این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
بگذریم از اینکه بازی نصفش QTE و کات سین نیست مخصوصا QTE (که در حده کاملا معقولیه و اصلا زیاد نیست) ولی راجب بقیه موارد درسته خب یکی از نکاتی که باعث افت فروش در اینطور بازی ها میشه اینه که سینگل پلیر هستند و مثلا 10 ساعته تموم میشن برا همین بازاره دسته 2 خیلی زیادی داره , ممکنه اگر 1 میلیون فروش بره 4 میلیون بازیش کرده باشن در همین ایران هم همینطوری هست و نبوده مولتی بالاخره خودشو نشون میده مگر اینکه یه بازی اپن ورد باشه با مدت زمان گیم پلی خیلی زیاد و ارزش تکرار بالا . ولی بازم فکر نکنم زیره 2 میلیون بفروشه همونطور که بیوند هم با نمرات کمش و سینگل بودنش و سینمایی بودنش آخره 2013 یعنی در 3 ماه 1 میلیون فروختکیلزون حداقل یک مولتی پلیر نسبتا خوب داشت که میتونست زمان بازی رو ببره رو طرفای 40-50 ساعت برای همین ارزش خریدش خیلی بیشتر از Order هِ...
من خودم شخصا حاضر نیستم برای یک سینگل پلیر 5-10 ساعته که نصفش هم QTE و Cutscene هِ و دیدنش تویِ Youtube همون لذت بازی کردنشو داره 200هزارتومن پول بدم، قطعا کسی هم که فن دوآتیشه سونی نباشه همچین کاری نمیکنه و پولش رو برای بازی های دیگه ذخیره میکنه
کیلزون در دوم مارچ 2014 یعنی کمتر از 3 ماه از لانچش رسما اعلام شد 2.1 میلیون فروخته دقیقا زمانی که فروش PS4 حدود 4.2 میلیون بود ! خبرش هم زمانی که اومد تقریبا نصف PS4 داران اون زمان کیلزون خریده بودند
Almost half of all PS4 owners have also bought Killzone Shadow Fall - GameSpot
فروش کمتر از 2 میلیون برا اوردر تقریبا غیر ممکنه ! همون هفته اول که همه جا اول بود 1 میلیون رو میتونه رد کرده باشه
این نسخه کیلزون به لعنتم نمیارزید دلایل فروشش مشخصه وقتی اوایل نسل عرضه شد و بازی انحصازی نبود واسه ps4 و باندل شدن و بهترین زمان اومد انقدر فروخت و مولتی پلیر نسبتا خوب که تا ی مدتی سرگرم کننده هستکیلزون در دوم مارچ 2014 یعنی کمتر از 3 ماه از لانچش رسما اعلام شد 2.1 میلیون فروخته دقیقا زمانی که فروش PS4 حدود 4.2 میلیون بود ! خبرش هم زمانی که اومد تقریبا نصف PS4 داران اون زمان کیلزون خریده بودند
Almost half of all PS4 owners have also bought Killzone Shadow Fall - GameSpot
فروش کمتر از 2 میلیون برا اوردر تقریبا غیر ممکنه ! همون هفته اول که همه جا اول بود 1 میلیون رو میتونه رد کرده باشه
متاسفانه فروش Order به همون یک میلیون پیش بینی سونی هم نمیرسه! (بدون باندل) شانسی که آوردم سر فروشش شرط نبستم! بخاطر این امضا علاوه بر مقادیر هنگفتی فحش تهدید به قتل هم شدم!
کیلزون همه جوره باندل شد
بنده خودم رفته بودم توی دبی روز لانج PS4 بخرم اونم از جامبو که یکی از بزرگترین مارکت های الکترونیک دبی اه ، خیلی شیک و مجلسی طرف گفت یا باهاش Killzone می خری یا Knack می خری یا کنسول بهت نمی دیم ، من رفتم با Knack بخرم که دونه آخریش رو بردن رفت، از آخر با کیلزونش نصیب ما شد ، 200 درهم ناقابل دادیم بیشتر برای یک کیلزون
چه لانچ چه باندل چه بد چه خوب بالاخره اینقدر فروخت تا اون زمان , بازی های لانچ انحصاری دیگه ای هم بوده و باندل شده هم بوده ولی هیچکدوم در حده کیلزون نفروختند تا الانم قطعا فروشش بیشتر هم شده , این باندل شدن هم سوژه ای شده ها ! خب اول اینکه باندل همیشه در فزوش حسابه و درستش هم همینه ! خیلی از کسانی که باندل یه بازی رو میخرن ممکنه اون بازی رو می خریدن اگه باندل هم نبود پس حساب کردنش خیلی درست تر از حساب نکردنشه دوم اینکه یادمه باندلش محدود هم بود و قیمتش هم گرون تر از 399 بود (اگه درست خاطرم باشه 449 بود اون زمان مثل باندل دستینی پس پول بازی هم تا حده زیادی پرداخت می شده) و تازه سریع تموم شد و همه دنبال خوده ps4 بودن چه برسه به باندلش که عملا نایاب بود !این نسخه کیلزون به لعنتم نمیارزید دلایل فروشش مشخصه وقتی اوایل نسل عرضه شد و بازی انحصازی نبود واسه ps4 و باندل شدن و بهترین زمان اومد انقدر فروخت و مولتی پلیر نسبتا خوب که تا ی مدتی سرگرم کننده هست
هروقت به قیمت 350 دلار یا کمتر عرضه شد میشه رقابت عادلانه.سونی داره حماقت میکنه.باید سعی کنه ارزون ترین پک یا باندل بازار رو بده.رقابت سونی و مایکروسافت توی امریکا داره جالب میشه، بعد از اون باندل X1 حالا PS4 همراه سه تا بازی The Last of Us/inFamous/Killzone به همون قیمت ۴۰۰ دلار تو سایت امازون قرار گرفته. باندل های تعطیلات اخر سال هر دو کنسول باید خفن باشه
هروقت به قیمت 350 دلار یا کمتر عرضه شد میشه رقابت عادلانه.سونی داره حماقت میکنه.باید سعی کنه ارزون ترین پک یا باندل بازار رو بده.
دقیقا درسته! همین جوریشم ps4 بدون کاهش قیمت برتری داره تو فروش نسبت به one!باید دیوانه باشن که بخوان قیمت رو کاهش بدن! (البته اگه کاهش قیمت بزنن روش فک کنم اختلاف فروش کلی دوتا کنسول از ده میلیون هم رد بشه!)تا این بازیا رو گذاشت رو کنسول تو آمازون برگشت بالاتر از وان:d
نیازی به کاهش قیمت نداره...
دقیقا درسته! همین جوریشم ps4 بدون کاهش قیمت برتری داره تو فروش نسبت به one!باید دیوانه باشن که بخوان قیمت رو کاهش بدن! (البته اگه کاهش قیمت بزنن روش فک کنم اختلاف فروش کلی دوتا کنسول از ده میلیون هم رد بشه!)
اشتباه شما اینجاست که این رقابت رو توی مدت کوتاه در نظر میگیرید.شروع PS3 رو که فراموش نکردید.سونی تا فرصت داره باید IB رو بالا ببره.باید فروش رو بقدری زیاد کنه که X1 نتونه به رقابت برگرده.تا این بازیا رو گذاشت رو کنسول تو آمازون برگشت بالاتر از وان:d
نیازی به کاهش قیمت نداره...
بحث کوتاه مدت و بلند مدت نیستاشتباه شما اینجاست که این رقابت رو توی مدت کوتاه در نظر میگیرید.شروع PS3 رو که فراموش نکردید.سونی تا فرصت داره باید IB رو بالا ببره.باید فروش رو بقدری زیاد کنه که X1 نتونه به رقابت برگرده.