آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

بحث مشتری مداری هست وگرنه برای سونی کاری نداره حداقل بازی های انحصاریش بیاره روی این سرویس ولی حقیقتش اینکه به مشتری هاش کاری نداره و بیشتر دنبال اینکه ازشون پول در بیاره فن های سونی هم همیشه از این پول دادن راضی بودن و از زمان عشق و به بوی وکیوم بازی های PS3 تا الان دوست دارن پول بدن سونی و منم براشون آرزوش موفقیت می کنم

بحث مشتری مداری هست وگرنه برای سونی کاری نداره حداقل بازی های انحصاریش بیاره روی این سرویس ولی حقیقتش اینکه به مشتری هاش کاری نداره و بیشتر دنبال اینکه ازشون پول در بیاره فن های سونی هم همیشه از این پول دادن راضی بودن و از زمان عشق و به بوی وکیوم بازی های PS3 تا الان دوست دارن پول بدن سونی و منم براشون آرزوش موفقیت می کنم

بله سونی به مشتری هاش کار نداره، این بازی های انحصاری های خفن رو هم داره برای عمه جیم رایان میسازه. همه هم اتفاقا شاکین و برای همین PS4 رو بایکوت کردن در عوض دارن ایکس بوکس میخرن. چون در مقابل حضرت مایکروسافت نماد مشتری مداری هست و ما میبینیم بهترین بازی ها رو داره به مخاطبین همیشه راضیش ارایه میده.

مایکروسافت کلا یه سرویس خوب داره، اونم دلیلش کاملا مشخصه. X1 یه کنسول کاملا شکست خوردس و مایکرو داره کمبود بازی های انحصاری درست حسابی و رو با این سرویس که انصافن هم خوبه جبران میکنه، بلکه مخاطب یه دلیل خوبی برای خرید این کنسول داشته باشه. چون همه دنیا مثل شما فن های سه آتیشه مایکروسافت نیستن و حاضر نیستن بدون دلیل کنسول جدید بخرن. واقعا انقدر حرکت عنقلابی نیست که انقدر جوگیر شدید.

کلا حجم داستان سرایی شما هر روز داره بیشتر و متوهمانه تر از قبل میشه. از قایق سواری بی هدف و لزبین زامبی کش داریم میرسیم به یک تحول دیگه در صنعت گیم. واقعا یکی ندونه چه خبره بیاد پست های شمارو بخونه فکر میکنه جای سونی و مایکروسافت عوض شده، و این حضرت همایونی، مایکروسافته که تونسته با ساخت یه کنسول خوب و ارایه بازی های خفن فن بیس بزرگ تر رو جذب کنه.

در دنیای موازی که ظاهرا شما درش زندگی میکنید مایکروسافت منشا همه تحولات و ایده های بکر دنیاست، همینطور نماد مشتری مداری و به همین دلیل گیمرها فوج فوج دارن این کنسول رو میخرن تا از بازی های انحصاری بزرگش لذت ببرن و انقدر این کنسول پر فروشه مایکرو واقعا فرصت نمیکنه یه آمار فروش درست حسابی بده و این علاقه عظیمو به همگان نشون بده. اما در دنیای ما، منظورم جهان واقعیته، سونی بهترین کنسول رو ساخته و فن ها به واسطه بازی های خوبی که میسازه همه بهش اعتماد دارن. خیلی هم گیم پس گیم پس نکنید، نسل قبل مایکرو با Live پادشاهی میکرد و به همین شکل فن های مایکرو مارو با Live زخم کرده بودن و PSN رو مسخره میکردن، اما این نسل سونی با PSN امد مایکروسافت و Live رو فرستاد قاتی باقالیا. نسل بعدم بخوان سیستم مشابه رو راه بندازن که شواهد نشون میده میخوان و یجورایی مجبورن، تاریخ تکرار میشه. به همین 12 ترافلاپتون بچسبید.

چون اکثراً بازی های داستانی چند ساعته هستن کاربر 1 ماهه اشتراک میگیره و کلک همه رو میکنه و دیگه تمدید نمیکنه دلیلش اینه

برگردیم سر آمار فروش :D

آمار فروش بازی ها و کنسول ها تو ژاپن به نقل از مجله فامیتسو (20 تا 26 آپریل)

139621

(کپی پیست کردنش جدا از این که کلی به هم می ریخت متنش رو، اون سطرهای بولد شده مربوط به ریلیزهای جدید هفته رو هم عادی می کرد، انجمن ما فانکشن بولد کردن متن نداره:-?? واسه همین اسکرین شات گرفتم)

آمار فروش کنسول ها هم:

139622

این هفته Trials of Mana با فروش 150,000 نسخه ای بین دو تا پلتفرمش لانچ موفقی داشته
فروش FFVIIR هم بعد از افت وحشتناک هفته پیش اش (که برمیگشت به کمبود نسخه های فیزیکی تا حد زیادی) این هفته تغییر زیادی نداشته و احتمالا به زودی وارد دسته یه میلیونی ها میشه
از اون طرف Animal Crossing: New Horizons موفق شد بعد تنها 5 هفته از عرضه اش، پرفروش ترین عنوان فیزیکی سوییچ تو ژاپن بشه. احتمالا هفته بعد به مرز 4 میلیون میرسه فروش فیزیکی اش که کم سابقه است تو تاریخ ویدیو گیم ژاپن (نکته عجیب تر تنها کاهش 1 درصدی فروش بازی نسبت به هفته پیشه)
فروش نینتندو سوییچ تا این جای سال هم تو ژاپن از مرز دو میلیون دستگاه عبور کرده. ظاهرا وضعیت کمبود موجودی دستگاه هم رو به بهبوده (مخصوصا نسبت به هفته پیش)

آخرین ویرایش:
ترول، برهم زدن نظم تاپیک
بله سونی به مشتری هاش کار نداره، این بازی های انحصاری های خفن رو هم داره برای عمه جیم رایان میسازه. همه هم اتفاقا شاکین و برای همین PS4 رو بایکوت کردن در عوض دارن ایکس بوکس میخرن. چون در مقابل حضرت مایکروسافت نماد مشتری مداری هست و ما میبینیم بهترین بازی ها رو داره به مخاطبین همیشه راضیش ارایه میده.

مایکروسافت کلا یه سرویس خوب داره، اونم دلیلش کاملا مشخصه. X1 یه کنسول کاملا شکست خوردس و مایکرو داره کمبود بازی های انحصاری درست حسابی و رو با این سرویس که انصافن هم خوبه جبران میکنه، بلکه مخاطب یه دلیل خوبی برای خرید این کنسول داشته باشه. چون همه دنیا مثل شما فن های سه آتیشه مایکروسافت نیستن و حاضر نیستن بدون دلیل کنسول جدید بخرن. واقعا انقدر حرکت عنقلابی نیست که انقدر جوگیر شدید.

کلا حجم داستان سرایی شما هر روز داره بیشتر و متوهمانه تر از قبل میشه. از قایق سواری بی هدف و لزبین زامبی کش داریم میرسیم به یک تحول دیگه در صنعت گیم. واقعا یکی ندونه چه خبره بیاد پست های شمارو بخونه فکر میکنه جای سونی و مایکروسافت عوض شده، و این حضرت همایونی، مایکروسافته که تونسته با ساخت یه کنسول خوب و ارایه بازی های خفن فن بیس بزرگ تر رو جذب کنه.

در دنیای موازی که ظاهرا شما درش زندگی میکنید مایکروسافت منشا همه تحولات و ایده های بکر دنیاست، همینطور نماد مشتری مداری و به همین دلیل گیمرها فوج فوج دارن این کنسول رو میخرن تا از بازی های انحصاری بزرگش لذت ببرن و انقدر این کنسول پر فروشه مایکرو واقعا فرصت نمیکنه یه آمار فروش درست حسابی بده و این علاقه عظیمو به همگان نشون بده. اما در دنیای ما، منظورم جهان واقعیته، سونی بهترین کنسول رو ساخته و فن ها به واسطه بازی های خوبی که میسازه همه بهش اعتماد دارن. خیلی هم گیم پس گیم پس نکنید، نسل قبل مایکرو با Live پادشاهی میکرد و به همین شکل فن های مایکرو مارو با Live زخم کرده بودن و PSN رو مسخره میکردن، اما این نسل سونی با PSN امد مایکروسافت و Live رو فرستاد قاتی باقالیا. نسل بعدم بخوان سیستم مشابه رو راه بندازن که شواهد نشون میده میخوان و یجورایی مجبورن، تاریخ تکرار میشه. به همین 12 ترافلاپتون بچسبید.

PSN که یه های کاپی خوب از Live هست این به کنار :D بازی هم که تا دلت بخواد در حال ساخت هست برای ایکس باکس (الان 2020 هست اگر نمیدونی چه سالیه) :D گیم پس هم که خب میگیم ولی این روزها شماها بیشتر انگار دارید اسمش رو میارید، حالا دلیلش رو نمی‌دونم :D

ایکس باکس شکست خوردست که سونی موفق میاد با PS Now گیم پس رو کپی میکنه؟ یا با PSN لایو قاطی باقالی رو کپی میکنه؟ (هنوز هم در حال کپی کردنه) و از سر ناچاری دارن میشن مشتری Azure و مایکروسافت و ایکس باکس؟ :D یا اینکه سونی برنده بوده باعث شده بازیهاش رو بفرسته برای PC؟ :D

شما برو همون بازی‌های لزبینی و همجنس گرایی رو بازی کن و از زامبی کشتن تو نقش همچین آدمهای مریضی لذت ببر، به دنیای موازی بقیه هم کاری نداشته باش این نظریات و انشاها رو هم ببر برای همون بازی‌های مورد علاقت بنویس :D قهرمان بازی‌های ایکس باکس دنیا رو نجات میدن اونور معلوم نیست چی میزنن که تهش میشه این :D

=============================

مدیریت : کسی این پست رو نقل قول نکنه

Last edited by a moderator:

قبلا هم گفتم فروش تعداد کنسول برای من ارزشی نداره مثل شما نیستم یک کمپانی ژاپنی بپرستم اول نسلم PS4 گرفتم و دیدم بدرد من نمیخوره و 99 درصد بازیهاش میتونم تو کلوپ بازی کنم و ردش کردم XBOX گرفتم تا از بازیهای انحصاری آنلاینش و خدمات رایگان و ارزان قیمتش استفاده کنم من به عنوان یک گیمر اون چیزی که میخواستم از قبال کنسول ماکروسافت بدست اوردم الان تا صبح بپر بپر کنید بازم مشخصه ماکروسافت برای گیمرهاش ارزش بیشتری قائل بوده حالا دلیلیش هر چی بوده به من ربطی نداره.

بعد حالا برای من خیلی جالبه از رنگ عوض کردن یک عده! شرمنده ها با شما نیستم ولی برام خیلی خیلی جالبه نسل قبل دوستان میگفتن ما خوشحالیم PS3 زیاد فروش نکرده و هر نه نه قمری(دقیقا عین جمله) اون نخریده! بعد الان که PS4 حدود 100 میلیون فروخته و به قول خودشون همه نه نه قمر ها کنسول خریدن دیگه هیچ اظهار نظری نمیکنن!
در کل خوشحالم که در بین این جماعت نیستم و به کنسول شکست خورده و بدبخت XBOX علاقه پیدا کردم.

بحث رنگ عوض کردن که فقط لویالتی یه سری از فن های اکس باکس :D نصفشون که 2013 تشریف اوردن اینور که دمشونم گرم اما جالبه الان بعضی از همونا دوباره رفتن سمت مایکرو :D یعنی حزب باد به معنای واقعی کلمه :D (یه ای نو که حزب باد نیست و خرید هوشمندانست :D) منظور از نبود لویالتی خرید PS4 به همراه x1 نیست بلکه عوض شدن پایگاه-پلتفرم اصلی گیمینگ ملت هست. وگرنه 2007 منم 360 خریدم و در نتیجه از شاهکار هایی مثل بایوشاک لذت بردم. و البته هر کی هرچی دوست داره بخره بازی کنه. هدف من از این پست در اصل مایکروسافت هست که تا چه حد میتونه فن هاش رو نگه داره.

همین که ملت نزدیک به 26 سال هست که نه گرونی اولیه PS3 و مشکلش در مولتی و انحصاری(2-3 سال اول) و نه الان و نسل بعد و کمتر بودن قدرت خام سخت افزاری باعث انتقالشون به اکس باکس نشده و نمیشه نشون میده کدوم شرکت برای استفاده کننده هاش اهمیت بیشتری قائل هست :D این n میلیون گیمری که +2 دهه اخیر PlayStation خریدند و به عنوان کنسول بیس ازش استفاده میکنند عاشق چشم و ابرو سونی(برخلاف تحلیل های گوهر بار شما) نبودند و نتیجه ارزشی هست که سونی براشون قائل شده. (ارزش= همون بازی هایی که شما 24/7 ترول می کنید)

آخرین ویرایش:
قبلا هم گفتم فروش تعداد کنسول برای من ارزشی نداره مثل شما نیستم یک کمپانی ژاپنی بپرستم اول نسلم PS4 گرفتم و دیدم بدرد من نمیخوره و 99 درصد بازیهاش میتونم تو کلوپ بازی کنم و ردش کردم XBOX گرفتم تا از بازیهای انحصاری آنلاینش و خدمات رایگان و ارزان قیمتش استفاده کنم من به عنوان یک گیمر اون چیزی که میخواستم از قبال کنسول ماکروسافت بدست اوردم الان تا صبح بپر بپر کنید بازم مشخصه ماکروسافت برای گیمرهاش ارزش بیشتری قائل بوده حالا دلیلیش هر چی بوده به من ربطی نداره.

بعد حالا برای من خیلی جالبه از رنگ عوض کردن یک عده! شرمنده ها با شما نیستم ولی برام خیلی خیلی جالبه نسل قبل دوستان میگفتن ما خوشحالیم PS3 زیاد فروش نکرده و هر نه نه قمری(دقیقا عین جمله) اون نخریده! بعد الان که PS4 حدود 100 میلیون فروخته و به قول خودشون همه نه نه قمر ها کنسول خریدن دیگه هیچ اظهار نظری نمیکنن!
در کل خوشحالم که در بین این جماعت نیستم و به کنسول شکست خورده و بدبخت XBOX علاقه پیدا کردم.
بازیهای انلاین محور انحصاری رو یجوری میگید هر کی الان از تاپیک رد شه فک میکنه دستینی و اپکس و فورتنایت رو دارید میگید . هر شرکتی میتونه هرچی دمه دستش اومد رو بچپونه داخل سرور و بگه برید بازی کنید . مهم کیفیت هستش .
وقتی یه پلتفرم به یک محبوبیت عظیم از نظر فن بیس برسه و بتونه اختلاف فروش و همینطور درآمد غیر قابل قیاسی رو با رقیبش ایجاد کنه ، یعنی اون پلتفرم تونسته نظر مخاطبین انلاین و افلاین رو بطور کلی بدست بیاره .
والا ما هم PS4 داریم و همیشه خدا هم داریم از آنلاینش لذت میبریم و طبیعتا اون فن بیس بسیار گسترده ای هم که پلی استیشن داره هم همین فکر رو میکنن .
انحصاریهای سونی و مایکروسافت هر چقدر هم مولتی پلیر داشته باشن بازم ملت تایم پلی آنلاینشون رو در بازیهای دیگری مثل بازی‌هایی که در بالا گفتم میگذرانند ، حالا این وسط میمونه مخاطبین سینگل پلیر باز که اونا با اختلاف بهترین مکان براشون ps هست اونم به خاطر انحصاری های شاخ که چپ و راست گوتی درو می‌کنند و خیلی خیلی محبوب هستند ( رجوع شود به آمار فروش که دست کمی از انلاین محور ها ندارد )
همه که مثل شما نیستند برن کلوپ بازی کنند ، عمده مردم دوس دارن به خاطر ماهیت بازی داستانی ، بشینن تو خونشون و با ارامش بازی کنند ، نه اینکه توی یه مکان که صدای این و اون اجازه نده لذت ببری از گیم بازی کردن ، فکر کردی اونی که کنسول میخره میزاره تو خونش با واژه گیم نت یا کلوپ آشنایی نداره ؟!
یک کلام ختم کلام . مخاطبین گیم به دو دسته تقسیم می‌شوند ، انلاین باز افلاین باز ، اگه Ps تا این حد تونسته موفق باشه و اختلاف بسیار تا بسیار چشم گیری با رقیبش ایجاد کنه ، نشون میده داخل هر دو زمینه تونسته موفقتر از رقیبش عمل کنه و تو اینجور بازارها چیزی به نام شانس و اینجوری شد اونجوری شد و این دسته حرفا معنی نداره

دوستان از این به بعد اگه با تیکه انداختن و متلک گفتن بخواد بحث پیش بره، کامنت‌ها پاک میشن. لطفا به صورت منطقی و با لحن مناسب بحث رو دنبال کنید.
اقا مگه اینجا تاپیک vs که یه احمق یه انشا بنویس و هرچی دل تنگش میخاد بگه و بیست نفر از هر دو طرف بیان کج فهمی و نادونی طرفو توضیح و توجیه کنن :|
لطفا مدیریت کنید تاپیک ها در حد گیمفا با این یوزرای تیین ایج سطح انجمن رو نیارن پایین
تنها چیزی که بازیسنتر رو از ۲۰۰۵ تا الان سرپا نگه داشتهو به رشد رسونده دوری از نابسامانی و مدیریت درست و حرفه ای بوده حالا ینفر میره تو روز میشینه قسمت جدید بچه مهندس رو میبینه و توهم میگیرتش و هر تاپیک بدون حاشیه و اصولی رو به نابسامانی میبره و باهاش هیچ برخورد بازدارنده ای نمیشه نشون از ضعف مدیریتی هست نه دیدگاه غیر حرفه ای من یا هر شخص دیگه ای
خواهشا کنترل کنید واقعا بدور از بازیستنر این حجم از لودگی و بچه بازی به لطف دو سه تا اکانت حاشیه ای
اینجا دیگه جای این بحث های vs نیست هر مطلبی جایی داره

آخرین ویرایش:
چرا هر وقت بحث بازی های مالتی‌پلیر میشه از بازی های مالتی‌پلتفرم مایه میذارید؟ مثل این میمونه ما بگیم تا وقتی ویچر و سکیرو هستن، کی GOW بازی میکنه، لول:D

چون GOW از این عناوین بهتره ولا با این جمله میشه گفت تا وقتی Need For Speed هست کی Forza Horizon بازی میکنه
یعنی گاو در حد فورزائه و ویچر در حد NFS ؟/:)

آخرین ویرایش:
کی گفته سونی مولتی پلیر نداره همین چند روز پیش Predator رو عرضه کرد که دقیقا یه بازی در سطح و اندازه عناوینی مثل Crackdown 3 _ Sea of Thieve _ State of Decay 2 هستش پس جمله کلیشه ای سونی مولتی نداره رو بندازید دور به زودی بهترین مولتی نسل (مولتی TLOU 2) رو هم قراره عرضه کنه و بازی مثل GT داره که برترین مولتی عناوین ریسینگ رو به خودش اختصاص داده
سونی به اندازه کافی بازی مولتی پلیر داره مشکل اینه روشون مانوری نمیده چون داره بهترین بازیای جهان میسازه و نیازی به پرداخت بیش از حد به اونا نداره !
چرا هر وقت بحث بازی های مالتی‌پلیر میشه از بازی های مالتی‌پلتفرم مایه میذارید؟ مثل این میمونه ما بگیم تا وقتی ویچر و سکیرو هستن، کی GOW بازی میکنه، لول:D
چون GOW از این عناوین بهتره ولا با این جمله میشه گفت تا وقتی Need For Speed هست کی Forza Horizon بازی میکنه !

اخه مولتی پلیر محور گنده تون که هیلو باشه خودش تو سایه دستینی و کالاف و ... محو شده :D

View attachment 139733

These are the Xbox One's best-selling games ever, as of late 2018.

1. Grand Theft Auto V
  2. Call of Duty: WWII
  3. Call of Duty: Black Ops III
  4. Call of Duty: Infinite Warfare
  5. Battlefield 1
  6. Star Wars Battlefront (2015)
  7. Call of Duty: Advanced Warfare
  8. Halo 5: Guardians
  9. Destiny 2
  10. Fallout 4 (Physical only)
Check out the best-selling Xbox One games ever

هیلو 5 بازی 2015 هست و از 2017 هم رفته روی گیم پس و با این حال تا سپتامبر 2018 تو لیست 10 بازی پر فروش ایکس باکس در NPD بوده :D

کی گفته سونی مولتی پلیر نداره همین چند روز پیش Predator رو عرضه کرد که دقیقا یه بازی در سطح و اندازه عناوینی مثل Crackdown 3 _ Sea of Thieve _ State of Decay 2 هستش پس جمله کلیشه ای سونی مولتی نداره رو بندازید دور به زودی بهترین مولتی نسل (مولتی TLOU 2) رو هم قراره عرضه کنه و بازی مثل GT داره که برترین مولتی عناوین ریسینگ رو به خودش اختصاص داده
سونی به اندازه کافی بازی مولتی پلیر داره مشکل اینه روشون مانوری نمیده چون داره بهترین بازیای جهان میسازه و نیازی به پرداخت بیش از حد به اونا نداره !

چون GOW از این عناوین بهتره ولا با این جمله میشه گفت تا وقتی Need For Speed هست کی Forza Horizon بازی میکنه !

هر وقت Predator به 10+ میلیون پلیر رسید و 10 تا آپدیت بزرگ و معنی دار گرفت و خودش رو ثابت کرد به عنوان یه بازی موفق GaaS بعد بیا بذارش کنار SoT و SoD2 :D حتما باید بگی سونی همه چیز داره؟ خب نداره مولتی پلیر در حد Xbox نه از نظر تعداد نه از نظر کیفیت. تلاش بیهوده میکنی چرا؟

ضمن اینکه SoD2 مولتی پلیر محور نیست به هیچ وجه فقط ساپورت خوبی داره میگیره و یه مد کو آپ داره :دی

آخرین ویرایش:
اخه مولتی پلیر محور گنده تون که هیلو باشه خودش تو سایه دستینی و کالاف و ... محو شده :D

View attachment 139733
من فکر نمی کنم اگر چارت مربوط به ps4 رو هم نگاه کنیم خیلی تفاوت ببینیم. اصلا مگه سونی عنوان مولتی محور داره که بخواد با اینا رقابت کنه؟!:D بدور از شوخی اگر هم داشت تفاوتی ایجاد نمی کرد انصافا. کالاف سال هاست که داره این طوری میفروشه.
توی این موارد فروش اولیه یکی از مولفه های مهم تو زمینه بازی های مولتی محور هستش، مورد دوم life time value که باید بازی داشته باشه. هیلو 5، گیرز4، SoT و فورزا هورایزون ها همشون همین الان هم پلیر خوب تو زمینه مولتی دارند و خوب هم خرج می کنند.

Gow که به نظرم سلیقه ای هست و نظرت محترم اما صد در صد این نظرت رو قبول دارم که تا وقتی need for speed کی میره FH بازی میکنه!لول!:D

من فکر نمی کنم اگر چارت مربوط به ps4 رو هم نگاه کنیم خیلی تفاوت ببینیم. اصلا مگه سونی عنوان مولتی محور داره که بخواد با اینا رقابت کنه؟!:D بدور از شوخی اگر هم داشت تفاوتی ایجاد نمی کرد انصافا. کالاف سال هاست که داره این طوری میفروشه.
توی این موارد فروش اولیه یکی از مولفه های مهم تو زمینه بازی های مولتی محور هستش، مورد دوم life time value که باید بازی داشته باشه. هیلو 5، گیرز4، SoT و فورزا هورایزون ها همشون همین الان هم پلیر خوب تو زمینه مولتی دارند و خوب هم خرج می کنند.

Gow که به نظرم سلیقه ای هست و نظرت محترم اما صد در صد این نظرت رو قبول دارم که تا وقتی need for speed کی میره FH بازی میکنه!لول!:D
بحث سر وضعیت پلیر ها و فروش بازی های مولتی پلیر محور اکس باکس بین پرچمداران مولتی پلیرمحور در مقایسه با وضعیت فروش بازی های داستان محور پلی استیشن بین پرچمداران داستان محور بود عزیز دل

• Like
Reactions: dark spartan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or