این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
فکر کنم فروش کلی Batman به جز باندل و فروش دیجیتالی 1.1 میلیون بوده، یعنی آخرین چیزی که من تو Neogaf دیدم این بودیک سری آمار جدید از دیشب آمده :
فروش این ماه PS4 تو آمریکا مشخص شد که 365 هزار دستگاه بوده
بازی اول جدول یعنی Batman : Arkham Knight توانسته تقریبا 1 میلیون و 780 هزار نسخه تو آمریکا به صورت کلی بفروشه که 61.59 درصد اش بر روی PS4 که میشه حدود 1 میلیون و 100 هزار نسخه
این فروش جدا از باندل PS4 بوده و باندل PS4 به تنهایی 121 هزار عدد داخل آمریکا بفروش رفته(جزو همون 365 هزار دستگاه حساب شده)
فکر کنم فروش کلی Batman به جز باندل و فروش دیجیتالی 1.1 میلیون بوده، یعنی آخرین چیزی که من تو Neogaf دیدم این بودمیشه لینک این 1.780 رو بدی؟ خیلی زیاده این عدد
![]()
کلا اگه تعطیلات آخر سال که مهمترین بازی های (سیستم سلر ) one قراره عرضه بشن این کنسول نتونه به صورت جدی اختلاف فروشش رو با PS4 کاهش بده فکر می کنم با این سرعت فروش PS4 احتمالا شکست برای مایکروسافت تو این نسل قطعی میشه!NPD Sales Results for June 2015
June 2015 NPD: PlayStation 4 beats Xbox One as Batman tops the software chart
Hardware:
PlayStation 4: Top selling
Xbox One: Up 51% year over year.
PS4 = 365K
Xbox One = 297k
3ds = 124k
WiiU = 70k
Notes:
-Combined Wii U/3DS sales up 20% for the first six months of the year.
-3DS sales alone up 40% year over year for the first six months of the year.
کلا اگه تعطیلات آخر سال که مهمترین بازی های (سیستم سلر ) one قراره عرضه بشن این کنسول نتونه به صورت جدی اختلاف فروشش رو با PS4 کاهش بده فکر می کنم با این سرعت فروش PS4 احتمالا شکست برای مایکروسافت تو این نسل قطعی میشه!
خودم فک می کردم بعد از معرفی قابلیت اجرای بازی های 360 روی one تو این ماه دیگه حداقل one جلو میوفته!
گزارش مالی مایکروسافت منتشر شد. فروش X1+X360 مجموعا 1.4 میلیون بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 30% افزایش داشته. درآمد بخش Xbox هم به خاطر کاهش قیمت کنسول، نسبت به مدت مشابه سال قبل 10% افزایش داشته (یه جای گزارش هم گفته که درآمد نسبت به ارزش پول، 15% افزایش داشته که خب مطمئن نیستم درست متوجه شده باشم). میزان دقیق فروش (شیپ) X1 مشخص نیست ولی به نظر میاد 14 تا 15 میلیون واحد باشه، جهت مقایسه، X360 تو مدت مشابه 11.6 میلیون واحد فروخته بود.
https://www.microsoft.com/investor/...s/PressReleaseAndWebcast/FY15/Q4/default.aspx
گزارش مالی مایکروسافت منتشر شد. فروش X1+X360 مجموعا 1.4 میلیون بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 30% افزایش داشته. درآمد بخش Xbox هم به خاطر کاهش قیمت کنسول، نسبت به مدت مشابه سال قبل 10% افزایش داشته (یه جای گزارش هم گفته که درآمد نسبت به ارزش پول، 15% افزایش داشته که خب مطمئن نیستم درست متوجه شده باشم). میزان دقیق فروش (شیپ) X1 مشخص نیست ولی به نظر میاد 14 تا 15 میلیون واحد باشه، جهت مقایسه، X360 تو مدت مشابه 11.6 میلیون واحد فروخته بود.
https://www.microsoft.com/investor/...s/PressReleaseAndWebcast/FY15/Q4/default.aspx
البته قابل ذکر هست که ماکرو بزرگترین ضرر طول تاریخش رو توی سه ماهه رو توی این فصل داشته که البته به خاطر نوکیا هست.
Microsoft Turns In a Big Loss
البته قابل ذکر هست که ماکرو بزرگترین ضرر طول تاریخش رو توی سه ماهه رو توی این فصل داشته که البته به خاطر نوکیا هست.
[h=1]Microsoft Turns In a Big Loss[/h]