این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
اگر از نظر شما vgcharts آمار تقریبا دقیقی را می دهد ما که چیزی از برتری ps3 بر wii و Xbox360 در استرالیا ندیدیم اگر شما دیدی به ما هم بگو
Australia:
Console Weekly Total
4,532 323,502
2,987 347,366
2,262 179,548
http://www.vgchartz.com/ehweekly.php?date=39460
به نظر من بهتر هست آدم اگر خبری را می گذارد به دور از fan بودن و یا اشتباه بگذارد و در کنار خبرش سعی نکند خبر های اشتباه دیگری به دیگران بدهد چون بعضی از بچه ها ممکن است کل خبر را بخوانند و قبول کنند و پی به آن اشتباه که عمدا یا سهوا وجود دارد نبرند
اگر می شود لینک این منبع حرفتان را بدهیدآمار Vgchartz مربوط به هفته پيش هستش ولي اين حرفي كه گفتم مربوط به GFK هستش و ديروز ارايه شده.البته فكر كنم GFk رو خيلي ها نشناسن. ولي ميشه گفت يكي از بهترين سرويس هاي آمار گيري در استراليا هستش.
صامت جان خب آدرس اين Gfk رو بزار بيبينيم....
چرا آمار فروش بازی های pc در این تاپیک یا در یک تاپیک جداگانه داده نمیشه؟
برای مثال بازی CRYSIS تا الان چقدر فروش کرده؟
حالا این چه ربطی به این تاپیک داره.البته من یه چیزی که خودم دیدم بگم که قبل از کریسمس رفتم توی یه فروشگاه بزرگ و تعداد XBoxهایی که روی هم برای فروش گذاشته بودن حداقل چهار برابر PS3 بود (یه دیوار خیلی پهن و بلند تا سرتون رو مجسم کنید)، سه روز بعدش که رفتم همونجا سی دی بخرم تعداد PS3 زیاد تکون نخورده بود ولی یه دونه XBox هم نداشتن.
حالا این چه ربطی به این تاپیک داره.
عزیز اینجا ایرانه قیمت بازی های PS3 گرونه.خوب 95 درصد افراد 360 رو می خرند.
1. [I]World of Warcraft: Burning Crusade*[/I] – Vivendi (Blizzard) – 2.25 million
2. [I]World of Warcraft[/I] – Vivendi (Blizzard) – 914K
3. [I]The Sims 2 Seasons Expansion Pack[/I] – Electronic Arts – 433K
4. [I]Call of Duty 4: Modern Warfare*[/I] – Activision – 383K
5. [I]Command & Conquer 3: Tiberium Wars*[/I] – Electronic Arts – 343K
6. [I]Sim City 4 Deluxe[/I] – Electronic Arts – 284K
7. [I]The Sims 2[/I] – Electronic Arts – 281K
8. [I]The Sims 2 Bon Voyage Expansion Pack[/I] – Electronic Arts – 271K
9. [I]Age of Empires III[/I] – Microsoft – 259K
10. [I]The Sims 2 Pets Expansion Pack[/I] – Electronic Arts – 236K
*Includes Collector's, Kane Editions