این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
Call of Duty® 4: Modern Warfare™ Ranks #1 Title in Units Worldwide for Calendar 2007
Game Sells in Excess of Seven Million Units According to The NPD Group, Chart Track and The GFK Group
SANTA MONICA, Calif.--(BUSINESS WIRE)--Activision, Inc. (Nasdaq: ATVI) announced today that Call of Duty 4®: Modern Warfare™ was the #1 title in units worldwide for calendar 2007, according to The NPD Group, Chart Track and The GFK Group. Developed by Infinity Ward, Call of Duty 4®: Modern Warfare™ has sold in excess of seven million units worldwide since its launch in November.
Call of Duty 4: Modern Warfare has garnered critical acclaim, securing more than 18 perfect score reviews and over 40 combined Editors’ Choice and Game of the Year awards in the U.S. alone. The game has been nominated for 10 prestigious Academy of Interactive Arts and Sciences awards, including Game of the Year. Call of Duty 4: Modern Warfare also currently is the #1 Xbox 360™ title on Xbox Live, based on unique users, according to www.majornelson.com.
“We’re very excited about this achievement especially given so many competitive titles this year,” said Will Kassoy, senior vice president, global brand management, Activision Publishing, Inc. “Consumer and critics agree that Call of Duty 4: Modern Warfare is one of the best games ever created and further establishes Call of Duty as one of the premier brands in the industry. This ground-breaking game and franchise continue to establish new standards by which all other action games will be judged.”
8.1 میلیون شیپ شده، فروشش کمتر از 7 میلیون بوده.halo3پس چي؟؟؟:confused:
توجه شما رو به مقاله دیروز next-gen جلب میکنم.8.1 میلیون شیپ شده، فروشش کمتر از 7 میلیون بوده.
مقاله next-gen واقعا احمقانه است و از یه سایتی که biz. هستش و بیشتر مقاله هاش در مورد صنعت بازیه واقعا بعیده.توجه شما رو به مقاله دیروز next-gen جلب میکنم.
مایکرو ادعا میکنه, 8.1 فروخته. (بنابر گزارش RP یا خود مایکرو) و البته توجه کنید که مایکرو میگه منابعش داخلیه و از third-party نیست.
و Activision بنابر گزارش NPD Group, Chart Track ,The GFK Group ادعا میکنه بیش از 7 میلیون فروخته و پرفروشترین بازی 2007
منشا اختلاف میتونه اینا باشه:
1- اختلاف شیپ و فروش
2- Activision فروش Halo 3 special editions را در نظر نگرفته.
اولا که از کی تا حالا آمار VGChartz موثق شده که حالا ما بخواهیم بگیم کدوم کنسول فروشش بیشتر بوده و کدوم یکی کمتر؟؟؟آمار VGchartz با سلام به همه
آمار VGchartz براي اين هفته هم منتشر شد ، كه براتون گذاشتم.
اين هفته هم برتري فروش جهاني با PS3 بوده.
نمودار فروش جهاني براي هفته گذشته
برتري فروش PS3 رو به راحتي ميشه ديد. البته هر دو كنسول به علت اتمام كريسمس فروششون در حال كاهشه.
اولا که از کی تا حالا آمار VGChartz موثق شده که حالا ما بخواهیم بگیم کدوم کنسول فروشش بیشتر بوده و کدوم یکی کمتر؟؟؟
ثانیا حتی اگه بر فرض محال بگیم که آمارش قابل استناده، حتما میدونی که یه کنسول دیگه هم هستش، مگه نه؟
آمارهايي كه Vgchartz اعلام مي كنه، آمارهاي sale هست نه شيپ ،و ميشه گفت در طي 1.5 ماه گذشته برتري فروش جهاني با PS3بوده.-فروش ps3 تا حالا چه قد بوده شیب شده نه sold!! ایا طی دوماه اخیر فروش جهانیش از 360 جلو زده واین امارها درسته؟
من نمی دونم که چرا برای بعضیا خیلی سخته قبول کردن خیلی چیزها.خوب در مورد بازی cod4 من شخصا مطمئن بودم که این اتفاق می افته و قبلا هم گفته بودم .
ولی مثل اینکه خیلی ها فراموش کردند که بازی halo3 تنها و فقط بر روی xbox360 عرضه شده در حالی که بازی cod4 بر روی سه پلتفرم عرضه شده خوب کاملا مشخصه که نتیجه چی میشه با این حال هنوز هم معلوم نیست که پر فروشترین به صورت قطعی کدوم هست . چون Activision یه امار داده که معلوم نیست امار مربوط به شیپ میشه یا نه ؟ که به نظر من هم همون شیپ هست .
دقت بسیار بالا؟؟؟؟؟در مورد فروش آمريكا من خودم مقايسه ي NPD و VGchartz رو گذاشتم. مقايسه نشون مي ده كه آمارهاي VGchartz با دقت بسيار بالا تهيه شده.
سوپر مارکتی سر کوچه ما هم میدونه که فروش PS3 توی اروپا از 360 بهتره، اینم چیز جدیدی نیست. حالا صرف اینکه VGChartz گفته فروش PS3 توی اروپا بهتره و واقعیت هم همینه، باعث میشه که آمارش درست باشه؟؟؟در مورد برتري فروش PS3 در اروپا ، خود شما و تعدادي از دوستان در چند صفحه قبل آمارهايي رو گذاشتيد كه اين موضوع به وضوح ديده ميشد.
اون دو تای اول رو که نمی دونم.کیانوش جان چند تا سوال
امار فروش uncharted &heavenly sowrd از زمان عرضه تا حالا
2-فروش ps3 تا حالا چه قد بوده شیب شده نه sold!! ایا طی دوماه اخیر فروش جهانیش از 360 جلو زده واین امارها درسته؟