این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
افزایش فروش 66 درصدی PS5 و افت فروش -7 درصدی سوییچ و -19 درصدی XboxEuropean Monthly Charts December 2023
1 - PS5 +66%
2- Switch -7%
3- Xbox series s/x -19%
December 2022 was a 'five week month', so if we align the weeks, we can see that sales improved 3.6% compared with the same period in 2022.
بیش از 26 میلیون نسخه بازی تو این ماه فروخته شده و رشد 3.6 درصدی داشته. پرفروش ترین بازی هم 24 FC بوده26.6 million PC and Console games were sold across Europe in December, according to the latest GSD data.
1 | EA Sports FC 24 (EA) |
2 | Call of Duty: Modern Warfare 3 (Activision Blizzard) |
3 | Hogwarts Legacy (Warner Bros) |
4 | Super Mario Bros Wonder (Nintendo)* |
5 | Grand Theft Auto 5 (Rockstar) |
6 | Avatar: Frontiers of Pandora (Ubisoft) |
7 | Red Dead Redemption 2 (Rockstar) |
8 | Spider-Man 2 (Sony) |
9 | Mario Kart 8: Deluxe (Nintendo)* |
10 | Assassin's Creed Mirage (Ubisoft) |
تخمین ؟یک ماه پیش من گفتم تعداد مشترکین گیم پس احتمالا حدود ۳۵ میلیون شده باشه، اینجا یه سری (که همه میشناسیمشون) مسخره کردن.
تو مقاله جدید IGN، چند تا تحلیلگر تخمین زدن که تعداد مشترکین گیم پس الان باید ۳۳.۳ میلیون نفر باشه.
Our forecast estimates total Xbox Game Pass subscriptions (excluding Core/Live Gold) to be at 33.3 million at the end of 2023
تخمین ؟
تاحالا یکبار پرسیدی چرا یکبار مایکروسافت مثل آدم آمار رسمی نمیده؟
بهرحال NPD چیز دیگه ای رو میگه:
View attachment 325104
ببشتر شبیه یک شکست برای سرویس هاست.
ببین این نظر NPD هست و من گذاشتم برای تکمیل اطلاعات.
پس چرا من اون دفعه گفتم گیمپس فلان قدر مشترک داره، دوستات عصبانی شدن و رگباری نقل قول کردن؟مساله اصلی اینه که دیگه رسما حساسیتی رو این موضوع تعداد مشترکین گیمپس از سمت گیمرها وجود نداره.
ایکس باکس واقعا به چه امیدی کنسول میسازه با این همه فروش منفی؟ و با چه اعتماد به نفسی میخواد بره سراغ نسل بعدی؟
اصلا خبر خوبی نیست صنعت گیم روز به روز داره به قهقهرا میره یه مایکروسافت انحصاری ساز قدرتمند تنها چیزی که میتونه سونی تکون بده مثل نسل ۷ هرچی مایکرو بزنه جاده خاکی سونی بدتر مزخرف تر میشه در تمام ابعاد !استاد نادلا خیلی خوشحالند که دیگه سوم و چهارم مارکت نخواهند بود و بزودی تبدیل به یک ناشر مولتی پلتفرم خوب برای سونی و نینتندو و PC خواهند شد.
View attachment 325106
حالا اینکه تخمینه و هیچ سندیتی نداره ، اما یادمه گفتی دست کم ۳۵ میلیون ، یعنی شاید ۳۷-۸ هم باشه.یک ماه پیش من گفتم تعداد مشترکین گیم پس احتمالا حدود ۳۵ میلیون شده باشه، اینجا یه سری (که همه میشناسیمشون) مسخره کردن.
تو مقاله جدید IGN، چند تا تحلیلگر تخمین زدن که تعداد مشترکین گیم پس الان باید ۳۳.۳ میلیون نفر باشه.
Our forecast estimates total Xbox Game Pass subscriptions (excluding Core/Live Gold) to be at 33.3 million at the end of 2023
شاید همین که پروژه ای به عظمت اکس باکس رو جمع نکنه، برای اعتبارش تو سایر حوزه ها لازم باشه... مخصوصا با توجه به سابقه اش در جمع کردن پروژه ها...ایکس باکس واقعا به چه امیدی کنسول میسازه با این همه فروش منفی؟ و با چه اعتماد به نفسی میخواد بره سراغ نسل بعدی؟
همون تمرکزشو بزاره روی ناشر بودن و عرضه بازی روی کنسول ها و پی سی و هندهلد و موبایل و یخچال، سود آور تره تا اینکه این همه خرج تیم R&D و مارکتینگ و کلی چیز دیگه بکنه و آخرم منفی + منفی + منفی.