این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
فروش PS3 در سال 2007 بيشتر از فروش 360 بوده است !!!
اخه شمائی که مدام آمار vgchartz را اینجا می گذاری و قبول داری اول می رفتی می دیدی که این آمار جدیدت با حرف vgchartz مطابقت داره یا نه.از فردا هم هرکس که آمار فروش می گذارد و در اون ps3 جلو تر است برای شما جالب است
فروش PS3 در سال 2007 بيشتر از فروش 360 بوده است !!!
توي لينكي كه براتون مي زارم ، ادعا شده كه فروش PS3 در سال 2007 بيشتر از 360 بوده.
توي اين لينك مطالب و ويديو هاي زيادي گذاشته شده و نو يسنده خواسته با اسناد و مدارك مختلف اثبات كنه كه فروش PS3در سال 2007 از 360 بيشتر بوده.
الان اين بحث شده ، بحث بسيار داغ N4G .
اگه انگليسيتون خوبه حتما بخونيد.
من اين خبر رو نه رد مي كنم و نه تاييد.
فقط براي اطلاع رساني گذاشتم. به نظرم نويسنده به مطالب خيلي جالبي رو بيان كرده
لينك اصلي
مدرك بسيار مهم اين خبر
آمار فروش Microsoft
آمار فروش Sony
خبر در N4G
یه نکته رو بچه ها فراموش کردن ما داریم راجب ماکروسافت و سونی صحبت میکنیم تا قبل از این کنسولهای جدید سونی حاکم مطلق بود و کسی به xbox نگاه هم نمیکرد ! و کسی هم فکر نمیکرد که xbox360 بتونه مقابل ps3 مقاومت کنه !
ولی الان کار به جایی رسیده که طرفدارای سونی از شنیدن اینکه ps3 بیشتر از 360 فروخته چشماشون گشاد میشه!
سونی پشتوانه دو تا کنسول رو داره که هرکدوم بالای 100 میلیون فروختن ولی الان از نینتندو و ماکروسافت عقب افتاده و این اصلا خوب نیست و یه شکست هستش
پ.ن:کاری به سیاستهای سونی راجب بلوری ندارم ممکنه اونجا موفق شده باشن ولی تو گیم مطمئنن خیلی چیزارو از دست دادن
پ.ن2:در ضمن فراموش نکنید تو سال 2007 سونی 200 دلار کنسولشو ارزون کرد
به نظر من تا آخر سال 2008 پلي استيشن 3 دو برابر ايكس باكس 360 خواهد فروخت .
جوگير نشدم .شما جو گير نشو و نظرهای خفن نده. در هر صورت PS3 خوب می فروشه و رقابت تقريبا مساوی و تنگاتنگ می شه که به نفع همه ماها از جمله fanboy ها هم خواهد بود.
در ضمن نسل قبل PS2 حدود 80% بازار رو داشت فکر کنم، خيلی از مردم اسم کنسول مياد فقط PS2 مياد تو ذهنشون، ولی به قول TRUTH تو اين نسل مثل اينکه اينقدر قضيه فرق کرده که بعضی ها می شنوند PS3 فروش کرده کف می کنند.
فروش نرم افزارهاي PS3 خيلي خوب شده ،اما يادتون باشه ، بارها گفتم كه هم Vgchartz هم NPD منبع خوبي براي اعلام فروش نرم افزارها نيستن.چون درصد زيادي از بازار رو بررسي نمي كنن و فروش هاي Wallmart هم اصلا در نظر نمي گيرن.