این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
گزارش مالی سونی هم اومد.فراتر از انتظار واقعا .بیش تر از دو برابر کنسول ماکرو توی این مدت شیپ کرده و تونسته در کمتر از دو سال بیش از 25 میلیون کنسول(25.3) توی جهان شیپ کنه که شخصا پیش بینی می کنم تا پایان سال میلادی بتونه 25 میلیون را هم رد کنه.در آمد عملیاتی کل کمپانی هم کمی بهتر شده و به 794 میلیون دلار رسیده.
![]()
منبع:neogaf
من واقعا موندم چرا اختلاف فروش PS4 انقدر زیاد هست با XO.... هر جور فکر میکنم محرک های خرید بیشتری تو XO پیدا می کنم نسبت به PS4 این وسط اختلاف فروش واقعا عجیبِ. لاین آپ فوق العاده XO برای تعطیلات، انحصاری هاش برای 2016، کلا انحصاری های بیشتر و بهتر و متنوع تر و BK ویژگی های خوبی هستند نمی دونم چرا دیده نمی شند، این وسط چی دیده میشه خدا میدونه هر چند قابل حدس هست....
من واقعا موندم چرا اختلاف فروش PS4 انقدر زیاد هست با XO.... هر جور فکر میکنم محرک های خرید بیشتری تو XO پیدا می کنم نسبت به PS4 این وسط اختلاف فروش واقعا عجیبِ. لاین آپ فوق العاده XO برای تعطیلات، انحصاری هاش برای 2016، کلا انحصاری های بیشتر و بهتر و متنوع تر و BK ویژگی های خوبی هستند نمی دونم چرا دیده نمی شند، این وسط چی دیده میشه خدا میدونه هر چند قابل حدس هست....
به نظرم بازم دلیلش کاملا این نمی تونه باشه ، چون خیلی بازی مثل SF و No man's sky و ... هم برای PC میان هم کنسول PS4 یا مثلا" Persona 5 که برای PS3 هم میاد و ....وقتی طرف بشینه پیش خودش یک "دو دوتا چهارتا" ساده کنه، میبینه خیلی از این انحصاریهای رنگارنگی که گفتید رو میتونه رو Xb360ـش، یا PCـیش بازی کنه.
FH2؟ Titanfall؟ Ori؟ Ryse؟ DR3؟ RotTR؟ درسته که خیلی افراد بخاطر همین بازیها Xb1 میخرند، اما از اون طرف هم خیلی از افراد ترجیح میدند رو پلتفرمر دیگه تجربه بکننشون. البته عناوینی مثل FM6 و Halo Collection هم هستند، که تاثیرشون رو هم گذاشتند. فروش Xb1 خوب بوده تا الآن.
اما اخلاف زیاد فروش دوتا کنسول به دلایل مختلف بر میگرده. یکی از این دلایل همین موردی بود که اشاره کردم.
سیاستهای اشتباه Microsoft، تا قبل از Spencer و سختافزار قویتر PS4 رو هم بهش اضافه کنید. در ضمن از اونجایی که چند وقت پیش Sony اعلام کرد بیشتر از 1/3 دارندگان PS4، از Nintendo و Xb360 کوچ کردند، حتما ساپورت فوقالعاده Sony از first partyها طی نسل گذشته هم، تاثیر خودش رو گذاشته.
با همه این تفاسیر، باز هم فروش PS4 یکم ماورایی هست!خود Sony هم تعجب میکنه از آمار. The magic of Mark Cerny! :d
دقیقا، من قبلا تو همین تاپیک به این نکته اشاره کردم اما امان از دست فن های تعصبی .....
از بین بردنش هم خیلی زمان می بره....اگه همین حالا مایکرو بهتری انحصاریها و بهترین os و ...رو با x1 عرضه کنه باز زمان زیادی طول می کشه تا همین F I از بین برهالبته حفظ کردن این فرست ایمپرشن خیلی مهمتر هست![]()
از بین بردنش هم خیلی زمان می بره....اگه همین حالا مایکرو بهتری انحصاریها و بهترین os و ...رو با x1 عرضه کنه باز زمان زیادی طول می کشه تا همین F I از بین بره
.