این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
اينم امار ndp براي ماه دسامبر
Xbox 360----------------------1,450,000 units
PLAYSTATION 3----------854,000 units
Wii------------------------------1,730,000 units
Nintendo DS----------------2,900,000 units
PlayStation Portable----1,030,000 units
دوستان عزیز یکی میشه بگه فروش halo 3 و mass effects تا حالا چقدر بوده ؟
منم توي اين لينكي كه دادي رفتم اين آمار پيش بيني هست
نيازي به راهنمايي جنا بهالي ندارم
ناراحتم نباش چون مشكلت اينه كه ps3 فروشش پايين تره و اينم بر ميگرده به فن بوي بودنت من از جناب truth و از بقيه معذرت ميخوام اما از جناب truth يه سوال دارم كه اين امار چه قدر به واقعيت نزديكه
برتری فروش جهانی PS3 برای چهارمین هفته متوالی
خوب همونطور که می بیند فروش جهانی PS3 در این هفته هم X360 رو پشت سر گذاشته. اگر اشتباه نکنم این اتفاق حدودا چهار هفته است که به صورت متوالی داره رخ می ده.
[/URL]
واقعا فروش ps3 امیدوار کنندس همینطوری ادامه بده به امید خدا 10 سال دیگه به 360 میرسه:laughing:
پ.ن:امار امریکای vgc خوبه ولی همیشه نینتندو رو زیادی بالا میگیره! و امار اروپاشم اصلا معلوم نیست از کجا میاره!
اگر از نظر شما vgcharts آمار تقریبا دقیقی را می دهد ما که چیزی از برتری ps3 بر wii و Xbox360 در استرالیا ندیدیم اگر شما دیدی به ما هم بگواگر در مورد برتري فروش PS3 در اروپا شك داري مي توني به آماري كه بچه ها در چند صفحه قبل دادن مراجعه كني.حتي توي يكي از كشورهاي اروپايي فروش PS3 از Wii هم بيشتر بوده. حتما آمارهاي چند صفحه قبل رو بخون.
و يه چيز جالب اينكه GFK كه تقربيا مثل NPD هستش و آمار استراليا رو رد گيري مي كنه ، توي جديدترين اخبار خودش گفته كه فروش PS3 در استراليا از Wii و 360 پيشي گرفته.
با اين آمارهايي كه از منابع مختلف اعلام شده ، نشون مي ده فروش PS3 در ژاپن ( و كلا آسيا ) و اروپا و استراليا بيشتر از 360 بوده.
كلا توي استراليا Sub Brand هاي سوني مثل پلي استيشن، بلوري ، براويا و غيره خيلي محبوب هستن.
ميشه گفت حالا استراليا هم داره علاوه بر فروش ژاپن و اروپا ، حالا استراليا هم داره به فروش PS3 كمك زيادي مي كنه.
شما فقط داري آمار NPD رو پيگيري مي كني . NPD هم امريكا رو پوشش مي ده ، يعني تنها جايي كه 360 داره فروش مي كنه.360 در هيج جاي دنيا به غير از آمريكا فروش خوبي نداشته.