این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
من به شخصه این سیستمی که در حال حاضر رایجه رو بیشتر میپسندم ولی خب به هر حال فراگیر شدن cloud gaming اجتناب ناپذیره.همیشه هر اتفاقی که قراره بیافته حتما به منزله پیشرفت نیست ! Cloud Gaming برای منه گیمر چیزی جز "محدودیت" به حساب نمیاد ... حالا نمی دونم و درک نمی کنم چرا شما دارین از این حرکت استقبال می کنید جدا !!
متوجه نشدم...دقیقا چرا باید به ضرر مشتری باشه؟چرا از یه حرکتی دارین استقبال می کنین که ذات و اصل معامله رو داره به ضرر مشتری زیر پا می گذاره و چند صد قدم رو به عقبه در واقع ؛ و کاملا به نفع کمپانی و فروشنده داره حرکت می کنه
ببین یه سری چیزها گفته شده مثل اینکه نمی دونم Cloud Gaming همه جا راحت در دسترسه . محدودیت قدرت نداره و اینجور شعارهای تبلیغاتی ...من به شخصه این سیستمی که در حال حاضر رایجه رو بیشتر میپسندم ولی خب به هر حال فراگیر شدن cloud gaming اجتناب ناپذیره.
البته الان زوده و حداقل ۶-۷ سال دیگه فاصله داریم با این موضوع و حداقل یه نسل دیگه کنسول ها رو هم داریم
متوجه نشدم
دقیقا چرا باید به ضرر مشتری باشه؟
این مثالی که زدید هیچ ربطی به این موضوع نداره واقعااصول فروش توی این صنعت یک سری قوانین خاص و ثابت داشته همیشه . اینکه شما یه پولی پرداخت می کنی و چیزی هم در برابرش دریافت می کنی . اینجا دیتای هر عنوانی که براش پول میدی که مهم ترین "حق"ـی هست که باید دریافت کنی ... ولی کلاد گیمینگ این حق رو هم ازت سلب می کنه . چون کمپانی های بزرگ دلشون نمیخاد حتی فایلها و کدهایی که "پولش" رو کامل ازت گرفتن دسترسی داشته باشی
یه مثال ساده تر برات می زنم تا درک کنی : فکر کن پوله یک خودرو رو که الان مسلما برای تو هست پرداخت می کنی ولی با این وجود حق داشتنش ازت گرفته شده و نمی تونی داشته باشیش . خنده دار نیست ؟
فعلن مثال بهتری به ذهنم نرسید که بتونم کمک کنم بهتر درک کنیداین مثالی که زدید هیچ ربطی به این موضوع نداره واقعا
بهترین مثالی که میشه واسش زد همین نتفلیکس و دیزنی پلاس و اسپاتیفای و... هست چرا اینقدر سختش میکنید؟
قضیه رو فلسفی نکنیم...در صورتی که شما اینترنت مناسبی داشته باشی وجود یا عدم وجود دیتا واقعا چه اهمیتی داره؟!
بذار رُک باشیم با همدیگه
"یکی" از دلایلی که ملت با دیجیتالی مخالفن، فقط و فقط بحث آرشیو کردن و وجود فیزیکی اون بازی توی خونشونه و به جرأت میشه گفت درصد زیادی رو هم در برمیگیره. در مورد کلاد گیمینگ نظری نمیدم اما توی این خراب شده دیگه اونقدر اینترنتمون اوکی هست که بخواییم دیتای بازی ها رو بگیریم. منتها عادت آدما به جمع کردن و آرشیو کردن چیزای مختلف از همون قدیم بوده و چیز جدیدی نیست
من خودم به شخصه دیگه حاضر نیستم بازی/فیلم فیزیکی داشته باشم. کی حوصله مراقبت و ایجاد فضا برای نگه داری اینا رو داره بابا. من اگه در توانم بود، 3/4 بازی های استیمم رو هم میفروختم و امیدوارم در آینده این قابلیت به بازی های دیجیتالی اضافه بشه
اینم در نظر بگیر که تو میتونی نسخه فیزیکی رو بعدا بفروشی و همیشه مشتری بالقوه براش هست و بخشی از هزینه ای که کردی رو برمیگردونی ولی دیجیتالی رو نه. یه جورایی این به اون در.از بین رفتن بازار خرید و فروش بازی های دست دو هم هست
طی زمان بازی ها تو استورهای دیجیتالی خیلی بیشتر ثبات قیمت شون رو حفظ می کنن تا بازار فیزیکی و دست دوم.
که این خیلی بیشتر به نفع ناشره تا مصرف کننده
از بین رفتن یه سری بازی مثل Scott Pilgrim Video Game و P.T هم یه سری رو بدبین کرده به مالکیت دیجیتالی. ولی اورآل اون قدره خطرناک نیست به نظرم. میشه هنوزم به صورت دیجیتالی همون بازی ها رو در لحظه حفظ کرد و بعدا با شبیه ساز جاودانه شون کرد
مساله اینجاست تو این دوره و زمونه که مردم خیلی سرشون شلوغتر شده نسبت به 10..20 سال پیش و زمان خیلی مهمتر شده برا همه، اکثریت حوصله بیرون رفتن و دیسک خریدن و نگهداری کردنش و جای مجزا درست کردن برا آرشیو و بعد چند ماه دوباره دنبال اون دیسک گشتن و بعد هم تعویضش و ...... رو ندارن و میخوان سریعن بشین پای پلتفرم خودشون و بازیشونو انتخاب و بازی کنن و برن پی کارشون.همیشه هر اتفاقی که قراره بیافته حتما به منزله پیشرفت نیست ! Cloud Gaming برای منه گیمر چیزی جز "محدودیت" به حساب نمیاد ... حالا نمی دونم و درک نمی کنم چرا شما دارین از این حرکت استقبال می کنید جدا !! . چرا از یه حرکتی دارین استقبال می کنین که ذات و اصل معامله رو داره به ضرر مشتری زیر پا می گذاره و چند صد قدم رو به عقبه در واقع ؛ و کاملا به نفع کمپانی و فروشنده داره حرکت می کنه
مگه شما خودت غیر از مصرف کننده و مشتری به حساب میای ؟
همیشه هر اتفاقی که قراره بیافته حتما به منزله پیشرفت نیست ! Cloud Gaming برای منه گیمر چیزی جز "محدودیت" به حساب نمیاد ... حالا نمی دونم و درک نمی کنم چرا شما دارین از این حرکت استقبال می کنید جدا !! . چرا از یه حرکتی دارین استقبال می کنین که ذات و اصل معامله رو داره به ضرر مشتری زیر پا می گذاره و چند صد قدم رو به عقبه در واقع ؛ و کاملا به نفع کمپانی و فروشنده داره حرکت می کنه
مگه شما خودت غیر از مصرف کننده و مشتری به حساب میای ؟