این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
بحث مشتری مداری هست وگرنه برای سونی کاری نداره حداقل بازی های انحصاریش بیاره روی این سرویس ولی حقیقتش اینکه به مشتری هاش کاری نداره و بیشتر دنبال اینکه ازشون پول در بیاره فن های سونی هم همیشه از این پول دادن راضی بودن و از زمان عشق و به بوی وکیوم بازی های PS3 تا الان دوست دارن پول بدن سونی و منم براشون آرزوش موفقیت می کنم
بحث مشتری مداری هست وگرنه برای سونی کاری نداره حداقل بازی های انحصاریش بیاره روی این سرویس ولی حقیقتش اینکه به مشتری هاش کاری نداره و بیشتر دنبال اینکه ازشون پول در بیاره فن های سونی هم همیشه از این پول دادن راضی بودن و از زمان عشق و به بوی وکیوم بازی های PS3 تا الان دوست دارن پول بدن سونی و منم براشون آرزوش موفقیت می کنم
بله سونی به مشتری هاش کار نداره، این بازی های انحصاری های خفن رو هم داره برای عمه جیم رایان میسازه. همه هم اتفاقا شاکین و برای همین PS4 رو بایکوت کردن در عوض دارن ایکس بوکس میخرن. چون در مقابل حضرت مایکروسافت نماد مشتری مداری هست و ما میبینیم بهترین بازی ها رو داره به مخاطبین همیشه راضیش ارایه میده.
مایکروسافت کلا یه سرویس خوب داره، اونم دلیلش کاملا مشخصه. X1 یه کنسول کاملا شکست خوردس و مایکرو داره کمبود بازی های انحصاری درست حسابی و رو با این سرویس که انصافن هم خوبه جبران میکنه، بلکه مخاطب یه دلیل خوبی برای خرید این کنسول داشته باشه. چون همه دنیا مثل شما فن های سه آتیشه مایکروسافت نیستن و حاضر نیستن بدون دلیل کنسول جدید بخرن. واقعا انقدر حرکت عنقلابی نیست که انقدر جوگیر شدید.
کلا حجم داستان سرایی شما هر روز داره بیشتر و متوهمانه تر از قبل میشه. از قایق سواری بی هدف و لزبین زامبی کش داریم میرسیم به یک تحول دیگه در صنعت گیم. واقعا یکی ندونه چه خبره بیاد پست های شمارو بخونه فکر میکنه جای سونی و مایکروسافت عوض شده، و این حضرت همایونی، مایکروسافته که تونسته با ساخت یه کنسول خوب و ارایه بازی های خفن فن بیس بزرگ تر رو جذب کنه.
در دنیای موازی که ظاهرا شما درش زندگی میکنید مایکروسافت منشا همه تحولات و ایده های بکر دنیاست، همینطور نماد مشتری مداری و به همین دلیل گیمرها فوج فوج دارن این کنسول رو میخرن تا از بازی های انحصاری بزرگش لذت ببرن و انقدر این کنسول پر فروشه مایکرو واقعا فرصت نمیکنه یه آمار فروش درست حسابی بده و این علاقه عظیمو به همگان نشون بده. اما در دنیای ما، منظورم جهان واقعیته، سونی بهترین کنسول رو ساخته و فن ها به واسطه بازی های خوبی که میسازه همه بهش اعتماد دارن. خیلی هم گیم پس گیم پس نکنید، نسل قبل مایکرو با Live پادشاهی میکرد و به همین شکل فن های مایکرو مارو با Live زخم کرده بودن و PSN رو مسخره میکردن، اما این نسل سونی با PSN امد مایکروسافت و Live رو فرستاد قاتی باقالیا. نسل بعدم بخوان سیستم مشابه رو راه بندازن که شواهد نشون میده میخوان و یجورایی مجبورن، تاریخ تکرار میشه. به همین 12 ترافلاپتون بچسبید.
بله سونی به مشتری هاش کار نداره، این بازی های انحصاری های خفن رو هم داره برای عمه جیم رایان میسازه. همه هم اتفاقا شاکین و برای همین PS4 رو بایکوت کردن در عوض دارن ایکس بوکس میخرن. چون در مقابل حضرت مایکروسافت نماد مشتری مداری هست و ما میبینیم بهترین بازی ها رو داره به مخاطبین همیشه راضیش ارایه میده.
مایکروسافت کلا یه سرویس خوب داره، اونم دلیلش کاملا مشخصه. X1 یه کنسول کاملا شکست خوردس و مایکرو داره کمبود بازی های انحصاری درست حسابی و رو با این سرویس که انصافن هم خوبه جبران میکنه، بلکه مخاطب یه دلیل خوبی برای خرید این کنسول داشته باشه. چون همه دنیا مثل شما فن های سه آتیشه مایکروسافت نیستن و حاضر نیستن بدون دلیل کنسول جدید بخرن. واقعا انقدر حرکت عنقلابی نیست که انقدر جوگیر شدید.
کلا حجم داستان سرایی شما هر روز داره بیشتر و متوهمانه تر از قبل میشه. از قایق سواری بی هدف و لزبین زامبی کش داریم میرسیم به یک تحول دیگه در صنعت گیم. واقعا یکی ندونه چه خبره بیاد پست های شمارو بخونه فکر میکنه جای سونی و مایکروسافت عوض شده، و این حضرت همایونی، مایکروسافته که تونسته با ساخت یه کنسول خوب و ارایه بازی های خفن فن بیس بزرگ تر رو جذب کنه.
در دنیای موازی که ظاهرا شما درش زندگی میکنید مایکروسافت منشا همه تحولات و ایده های بکر دنیاست، همینطور نماد مشتری مداری و به همین دلیل گیمرها فوج فوج دارن این کنسول رو میخرن تا از بازی های انحصاری بزرگش لذت ببرن و انقدر این کنسول پر فروشه مایکرو واقعا فرصت نمیکنه یه آمار فروش درست حسابی بده و این علاقه عظیمو به همگان نشون بده. اما در دنیای ما، منظورم جهان واقعیته، سونی بهترین کنسول رو ساخته و فن ها به واسطه بازی های خوبی که میسازه همه بهش اعتماد دارن. خیلی هم گیم پس گیم پس نکنید، نسل قبل مایکرو با Live پادشاهی میکرد و به همین شکل فن های مایکرو مارو با Live زخم کرده بودن و PSN رو مسخره میکردن، اما این نسل سونی با PSN امد مایکروسافت و Live رو فرستاد قاتی باقالیا. نسل بعدم بخوان سیستم مشابه رو راه بندازن که شواهد نشون میده میخوان و یجورایی مجبورن، تاریخ تکرار میشه. به همین 12 ترافلاپتون بچسبید.
بازیهای انلاین محور انحصاری رو یجوری میگید هر کی الان از تاپیک رد شه فک میکنه دستینی و اپکس و فورتنایت رو دارید میگید . هر شرکتی میتونه هرچی دمه دستش اومد رو بچپونه داخل سرور و بگه برید بازی کنید . مهم کیفیت هستش .قبلا هم گفتم فروش تعداد کنسول برای من ارزشی نداره مثل شما نیستم یک کمپانی ژاپنی بپرستم اول نسلم PS4 گرفتم و دیدم بدرد من نمیخوره و 99 درصد بازیهاش میتونم تو کلوپ بازی کنم و ردش کردم XBOX گرفتم تا از بازیهای انحصاری آنلاینش و خدمات رایگان و ارزان قیمتش استفاده کنم من به عنوان یک گیمر اون چیزی که میخواستم از قبال کنسول ماکروسافت بدست اوردم الان تا صبح بپر بپر کنید بازم مشخصه ماکروسافت برای گیمرهاش ارزش بیشتری قائل بوده حالا دلیلیش هر چی بوده به من ربطی نداره.
بعد حالا برای من خیلی جالبه از رنگ عوض کردن یک عده! شرمنده ها با شما نیستم ولی برام خیلی خیلی جالبه نسل قبل دوستان میگفتن ما خوشحالیم PS3 زیاد فروش نکرده و هر نه نه قمری(دقیقا عین جمله) اون نخریده! بعد الان که PS4 حدود 100 میلیون فروخته و به قول خودشون همه نه نه قمر ها کنسول خریدن دیگه هیچ اظهار نظری نمیکنن!
در کل خوشحالم که در بین این جماعت نیستم و به کنسول شکست خورده و بدبخت XBOX علاقه پیدا کردم.
اقا مگه اینجا تاپیک vs که یه احمق یه انشا بنویس و هرچی دل تنگش میخاد بگه و بیست نفر از هر دو طرف بیان کج فهمی و نادونی طرفو توضیح و توجیه کنندوستان از این به بعد اگه با تیکه انداختن و متلک گفتن بخواد بحث پیش بره، کامنتها پاک میشن. لطفا به صورت منطقی و با لحن مناسب بحث رو دنبال کنید.
یعنی گاو در حد فورزائه و ویچر در حد NFS ؟چون GOW از این عناوین بهتره ولا با این جمله میشه گفت تا وقتی Need For Speed هست کی Forza Horizon بازی میکنه
چون GOW از این عناوین بهتره ولا با این جمله میشه گفت تا وقتی Need For Speed هست کی Forza Horizon بازی میکنه !چرا هر وقت بحث بازی های مالتیپلیر میشه از بازی های مالتیپلتفرم مایه میذارید؟ مثل این میمونه ما بگیم تا وقتی ویچر و سکیرو هستن، کی GOW بازی میکنه، لول
اخه مولتی پلیر محور گنده تون که هیلو باشه خودش تو سایه دستینی و کالاف و ... محو شده
View attachment 139733
کی گفته سونی مولتی پلیر نداره همین چند روز پیش Predator رو عرضه کرد که دقیقا یه بازی در سطح و اندازه عناوینی مثل Crackdown 3 _ Sea of Thieve _ State of Decay 2 هستش پس جمله کلیشه ای سونی مولتی نداره رو بندازید دور به زودی بهترین مولتی نسل (مولتی TLOU 2) رو هم قراره عرضه کنه و بازی مثل GT داره که برترین مولتی عناوین ریسینگ رو به خودش اختصاص داده
سونی به اندازه کافی بازی مولتی پلیر داره مشکل اینه روشون مانوری نمیده چون داره بهترین بازیای جهان میسازه و نیازی به پرداخت بیش از حد به اونا نداره !
چون GOW از این عناوین بهتره ولا با این جمله میشه گفت تا وقتی Need For Speed هست کی Forza Horizon بازی میکنه !
من فکر نمی کنم اگر چارت مربوط به ps4 رو هم نگاه کنیم خیلی تفاوت ببینیم. اصلا مگه سونی عنوان مولتی محور داره که بخواد با اینا رقابت کنه؟! بدور از شوخی اگر هم داشت تفاوتی ایجاد نمی کرد انصافا. کالاف سال هاست که داره این طوری میفروشه.اخه مولتی پلیر محور گنده تون که هیلو باشه خودش تو سایه دستینی و کالاف و ... محو شده
View attachment 139733
Gow که به نظرم سلیقه ای هست و نظرت محترم اما صد در صد این نظرت رو قبول دارم که تا وقتی need for speed کی میره FH بازی میکنه!لول!چون GOW از این عناوین بهتره ولا با این جمله میشه گفت تا وقتی Need For Speed هست کی Forza Horizon بازی میکنه !
بحث سر وضعیت پلیر ها و فروش بازی های مولتی پلیر محور اکس باکس بین پرچمداران مولتی پلیرمحور در مقایسه با وضعیت فروش بازی های داستان محور پلی استیشن بین پرچمداران داستان محور بود عزیز دلمن فکر نمی کنم اگر چارت مربوط به ps4 رو هم نگاه کنیم خیلی تفاوت ببینیم. اصلا مگه سونی عنوان مولتی محور داره که بخواد با اینا رقابت کنه؟! بدور از شوخی اگر هم داشت تفاوتی ایجاد نمی کرد انصافا. کالاف سال هاست که داره این طوری میفروشه.
توی این موارد فروش اولیه یکی از مولفه های مهم تو زمینه بازی های مولتی محور هستش، مورد دوم life time value که باید بازی داشته باشه. هیلو 5، گیرز4، SoT و فورزا هورایزون ها همشون همین الان هم پلیر خوب تو زمینه مولتی دارند و خوب هم خرج می کنند.
Gow که به نظرم سلیقه ای هست و نظرت محترم اما صد در صد این نظرت رو قبول دارم که تا وقتی need for speed کی میره FH بازی میکنه!لول!