این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
01. The Order: 1886 (Sony, PS4)
02. FIFA 15 (EA, PS4)
03. The Order: 1886 Collector's Edition (Sony, PS4)
04. Minecraft (Sony, PS3)
05. The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D (Nintendo, 3DS)
06. Monster Hunter 4 Ultimate (Capcom, 3DS)
07. Minecraft (Sony, PS4)
08. FIFA 15 (EA, PS3)
09. Grand Theft Auto V (Rockstar, PS4)
10. Just Dance 2015 (Ubisoft, Wii)
01 (NE) THE ORDER: 1886 (SONY COMPUTER ENTERTAINMENT)
02 (02) FIFA 15 (ELECTRONIC ARTS)
03 (01) THE LEGEND OF ZELDA: MAJORA'S MASK 3D (NINTENDO)
04 (05) MINECRAFT (SONY COMPUTER ENTERTAINMENT)
05 (06) GRAND THEFT AUTO V (TAKE 2)
06 (07) CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE (ACTIVISION BLIZZARD)
07 (08) FAR CRY 4 (UBISOFT)
08 (__) THE CREW (UBISOFT)
09 (03) EVOLVE (TAKE 2)
10 (09) DESTINY (ACTIVISION BLIZZARD)
Order هفته پیش تقریبا تو کل دنیا رده اول بود البته از این هفته فککنم دیگه میره تو دیوار کم کم فروشش
مسلما فروشش کاهش پیدا میکنه. کسی انتظار نداره 40 میلیون بفروشه:d
ولی خدا رو شکر فکر کنم فروشش در سطح انتظار بوده. امیدوارم حداقل فروشش به حدی باشه که سیکوآل ش تضمین شده باشه.
گرچه بازی اشکالات زیاد داره ولی واقعا پتانسیل این رو داره که در آینده فرنچایز خوبی بشه
ادامشو بسازن که چی بشه؟
خوب که اون دسته از گیمرهایی که نظر خودشون رو بر نظر منتقدین ارجح میدونن بتونن از نسخه بعدی باز لذت ببرن:d
ربطی به نظر منتقدین نداره و این فاز منتقد ستیزی یه چیز غلطیه. Order با هیچ متر و مقیاسی عنوان موفقی نبود. و از یه بنچمارک گرافیکی برای PS4 بیشتر نمیره. ادامه دادن همچین IP ناموفقی ریسکه. توجیح مالی نداره. من جای سونی بودم و میخواستم با R&D همکاری دوباره کنم ساخت ادامه یه سری IP دیگه رو میدادم بهشون. مثلا با توجه به اینکه ND دیگه UC نمیسازه R&D میتونه جایگزین خوبی باشه. چون GoW ها نشون دادن توانایی بالایی برای ساخت ادامه IP های دیگه دارن.
در کل ادامه دادن Order توجیه چندانی نداره.
جاش اینجا نیست اما ماکان نظراتت همشش تو دیواره کسی منکر اشکالات بازی نمیشه اما دیگه خیلی داری گندش میکنه. این بازی به جرئت تمام میتونه شروع یه IP خیلی موفق باشه.ربطی به نظر منتقدین نداره و این فاز منتقد ستیزی یه چیز غلطیه. Order با هیچ متر و مقیاسی عنوان موفقی نبود. و از یه بنچمارک گرافیکی برای PS4 بیشتر نمیره. ادامه دادن همچین IP ناموفقی ریسکه. توجیح مالی نداره. من جای سونی بودم و میخواستم با R&D همکاری دوباره کنم ساخت ادامه یه سری IP دیگه رو میدادم بهشون. مثلا با توجه به اینکه ND دیگه UC نمیسازه R&D میتونه جایگزین خوبی باشه. چون GoW ها نشون دادن توانایی بالایی برای ساخت ادامه IP های دیگه دارن.
در کل ادامه دادن Order توجیه چندانی نداره.
جاش اینجا نیست اما ماکان نظراتت همشش تو دیواره کسی منکر اشکالات بازی نمیشه اما دیگه خیلی داری گندش میکنه. این بازی به جرئت تمام میتونه شروع یه IP خیلی موفق باشه.
شما فکر می کنید با فرصت دادن به RAD این استودیو میتونه خاطره uc1 به uc2 رو تکرار کنه برا همین حمایتش می کنید.....ولی به نظر من با این بازی که اینا ساختن خیلی خیلی خیلی باید بیشتر از ناتی داگ تلاش کنن تا بتونن شماره 2 رو به یه بازی موجه تبدیل کنن:d
در کل کاری به منتقدین ندارم. نظر خودم اینه که در عین این که بازی زیاد خوب از کار در نیومده ( بزرگترین ایرادش کوتاه بودنشه). جای کار خییییییییییییییییلی خوبی داره. طرح اولیه فوق العادس منتها خوب اجرا نشده. برطرف کردن ایرادات بازی = Prefect Game؟