آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

گزارش مالی کوآرتر دوم سال مالی 2024 بخش گیم مایکروسافت:

- درآمد بخش گیم به لطف اضافه شدن اکتیویژن 49% افزایش داشته. (درآمد بخش گیمینگ چیزی حدود 7.1 میلیارد دلار بوده که 2.9 میلیارد دلار اون مربوط به اکتیویژن بلیزارد هستش)
- درآمد محتوا و سرویس هم 61% افزایش داشته.
- درآمد سخت افزاری 3% افزایش داشته.
- درآمد اکتیویژن بلیزارد هم 55% افزایش داشته.

photo_2024-01-31_00-35-31.jpg

ماکرو خودش
  • Earnings: $2.93 per share, vs. $2.78 per share expected
  • Revenue: $62.02 billion, vs. $61.12 billion expected
62 بیلیون درآمد داشته و سود خالص 21.87 بیلیونی
درآمد 18 و سود 33 درصد رشد داشته
نسبت سود به درآمد ماکرو 35 درصده
تو سه ماهه مشابه قبلیش بوده، 31 درصد
این رشده مهمه برا یه کمپانی.

2024-01-31_2-08-48.jpg

azure رشد 30 درصدی رو داشته، البته فقط ماکرو نیست داره از ai و کلود پول در میاره. انویدیا تو یه سال گذشته بیش از 220 درصد رشد سهام داشته و پیش بینی میکنن، تا قبل سال از گوگل عبور کنه.
رشد هر سه ماه به 3 ماه کلود و آزور از آینده صنعت تکنولوژی میگه که همین برای گیمم پیش میاد.
______
گزارش مالی کوآرتر دوم سال مالی 2024 بخش گیم مایکروسافت:

- درآمد بخش گیم به لطف اضافه شدن اکتیویژن 49% افزایش داشته. (درآمد بخش گیمینگ چیزی حدود 7.1 میلیارد دلار بوده که 2.9 میلیارد دلار اون مربوط به اکتیویژن بلیزارد هستش)
- درآمد محتوا و سرویس هم 61% افزایش داشته.
- درآمد سخت افزاری 3% افزایش داشته.
- درآمد اکتیویژن بلیزارد هم 55% افزایش داشته.

فکر کنم موقع نوشتن اشتباه تایپ کردی. 55 درصد از رشد رو تخمین میزنن ماله اکتی بوده
چون بخش gaming رو داده و نه xbox content رو، نمیشه تخمین زد.

فیل اسپنسر و دوستان باز هم سود و زیان بخش xbox + اکتی + بتزدا رو اعلام نکردن :-?? حتی بعد از خرید موفق ترین ناشر تاریخ گیم هم امار سود و زیان پنهان می کنن :-??:-??
چرا امار مشترکین گیم پس اعلام نکردن :-??:-??بر اساس چیزی که دوستان می گفتن ( یکسال پیش 35 میلیون بوده ) امروز حداقل به 40 میلیون مشترک رسیده :-??چرا مایکروسافت همون عدد 2 سال پیش ( 25 میلیون نفر ) اعلام میکنه :-??

1706682666583.png

مایگروسافت بیش از ۲۰۰ میلیون کابر فعال ماهیانه داره

View attachment 326437

کنسول + کلاد + موبایل + استیم + Activision + Blizzard + king
1706683053238.png
از این 200 میلیون احتمالا 110 تا 120 میلیون اکتی
1706683545252.png

30 تا 40 میلیون هم Blizzard
1706683235972.png

کنسول + کلاد + موبایل + استیم + Activision + Blizzard + king
View attachment 326441
از این 200 میلیون احتمالا 110 تا 120 میلیون اکتی
View attachment 326443

30 تا 40 میلیون هم Blizzard
View attachment 326442

اقا کوروش از خواب بیدار شو 😁😁

از این به بعد بازیها و سرویسهای مایکروسافت رو خیلی از دیوایسها در دسترس خواهد بود....گیمرها براساس بودجه ونیازی که دارن انتخاب میکنن که کجا و چهطور بازی کنن.

حتی تو معرفی این نسل کنسولها، اقای اسپنسر گفت نیازی به خرید کنسولهای جدید xbox ندارید:

Phil Spencer Explains Why Microsoft Doesn't Need You To Buy A New Xbox This Holiday

پس دنبال فروش کنسول و این حرفا نباش....این تفکراتت واسه ۲۰ سال پیشه که گیمرها رو مجبور میکردن که برن یه کنسول بخرن تا فلان گیم رو بازی کنن...اون دوران تموم شد

در آخر: خدای شما یعنی سونی هم این راه رو میره:

مدیرعامل سونی می‌گوید آینده بازی‌های پلی‌استیشن روی کنسول، رایانه شخصی، موبایل و سرویسهای ابری خواهد بود

پ.ن : خوشم میاد بسنده نمیکنید این امار EA وار ماکروسافت رو فقط تو یه تاپیک پست کنید همه تاپیک ها میزاریدش :D

اینجا تاپیک امار هست...این آمارها اینجا پست میشه..نکنه انتظار دارید امار فروش و تعداد کاربرها رو تو تاپیک امتیازات بزاریم😁

پس دنبال فروش کنسول و این حرفا نباش....این تفکراتت واسه ۲۰ سال پیشه که گیمرها رو مجبور میکردن که برن یه کنسول بخرن تا فلان گیم رو بازی کنن...اون دوران تموم شد
عجبیه که دو کمپانی کنسول ساز برتر در بازار یعنی نینتندو و سونی همچنان دارن با همون تفکر 20 سال پیش میتازونن و این مایکروسافته که فعلا ته جدوله:D اینکه سونی هم میخواد تازه یه سری تغییر رویه ها بده به معنی این نیست که مدل حال حاضر برای 20 سال پیشه و دوره اش تموم شده!
دیگه مدل سنتی تر از نینتندو نداریم که، ماشالا سوییچ موفق ترین کنسول تاریخشون بوده و بیشترین فروش نرم افزاری هم روی فرنچایزهای اصلیشون داشتن.

الان به غیر از کنسول و PC کجا میتونم به شکل عملیاتی با کیفیتی نزدیک به کنسول و PC بازی کنم؟ اینترنت قوی و یخچال هوشمند و اسمارت تی وی هم نداریم؟

الان به غیر از اکس باکس سریز، و PC،

کجا میشه استارفیلد بازی کرد؟

پیشنهاد میکنم وارد این مدل توجیه و درست انگاری رو هوا و انتزاعی و فرومری و موکول کننده به اینده ای که شاید بیاید شاید نیاید، نشید...

مطمئنا خود ماکرو خیلی بهتر از همه میدونه وضعیت اکس باکس فاجعه است و PC هم سندش 6 دانگ به اسم مایکرو نیست و یک پلتفرم ازاد حساب میشه و همه درش فعالیت دارن و میتونن داشته باشن...

اقا کوروش از خواب بیدار شو 😁😁

از این به بعد بازیها و سرویسهای مایکروسافت رو خیلی از دیوایسها در دسترس خواهد بود....گیمرها براساس بودجه ونیازی که دارن انتخاب میکنن که کجا و چهطور بازی کنن.

حتی تو معرفی این نسل کنسولها، اقای اسپنسر گفت نیازی به خرید کنسولهای جدید xbox ندارید:

Phil Spencer Explains Why Microsoft Doesn't Need You To Buy A New Xbox This Holiday

در آخر: خدای شما یعنی سونی هم این راه رو میره:

مدیرعامل سونی می‌گوید آینده بازی‌های پلی‌استیشن روی کنسول، رایانه شخصی، موبایل و سرویسهای ابری خواهد بود

اینجا تاپیک امار هست...این آمارها اینجا پست میشه..نکنه انتظار دارید امار فروش و تعداد کاربرها رو تو تاپیک امتیازات بزاریم😁
منظورم بقیه تاپیک ها انجمن بود .

همین الان candy crush روی موبایلم باز کردم الان دیگه تعداد کاربران فعال xbox دویست میلیون و یک نفر هست :D

این آمارهای خنده دار که فقط فن بوی های ایکس باکس رو خوشحال میکنه آخرش گندش در میاد . آمار دقیق سود اون بخش های مهم رو نمیدن فقط افزایش آمار درآمد رو که به خاطر اضافه شدن اکتیویژن بلیزارد بوده رو تو بوق و کرنا میکنن که کیو خوشحال کنن ؟

عجبیه که دو کمپانی کنسول ساز برتر در بازار یعنی نینتندو و سونی همچنان دارن با همون تفکر 20 سال پیش میتازونن و این مایکروسافته که فعلا ته جدوله:D اینکه سونی هم میخواد تازه یه سری تغییر رویه ها بده به معنی این نیست که مدل حال حاضر برای 20 سال پیشه و دوره اش تموم شده!
دیگه مدل سنتی تر از نینتندو نداریم که، ماشالا سوییچ موفق ترین کنسول تاریخشون بوده و بیشترین فروش نرم افزاری هم روی فرنچایزهای اصلیشون داشتن.

مشکل من با تفکر شما اینکه، شما فکر میکنید که گیمرهای جهان فقط کسانی هستند که کنسول دارن(همین که میگید مایکروسافت ته جدوله...بقیه هم که مهم نیستن)......بالا امار گذاشتیم که کاربر ماهیانه مایکروسافت 200 میلیون هست (تخمین میزنن فروش xbox تقریبا 20-25 میلیون هست) لابد بقیه گیمر نیستند...بعد کل کنسولهای فروخته شده سوییچ 130 میلیون.....حالا متوجه شدین منظور از فروش کنسول اولیت نیست یعنی چی؟ یعنی من pc و کلاود , موبایل و غیره دارم پس نیازی نیست که کنسول بخرم...اما به اون محتوا (بازی و یا سرویس) دسترسی دارم (با هر بوجه و یا شرایطی که دارم)...تفکر 20 سال پیش یعنی تعداد کنسولهای فروخته شده رو مقایسه کنی.

اینکه سونی هم میخواد تازه یه سری تغییر رویه ها بده به معنی این نیست که مدل حال حاضر برای 20 سال پیشه و دوره اش تموم شده!
اتفاقا تغییر استراتژی یعنی همین....سونی هم اروم اروم همین کارو میکنه (تا اخر نسل)..ریس سونی بارها این رو تکرار کرده که میرن به سمت مولتی پلتفرمی

الان به غیر از کنسول و PC کجا میتونم به شکل عملیاتی با کیفیتی نزدیک به کنسول و PC بازی کنم؟ اینترنت قوی و یخچال هوشمند و اسمارت تی وی هم نداریم؟

الان به غیر از اکس باکس سریز، و PC،

کجا میشه استارفیلد بازی کرد؟

پیشنهاد میکنم وارد این مدل توجیه و درست انگاری رو هوا و انتزاعی و فرومری و موکول کننده به اینده ای که شاید بیاید شاید نیاید، نشید...

مطمئنا خود ماکرو خیلی بهتر از همه میدونه وضعیت اکس باکس فاجعه است و PC هم سندش 6 دانگ به اسم مایکرو نیست و یک پلتفرم ازاد حساب میشه و همه درش فعالیت دارن و میتونن داشته باشن...

کجا میشه بازی کرد؟ دوست عزیز میدونی چند مدل pc و لپتاپ داریم؟ (بودجه های مختلف)......اینکه کیفیتش کمتره ویا بیشتر به ما مربوط نمیشه...این انتخاب اون گیمر هست..یکی فقط میتونه موبایل بخره و به اینترنت خوبی دسترسی داره...پس با کلاود بازی میکنه....در ضمن سرویس انویدیا (gfn) رو نکاه کن...480 گرافیکشه با کمترین مشکل (df بارها تعریف کرده)

استارفیلد رو روی pcو کنسول و کلاود بازی میکنی (پس رو خیلی از دیوایسها میتونی بازی کنی)

این اینده ی شما..همین الان هست..شما نمیخوای ببینی و فکر میکنی توجیه هست...راستی توجیه چی؟

بازم برای بار 1000 تکرار میکنم...کنسول xbox فقط یکی از راهایی است که میتونید بازیها و سرویسهای مایکروسافت رو داشته باشید....pc و لپتاپ و ابری و غیره

منظورم بقیه تاپیک ها انجمن بود .

همین الان candy crush روی موبایلم باز کردم الان دیگه تعداد کاربران فعال xbox دویست میلیون و یک نفر هست :D
اکه اشتباه نکنم...همه کندی کراش ها رو xbox نیستند

در ضمن نمیدونم چند سالتونه...ولی بهتره گیمها رو مسخره نکنید..هر گیمی واسه یه قشری ساخته شده...لازم نیست کندی رو با گاد مقایسه کنید و بخندید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or