این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
محترمانه باهات حرف زدم دیگه حد خودت رو نگه دار... لودگی بسه..تو دنبال راه بازی کردنی و تعداد جامعه هدف. منم همونو گفتم
مغلطه اش کوش، مغلطه ای پیدا کردی بزار همراه با مدارک سایر بخشها مثل فجایع
چیزی که من فهمیدم، انتظاراتشون بالاست برا همین میگن فاجعه هست
ولی میگیم مدرک فاجعه بودن بده، میگه trust me bro
بعد از اونم مغلطه نکن.حالا بحث درآمدو کردی اصلا با درآمد نمیشه اشل ساخت
مثال: تو 10 میلیون کنسول بفروشی 400 دلار، سود خاصی نداره ولی میشه 4 میلیارد
2. هزینه ساخت بازیها متفاوته
3.هزینه تبلیغات و ...، همین قراردادهای تبلیغاتی سونی با اروپا و ...
تو میتونی یه کمپانی داشته باشی 1000 تومان در آره 20 تومن سود داشته باشه
یکی 100 تومن و 25 تومن سود. تا زمانی که لیست هزینه و درآمد نباشه، فکت نمیشه داد. الان مگه درآمد یوبی کمه ولی هزینه کردش بالاست و خنثی میکنه
برا همین درآمد بدون هزینه کرد، ارزشش صفره.
خود CFO ماکروسافت میگه وضعیت xbox خرابه .شما که مخالف حرف روهوایی هستید، چرا از رو هوا میگی وضعیت ایکس باکس فاجعه هست. با کدوم علم؟ مدرک و ...
تماما حرفت رو هواست، در بحث تعیین وضعیت یه کمپانی دو فاکتور لازمه، یک درآمد دو هزینه.
هزینه ات کوش که افتضاحه و بقول خودت ماکرویی که میدونه، چرا پا شده رفته یه همچین هزینه ای کرده
و سوما شما که منطقی هستید، بدون توجه به اینها، خود نادلا در دادگاه گفت که ایکس باکس در سطح انتظارات ما بوده و واژه slighty better رو مطرح کرد، یعنی یکم بهتر.
مطلبشو گذاشتم اگه میخوندیخود CFO ماکروسافت میگه وضعیت xbox خرابه .
درآمد بخش گیمینگ در حد انتظارهOverall, gaming revenue increased by 49 percent to $7.11 billion, with 44 points of net impact from the Activision Blizzard acquisition, to become the third most-lucrative product offering for Microsoft (behind Server and Office). Microsoft CFO Amy Hood suggested that growth matched expectations.
"Total gaming revenue was in line with expectations as stronger-than-expected performance from Activision was offset by the weaker-than-expected console market noted earlier," she added.
حالا low to mid 50 که میشه 50-56 بشه 57 میشه فراتر از انتظارLooking towards Q3, CFO Amy Hood said Microsoft expects Xbox content and services revenue growth in the low-to-mid-50s, again driven largely by the Activision Blizzard merger. She also anticipates hardware revenue to decline year-over-year
همین که لودگی رو بس کنی کافیه، با اینکه از اول نامحترمانه حرف زدی، اما چند کلمه محترمانه بهت گفتم مغلطه نکن و دلیل فاجعه بودن از نظرم رو گفتم، تو در ادامه باز چه کردی؟ هی با لودگی و خودشیرینی داری تو پست هات تکرار میکنی، این چیزایی که تو مثلا به عنوان مدرک مطرح میکنی، اصلا جز مولفه های من گیمر حساب نمیشن، من مولفه هام رو به صورت خلاصه تو اون پست به بابک یاداوری کردم،حیف واقعا که حرف بی محتوا و بدون مدرک زدن، نیاز به مدرکی نداره و از بی جوابی تهدیدم میاره، اونم پای اینترنت.
همه بازیای ورزشیش گسن و کلا چیزی غیر از گس نمیسازه
تو اصن طرف بحث من نبودی مستقیم، با این حال معلوم نیست "چرا" پستم رو به خودت گرفتی که مدام تو پست های مختلفت با لودگی و خودشیرینی، تکرار کردی و بهش اشاره کردی، معلوم نیست دقیقا کدوم حرف من ازارت داد،این ذهن توئه و اینقدر برات یه همچچین چیزای کوچکی مهمه که فکر میکنی برا بقیه هم همینطوره.
پرنس اون کلمه Only یعنی کمتر از انتظارات فروخته؟
نمیشه فقط با فروش قضاوت کرد چون خیلیا مثل خود من با Ubi+ بازی کردنپرنس اون کلمه Only یعنی کمتر از انتظارات فروخته؟
اُمیدوارم در دراز مدت فروش خوبی بکنه بلکه یوبی سراغ ریمیک و ساخت نسخه جدید بره
پرنس اون کلمه Only یعنی کمتر از انتظارات فروخته؟
اُمیدوارم در دراز مدت فروش خوبی بکنه بلکه یوبی سراغ ریمیک و ساخت نسخه جدید بره