آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

View attachment 238921

جالبه سونی حتی یـ بار هم به خودش زحمت نداد آمار فروش این بازی رو نشون بده انگار از عمد میخواست ازش اسمی نیاره !!!
جدا عجیبه، البته سونی آمار دقیقی از فروش خیلی بازیای دیگش رو هم نداده (یکی از بزرگترینشون همین Tlou P2 هست) ولی اینکه میگه مدیریت جوری رفتار کرده که احساس کنیم Days Gone ناامیدکننده بوده واقعا ناراحت کنندست.

البته همون سال که اومد هم جزو پرفروش ترین های سال بود
ولی خوب ... خدا میدونه چی میخواستن که چنین کردن با بازی:|

آمار فروش هم میگن گویا اعلام شده 1M فروش رو روی استیم رد کردن؟ میگن احتمالا تا الان به فروش 10 میلیونی رسیده ...

---

اون آمار TLOU ندادن هم عجیبه! حتی اگر مثلا براشون ناامید کننده باشه، بازم عجیبه که هیچی نگفتن! (و حتی با اینکه لانچ رکورد زد، باز این حس رو القا میکنند که ناامید کننده بوده)

View attachment 238921

جالبه سونی حتی یـ بار هم به خودش زحمت نداد آمار فروش این بازی رو نشون بده انگار از عمد میخواست ازش اسمی نیاره !!!
الان یه سری میان میگن "No country for 70's league". یعنی اگه نزدیک 10 فاکینگ میلیون بفروشن و ملت هم حال کنن و حتی نسخه دومش رو بخوان ولی متاشون 71 باشه، در سیره مقربین حضرت جیمبو قرار نمیگیرن و در آتشی که در آن 71 عدد هیزم است، خواهند سوخت.

DG بازی خوبی بود، من اولین بار که اجراش کردم حتی متا رو نمیدونستم یعنی یادم رفته بود و فکر میکردم هشتاد و خورده ای باشه، و بعد از اجرا با اینکه بازی یه کم برام نچسب بود، ولی تعجب کردم که متا اینقدر پایین شده،
با این حال واقعا خوشحالم که خیلی رو DG مانور ندادن و نمیدن، خودم به کنار.. N تا سوپرسونی فن یا کور پلی استیشن گیمری که میشناسمم براش سر و دست نمیشکونن و تقریبا همه خوشحال هستند که قرار یک تجربه نو از استودیو ببینند، حتی خوره هایی که بازی رو جویدند هم من ندیدم خیلی اعتراض کنند یا اصن اعتراضی کنند،(قطعا نظر برخی متفاوت و محترمه و فارغ از سلیقه طبیعیه یک بازی با کیفیت طرفداران زیادی و خاص خودش رو داشته باشه)

در کل برای من از اون بازی هایی بود که قبل از عرضه خیلی منتظرش بودم، اما در عین حال از اون بازی هایی شد که بعد نیم ساعت از رو کنسول پاک کردم (بازی رو دارم و نمیدونم کی اما یه روزی حسش میاد و میرم سراغش)، البته که از بیشتر اوپن ورد های بازار کیفیت بیشتری داره و در کل بسیار بازی با ارزشیه، اما واقعا خوشحالم که قرار نیست ادامه بدند و احتمالا با یک بازی جدید طرف باشیم، تا جایی که من میشناسم خیلی ها اینطور فکر میکنند، اما اگه با فاصله طولانی و بعد از جهش های تکنولوژیک اینده دوباره برند سراغش هم خیلی خوبه، مثلا اخر نسل یا نسل بعد...
به اندازه کافی تو این سبک بازی با کیفیت هست که استودیو یک نسل یا چندین سال دیگه خودشو مشغول این نکنه،
سوشیما هم که حرفی توش نیست و کارش به شدت درسته.

*استودیو های اصلی که خب به هر حال منتظریم، اما جدا از پی اس استودیوز... بیشتر از همه دوست دارم بازی جدید فرام سافور برای پلی استیشن رو ببینم.

• Like
Reactions: Snake.eyes
جدا عجیبه، البته سونی آمار دقیقی از فروش خیلی بازیای دیگش رو هم نداده (یکی از بزرگترینشون همین Tlou P2 هست) ولی اینکه میگه مدیریت جوری رفتار کرده که احساس کنیم Days Gone ناامیدکننده بوده واقعا ناراحت کنندست.
کلا این بنده خدا معلومه بدجوری از سونی دلخوره ! Shawn Layden زیر پستش بهش تبریک گفته Hermen Hulst که زیر پست GoT به ساکر پانچ تبریک گفته اصلا پستی نداده !

1641459186246.png

کلا این بنده خدا معلومه بدجوری از سونی دلخوره ! Shawn Layden زیر پستش بهش تبریک گفته Hermen Hulst که زیر پست GoT به ساکر پانچ تبریک گفته اصلا پستی نداده !

View attachment 238940

من رفتم یه خرده خوندم کامنت ها رو. یکی زیر توییت شان لیدن گفته اگه از بازی خوشت اومده چرا اجازه ساخت ادامه-ش رو ندادی؟ که جف گفته تقصیر شان نبود و برعکس بزرگترین حمایت کننده ما بوده. و اینکه شرایط تحت مدیریت شان خیلی خوب بوده و انگار ترکیب جیمبو + هالست خراب کرده همه چیز رو.

اینم جالبه:

فردا قراره توی پادکست به یه سری سوال ها جواب بده.

"مدیریت بازی منو دوست نداشته پس مدیریتِ بدیه :("

بابا بازیتون مشکلات کیلویی داشت لامصبا! :دی می‌دونم سخته پذیرش این که چیزی که ساختی از نظر کیفی پر از ایراد باشه، ولی ناشرت کرم نداره که الکی به عنوان یه بازی ناامیدکننده به ساخته‌ت نگاه کنه و نذاره ادامه‌اش بدی! قاعدتا نتونستی به استانداردشون نزدیک بشی. حالا اون استاندارد متا یا هر کوفتی که هست، به شخصه خوشحالم که فقط فروشِ خالی نیست و برای همین رفتن سراغ یه IP دیگه. فقط امیدوارم این بار یه نویسنده و کارگردان درست و حسابی بالا سر تیم باشه که اگر نباشه باز بازی‌ بعدیشون قراره مشکلات پایه‌ای داشته باشه!

من فکر میکنم به شکل کاملا واضح و مبرهنی دلیل اصلی اینکه سونی علاقه ای به ساخت DG2 نداشته TLoU باشه و بس. یعنی نمیخوان با وجود ایشون یه بازی زامبی محور دیگه داشته باشن. و ترجیح دادن بودجه و توان بند صرف ساخت یه بازی دیگه با حال و هوای متفاوت بشه، بخصوص که تنوع ژانری برای سونی باید خیلی اهمیت داشته باشه و برن سمت ژانری که درش ضعیفن. سونی بازی SM رو هم علی رغم 100 میلیون دلاری که هزینه شده بود براش ترکوند چون شبیه دستنی بود!

قطعا کنسل شدن DG2 ربطی به مارکت هم نداشته چون سونی اصولا شماره دوم رو قبل عرضه شماره اول تایید یا رد میکنه و DG2 زمانی نسخه اش پیچیده میشه که اصلا هنوز شماره اول ریلیز نشده بوده که بدونن خوب میفروشه یا نه. پس به طور کاملا واضح فروش براشون اهمیتی نداشته و دنبال چیز دیگه هستن، مهم ترینش هم باید همین درست نکردن یه رقیب برای لست باشه، هرچند گیم پلیی ربطی ندارن به هم.

منم شخصا ترجیح میدم از Bend یه بازی متفاوت ببینم. یه IP جدید، در یک ژآنر و محتوا جدید. یکی هم به این احمق ها بگه بابا FPS بسازید که هیچی ندارید:دی

Nintendo Switch sold over 5m units in Japan last year

امار فروش کنسول در 2021 ژاپن :

سوئیچ 5.3 میلیون دستگاه فروخته یعنی پنج برابر بیشتر از تمام کنسولا !
PS5 ده برابر بیشتر از Xbox Series X|S فروخته
PS4 حدود 8,000 دستگاه بیشتر از Xbox X|S فروخته
3DS حدود 30 هزار دستگاه فروخته !!!

دیگه از سال بعد میریم تو سراشیبی واسه سوییچ (اگه اتفاق خاصی نیفته)
البته میگم سراشیبی ولی هنوز خیلی مونده تا برسه به مرحله فرود :دی
ولی پارسال خیلی نزدیک بود 6 میلیون بفروشه تو یه سال

تو ژاپن Xbox چقدر مظلومه که بعنوان واحد اندازه گیری در نظرش میگیرن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or