این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
62 بیلیون درآمد داشته و سود خالص 21.87 بیلیونی
- Earnings: $2.93 per share, vs. $2.78 per share expected
- Revenue: $62.02 billion, vs. $61.12 billion expected
فکر کنم موقع نوشتن اشتباه تایپ کردی. 55 درصد از رشد رو تخمین میزنن ماله اکتی بودهگزارش مالی کوآرتر دوم سال مالی 2024 بخش گیم مایکروسافت:
- درآمد بخش گیم به لطف اضافه شدن اکتیویژن 49% افزایش داشته. (درآمد بخش گیمینگ چیزی حدود 7.1 میلیارد دلار بوده که 2.9 میلیارد دلار اون مربوط به اکتیویژن بلیزارد هستش)
- درآمد محتوا و سرویس هم 61% افزایش داشته.
- درآمد سخت افزاری 3% افزایش داشته.
- درآمد اکتیویژن بلیزارد هم 55% افزایش داشته.
کنسول + کلاد + موبایل + استیم + Activision + Blizzard + king
View attachment 326441
از این 200 میلیون احتمالا 110 تا 120 میلیون اکتی
View attachment 326443
30 تا 40 میلیون هم Blizzard
View attachment 326442
پ.ن : خوشم میاد بسنده نمیکنید این امار EA وار ماکروسافت رو فقط تو یه تاپیک پست کنید همه تاپیک ها میزاریدش
عجبیه که دو کمپانی کنسول ساز برتر در بازار یعنی نینتندو و سونی همچنان دارن با همون تفکر 20 سال پیش میتازونن و این مایکروسافته که فعلا ته جدوله اینکه سونی هم میخواد تازه یه سری تغییر رویه ها بده به معنی این نیست که مدل حال حاضر برای 20 سال پیشه و دوره اش تموم شده!پس دنبال فروش کنسول و این حرفا نباش....این تفکراتت واسه ۲۰ سال پیشه که گیمرها رو مجبور میکردن که برن یه کنسول بخرن تا فلان گیم رو بازی کنن...اون دوران تموم شد
الان به غیر از کنسول و PC کجا میتونم به شکل عملیاتی با کیفیتی نزدیک به کنسول و PC بازی کنم؟ اینترنت قوی و یخچال هوشمند و اسمارت تی وی هم نداریم؟پس دنبال فروش کنسول و این حرفا نباش....این تفکراتت واسه ۲۰ سال پیشه که گیمرها رو مجبور میکردن که برن یه کنسول بخرن تا فلان گیم رو بازی کنن...اون دوران تموم شد
منظورم بقیه تاپیک ها انجمن بود .اقا کوروش از خواب بیدار شو
از این به بعد بازیها و سرویسهای مایکروسافت رو خیلی از دیوایسها در دسترس خواهد بود....گیمرها براساس بودجه ونیازی که دارن انتخاب میکنن که کجا و چهطور بازی کنن.
حتی تو معرفی این نسل کنسولها، اقای اسپنسر گفت نیازی به خرید کنسولهای جدید xbox ندارید:
Phil Spencer Explains Why Microsoft Doesn't Need You To Buy A New Xbox This Holiday
پس دنبال فروش کنسول و این حرفا نباش....این تفکراتت واسه ۲۰ سال پیشه که گیمرها رو مجبور میکردن که برن یه کنسول بخرن تا فلان گیم رو بازی کنن...اون دوران تموم شد
در آخر: خدای شما یعنی سونی هم این راه رو میره:
مدیرعامل سونی میگوید آینده بازیهای پلیاستیشن روی کنسول، رایانه شخصی، موبایل و سرویسهای ابری خواهد بود
اینجا تاپیک امار هست...این آمارها اینجا پست میشه..نکنه انتظار دارید امار فروش و تعداد کاربرها رو تو تاپیک امتیازات بزاریم
عجبیه که دو کمپانی کنسول ساز برتر در بازار یعنی نینتندو و سونی همچنان دارن با همون تفکر 20 سال پیش میتازونن و این مایکروسافته که فعلا ته جدوله اینکه سونی هم میخواد تازه یه سری تغییر رویه ها بده به معنی این نیست که مدل حال حاضر برای 20 سال پیشه و دوره اش تموم شده!
دیگه مدل سنتی تر از نینتندو نداریم که، ماشالا سوییچ موفق ترین کنسول تاریخشون بوده و بیشترین فروش نرم افزاری هم روی فرنچایزهای اصلیشون داشتن.
اتفاقا تغییر استراتژی یعنی همین....سونی هم اروم اروم همین کارو میکنه (تا اخر نسل)..ریس سونی بارها این رو تکرار کرده که میرن به سمت مولتی پلتفرمیاینکه سونی هم میخواد تازه یه سری تغییر رویه ها بده به معنی این نیست که مدل حال حاضر برای 20 سال پیشه و دوره اش تموم شده!
الان به غیر از کنسول و PC کجا میتونم به شکل عملیاتی با کیفیتی نزدیک به کنسول و PC بازی کنم؟ اینترنت قوی و یخچال هوشمند و اسمارت تی وی هم نداریم؟
الان به غیر از اکس باکس سریز، و PC،
کجا میشه استارفیلد بازی کرد؟
پیشنهاد میکنم وارد این مدل توجیه و درست انگاری رو هوا و انتزاعی و فرومری و موکول کننده به اینده ای که شاید بیاید شاید نیاید، نشید...
مطمئنا خود ماکرو خیلی بهتر از همه میدونه وضعیت اکس باکس فاجعه است و PC هم سندش 6 دانگ به اسم مایکرو نیست و یک پلتفرم ازاد حساب میشه و همه درش فعالیت دارن و میتونن داشته باشن...
اکه اشتباه نکنم...همه کندی کراش ها رو xbox نیستندمنظورم بقیه تاپیک ها انجمن بود .
همین الان candy crush روی موبایلم باز کردم الان دیگه تعداد کاربران فعال xbox دویست میلیون و یک نفر هست