(بدون تعصب بگو. هر حرفی ام تعصبی بود بگو ببینیم مقایسه کنیم.
ولی قبوله که x 1 تو شبکه لایو خیلی بهتر از پی اس ان عمل کرده این قبوله
کاری ندارم که Wii U چقدر فروشش کمه اما این که هیچ پیشرفت فروشی نداره اصلا درست نیست.به صورت کلی هم چون رشد فروشش خیلی کمه و هیچ پیشرفت فروشی نداره، در کل بازنده اصلی این نسل بوده.
TOKYO— Sony Corp. said Thursday that its net profit more than tripled during the April-June quarter, helped by strong sales in its videogame and smartphone image sensor divisions.
Net income rose to ¥82.44 billion ($665 million) from ¥26.8 billion a year earlier. Analysts surveyed by the Nikkei had expected a profit of ¥50.5 billion. Sales were ¥1.81 trillion, roughly flat from ¥1.8 trillion a year earlier.
Nintendo از اول April تا اخر ماه June حدود 4.2 میلیون Amiibo به فروش رسونده و در کل 14.7 میلیون Amiibo فروخته.
من نمیدونم چرا دوستان میگن هنوز آون جو اولیه تاثیر نداره همین الان برید تو تاپیک اکس باکس ببینید عزیزمون میخواد کنسول بخره ولی نمیدونه اینترنت اجباری هست یا نه!
گرچه من طرفدار سونی هستم