آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

سونی پیش بینی کرده که در پایان تا بستان میزان کل فروش PS3 در مناطق پال از 360 بیشتر بشه. همچنین عنوان کرده که در بازارهای کوچک مثل سویس هم اکنون تعداد کنسولهای فروش رفته بیشتر هست.
همچنین گفته در هفته گذشته در مناطق پال با نسبت 3به 1 فروش PS3 بیشتر بوده .

http://www.videogamer.com/news/24-01-2008-7337.html

Activision اعلام کرد که بازی CoD4 با فروشی بیش از 7 میلیون نسخه در سال 2007، پر فروش ترین بازی سال 2007 بوده. این آمار فروش واقعی بازیه که از طرف Gfk, NPD, Chart Track اعلام شده.

Call of Duty® 4: Modern Warfare™ Ranks #1 Title in Units Worldwide for Calendar 2007
Game Sells in Excess of Seven Million Units According to The NPD Group, Chart Track and The GFK Group

SANTA MONICA, Calif.--(BUSINESS WIRE)--Activision, Inc. (Nasdaq: ATVI) announced today that Call of Duty 4®: Modern Warfare™ was the #1 title in units worldwide for calendar 2007, according to The NPD Group, Chart Track and The GFK Group. Developed by Infinity Ward, Call of Duty 4®: Modern Warfare™ has sold in excess of seven million units worldwide since its launch in November.

Call of Duty 4: Modern Warfare has garnered critical acclaim, securing more than 18 perfect score reviews and over 40 combined Editors’ Choice and Game of the Year awards in the U.S. alone. The game has been nominated for 10 prestigious Academy of Interactive Arts and Sciences awards, including Game of the Year. Call of Duty 4: Modern Warfare also currently is the #1 Xbox 360™ title on Xbox Live, based on unique users, according to www.majornelson.com.

“We’re very excited about this achievement especially given so many competitive titles this year,” said Will Kassoy, senior vice president, global brand management, Activision Publishing, Inc. “Consumer and critics agree that Call of Duty 4: Modern Warfare is one of the best games ever created and further establishes Call of Duty as one of the premier brands in the industry. This ground-breaking game and franchise continue to establish new standards by which all other action games will be judged.”

آمار VGchartz

با سلام به همه

آمار VGchartz براي اين هفته هم منتشر شد ، كه براتون گذاشتم.

اين هفته هم برتري فروش جهاني با PS3 بوده.

dnolzp.jpg

نمودار فروش جهاني براي هفته گذشته
برتري فروش PS3 رو به راحتي ميشه ديد. البته هر دو كنسول به علت اتمام كريسمس فروششون در حال كاهشه.

f6l8w.jpg

آخرین ویرایش:
8.1 میلیون شیپ شده، فروشش کمتر از 7 میلیون بوده.
توجه شما رو به مقاله دیروز next-gen جلب میکنم.
مایکرو ادعا میکنه, 8.1 فروخته. (بنابر گزارش RP یا خود مایکرو) و البته توجه کنید که مایکرو میگه منابعش داخلیه و از third-party نیست.
و Activision بنابر گزارش NPD Group, Chart Track ,The GFK Group ادعا میکنه بیش از 7 میلیون فروخته و پرفروشترین بازی 2007
منشا اختلاف میتونه اینا باشه:
1- اختلاف شیپ و فروش
2- Activision فروش Halo 3 special editions را در نظر نگرفته.

توجه شما رو به مقاله دیروز next-gen جلب میکنم.
مایکرو ادعا میکنه, 8.1 فروخته. (بنابر گزارش RP یا خود مایکرو) و البته توجه کنید که مایکرو میگه منابعش داخلیه و از third-party نیست.
و Activision بنابر گزارش NPD Group, Chart Track ,The GFK Group ادعا میکنه بیش از 7 میلیون فروخته و پرفروشترین بازی 2007
منشا اختلاف میتونه اینا باشه:
1- اختلاف شیپ و فروش
2- Activision فروش Halo 3 special editions را در نظر نگرفته.
مقاله next-gen واقعا احمقانه است و از یه سایتی که biz. هستش و بیشتر مقاله هاش در مورد صنعت بازیه واقعا بعیده.
Halo 3 توی آمریکا 4.8 میلیون نسخه فروخته (مجموع کل SKU هاش) و توی بقیه دنیا هم فروشش کمتر از 2 میلیون بوده (بازم مجموع همه SKU هاش) پس در مجموع فروشش کمتر از 7 میلیون بوده.
مایکروسافت همیشه آماری که منتشر کرده آمار شیپ بوده نه چیزی غیر از اون.
Activision که نه، اما اون منابعی که Activision ازشون استفاده کرده، مجموع فروش همه SKU ها رو در نظر گرفتن.

آمار VGchartz با سلام به همه

آمار VGchartz براي اين هفته هم منتشر شد ، كه براتون گذاشتم.

اين هفته هم برتري فروش جهاني با PS3 بوده.

dnolzp.jpg

نمودار فروش جهاني براي هفته گذشته

برتري فروش PS3 رو به راحتي ميشه ديد. البته هر دو كنسول به علت اتمام كريسمس فروششون در حال كاهشه.

f6l8w.jpg

اولا که از کی تا حالا آمار VGChartz موثق شده که حالا ما بخواهیم بگیم کدوم کنسول فروشش بیشتر بوده و کدوم یکی کمتر؟؟؟
ثانیا حتی اگه بر فرض محال بگیم که آمارش قابل استناده، حتما میدونی که یه کنسول دیگه هم هستش، مگه نه؟

مایکروسافت تا بعد از تعطیلات سال نو (تا اول 2008) 17.7 میلیون کنسول Xbox360 فروخته .
از چند ماه پیش هم بخش بازی مایکروسافت برای اولین بار سود داد با کمک فروش بازی هایی مثل Halo3 و Mass Effect و همچنین کنسول - سرویس لایو و لوازم جانبی .

مایکروسافت همچنین گفته که Halo3 8.1 میلیون نسخه فروخته و هنوز معلوم نیست CoD4 پر فروشترین شده یا Halo3 چون هر کدوم حرف خودشون رو می زنن، احتمال زیاد آمار مایکروسافت که شیپ هست ولی آمار activision هم همینطور می تونه باشه؛ خلاصه هنوز دقیقا مشخص نیست پرفروشترین بازی سال کدوم هست.

بازی Mass Effect هم به قول مایکروسافت 1.6 میلیون نسخه فروخت، اون هم تو 6 هفته.

بر اساس آمار NPD هم کنسول مایکروسافت همچنان رکورد دار Software َAttach Rate (میزان فروش بازی نسبت به هر کنسول) هست به مقدار 6.9

منبع : http://www.gamernode.com/news/5521-xbox-360-sales-hit-177m-halo-3-sales-hits-81m/index.html
منابع دیگه ای هم هست ...

لطف کنید اگه آمار فروش Wii و PS3 هم هست بگذارید فکر کنم PS3 حدود 7-8 میلیون باشه.

کیانوش جان چند تا سوال
امار فروش uncharted &heavenly sowrd از زمان عرضه تا حالا
2-فروش ps3 تا حالا چه قد بوده شیب شده نه sold!! ایا طی دوماه اخیر فروش جهانیش از 360 جلو زده واین امارها درسته؟

اولا که از کی تا حالا آمار VGChartz موثق شده که حالا ما بخواهیم بگیم کدوم کنسول فروشش بیشتر بوده و کدوم یکی کمتر؟؟؟
ثانیا حتی اگه بر فرض محال بگیم که آمارش قابل استناده، حتما میدونی که یه کنسول دیگه هم هستش، مگه نه؟

در مورد فروش آمريكا من خودم مقايسه ي NPD و VGchartz رو گذاشتم. مقايسه نشون مي ده كه آمارهاي VGchartz با دقت بسيار بالا تهيه شده.

در مورد برتري فروش PS3 در اروپا ، خود شما و تعدادي از دوستان در چند صفحه قبل آمارهايي رو گذاشتيد كه اين موضوع به وضوح ديده ميشد.

در مورد ژاپن كه ديگه همه چي معلمومه.

در مورد اينكه چرا از Wii توي آمارها صحبتي نميارم اينه كه ، بچه هاي اينجا بيشتر فروش 360 و PS3 رو دنبال مي كنن.
-فروش ps3 تا حالا چه قد بوده شیب شده نه sold!! ایا طی دوماه اخیر فروش جهانیش از 360 جلو زده واین امارها درسته؟
آمارهايي كه Vgchartz اعلام مي كنه، آمارهاي sale هست نه شيپ ،و ميشه گفت در طي 1.5 ماه گذشته برتري فروش جهاني با PS3بوده.

به طور كلي و طبق آمارهاي منتشره ميشه گفت در فروش نرم افزار ، برتري هچنان با 360 هستش و در فروش سخت افزار PS3 در حدود 1.5 ماه هستش كه از 360 جلو افتاده.

آخرین ویرایش:
خوب در مورد بازی cod4 من شخصا مطمئن بودم که این اتفاق می افته و قبلا هم گفته بودم .

ولی مثل اینکه خیلی ها فراموش کردند که بازی halo3 تنها و فقط بر روی xbox360 عرضه شده در حالی که بازی cod4 بر روی سه پلتفرم عرضه شده خوب کاملا مشخصه که نتیجه چی میشه با این حال هنوز هم معلوم نیست که پر فروشترین به صورت قطعی کدوم هست . چون Activision یه امار داده که معلوم نیست امار مربوط به شیپ میشه یا نه ؟ که به نظر من هم همون شیپ هست .

خوب در مورد بازی cod4 من شخصا مطمئن بودم که این اتفاق می افته و قبلا هم گفته بودم .

ولی مثل اینکه خیلی ها فراموش کردند که بازی halo3 تنها و فقط بر روی xbox360 عرضه شده در حالی که بازی cod4 بر روی سه پلتفرم عرضه شده خوب کاملا مشخصه که نتیجه چی میشه با این حال هنوز هم معلوم نیست که پر فروشترین به صورت قطعی کدوم هست . چون Activision یه امار داده که معلوم نیست امار مربوط به شیپ میشه یا نه ؟ که به نظر من هم همون شیپ هست .
من نمی دونم که چرا برای بعضیا خیلی سخته قبول کردن خیلی چیزها.
اینو که همه میدونن Halo 3 فقط روی یه پلت فرمه.
بعدشم اصلا کی بحث Halo 3 رو وسط کشید و چرا این کارو کرد من نمی دونم اما تا این حرف پیش اومد باز فداییان مایکروسافت ریختن اینجا و انواع و اقسام داستان ها رو سر هم کردن تا بگن Halo 3 پر فروش ترین بازی سال بوده.
Activision از آمار NPD, Chart Track, Gfk استفاده کرده، از کی تا حالا اینا آمار شیپ رو منتشر می کنن که حالا تو اومدی میگی معلوم نیست آماری که Activision داده مربوط به شیپ میشه یا فروش؟ اون منابع (Gfk, Chart Track, NPD) فقط آمار فروش رو اعلام می کنن. اصلا من نمی فهمم اگه Activision می خواست آمار شیپ رو اعلام کنه که دیگه قطعا خودش میدونست چه تعدادی شیپ کرده پس نیازی نبود از Gfk, NPD, Chart Track به عنوان source هاش نام ببره.
خوب شد من این کلمه "شیپ" رو اینجا باب کردم وگرنه معلوم نبود بعضیا در مواقع نیازشون چی داشتن که بگن!!

پ.ن. من نمی فهمم حالا برای شما ها چه فرقی داره که کدوم یکی پر فروش ترین بازی سال بوده؟ هر دو شون خیلی خوب فروختن و بازی های خیلی خوبی هم هستن. همین بسه دیگه.

در مورد فروش آمريكا من خودم مقايسه ي NPD و VGchartz رو گذاشتم. مقايسه نشون مي ده كه آمارهاي VGchartz با دقت بسيار بالا تهيه شده.
دقت بسیار بالا؟؟؟؟؟
من اگه همین جوری روی حدس و گمانم فروش اون کنسول ها رو پیش بینی می کردم، از آمار های VGChartz به واقعیت نزدیک تر میشد!

در مورد برتري فروش PS3 در اروپا ، خود شما و تعدادي از دوستان در چند صفحه قبل آمارهايي رو گذاشتيد كه اين موضوع به وضوح ديده ميشد.
سوپر مارکتی سر کوچه ما هم میدونه که فروش PS3 توی اروپا از 360 بهتره، اینم چیز جدیدی نیست. حالا صرف اینکه VGChartz گفته فروش PS3 توی اروپا بهتره و واقعیت هم همینه، باعث میشه که آمارش درست باشه؟؟؟

کیانوش جان چند تا سوال
امار فروش uncharted &heavenly sowrd از زمان عرضه تا حالا
2-فروش ps3 تا حالا چه قد بوده شیب شده نه sold!! ایا طی دوماه اخیر فروش جهانیش از 360 جلو زده واین امارها درسته؟
اون دو تای اول رو که نمی دونم.

نفهمیدم تعداد شیپ شده اش چقدر بوده یا فروش واقعی اش؟ اگه تعدادی که سونی شیپ کرده رو می خواهی که باید تا 5 شنبه صبر کنی تا سونی خودش رسما اعلام کنه توی گزارش مالی اش. اگرم فروش واقعی اش رو می خواهی که من حدودا می تونم بگم حول و حوش 8.5 - 9 میلیون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or