این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
دلیل فروش بالای Wii یا بهتره بگم دلیل موفقیت نینتندو، خلاقیت این شرکت و درک درست از بازار و خواسته های مصرف کنندگان بالقوه هستش. دلیل فروش پایین اون دو تا کنسول دیگه هم نداشتن هیچ کدوم از این فاکتور هاست. کلا این بحث ها شاید خیلی به درد اینجا نخوره فقط در همین حد بگم که نینتندو یه محصول disruptive عرضه کرده در صورتی که رقباش محصولات competitive عرضه کردن.کیانوش جان شرمنده من برام یکم کنجکاوی شده :biggrin1:.
یه چند تا سوال دارم اگه جواب بدین ممنون میشم.
1_به نظر شما دلیل فروش بالای wiiچیه ؟
2_دلیل فروش پایین ps3 و 360 نسبت به wii چیه ؟
کیانوش جان شرمنده من برام یکم کنجکاوی شده :biggrin1:.
یه چند تا سوال دارم اگه جواب بدین ممنون میشم.
1_به نظر شما دلیل فروش بالای wiiچیه ؟
2_دلیل فروش پایین ps3 و 360 نسبت به wii چیه ؟
یه چند تا سوال داشتم.
اوا اینکه ماکرو به غیر از بخش ویندوز و افیس و IE کجا داره سود می کنه؟؟؟؟
توی بخش کنسول ها که ماکرو یه شکست خورده هستش.
توی بخش اینترنت(MSN) هم همین طور حتی IE هم داره از فایر فاکس کم کم داره شکست می خوره!
پس ماکرو داره کجا سود می کنه.
بعد با توجه به این خبر سهام سونی هم تو بورس نیویورک بعد از خبر توشیبا نسبت به روز جمعه 4.87 % رشد داشته. که توی تاپیک High Definition Center
می شه بگیم سونی تا حدودی به هدفش رسیده؟؟؟؟
من نفهمیدم این حرفها چه ربطی به هم داشتن و در نهایت سونی به کدوم هدفش رسیده؟یه چند تا سوال داشتم.
اوا اینکه ماکرو به غیر از بخش ویندوز و افیس و IE کجا داره سود می کنه؟؟؟؟
توی بخش کنسول ها که ماکرو یه شکست خورده هستش.
توی بخش اینترنت(MSN) هم همین طور حتی IE هم داره از فایر فاکس کم کم داره شکست می خوره!
پس ماکرو داره کجا سود می کنه.
بعد با توجه به این خبر سهام سونی هم تو بورس نیویورک بعد از خبر توشیبا نسبت به روز جمعه 4.87 % رشد داشته. که توی تاپیک High Definition Center
می شه بگیم سونی تا حدودی به هدفش رسیده؟؟؟؟