این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
بی تجربه! Derek Lidow فارغ التحصیل دانشگاه پرینستون iSuppli را برای تحلیل زنجیره عرضه در کالاهای الکترونیک بنا کرد و یه سری از متخصصای این موضوع را دور خودش جمع کرده. شما لطفا یه گروه دیگه در زمینه electronics supply chain forecasting به من معرفی کن که معتبر تر باشه, خوشحال میشم بیشتر یاد بگیرم. لیستی از سایت هایی که خبرهائی از iSuppli رو مورد استفاده قرار دادن:پس صرف اینکه یه موسسه بی تجربه در این زمینه ها اومده یه پیش بینی انجام داده و 4 تا سایت خبری هم منتشرش کردن، اون پیش بینی ارزشمند نمیشه!
عجب!!!بی تجربه! Derek Lidow فارغ التحصیل دانشگاه پرینستون iSuppli را برای تحلیل زنجیره عرضه در کالاهای الکترونیک بنا کرد و یه سری از متخصصای این موضوع را دور خودش جمع کرده. شما لطفا یه گروه دیگه در زمینه electronics supply chain forecasting به من معرفی کن که معتبر تر باشه, خوشحال میشم بیشتر یاد بگیرم. لیستی از سایت هایی که خبرهائی از iSuppli رو مورد استفاده قرار دادن:
CNN-money
ZDNET
Bussiness Week
FORBES
ٌThe Wall Street Journal
the International Herald Tribune
PCMAG
EDN
TWICE
IBTIMES
chicagotribune
rcrnews-crain
macworld
bloomberg
Usatoday
در مورد 4 تا سایتی که میگی اینا وبلاگ نیستند که چهار تا آدم مثل من اونجا جمع شده باشند و خبر چاپ کنن. حتما چهار تا تحلیل گر مثل شما دارند که هر خبری رو چاپ نکنن. یعنی با این حرف شما هیچ سایتی در صنعت بازی قابل استناد نیست چون اصلا نگا نمیکنن که چی منتشر میکنن.
در کل برای من مهم نیست که کدوم کنسول فروش بیشتری کنه. ولی دوست دارم یکم بحث درست اینجا صورت بگیره.
موفق باشید.
این توجیه قیمت هم دیگه واقعا خنده دار شده، الان یه 360 رو میشه با قیمتی حدودا برابر با Wii توی آمریکا خرید. توی اروپا یه 360 رو با دو تا بازی به قیمت Wii می فروختن اواخر سال 2007. در ضمن مردم حاضر بودن تا 500-600 دلار هم پول بالای Wii بدن. همین الان هم با اینکه فصل خرید به پایان رسیده، قیمت Wii های دست دوم که مردم دارن می خرن از 360 بیشتره و تقریبا هم قیمت PS3 40 گیگی هستش:میدونید به نظر من هم این قسمت حرفش درسته چون از کارهایی که دارن می کنن معلومه که همه شرکتها به این نتیجه رسیدن که قدرت و کیفیت ملاک مشتری نیست لااقل دردرجه اول نیست که البته میشه گفت یکم بیش از حد احمقانه هستش ولی حقیقتی است که به همه ثابت شده در حقیقت دلیل فروش wii هم همین قیمت پایین هستش بیشتر در صورتی که بیشتر به درد کسانی می خوره که می خوان تازه گیمر بشن و اگه یادتون باشه چند وقته پیش یه خبر براتون گذاشتم که طی آماری که گرفته بودن بیشتر خریداران wii از دستگاه زیاد استفاده نمی کنن جوابش هم به نظرم سادست میدونید دسته های wii یا ps3 الان خیلی برای همه تازگی داره درست مثل اولین روزای اومدن دسته های شوک دار که خیلی جالب بودن ولی الان یه چیز عادی شده مطمئن باشید اینم همینطور خواهد شد . در مورد 360 هم دارید میبینید با اینکه از نظر کیفیت در حد مطلوبی هنوز نرسیده (خیلی بهتر شده) ولی بازم فروشش بالاست و مطمئنن پایین که نمیاد هیچ به نظرم بالاتر هم میره چون عناوین خیلی زیادی داره و در کل خودش رو جا انداخته و وقتی دستگاهی جا بیوفته مطمئن باشید زمین خوردنش به این راحتیا نیست اما ps3 انصافاَ داره خوب میشه ولی نمیشه بطور قطعی گفت که این کنسول برنده نهایی هستش چون دیگه به خود سونی هم ثابت شده قدرت و کیفیت ملاک اصلی همه مشتریا نیست و چیزهای مهمتری هم هستن که اگه یادتون باشه سونی اعلام کرد دیگه روی ریز پردازنده ها بطور مستقیم نمی خواد فعالیت کنه که بعدشم کارخانه های تولید cell رو اگه درست یادم باشه به تویوتا فروخت که هزینه هاش پایین تر بیاد درکل به نظرم واضح هستش که نتیجه کلی چی میشه و بدتر از اون به نظرم در نسل بعد ما شاهد تحول بزرگی توی تکنولوژی کنسول ها نخواهیم بود به همین علت .
نظرشخصی:به نظر من این نسل برنده ایی نداره و همه پابه پای هم میرن جلو پس بیخودی دعوا نکنید :biggrin1:
فقط همين بخش! مطمئني PS3 تا الان قيمتش پايين نيمده؟ اگر اشتباه نكنم توي E3 بود كه همراه با 360 يكي 100 دلار ازشون كم شددر ضمن فروش Wii از فروش PS2 در مدت زمان مشابه خیلی بیشتر بوده، تا حالا بیشتر از 2 برابر PS3 فروخته و تقاضاش به حدی بوده که میتونسته بیشتر از 4 برابر PS3 هم بفروشه، یک سال دیر تر از 360 اومده اما توی 10 - 11 ماه فروشش از 360 بیشتر شده، تا حالا هیچ کاهش قیمتی نداشته در صورتی که دو تا رقیبش داشتن و ... حالا از همه اینها شما چجوری به این نتیجه رسیدی که این نسل برنده ای نخواهد داشت؟ باز هم خدا عالم است!!
دوست عزیز متاسفانه شما دلایل من رو تک تک داری مورد بررسی قرار میدی اگه اشتباه نکنم اسمتون هم آقا کیانوش باید باشه که در مجله بازی رایانه مشغول هستید من توقع دارم به عنوان یه شخصی که در این زمینه ادعای کاری دارید لااقل با دقت مطالب من و بقیه دوستان رو بخونید ...من دلایل زیادیو مطرح کردم برای فروش wii ولی شما فقط قیمت رو ملاک قرار دادید و سایتی هم که گذاشتید برای همه شناخته شده هستش یه سایتی هست که قیمت واحدی روی هر جنس نمیزاره در حقیقت یه جور حراجی هستش و مطمئن باشید که قیمت wii چه کم باشه چه زیاد اگه از دم نمایندگی برید بخرید تکون نمی خوره برای یوزر (مثل ایران که نیستش ) اگه درست یادم باشه تو همین سایت موقع لانچ ps3 که این کنسول تموم شده بود و نایاب من ps3 هایی باقیمتهای نجومی میدیدم حدود17000 دلار پس مطمئنن منبع خوبی رو مثال نزدی .این توجیه قیمت هم دیگه واقعا خنده دار شده، الان یه 360 رو میشه با قیمتی حدودا برابر با Wii توی آمریکا خرید. توی اروپا یه 360 رو با دو تا بازی به قیمت Wii می فروختن اواخر سال 2007. در ضمن مردم حاضر بودن تا 500-600 دلار هم پول بالای Wii بدن. همین الان هم با اینکه فصل خرید به پایان رسیده، قیمت Wii های دست دوم که مردم دارن می خرن از 360 بیشتره و تقریبا هم قیمت PS3 40 گیگی هستش:
http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B0009VXBAQ/ref=pd_ts_vg_4?ie=UTF8&condition=all
کمتر از 374 دلار (اونم برای یه کنسول دست دوم) نیست.
در ضمن فروش Wii از فروش PS2 در مدت زمان مشابه خیلی بیشتر بوده، تا حالا بیشتر از 2 برابر PS3 فروخته و تقاضاش به حدی بوده که میتونسته بیشتر از 4 برابر PS3 هم بفروشه، یک سال دیر تر از 360 اومده اما توی 10 - 11 ماه فروشش از 360 بیشتر شده، تا حالا هیچ کاهش قیمتی نداشته در صورتی که دو تا رقیبش داشتن و ... حالا از همه اینها شما چجوری به این نتیجه رسیدی که این نسل برنده ای نخواهد داشت؟ باز هم خدا عالم است!!
شما خودت این نقل قولی که کردی رو یه بار دیگه بخونفقط همين بخش! مطمئني PS3 تا الان قيمتش پايين نيمده؟ اگر اشتباه نكنم توي E3 بود كه همراه با 360 يكي 100 دلار ازشون كم شد
امان از دست فنبوی ها!!فقط همين بخش! مطمئني PS3 تا الان قيمتش پايين نيمده؟ اگر اشتباه نكنم توي E3 بود كه همراه با 360 يكي 100 دلار ازشون كم شد
اون کسی که درست پست ها رو نمیخونه شمایی نه من، مطمئن باش من با دقت کامل پستی که بخواهم بهش جواب بدم رو می خونم.نوشته شده توسط tekken_lord:دوست عزیز متاسفانه شما دلایل من رو تک تک داری مورد بررسی قرار میدی اگه اشتباه نکنم اسمتون هم آقا کیانوش باید باشه که در مجله بازی رایانه مشغول هستید من توقع دارم به عنوان یه شخصی که در این زمینه ادعای کاری دارید لااقل با دقت مطالب من و بقیه دوستان رو بخونید ...من دلایل زیادیو مطرح کردم برای فروش wii ولی شما فقط قیمت رو ملاک قرار دادید و سایتی هم که گذاشتید برای همه شناخته شده هستش یه سایتی هست که قیمت واحدی روی هر جنس نمیزاره در حقیقت یه جور حراجی هستش و مطمئن باشید که قیمت wii چه کم باشه چه زیاد اگه از دم نمایندگی برید بخرید تکون نمی خوره برای یوزر (مثل ایران که نیستش ) اگه درست یادم باشه تو همین سایت موقع لانچ ps3 که این کنسول تموم شده بود و نایاب من ps3 هایی باقیمتهای نجومی میدیدم حدود17000 دلار پس مطمئنن منبع خوبی رو مثال نزدی .
درمورد اینکه دلیل فروش کدوم چرا اینجوری شده من نظرم رو گفتم و فکر می کنم بایک نگاه ساده هم میشه اینطور نتیجه گرفت .
در مورد برنده نهایی هم من در اصل نظر خودم رو دادم ولی اگه حتی به پیش بینی ها نگاه کنید متوجه میشید که همه در نهایت یک رقابت پایاپای رو پیش بینی می کنن نه مثل نسل قبل ps2 نجومی بفروشه و دوکنسول دیگه جلوش هیچی نباشن و من به رقابت نزدیک به هم که باعث بشه هرسال یکی از اون یکی جلو بزنه نمی گم پایان جنگ کنسولا .
اما یه چیز دیگه که واقعاَ ازت توقع نداشتم رو گفتی ... وقتی بچه ها ازت تشکر می کنن معنیش این نیست که ازت میترسن یا هر چیز دیگه ایی معنیش اینه که بهت احترام میزارن پس من اگه جای شما باشم در عوض احترام متقابل میزارم نه اینکه برگردم اون حرف رو بزنم .
امیدوارم از این به بعد حضور فعال تر و بهتری داشته باشید هم در اینجا هم در مجلتون .
جوابش رو بالا گفتم.دوست عزیز متاسفانه شما دلایل من رو تک تک داری مورد بررسی قرار میدی اگه اشتباه نکنم اسمتون هم آقا کیانوش باید باشه که در مجله بازی رایانه مشغول هستید من توقع دارم به عنوان یه شخصی که در این زمینه ادعای کاری دارید لااقل با دقت مطالب من و بقیه دوستان رو بخونید ...
این پست شماست:من دلایل زیادیو مطرح کردم برای فروش wii ولی شما فقط قیمت رو ملاک قرار دادید
میشه یه من بگی اینا چه ربطی به حرف من دارن؟؟؟ مگه من گفتم MSRP ه Wii چهارصد دلاره؟؟سایتی هم که گذاشتید برای همه شناخته شده هستش یه سایتی هست که قیمت واحدی روی هر جنس نمیزاره در حقیقت یه جور حراجی هستش و مطمئن باشید که قیمت wii چه کم باشه چه زیاد اگه از دم نمایندگی برید بخرید تکون نمی خوره برای یوزر (مثل ایران که نیستش ) اگه درست یادم باشه تو همین سایت موقع لانچ ps3 که این کنسول تموم شده بود و نایاب من ps3 هایی باقیمتهای نجومی میدیدم حدود17000 دلار پس مطمئنن منبع خوبی رو مثال نزدی .
این جمله رو نفهمیدم یعنی چی.درمورد اینکه دلیل فروش کدوم چرا اینجوری شده من نظرم رو گفتم و فکر می کنم بایک نگاه ساده هم میشه اینطور نتیجه گرفت
در حال حاضر 360 و PS3 هیچ گونه رقابتی با Wii ندارن، یعنی اصلا در حد و اندازه ای نبودن که بخواهیم بگیم رقابت داشتن (فروش Wii از مجموع اون دو تا کنسول بیشتر بوده توی سال پیش)در مورد برنده نهایی هم من در اصل نظر خودم رو دادم ولی اگه حتی به پیش بینی ها نگاه کنید متوجه میشید که همه در نهایت یک رقابت پایاپای رو پیش بینی می کنن نه مثل نسل قبل ps2 نجومی بفروشه و دوکنسول دیگه جلوش هیچی نباشن و من به رقابت نزدیک به هم که باعث بشه هرسال یکی از اون یکی جلو بزنه نمی گم پایان جنگ کنسولا .
عجب!!!اما یه چیز دیگه که واقعاَ ازت توقع نداشتم رو گفتی ... وقتی بچه ها ازت تشکر می کنن معنیش این نیست که ازت میترسن یا هر چیز دیگه ایی معنیش اینه که بهت احترام میزارن پس من اگه جای شما باشم در عوض احترام متقابل میزارم نه اینکه برگردم اون حرف رو بزنم .
باز هم عجب!خب پس دلیل فروش کم بازی ها چیه؟؟؟؟؟(منظورم wii)
تا اونجایی که من می دونم و توی این سایت هستش فروش بعضی بازی ها روی wii خوب هستش اما بقیه..
فروش بازي ها در فرانسه با توجه به آمار GFK
پرفروشترين بازي فرانسه Burnout Paradise نسخه PS3 است.و همين عنوان در مقام چهارم براي X360 قرار دارد..
1Burnout Paradise (Elecronic Arts) PS3 (E)
2.Wii Play (Nintendo) Wii (-1)
3.SMG (Nintendo) Wii (-1)
4.Burnout Paradise (Elecronic Arts) 360 (E)
5.New Super Mario Bros (Nintendo) NDS (+14)
6.Mario and Sonic (Sega) Wii (R)
7.Brain Training (Nintendo) NDS (-3)
8.Brain Training Advanced (Nintendo) NDS (-3)
9.Mario Party 8 (Nintendo) Wii (-6)
10.COD4: MODERN WARFARE (Activision) PS3 (+6)
11.Rayman (Ubisoft) Wii (-1)
12.Zelda: Phantom Hourglass (Nintendo) NDS (-6)
13.Mario Kart (Nintendo) NDS (-1)
14.The Legend of Zelda : Twilight Princess (Nintendo) Wii (-6)
15.Cerebral Academie (Nintendo) Wii (-4)
16.Assassin's Creed (Ubisoft) PS3 (-9)
17.Zack and Wiki (Capcom) Wii (E)
18.Pokemon Diamant (Nintendo) NDS (-1)
19.RE4 (Capcom) Wii (-6)
20.PES 2008 (Konami) PS3 (-11)
Wii - 9
NDS - 6
PS3 - 4
X360 - 1