این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
فروش نرم افزارهاي PS3 خيلي خوب شده ،اما يادتون باشه ، بارها گفتم كه هم Vgchartz هم NPD منبع خوبي براي اعلام فروش نرم افزارها نيستن.چون درصد زيادي از بازار رو بررسي نمي كنن و فروش هاي Wallmart هم اصلا در نظر نمي گيرن.
به هر حال ممنون.
در مورد vgchartz که هیچ بحثی نیست .. اما لطف کن این قسمت حرفت که NPD منبع خوبی برای اعلام فروش نرم افزار ها و کنسول ها نیست را جایی تکرار نکن ... چون سطح اطلاعات خودت زیر سئوال میره
NPD یکی از معتبر ترین منابع در آمریکای شمالی محسوب میشه و خود مایکروسافت و سونی و ... هم به آمار هایی که ارائه میکنه استناد می کنند ... ا
در مورد صحت و آمار بسيار دقيق Vgchartz بحث شده و خود من مقايسه آمار NPD و VGchartz رو گذاشتم.
مايكروسافت و سوني به آمارهاي فروش سخت افزاري NPD استناد مي كنن نه فروش نرم افزارها.
در مورد آمار فروش سخت افزاري هر دو منبع بسيار خوب عمل مي كنن ( تنها با اين فرق كه نمونه آماري NPD بزرگتره) ولي در مورد فروش نرم افزاري هر دو ضعيفند.
مرسيامار Famitsu در ژاپن
Consoles:
Wii : about 83k
DSL : about 57k
PS3 : about 21k
PS2 : about 9.8k
PSP : about 72k
360 : about 2.9k
Top 10 Software:
1. Super Smash Bros. Brawl (Wii) : about 266k (total about 1.08m)
2. Giren's Ambition: Threat of Axis (PSP) : about 108k
3. Wii Fit (Wii) : about 76k (total about 1.38m)
4. Devil May Cry (PS3) : about 36k (total about 249k)
5. Mario & Sonic at Beijing Olympics (DS) : about 25k (total about 202k)
6. Wii Sports (Wii) : about 18k (total about 2.73m)
7. L the proLogue to DEATH NOTE (DS) : about 17k
8. Tales of Destiny Directors Cut (PS2) : about 17k (total about 114k)
9. Mario Party DS (DS) : about 16k (total about 1.59m)
10. Wii Play (Wii) : about 15k (total about 2.18m)
در مورد صحت و آمار بسيار دقيق Vgchartz بحث شده و خود من مقايسه آمار NPD و VGchartz رو گذاشتم.
:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
بابا بی خیال تو رو خدا منو بیشتر از این نخندون.نوشته شده توسط sametx:مايكروسافت و سوني به آمارهاي فروش سخت افزاري NPD استناد مي كنن نه فروش نرم افزارها.
:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
جدا؟؟؟؟؟؟نوشته شده توسط sametx:در مورد آمار فروش سخت افزاري هر دو منبع بسيار خوب عمل مي كنن ( تنها با اين فرق كه نمونه آماري NPD بزرگتره) ولي در مورد فروش نرم افزاري هر دو ضعيفند.
نزدیک به نیم میلیون؟ توی متن کاملا مشخصه که گفته 950 هزار تا یعنی نزدیک به یک میلیون.فروش نسخه Umbrella Chronicles از سری RE که عنوان لایت گان شوتر انحصاری برای Wii هستش به نزدیک نیم میلیون نسخه رسید.
خوبه فکر کنم EA یه PR بده و اعلام کنه که بنا بر آمار منتشر شده توسط VGChartz :laughing: بازی NFS روی PS3 فروشش از مرز یک میلیون نسخه گذشته.
میشه در مورد چیزهایی که اصلا اطلاعاتی در موردشون نداری انقدر اظهار فضل نکنی؟ چون دیگه خیلی خیلی داره خنده دار میشه.فروش نرم افزارهاي PS3 خيلي خوب شده ،اما يادتون باشه ، بارها گفتم كه هم Vgchartz هم NPD منبع خوبي براي اعلام فروش نرم افزارها نيستن.چون درصد زيادي از بازار رو بررسي نمي كنن و فروش هاي Wallmart هم اصلا در نظر نمي گيرن.
به هر حال ممنون.
PS3 هنوز 50 هفته نیست که توی انگلیس عرضه شده.به گزارش GamesIndustry.biz به نقل قول از Sony، کنسول Playstation 3 با فروش 1 میلیون دستگاه در بریتانیا پس از 50 هفته که از عرضه ی آن گذشته است، رکورد PS2 را نیز در اوایل هزاره ی سوم شکسته است.