این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
من الان یه اخطار الکی گرفتم بخاطر توضیح اینترنت، لااقل میخوان ماست مالی کنند یه علت بتراشند که حقیقی باشه من که نت نامحدود با سرعت 10 مگ گرفتم دائم روی دانلودم اونا که مینیمم سرعتشون 25مگ واقعی و نامحدوده که دیگه هیچی سه سوت میرن توی بازیبابا این کورونا همش بهونست قشنگ مشخصه
بازیشون یا کامل تکمیل نشده یا هر چی تاخیر زدن دیگه این بهونه اوردن سونی فن ها نوبره
اینترنت ایران هم با یه بسته شبانه ایرانسل یا همراه اول میشه 100 گیگ رو توی یک شب گرفت این بهونه ها رو نیارید خداوکیلی
نوعی از جهل! ادعا کردید که وضعیت مالی خراب شده و پاسخ شنیدید در همین وضعیت یک فرانچایز سی ساله موفق شده رکورد افتتاحیه تاریخ ش رو بشکونه!
نکته دوم بازی رزیدنت اویل 3 هم در همین شرایط مشابه عرضه شده و نسبت به نمراتی کسب شده فروش موفقی داشته (و مدت زمان کم تایم پلی بازی)
نکته سوم چرا PC بازار فروشش 100% دیجیتالی شده؟ پی سی گیمرا از شکم مادر دیجیتالی بازی میخریدند؟ نه خیر برای اینکه کمپانی ولو در بدو تاسیس استیم PC گیمرهارو مجبور کرد برای تجربه Half Life 2 استیم رو نصب کنند. عظمت اسم اصلا قابل قیاس هست؟
نکته بعدی پابجی از زمان عرضه تا تعطیلات کریسمس روی PC تخفیف نخورد (که میشه 9 ماه)
نکته بعدی شما هزینه تو نمک خوابوندن یک فرانچایز بلاک باستر در این سطح رو میدونی؟ استدیو به اون عظمت رو کامل آف کنی و حقوق بدی؟ ضرر ش محسابه نشده؟
نکته بعدی کسایی که نسخه کالکتور 400 دلاری خریدن یک کده بازی براشون ارسال میشه و موارد کالکتور در زمانی که شرایطش فراهم بود براشون ارسال میشه! فکرنمیکنم همون خریداران 400 دلاری هم راضی باشن که بازی رو دیرتر تجربه کنند صرفا به خاطر بوی نوی جعبه کالکتور!
آقا همه ما قبول داریم نسخه فیزیکی مهمه ولی قبول دارید تو شرایط فعلی که آینده کاملا نامعلومه بهتره بازی دیجیتالی عرضه بشه ؟
بحث اینه کی میتونه تضمین بده کی شرایط قرار عادی شه؟
شاید تا دو سال دیگه شرایط عادی نشد یعنی سونی و کل شرکتش دو سال میخوان بگیرن بخوابن تا کرونا بره ؟
و یه همچین بازی مهمی ول بمونه تا ملت قبل عرضه کل داستانش بفهمن؟
دیروز رفتم زیر توییت اکانت رسمی ناتی داگ کامنت بخونم و آخر داستان برام لو رفت (اگر واقعی باشه یعنی الان من آخر بازیو میدونم چی میشه ) و همش نتیجه همین تاخیر بی معنی هستش
اگر معلوم بود مثلا کرونا 3 ماه دیگه میره میشد قضیه رو توجیه کرد ولی وقتی آینده کاملا نامعلومه بهترین کار این بود مثل آدم بازیو عرضه میکردن اون کالکتورهارو هم بعدا به ملت میدادن و صد در صد خود اون اشخاص هم راضی بودن
و البته به نظرم دیر یا زود سونی مجبور میشه بازیو تمام دیجیتالی عرضه کنه
همه اینا به شرطی که این تاخیر به خاطر ایرادات خود بازی یا به خاطر عرضه بازی هم زمان با لانچ PS5 نبوده باشه
آقا همه ما قبول داریم نسخه فیزیکی مهمه ولی قبول دارید تو شرایط فعلی که آینده کاملا نامعلومه بهتره بازی دیجیتالی عرضه بشه ؟
بحث اینه کی میتونه تضمین بده کی شرایط قرار عادی شه؟
شاید تا دو سال دیگه شرایط عادی نشد یعنی سونی و کل شرکتش دو سال میخوان بگیرن بخوابن تا کرونا بره ؟
و یه همچین بازی مهمی ول بمونه تا ملت قبل عرضه کل داستانش بفهمن؟
دیروز رفتم زیر توییت اکانت رسمی ناتی داگ کامنت بخونم و آخر داستان برام لو رفت (اگر واقعی باشه یعنی الان من آخر بازیو میدونم چی میشه ) و همش نتیجه همین تاخیر بی معنی هستش
اگر معلوم بود مثلا کرونا 3 ماه دیگه میره میشد قضیه رو توجیه کرد ولی وقتی آینده کاملا نامعلومه بهترین کار این بود مثل آدم بازیو عرضه میکردن اون کالکتورهارو هم بعدا به ملت میدادن و صد در صد خود اون اشخاص هم راضی بودن
و البته به نظرم دیر یا زود سونی مجبور میشه بازیو تمام دیجیتالی عرضه کنه
همه اینا به شرطی که این تاخیر به خاطر ایرادات خود بازی یا به خاطر عرضه بازی هم زمان با لانچ PS5 نبوده باشه
به جان خودم، توی این 26سالی که زندگی کردم، آدمی ندیدم به این اندازه مظلوم نمایی کنه! خیلی باحالیدر نهایت در عدم ناتوانی گفتگو به شکل صحیح روی اوردید به حمله شخصیتی
یکی از مارکتینگ خفن چیزیه که خودت گفتی، یکی از نمونه هاش چیزیه که بالا عکس گزاشتم، و هزار مورد دیگه! نمونه های دیگه ش تبلیغ بین مسابقه های ورزشی پر بازدید بود، تبلیغ تو سینماها، تبلیغات اینترنتی که خودت اشاره کردی، تورهای دور دنیا و ...جدا از اون مارکتینگ بازی هم فکر میکنم خیلی خفن باشه! شما خودت حساب کن سونی دلست2، دث استرندینگ و خدای جنگ رو داره اندینگ کنفرانس E3 شو با اسپایدرمن میبنده
@Z-fanبگذریم جدا از تبلیغات فیزیکی که کلا قبولش نداری
@Z-fan
من یه چیزی رو که اینجا فهمیدم اینه که این ناشرا خیلی خرن! این همه هزینه تبلیغات میکنند که اصلا ارزشی نداره! این همه نسخه فیزیکی میفروشن که خرج بیشتری رو دستشون میزاره!
و از اونطرف سونی،کپکام و اسکوئر بیکارن که بیانیه میدن، عذر خواهی میکنند و از شرایط مینالن! چون تاثیری رو فروش که نزاشته این اتفاق... بازی هاشون قرار بوده همینقدر بفروشه...
@Z-fan
در مورد اون بحث که گفتی من نظرم این بود اواخر نسل بعد فروش دیجیتالی به حدی بالا میره که احتمالا تو نسل بعد از اون، اکثر ناشرها نسخه فیزیکی رو حذف میکنن. نگفتم یه شبه همچین اتفاقی میافته همین The Witcher 3 به دلایل مختلف نزدیک به ۸۰ درصد از فروشی که تو ۲۰۱۹ داشته به صورت دیجیتالی بوده!
همیشه تو همه چیز یه سری استثنا وجود داره، دو نسل بعد هم باز یه سری ناشر ممکنه فیزیکی هم عرضه کنن. ولی همین نسل بعضی ناشرهایی که Press kit نقد رو به صورت فیزیکی میدن به سایتها، تو این پک خود بازی به صورت کد دیجیتالی وجود داره کلا روند حرکت به سمت تمام دیجیتال خیلی سریع داره پیش میره.کو تا اواخر نسل بعد. و هر چند قبول دارم حرفتو، باز کسی برنمیداره نسخه فیزیکی بازی هاشو. اهمیت فعلی شون رو از دست میدن البته
من به الان نگاه می کنم که بازی های ایندی که عملا "همه" دیجیتالی می خرنشون هم به واسطه Limited Run یا حتی عرضه های رسمی به واسطه یه ناشر، نسخه فیزیکی میدن بیرون. هر کاری کنیم مخاطب دارن روی کنسول این جعبه های لعنتی
While The Last of Us 2 is pretty much finished, with Naughty Dog taking this time to iron out final bugs, the game was delayed due to logistical issues. It's likely these surround the shipping of the game, as Square Enix faced similar problems around the release of Final Fantasy 7 Remake.? This fan trailer is so damn good, had to come back to twitter to share. (We’re still working hard with Sony to get you the game as soon as possible.) Now returning to my social media cleanse. THE LAST OF US PART II - "Wolf" Fan TrailerApril 10, 2020
یکیش خودم TLOU PART II عملا مورد انتظارترین بازی نسله برام و اگر فقط دیجیتالی عرضه کنن بازم انتظار میکشم برا فیزیکی , کلا مرض فیزیکی خریدن دارم (بازی هایی که خیلی دوست دارم و برام مهم هستن) امثال من هم خیلی زیادن . برا پیدا کردن نسخه فیزیکی NNK2 و استیل بوک P5 هم پول خیلی بیشتری دادم تا نسخه دیجیتالی . همین TLOU چند بار نسخه کالشکن ellie edition قابل پیش خرید شده و 1 ساعت نشده sold out میشه و از اون بازی هاست که خیلی ها دوست دارن فیزیکی بخرنتو همین فروم کاربر داریم بیخیال گیم پس مفتی شده رفته تو این بازار که نسبت بازی های وان به فور ۱ به ۵۰ هست دیسک بازی نایاب وان گیر اورده با این توضیح که “ دیسک یه چیز دیگه است” بعد شما میگید یهویی بیخیال فروش فیزیکی بشن؟
بعله استثنائات وجود دارند ولی نسبت به تعداد کل تعدادشون خیلی کمهتو همین فروم کاربر داریم بیخیال گیم پس مفتی شده رفته تو این بازار که نسبت بازی های وان به فور ۱ به ۵۰ هست دیسک بازی نایاب وان گیر اورده با این توضیح که “ دیسک یه چیز دیگه است” بعد شما میگید یهویی بیخیال فروش فیزیکی بشن؟
بخش دوم دوستان یا باید زندگی رو بایکوت کنند، یا با اسپویل شدن لحظه لحظه بازی کنار بیان، یا دو بار $$$ خرج کننداقا مگه نمیگید صبر میکنید تا فیزیکیش بیاد ؟ خیلی هم عالی ورژن دیجیتالیش زودتر منتشر میشه اونایی که تو کف بازی هستن میرن بازی رو تهیه میکنن اونایی هم که خیلی عاشق نسخه فیزیکی هستن صبر میکنن تا موجود بشه معامله برد برد