این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
فقط اونجا که میگه نت خوب در دسترس نیست معلومه بار اطلاعاتی در چه حده
فقط کم مونده بگه اینترنت ایران از بقیه جاها بهتره اطلاعات کافی نداری فکت نده کسایی هم که لایکش زدن یعنی موافقن یعنی ماهم اطلاعاتمون در همون حده، یکی رده بندی اینترنت دنیارو بذاره خودمون خبر نداریم چه اینترنت خوبی داریم، رتبه مون از آخر 13م هست، طرف توی کره جنوبی 65گیگ رو توی 27 دقیقه میگیره عکسشو توی PSN فرستاده پیداش کنم میفرستم ولی کسی که نه کارت پایان خدمت داره بره خارج اینترنت بقیه کشورها رو ببینه نه یه ثانیه آنلاین زده نه دوست خارجی ای داره که بگه آقا عکس از نتورکت بده همین میشه اطلاعاتش، لااقل برو استریم ایرانی مقیم خارج ببین نتشون چجوریه بعد روی هوا فکت بده
عکس هارو گذاشتم قضاوت با دوستان
اینی شما گرفتی psx هست اینا psx اصلا حالیشون نیست کانکشن تست بانت xdsl زده (نت گوشی اصلا نمیزنن به کنسول) بالای 113مگ بود،چرا برم خارج من خودم 55 گیگ رو تو 2 ساعت و نیم گرفتم.... تازه مال اون 100 گیگ هدیه وزیر جوان بود که همه از سرعت نت مینالیدن...
View attachment 137257
3سال پیش بلاد بورن رو تو 5-6 ساعت گرفتم
مسئله اونجاست که زیر ساخت ها و سرورهای سونی، میتونه حجوم چند میلیون نفر برای دانلود بازی رو هندا کنه یا نه.... حداقل حدسی که میتونم بزنم +4 میلیون تو سه روز اوله
مگه بازیها رو xone فروش میکنن که با عرضه نشدن بازیها رو این پلتفرم بخواد بازار کوچیک هم بشه ؟ ( طنز تلخ و بسیار دردناک )
بازار کنسول = بصورت عمده و کلی PS4
کنسول مایکروسافت متاسفانه در این نسل عددی نیست که بخواد تاثیری آنچنانی در بازار داشته باشه و یقینا سونی نیاز نداشته برای عنوانی از جنس PS و با توجه به این شرایط موجود در بازار زیاد چک بشه
کرونا#را#جدی#بگیریم . ناکار شدن ملت از بس این خبر رو شنیدن ، بعد کدوم عقل سلیمی اجازه میده تو این شرایط بازی فیزیکی بخری ؟ اصولا میشنی خونت و دیجیتالی حالشو میبری و کرونا هم نمیگیری
باور بفرمایید تحلیل این مسایل اصلا کار دشواری نیست و خیلی سادس ، لزومی نداره هر خبری که ممکنه ضد سونی باشه دستوپاتو گم کنی و در صحنه حاضر بشی
حتی اگر در نهایت فروش XV از VII هم بیشتر باشه بازم تغییری در واقعیت این صحبتها ایجاد نخواهد شد و به هیچ عنوان نمیشه فروش یک ریمیک رو با عنوان اصلی از سری مقایسه کرد و این مساله به خیلی عوامل بستگی دارد .
اینم در نظر بگیر که این مساله کرونا چقدر به درآمد اقشار مختلف آسیب زده و دیگه ملت مثل گذشته پول ندارن
اون بیانیه اسکوئر در مورد احتمال کمبود موجودی FF رو چندبار گذاشتم...گفتم ایندفعه یه بازی دیگه رو بزارم
کپکام هم سر RE3 چنین گفته بود، هرچی جلوتر بریم بدترم میشه
بحث تولید هست،پخش تو کشورهای مختلف هست،پخش از مغازه ها و رسوندن به دست خریدار هست(اگر بگیم اصلا همه اینترنتی سفارش میدن و کسی حضوری نمیره خرید)
جدا از اینکه یه بازی مثل FF VII و TLOU حجمشون حدود 100GB هست..
و فکر هم نکنید بازار سونی فقط یه آمریکا و انگلیسه و همه جا نت خوب دارن و ...!(فعلا که سونی محدودیت هم گذاشته رو PSN ، همه حمله کنند سمت دیجیتالی فکر کنم بترکه سرورها )
مقایسه یه بازی آنلاین محور با یک بازی کاملا سینگل پلیر هم نکته جالبی بود! شما که دستی در آتش دارید برید یه مقایسه درصد فروش فیزیکی و دیجیتالی این بازی ها رو هم نگاه کنید! ما که هرچی اینجا بچه ها آمار گذاشتن و دیدیم تفاوت قابل توجه بوده
و یک سوال دیگه ... این +50 میلیون PUGB روی کدوم پلتفرم ها بوده؟ PC و XBOX ... و چقدرش PC ؟ اصولا PC مگه بازار فیزیکی هم داره؟(خیلیییی محدود من بازی فیزیکی PC دیدم، اونم اکثرا کالکشن های WOW و اینجور چیزا بوده )
اون بازيهايي كه شما مثال زدي پابليشرشون كنسول ساز نيست.مثل اینکه خریدارن دلست 2 و فاینال فنتزی جزئه قشر آسیب پذیر هستند وگرنه Doom eternal تو همین شراط کاملا مشابه امد و رکورد افتتاحیه کل تاریخ سری رو هم شکوند
یعنی میخوای بگی دلست 2 از یک new ip بدون عقبه سازنده و هیچ مارکتینگی کوچیک تر هست که مخاطب ها حاضر نیستند از خیر نسخه فیزیکی بگذرند و نسخه دیجیتالی بخرند؟
شاید جالب باشه بدونی بخش قابل توجهی از خریداران پابجی از کره جنوبی و چین بودند که برای بار اول استیم نصب کردند و از اطلاعات بانکی و غیره اشون استفاده کردند.
من که اینطور فکرنمیکنم، مخاطب the last of us 2 بازی روی Xbox هم بیاد، به خاطرش کنسول هم عوض میکنه. سوییچ کردن از فروش فیزیکی به دیجیتالی که کاری نداره. و شوخی میکنید؟ دلست 2 اصلا مود آنلاین نداره که بخواد به صورت دائم سرورها رو درگیر کنه، اگر دو هفته قبل از ریلیز pre-load شروع بشه چند میلیون نفری که قراره بازی رو day one تجربه کنند دانلودشون پخش خواهد شد.
پ ن: اون آمار 50 میلیون نسخه فروش در عرض یکسال هم برای فقط PC هست. فروش روز اول نسخه Xbox یک میلیون نسخه بوده (اگر اشتباه کمتر نگفته باشم)
اون فروش افتتاحیه ای که دووم زده، چقدرش فروش PC بوده؟ اون مقدار و درصد کنسول هاش رو بیار ببینیم چقدر متفاوته!مثل اینکه خریدارن دلست 2 و فاینال فنتزی جزئه قشر آسیب پذیر هستند وگرنه Doom eternal تو همین شراط کاملا مشابه امد و رکورد افتتاحیه کل تاریخ سری رو هم شکوند
یعنی میخوای بگی دلست 2 از یک new ip بدون عقبه سازنده و هیچ مارکتینگی کوچیک تر هست که مخاطب ها حاضر نیستند از خیر نسخه فیزیکی بگذرند و نسخه دیجیتالی بخرند؟
شاید جالب باشه بدونی بخش قابل توجهی از خریداران پابجی از کره جنوبی و چین بودند که برای بار اول استیم نصب کردند و از اطلاعات بانکی و غیره اشون استفاده کردند.
من که اینطور فکرنمیکنم، مخاطب the last of us 2 بازی روی Xbox هم بیاد، به خاطرش کنسول هم عوض میکنه. سوییچ کردن از فروش فیزیکی به دیجیتالی که کاری نداره. و شوخی میکنید؟ دلست 2 اصلا مود آنلاین نداره که بخواد به صورت دائم سرورها رو درگیر کنه، اگر دو هفته قبل از ریلیز pre-load شروع بشه چند میلیون نفری که قراره بازی رو day one تجربه کنند دانلودشون پخش خواهد شد.
پ ن: اون آمار 50 میلیون نسخه فروش در عرض یکسال هم برای فقط PC هست. فروش روز اول نسخه Xbox یک میلیون نسخه بوده (اگر اشتباه کمتر نگفته باشم)
این نوع حرف زدن رو اصولا جهل کردن میگن . همیشه در هر زمانی مثال نقض هست و این درست نیست بگیم چون یک یا چند مورد واکنش متفاوتی نشون داده پس بیاییم بگیم کرونا هیچ تاثیری در ملت نداشته .مثل اینکه خریدارن دلست 2 و فاینال فنتزی جزئه قشر آسیب پذیر هستند وگرنه Doom eternal تو همین شراط کاملا مشابه امد و رکورد افتتاحیه کل تاریخ سری رو هم شکوند
در تایپ آمار فروش همچین چیزایی تایپ میکنی ماکان؟ جدا؟
بازی پابجی فقط و فقط به صورت دیجیتالی در عرض یکسال +50 میلیون نسخه فروخت! یکسوال یعنی الان انتظار دارید دلست در عرض یکسال اول از پابجی بیشتر بفروشه که عرضه فقط دیجیتالی بازی رو غیرممکن میدونید؟
این نوع حرف زدن رو اصولا جهل کردن میگن . همیشه در هر زمانی مثال نقض هست و این درست نیست بگیم چون یک یا چند مورد واکنش متفاوتی نشون داده پس بیاییم بگیم کرونا هیچ تاثیری در ملت نداشته .
در دنیا هیچ چیز 100% نداریم ، اینکه بازار و مردم تحت تاثیر این ویروس قرار گرفتن یک چیز غیر قابل انکار هست حالا شما هر چقدر میخوای جهل کنی بکن ولی شرکتی IP به محبوبیت و شهرت TLOU داره نمیاد در مورد بازیش ریسک بکنه و اینکه دلست ، DOOM نیست ، بازی دووم بیشتر فنهاش رو PC هستند که بازی رو همیشه دیجیتالی میخرن ولی دلست فروش فیزیکی بالایی هم خواهد داشت و کلی نسخه فیزیکی گرون قیمت هم داره که تا ۴۰۰ دلار قیمت دارن که اینا هم بفروش میرسند و تا جایی که میدونیم همه اینا Sold out شده بودن تو پیش خرید !! ، شما نمیتونی اینارو با یه بازی که در بالاترین قیمت خودش 29.99 دلار بوده و فقط دیجیتالی عرضه شده و تخفیف فراوان هم خورده و در بهترین و سالمترین شرایط جهانی عرضه شده مقایسه بکنی . مردم باید حال روحی و شرایط ایده ال مالی مناسبی داشته باشند .
البته اینم بگم شاید TLOU عرضه میشد و اصلا فروشش هم میکرد و چه بسا میرفت در کنار سری Call of و GTAV و Spider-Man و ... در لیست پرفروشترین های تاریخ لایف تایم PS4 قرار میگرفت اما شرکت حاضر نشده این ریسک رو قبول کنه ، چون داره مثل همه دنیا و بر خلاف شما شرایط بد بازار رو میبینه و اینکه چقدر میتونه محصولش آسیب ببینه .
یه عقرب رو روی دست هر فردی قرار بدی احتمال نیش زدن وجود داره ، حالا یه فردی به اسم هاشم بیاد بگه آقا من گذاشتم رو دستم نیش نزد دلیل نمیشه بگم ، بله نیش نمیزنه و جهل کنم و بیام این خطر رو بکنم ، به هر حال خطر نیش زدن همیشه هست و شرایط ریسکی هست .
اون فروش افتتاحیه ای که دووم زده، چقدرش فروش PC بوده؟ اون مقدار و درصد کنسول هاش رو بیار ببینیم چقدر متفاوته!
کلا خیلی برام جالبه هرچی آمار میدید از PCهه! آقا بیا آمار بده رو کنسول فلان بازی محبوب(که از قضا فن بیسش هم آنلاین باز نباشه) انقدر فروخته و فلان رکورد رو به صورت دیجیتالی زده!
اصلا اگر بازار فیزیکی کشک بود برای کنسول ها، خیلی وقت پیش بساط فیزیکی جمع میشد، مثل اتفاقی که برای PC افتاده... یا اگر بازارهای سونی فروش فیزیکیش اونقدرا نبود،اینا هم احتمالا یه کنسول بدون درایو تا الان داده بودن که بتونند ارزون تر بفروشن و باز قشر بیشتری جذب کنند! حتما یه دردی هست که وقتی حریف چنین کرده، اینا نرفتن سراغش!
و خیر، همه از خیر نسخه فیزیکی نمیگذرن ، اتفاقا همینجا(و نه فقط اینجا) چون بازی New IP نیست و میدونند چه خبره خیلیا دوست دارن فیزیکی بخرن، خیلیا فلان ادیشن های مختلف رو میخرن و ...(که میبینیم sold out هم شدن چندین باره)
یه نکته ای هم اوندفعه آریا گفت جالب بود، منتشر نکردن بزرگترین بازی انحصاریت تو فروشگاه ها، جایی که 4روز دیگه باید کنسولت رو برات بفروشن، ممکنه تاثیر خوبی روی روابط سونی با این ها نزاره!
یک مورد دیگه هم باز بچه ها اشاره کردن که سونی برای مارکتینگ همه بازی هاش تورهای مختلف میزاره و دور دنیا چرخ میزنند...الان برای TLOU مثلا چنین چیزی رو هواست!
اصلا همه این حرفا به کنار، من که میدونم از خداته TLOU دیجیتالی فقط منتشر بشه تا فروشش کمتر از یک گزینه ای(گزینه ش بستگی داره حالا چقدر بفروشه، یه بازی پرفروش تر ازش پیدا کنی) مثل همین FF VII R بیای بزنی تو سرش که : دیدید اونقدرا نفروخت؟
دیگه وقتی واکنشت رو سر FF VII دیدیم، و بحث چک های سونی رو بدون توجه به شرایط بازار و دنیا اونم رو فروش نسخه فیزیکی، اونم وقتی خود اسکوئر از قبل گفته بود اوضاع شاید جالب نباشه، میکشی وسط ... خُب هرکسی میفهمه دغدغه ت چیه!
و خیر! تاپیک vs ما رو بد عادت نکرده، پست های خودت این دیدگاه رو ایجاد کرده!
با این فروش میشه توقع داشت God of War و Spiderman تو یکسال از مرز ده میلیون نسخه فروش بگذرند البته اگر تو نقد ها نترکن که خب با توجه به نمایش ها خیلی بعیده
پ ن: فکر کنم جز معدود افرادی باشم که فکر میکنم spiderman از خیلی بازیهای سونی عملکرد بهتری میتونه تو فروش داشته باشه
با تمام معروفیتش...ولی...چه خبره انقدر!!!! خیلیییه!
بتمن ها هرکدوم چقدر فروختن؟ البته بازم بعید میدونم اسپایدرمن اونقدر بفروشه و یا حتی دنیای خفن و کاملی به اندازه اون بتمن ها داشته باشه
اتفاقا از بتمن ها بهتر میفروشه
بتمن ها علارقم کیفیت بالا و محبوبیت گسترده خود شخصیت بتمن، قربانی ذهنیت بد مخاطبین نسبت به بازیهای سوپر هیرویی بودند! به جز همون اسپایدرمن افسانه ایی Ps2 و چنتا عنوان تک و توک در طول دوران بازیهای سه بعدی اکثر محصولات سوپرهیرویی رسما تو دیوار بودند و خب وارنر با بتمن های راک استدی رفته رفته این ذهنیت رو عوض کرد (اخرین نسخه علارقم اینکه شاید بهترین نباشه ولی از همه نسخه ها پرفروش تر بود). این تغییر ذهنیت اونقدر جدی و تاثیرگذار بود که حتی از نظر خیلی ها ممکنه یک شخصیت سوپرهیرویی تو دنیای بازیها از اثار مثلا ناتی داگ هم جذاب تر و باکیفیت تر باشه! (سال 2011)
نمونه ملموس تر رو مثال بزنم الان یک بازی خیلی خوب ایرانی بیاد تو فروش شاید به موفقیت برسه ولی قطعا به خاطر ذهنیت بد من و شمای مخاطب از محصولات قبلی به پتانسیل واقعی ایش نمیرسه اما اثر بعدی به خاطر رفع عدم اعتماد به محصولات داخلی از اون بازی اول بهتر میفروشه
جدا از اون مارکتینگ بازی هم فکر میکنم خیلی خفن باشه! شما خودت حساب کن سونی دلست2، دث استرندینگ و خدای جنگ رو داره اندینگ کنفرانس E3 شو با اسپایدرمن میبنده
با این حال بازم بعید میدونم اسپایدرمن بتونه به 15میلیون شیپ برسه!
شاید ذهنیت بهتر شده باشه، ولی از اونطرف IPجدیده، اگرم بگیم خود اسپایدرمن شناخته شده ست تو دنیای بازی ها، باز اسپایدی های اکتی اونقدر تاثیر مثبتی نمیزارن
علاوه بر این، کلا سطح کیفیت و محتوای خود بازی رو بعید میدونم برسه بتمن ها (امیدوارم که برسه...ولی خوب...بعید میدونم)
بازی خوب میفروشه...شاید بهتر از هورایزن(که من هایپ هورایزن رو اصلا دور و بر این اسپایدرمن نمیبینم!) ، ولی 15تا تخیلیه
برگی از گذشته همین تاپیک:
این تاپیک برای بحث و گفتگوی درست و حسابی هست نه مزه پرانی و غیره.
بنظر من منطقیه که بازیهای آنلاین فروش آنلاین خوبی داشته باشن. مقایسه یه بازی مثل پابجی و تلو در زمینه فروش فیزیکی بنظرم شبیه جوک میمونه.
بابا این کورونا همش بهونست قشنگ مشخصه
بازیشون یا کامل تکمیل نشده یا هر چی تاخیر زدن دیگه این بهونه اوردن سونی فن ها نوبره
اینترنت ایران هم با یه بسته شبانه ایرانسل یا همراه اول میشه 100 گیگ رو توی یک شب گرفت این بهونه ها رو نیارید خداوکیلی