این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
نه دیگه اینطوری بی عدالتی میشه , فکر کن طرف این همه پول نسخه کالشکن داده و شدیدا هم تو کفه بازیه بعد بشینه ببینه بقیه بازی کردن و اسپویل میکنن ؟ من که شخصا حرصم میگیره بقیه رو نمیدونماقا مگه نمیگید صبر میکنید تا فیزیکیش بیاد ؟ خیلی هم عالی ورژن دیجیتالیش زودتر منتشر میشه اونایی که تو کف بازی هستن میرن بازی رو تهیه میکنن اونایی هم که خیلی عاشق نسخه فیزیکی هستن صبر میکنن تا موجود بشه معامله برد برد
تو همین فروم کاربر داریم بیخیال گیم پس مفتی شده رفته تو این بازار که نسبت بازی های وان به فور ۱ به ۵۰ هست دیسک بازی نایاب وان گیر اورده با این توضیح که “ دیسک یه چیز دیگه است” بعد شما میگید یهویی بیخیال فروش فیزیکی بشن؟
یکیشم خودم
دیسک مزیت های بیشتری داره.
قیمت که با دیجیتالی یکیه که بنظرم خیلی مسخرس.
حق انتخاب واسه تعویض یا فروش رو دیجیتالی نداره.
حجم بازی و مجبور نیستی دانلود کنی.
یه مورد دلی هم دیدن ارشیو , که خب همه این مدلی نیستن.
بنظرم دیجیتال زمانی ارزش داره که قیمت به نسبت فیزیکی حداقل 40 درصد ارزونتر باشه.
البته مورد قرمز تو ایران صدق نمیکنه گرون ترهیکیشم خودم
بنظرم دیجیتال زمانی ارزش داره که قیمت به نسبت فیزیکی حداقل 40 درصد ارزونتر باشه.
خوب اگه اینجوری باشه شما باید برا هر محصولی که زمان لانچ قصد تجربه ـش رو نداری زندگی رو کمپلت بایکوت کنی مگه اینکه به خاطر شما بیان همه از خرید بازی صرف نظر کننبخش دوم دوستان یا باید زندگی رو بایکوت کنند، یا با اسپویل شدن لحظه لحظه بازی کنار بیان، یا دو بار $$$ خرج کنند
البته گزینه آخر برای سونی بُرده
چه بی عدالتیی ؟ شما خودت مگه نمیگی فیزیکی تهیه میکنی ؟ خوب صبر میکنی تا فیزیکی منتشر بشه بقیه این وسط پا سوز شما بشن میشه بی عدالتینه دیگه اینطوری بی عدالتی میشه , فکر کن طرف این همه پول نسخه کالشکن داده و شدیدا هم تو کفه بازیه بعد بشینه ببینه بقیه بازی کردن و اسپویل میکنن ؟ من که شخصا حرصم میگیره بقیه رو نمیدونم
حالا از بحث عدالت و علاقه به فیزیکی خریدن بگذریم حداقل بیش از نیمی از فروش همچین بازی در شرایط نرمال فیزیکی هست , چه تضمینی وجود داره که تمامشون در این وضعیت بد مالی برن دیجیتالی بخرن ؟
البته تو بازار ایران کاملا تفاوت میکنه قیمت هاشونیکیشم خودم
اون محصول اونقدر برام مهم نبوده که Day1 نرفتم سراغش ولی یک سری بازی ها مثل همین TLOU و GOW بودن/هستن!خوب اگه اینجوری باشه شما باید برا هر محصولی که زمان لانچ قصد تجربه ـش رو نداری زندگی رو کمپلت بایکوت کنی مگه اینکه به خاطر شما بیان همه از خرید بازی صرف نظر کنن
منم خیلی چیزا رو دلم میخوای D1 بخرم ولی خوب به خاطر مسائل مالی توانایی مالیش رو ندارم به فرض میذارم تا خرخره تخفیف بخوره بعد تهیش کنم اینم کما بیش همونه میشه باهاش سازش کرداون محصول اونقدر برام مهم نبوده که Day1 نرفتم سراغش ولی یک سری بازی ها مثل همین TLOU و GOW بودن/هستن!
حالا به هر حال 50-50 هست تقریبا مشتری ها، و به جای اینکه ما پا سوز شما بشیم و اسپویل بشیم یا دوبار خرج کنیم و ... ، پس شما با این وضعیت کنار بیاید و همه در کنار هم صبر میکنیم و بازی میکنیم! نه یه عده بازی کوفتشون بشه به خاطر یه عده دیگه (مگر اینکه چند ماه دیرتر بازی کردن اونم وقتی هیچکی بازی نکرده و بازیی وجود خارجی نداره، بازی رو کوفتتون کنه )
الان حرف خودت در مورد سازش... با توجه به تصمیم سونی، فکر کنم به خودتون برمیگرده ها! سازش کنید دیگه جرا انقدر غُر میزنید؟ بالاخره وضعیتیه که همه دنیا درگیرشن
آخرش تمام دیجیتال منتشر میشه چون کرونا اصلا معلوم نیست کی ریشه کن میشه بعدشم میخوره نوامبر ریلیز بازیهای مهم و خود کنسول بیشتر از اینا نمیتونن کشش بدنمنم خیلی چیزا رو دلم میخوای D1 بخرم ولی خوب به خاطر مسائل مالی توانایی مالیش رو ندارم به فرض میذارم تا خرخره تخفیف بخوره بعد تهیش کنم اینم کما بیش همونه میشه باهاش سازش کرد
من که خودم برام فرقی نداره صبر میکنم تا بازی به هر نحوی منتشر بشه ولی خوب مسئله اینه با این وضعیت میشه به روش های گوناگون رفتار کرد هر طرف هم دلیل های خودشون رو دارن ولی خوب چه کنیم سونی اینجوری ترجیه داده اون غر زدنی که تو تاپیک بازی هم خودم اشاره کردم بهش رسما دیگه شده بود تئوری توطئه گفتم یکم جو رو بخوابونم وگرنه خودم نظرم بیشتر به انتشار تمام دیجیتالی نزدیک ترـه ولی خوب ...
خوب اون دوباره یه بحث دیگه ست... صرفا در صورت وجود توان مالی داریم سر D1 و این حرفا بحث میکنیم! تو سال هزارتا بازی میاد، شاید. دو سه تاش چنین وضعی برامون داشته باشه نهایت...منم خیلی چیزا رو دلم میخوای D1 بخرم ولی خوب به خاطر مسائل مالی توانایی مالیش رو ندارم به فرض میذارم تا خرخره تخفیف بخوره بعد تهیش کنم اینم کما بیش همونه میشه باهاش سازش کرد
من که خودم برام فرقی نداره صبر میکنم تا بازی به هر نحوی منتشر بشه ولی خوب مسئله اینه با این وضعیت میشه به روش های گوناگون رفتار کرد هر طرف هم دلیل های خودشون رو دارن ولی خوب چه کنیم سونی اینجوری ترجیه داده اون غر زدنی که تو تاپیک بازی هم خودم اشاره کردم بهش رسما دیگه شده بود تئوری توطئه گفتم یکم جو رو بخوابونم وگرنه خودم نظرم بیشتر به انتشار تمام دیجیتالی نزدیک ترـه ولی خوب ...
اون محصول اونقدر برام مهم نبوده که Day1 نرفتم سراغش ولی یک سری بازی ها مثل همین TLOU و GOW بودن/هستن!
حالا به هر حال 50-50 هست تقریبا مشتری ها، و به جای اینکه ما پا سوز شما بشیم و اسپویل بشیم یا دوبار خرج کنیم و ... ، پس شما با این وضعیت کنار بیاید و همه در کنار هم صبر میکنیم و بازی میکنیم! نه یه عده بازی کوفتشون بشه به خاطر یه عده دیگه (مگر اینکه چند ماه دیرتر بازی کردن اونم وقتی هیچکی بازی نکرده و بازیی وجود خارجی نداره، بازی رو کوفتتون کنه )
الان حرف خودت در مورد سازش... با توجه به تصمیم سونی، فکر کنم به خودتون برمیگرده ها! سازش کنید دیگه جرا انقدر غُر میزنید؟ بالاخره وضعیتیه که همه دنیا درگیرشن
یکی از دلایلش علاقه و انتخاب ماست! بقیه دلایلپ توضیح داده شد! حالا چه بخواید و چه نه، سونی انتخابش این بوده که همه فن ها با هم برن سراغ بازی...حداقل فعلا چنین نظر و برنامه ای داره! و به نظر منم انتخاب صحیح تریه تا دو تیکه کردن فن بیس!این چه حرفیه دیگه به خاطر علاقه و انتخاب شخصی شما... همه اجبار به محروم شدن از بازی بشن...اتفاقا هر وقت بازی پیش خرید کردیم که سریع بازیش کنیم سر لیک های مسخره مجبور بودیم دور نت رو خط بکشیم تا از دست کسایی که فیزیکی زود تر دستشون رسیده در امان باشیم...