این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
یک سناریوی ساده رو براتون تشریح میکنم که چند وقت پیش داشت اتفاق می افتاد و با اعتراض شدید مواجه شد. فرض کنید روی استور پلی استیشن کلی بازی PS3 خرید کردید و حالا سونی تصمیم گرفته بساط استور پلی استیشن 3 را جمع کند. چه اتفاقی می افتد؟ شما دیگه به کلی بازی دیجیتالی که خریده اید دسترسی ندارید
ببینم اونوقت:یک سناریوی ساده رو براتون تشریح میکنم که چند وقت پیش داشت اتفاق می افتاد و با اعتراض شدید مواجه شد. فرض کنید روی استور پلی استیشن کلی بازی PS3 خرید کردید و حالا سونی تصمیم گرفته بساط استور پلی استیشن 3 را جمع کند. چه اتفاقی می افتد؟ شما دیگه به کلی بازی دیجیتالی که خریده اید دسترسی ندارید این یک مثال بود. حالا گیمینگ ابری دیگه بدتر و توی دنیای صفر و یک شما مالک هستید. مالکی که با کوچکترین اشاره ای هرچه که تحت مالکیتش بوده رو از دست خواهد داد.
همین بحث اکانتهای هکی که بوجود اومد به واسطه همین دیجیتالی شدن بود. تا زمانی که دیسک بود کسی نمیتونست بیاد خونه شما دزدی و دیسک بازی رو بر دارد و فرار کند. ولی وقتی دیجیتالی شد داستان فرق کرد. حالا فکر کنید اکانت سرویس ابری شما به راحتی هک بشه و بووووم
بگذریم! کسی نمیتونه جلوی اتفاقات آینده رو بگیره. تمام دیجیتالی شدن و گیمینگ ابری، آینده این صنعت هستند ولی این الزاما به معنای خوب بودن اونها نیست.
اتفاقا یک بار گرفتار این موضوع شدم. سیستم بانکی بهم ریخته بود من هیچی پول تو جیبم نداشتم و هیچ عابربانکی هم پول نمیداد از اون روز به بعد همیشه هم پول نقد توی خونه دارم هم همراه خودم میبرمببینم اونوقت:
100 هزار تومن تو جیبت باشه امن تره (روش سنتی) یا اینکه تو کارت بانکیت باشه(روش مدرن)؟
.
10-12 سال پیش هم به کسی میگفتی در آینده اکثر مردم بجای خرید دیسک فیلم یا موسیقی از طریق اینترنت استریمش میکنن باورش نمیشد در آیندهای نه چندان دور این اتفاق برای ویدیو گیم هم میافته...
ببین یه سری چیزها گفته شده مثل اینکه نمی دونم Cloud Gaming همه جا راحت در دسترسه . محدودیت قدرت نداره و اینجور شعارهای تبلیغاتی ...
این حرف هایی که بعضی اینجا قبول کردن یه اشباع فکری ای بیش نیست . یه چیزی که صاحبان سرمایه میخان امثال من و شما قبول کنیم
پ.ن : من که شخصا اگه این اتفاق قراره بیافته نمی تونم با این قضیه کنار بیام . نمی تونم پولم رو بدم جایه هیچ ... بقیه رو نمی دونم شاید مهم نباشه براشون !
اره ساختن ولی موندم چرا فروش نسخه دیجیتال ۱/۱۰ دیسک خور هست با اینکه دیسک خور صد دلار گرونترهآره سونی و مایکی از سال ها قبل پیشبینی میکردن کرونا قراره بیاد و به خاطر همین کنسول دیجیتالی ساختن که فقط توی این مدت کار کنه و بعدش صبح که بیدار میشی، میبینی کنسولت دیسک خور شده. اصلا هم ربطی به زیاد شدن سهم بازی های دیجیتال توی بازار نداره.
ما نگفتیم برعکس میشه ولی همین که هر 2تا شرکت کنسول دیجیتال دادن یعنی یه چیزی بوده که این کارو کردن وگرنه مثل نسل های قبل فقط یه نمونه کنسول میدادن. یعنی اینکه مشتری بالقوه پیدا شده که حاضرن براش یه کنسول مجزا بسازن.اره ساختن ولی موندم چرا فروش نسخه دیجیتال ۱/۱۰ دیسک خور هست با اینکه دیسک خور صد دلار گرونتره
چون تعداد تولید شده کنسولهای نسخه دیجیتال ps5 بسیار کمتر هست نسبت به نسخه معمول به حدی که تو برنامه ngcw کانال ign میگفتن تا بحال جایی رو ندیدن مدل دیجیتال رو برای خرید داشته باشه .اره ساختن ولی موندم چرا فروش نسخه دیجیتال ۱/۱۰ دیسک خور هست با اینکه دیسک خور صد دلار گرونتره
تا چند درصد میشه بهش اعتماد کرد؟آمار VGChartz رو خدایی نمیشه جدی گرفت
خرده شیشه زیاد دارن
تا چند درصد میشه بهش اعتماد کرد؟