این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
من نفهمیدم این حرفها چه ربطی به هم داشتن و در نهایت سونی به کدوم هدفش رسیده؟
“Our expectation is that because of our shortages at retail during February, we will sell less than PS3,” Xbox 360 group product manager Aaron Greenberg told Next-Gen. “That’s not a surprise to us. I don’t know what Sony’s reaction will be to that, but it will definitely be a bit of a hollow victory. The competition sure didn’t show up [in February].”
همونطور که میدونی اینها همش حرفهایی هست که مایکروسافت میخواد خودش رو توجیح کنه که چرا کنسولش کم فروختهاینطور که پیداست در ماه فوریه (February) هم تعداد PS3 های به فروش رفته بیشتر از Xbox 360 بوده ..
خود مایکروسافت پیشاپیش بر این قضیه اذعان کرده و دلیلش را هم همانند ماه ژانویه کمبود Xbox 360 در خرده فروشی ها عنوان کرده .. Cool
ماكروسافت نيازي به توجيه نداره اگه توجه داسته باشي تا دو ماه پيش فروش 360 خيلي بهتر از PS3 بود توي امريكا اما اين دو ماه دقيقا به خاطر كمبود كنسول باعث به وجود امدن اين مشكلات شد وگرنه فروش بالاي 360 توي امريكا كاملا تضمين شدستهمونطور که میدونی اینها همش حرفهایی هست که مایکروسافت میخواد خودش رو توجیح کنه که چرا کنسولش کم فروخته
حرفهای شما کاملا درسته ولی این دلیل قانع کننده ای برای فروش کم این کنسول نیست و بیشتر جنبه توجیه داره
حرفهای شما کاملا درسته ولی این دلیل قانع کننده ای برای فروش کم این کنسول نیست و بیشتر جنبه توجیه دارهماكروسافت نيازي به توجيه نداره اگه توجه داسته باشي تا دو ماه پيش فروش 360 خيلي بهتر از PS3 بود توي امريكا اما اين دو ماه دقيقا به خاطر كمبود كنسول باعث به وجود امدن اين مشكلات شد وگرنه فروش بالاي 360 توي امريكا كاملا تضمين شدست
كمبود مدل هاي اليت و پريميوم باعث چنين موردي شده و به هيچ وجه هم استقبال از پك HALO نشده
مطمئنا اگه ماكرو سافت كمتر در امريكا ميفروخت هم زمان با اروپا قيمت امريكا رو هم كاهش ميداد
هر چند بعيد نيست به زودي براي كاملا جلو افتادن توي امريكا هم همچين كاري بكنه
اگر فروش PS3 عاليه پس فروش Wii چيه؟ حدود 1.5 برابر PS3 فروخته...Nintendo DS 587,600 427,300 +37.61%
Nintendo Wii 432,000 400,700 +7.81%
PlayStation 2 351,800 -- --
PLAYSTATION 3 280,800 269,900 +4.11%
Xbox 360 254,600 249,200 +2.33%
PlayStation Portable 243,100 255,000 -4.71%
Total Hardware Units 1,799,000 1,602,100 +12.29%
فروش ps3 عالییییه!!!
همه دارن میبینن که فروش Wii هم خیلی خوبهاگر فروش PS3 عاليه پس فروش Wii چيه؟ حدود 1.5 برابر PS3 فروخته...
چرا قبول نکنم!من بیشتر جملم سوالی بود...
حالا مثلا از خود شما میپرسم به نظر خودت ارکید تو اروپا بیشتر از wii میفروشه؟
قبول کن یکم خنده داره!!
من مرده ی این سایت معتبر گفتن بعضی کاربرها هستم. ظاهرا جدیدا مد شده هر کسی هر خبری میخواهد بگذاره، از هر منبعی که هست اولش یه معتبر هم اضافه می کنه.سلام.
بنابه اعلام سایت معتبر vgchartz این بازی تا کنون بیش از 5.13 ملیون نسخه تنها بر روی 360 فروش کرده.
یعنی این امار فقط مربوط به نسخه 360 این بازی میشود که امار خیره کننده ای هست که در مجموع بعد از HALO3 این بازی در رتبه 2 دنیا قرار میگیرد برای این کنسول!!!!!
کمترین فروش این بازی در جاپن بوده.....
احتمالا این بازی فروش بیشتری نیز خواهد کرد!!!!!!!
برای دیدن نمودار و منبع به اینجا بروید:http://vgchartz.com/games/game.php?id=7316