آقای Peter Molyneux : فروش بازی Grand Theft Auto V چشم‌گیر و قابل توجه نیست

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Peter-Molyneux.jpg

درود.

بازی Grand Theft Auto V سوای نقدها بسیار مثبتی که دریافت کرد توانست با فروش فوق‌العاده خود 800 میلیون دلار آن هم فقط در یک روز برای شرکت راک استار سود به ارمغان بیاورد. در همین راستا آقای Peter Molyneux بنیان‌گذار استودیو 24 Cans در نشستی که در mobile innovation داشت اذعان کرد: "فروش بازی GTA V آن قدرها هم چشم‌گیر و گیرا نیست"

در مورد همین مسئله ار وی پرسیده شد که بازی GTA V فقط بر روی کنسول‌ها در عرض یک ماه در آمدی 1میلیارد دلاری خواهد داشت آیا این مسئله را جالب و چشم گیر می‌دانید؟ آقای Molyneux در جواب افزود: خیر چشم‌گیر نمی‌بینم.

وی دلیل این امر را فروش بازی‌ها در پلتفرم موبایل اذعان کرد و افزود، عناوینی چون Clash of Clans و Hay Day در عرض یک روز چیزی بین 3 الی 5 میلیون سود دهی داشته‌اند، این چشم گیر و قابل توجه است. وی ادامه داد: منابع مالی ساخت یک بازی برای موبایل به مراتب کمتر از ساخت نجومی بازی GTA V می‌باشد که صد البته شاهد این هستیم که سازندگان بازی‌ها موبایل بازدهی بیشتری دارند.

http://gamingbolt.com/peter-molyneux-grand-theft-auto-5s-sales-not-impressive

آخرین ویرایش:
یه نگاهی به لیست برندگان GDC بندازی متوجه میشی چی کار کرده، همین که یه سبک بازی ابداع کرده نشون میده چقدر آدم بزرگی هست. حالا مولینیو زیاد چرت میگه قبول، ولی بزرگیش رو زیر سوال نبرید :دی

مثل کرویف میمونه :دی زیاد چرت میگه اما شخص بزرگی هستش :دی

از سر تا تهش
اولاً خودت هم بهتر از من میدونی این مقایسه از پایه اشتباهه

دوماً خیلی زودتر از یک ماه به اون 1 میلیاردی که میگه میرسن
سوماً این بازی رقیب هاش تو فروش دیگه فقط بازی ها نیستن ، حتی دیگه CoD هم فک نمیکنم بش برسه ، این بازی داره رکوردهای Entertainment رو لوله میکنه :>
اگه رکورد کل Entertainment نه فقط بازی رو نمیشه impressive دونست پس هیچ رکورد دیگه ای impressive نیست حتی همون بازی های که خودش میگه ! حتی متای 98 هم impressive نیست ، کلاً هیچی تو دنیا impressive نیست :دی

نمیدونم چرا ولی چون این تیکه خیلی پرته تو اسپویلر میگم :دی
اون مقایسه عددی هم نکنی خیلی بهتره چون باید اندازه نصف مجموع 360&3 هایی که فروخته شده یه دونه GTA با ارزش 60$ فروخته بشه تا به اون 20هزارتایی که میشه 4 میلیون رسید ، که خب هر خری میدونه هیچوقت این اتفاق نمیافته و بازی 80 میلیون نسخه فروش نمیکنه :|

پ.ن: یه چندتا بازی 20هزار دلاری هم که 4 میلیون سود تو یه روز داشتن بم معرفی کن ، من خیلی با بازار موبایل آشنایی ندارم :دی فقط میدونم کات دِ روپ کیه :| :دی
گفته اگه با بازیهای موبایلی قیاس کنی به نظر قابل توجه نیست:dنگفته کلا impressive نیست:d
مثلا از یکی میپرسن که ویدئو لیدی گاگا 200 میلیون بازدید داشته تو چیزتوب بعد اون میگه یه خواننده ناشناس 50m بازدید داشته پس لیدی گاگا همچین هم کار شاقی نکرده:dحالا بیا بگو لیدی گاگا رکورد جابجا کرده و خعلی فنشم و اینا:d
در کل منظورش اینه که یه عنوان indie جدید با هزینه کم و ریسک پایین خیلی بازده بیشتری از GTA V داره ,جهت گیری صنعت گیم هم نظرش رو تایید میکنه:dSE همین اواخر گفت که میخواد بزنه تو کار موبایل ,خیلی از سازنده های دیگه هم دارن میرن طرف موبایل:d
خب دیگه GTA V باید 80 میلیون نسخه بفروشه تا از نظر مولینو impressive بیاد:d

ج پ.ن : Angrybird pls :d

کاری به این حرفش ندارم ولی در کل شخصیت بزرگیه این آدم. تو انگلیس مثل بت می‌مونه.

پیتر در سال 2004 در Hall of Fame تالار مشاهیر Academy of Interactive Arts Sciences جای گرفت و به گرفتن OBE یا همون Order of the British Empire مفتخر شد در آخر سال 2004 و همچنین به لقب نجیب زاده ( Chevalier ) سال 2007 از Ordre des Arts et des Lettres فرانسه از دست مقامات سیاسی فرانسه نائل شد .آخرین افتخار او هم کسب دکترای افتخاری علوم از دانشگاه ساوت همپتون ( Southampton ) انگلستان در ماه جولای سال 2007 بود.

تاریخچه ی ایشون تو ویکی پدیا هست :دی
Peter Molyneux - Wikipedia, the free encyclopedia

وقتی یک نفر رو میگیم در یک زمینه مهم و بزرگه باید یه کار بزرگ انجام داده باشه ! مثلا در زمینه Video Game باید یا یه بازی خیلی مهم و مبتراکانه ساخته باشه یا یه سخت افزار خاص اختراع کرده باشه یا ... من حرکت خاصی ندیدم . بجای لینک دادن اسم ببرید که مثلا این تقدیرهایی که ازش شده بابت چی بوده ؟

وقتی یک نفر رو میگیم در یک زمینه مهم و بزرگه باید یه کار بزرگ انجام داده باشه ! مثلا در زمینه Video Game باید یا یه بازی خیلی مهم و مبتراکانه ساخته باشه یا یه سخت افزار خاص اختراع کرده باشه یا ... من حرکت خاصی ندیدم . بجای لینک دادن اسم ببرید که مثلا این تقدیرهایی که ازش شده بابت چی بوده ؟
غیر از لیست طویل بازیهایی که ساخته , ایشون پایه گذار سبکی بودن که تاثیر زیادی روی بازیهای RTS یا همین Minecraft داشته:d

من نمی دونم شخصا چه جایزه هایی گرفته . خوب بعضا دیده شده مولینیو چرند هم زیاد می گه و به قول دوستان چه خبر از پروجکت مایلو ؟ . اما یکی از بهترین بازیهای عمر بنده و خیلیهای دیگه رو ایشون ساخته . به نظر من اگه X360 فقط یه بازی داشته باشه که ارزش خرید کنسول و داشته باشه همون Fable2 که ایشون ساخته . فکر کنم اگه بازیش کنی نظرت راجع بهش عوض شه .

احتمالا کل اطلاعات تو از مولینیو به همین فیبل ها خلاصه میشه:دی
بازیهاش رو که تو صفحه ویکیپدیاش نوشته.
اما این جایزه برای صرفا فقط ساخت بازی نیست. خودش تو توضیحاتش هم نوشته:
video game developers that have made revolutionary and innovative achievements in the video game industry/computer game industry.
در کل کسایی که با ایده هاشون صنعت رو به جلو بردند. مولینیو با طراحی هاش باعث ایجاد چند تا سبک جدید شد. اگه مولینیو نبود، الان بازیها از لحاظ game design شاید خیلی عقب تر بودن. مثلا بازی Populous کلا یه سبک جدید ایجاد کرد و پایه ای هم بود برای چند تا سبک دیگه. همینطور بازیهای Dungeon Keeper و Syndicate و Theme Park همشون فوق العاده نوآورانه و از زمان خودشون جلوتر بودن.
خود بازیسازها هم تو GDC بهش جایزه Lifetime achievement دادن.

پس این چیه؟
72503814051003646202.jpg

خب ؟! بابت چی ؟ بابت کدوم بازی ؟ بابت کدوم دستاورد مهم ؟ ... ایشون دقیقا چیکار کردن که آدم مهمی شدن ؟ البته در مورد چند نفر دیگه هم تو این لیست میشه این سوال رو پرسید .
تو همون لیست جوایز GDC که نوشته! ایشون یه سبک جدید تحت عنوان God Game ابداع کردن که یه موقع هم خیلی علاقه مند داشته، 20 سال پیش اینجاها :دی تو خیلی از لیست ها هم جز بازی سازیهای بزرگ بوده، اگه اشتباه نکنم تو لیست GT تو 10 نفر اول بود (مطمئن نیستم البته).

آخه یکی نیست به این ابله بگه بازی های مسخره موبایلت رو با همچین شاهکاری مقایسه میکنی؟!
مردک میره یه بازی آشغال واسه موبایل میسازه یه مشت نوب هم میان میخرن بعد هم سود میده ! این کجاش هنره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or