بازی Grand Theft Auto V سوای نقدها بسیار مثبتی که دریافت کرد توانست با فروش فوقالعاده خود 800 میلیون دلار آن هم فقط در یک روز برای شرکت راک استار سود به ارمغان بیاورد. در همین راستا آقای Peter Molyneux بنیانگذار استودیو 24 Cans در نشستی که در mobile innovation داشت اذعان کرد: "فروش بازی GTA V آن قدرها هم چشمگیر و گیرا نیست"
در مورد همین مسئله ار وی پرسیده شد که بازی GTA V فقط بر روی کنسولها در عرض یک ماه در آمدی 1میلیارد دلاری خواهد داشت آیا این مسئله را جالب و چشم گیر میدانید؟ آقای Molyneux در جواب افزود: خیر چشمگیر نمیبینم.
وی دلیل این امر را فروش بازیها در پلتفرم موبایل اذعان کرد و افزود، عناوینی چون Clash of Clans و Hay Day در عرض یک روز چیزی بین 3 الی 5 میلیون سود دهی داشتهاند، این چشم گیر و قابل توجه است. وی ادامه داد: منابع مالی ساخت یک بازی برای موبایل به مراتب کمتر از ساخت نجومی بازی GTA V میباشد که صد البته شاهد این هستیم که سازندگان بازیها موبایل بازدهی بیشتری دارند.
خودتو ناراحت نکن...حرفش اصلا ارزش خوندن هم نداره. درست مثل اینه که کسی موقع نصفه شب بگه الان روزه.
اوناییم که میان ترول یه بازی با متای 98 (احتمال 99 شدنش بالاست) با این فروش تاریخی رو توجیه می کنن هم بیخیال. انگار طرف امام زاده ست! هر کس می خواد باشه باشه! حرف مفت/چرت زده دیگه...نیازیم به فکر و بحث و بررسی نداره.
نمی خواید نظرات مخالف رو بخونید اجباری نیست+انتظار نداشته باشید فن های بازی نیان قلمبه بار حضرت استاد! کنن.
بیراه نگفته. میگن پرخرج ترین گیم تاریخ هست (150 میلیون $) مارکتینگش رو هم دیدیم نصف ساختمون های NY تبلیغ اینا بود. فن بیس و هایپ و قدمت ip رو در نظر بگیرید + کیفیت فوق العاده RS، میبینید که این فروش عجیب نیست.
مخالفتتان رو میشد بدون توهین به یکی از پیشگامان این صنعت ابزار کنید، نمیشد دوست عزیز؟ هر چی باشه ایشان عمری در این صنعت گذروندند، از افراد مهم این صنعت به شمار میآیند، کلی تجربه دارند. صرف این که نظر ما با نظر ایشان در تضاده، دلیل نمیشه توهین کنیم یا نام ایشان رو مسخره کنیم
پاسخ سوال شما "خیر" هست دوست عزیز. به همون دلیلی خیر هست که مثلا اگه کله گنده ترین فرد ناسا بیاد بگه خورشید دور زمین می چرخه، همه مسخره اش می کنن و بهش هو می کنن (هرچند هم آدم بسیار بزرگیه). بعدشم ماها چرا همیشه یاد گرفتیم مطلق فکر کنیم؟ حالا چون ایشون به قول شما عمرشون رو تو این راه گذاشتن دیگه دلیل میشه هرچی میگه درست باشه؟ اگه آره، پس اگه همون کله گنده ترین فرد ناسا اون حرف رو بزنه ما هم نباید چیزی بهش بگیم و بگیم آقا این عمرشو گذاشته و الکی حرف نمیزنه و اینا...
معرفی می کنم، وکیل مدافع استاد مولینیو >:d< بعد جناب وکیل شما باید به یه نکته دقت داشته باشید که هرکی با نظر فرد دیگه مخالفه نباید حتما خودش کاره ای باشه مثلا من نه خودم گیم ساز بودم نه هیچ کسم که حالا بخوام از این کارای قشنگ که شما گفتید بکنم. کسی که صرفا مخاطب یه فیلم سینمایی هست و خودش هم نه سابقه هیچ گونه فیلم سازی و کارگردانی و اینا نداره، اگه فیلمی که می بینه بد باشه، حق نداره اعتراض کنه؟ یا باید بره حتما 50 تا فیلم و سریال بسازه بعد بیاد نظر بده؟ بعدم جناب وکیل نکته دوم اینکه استاد خودشون تو گیم هستن، و در مورد همین زمینه هم صحبت کردن. یعنی تناظر 1 به 1 برقراره. ولی یکی مثل من نوعی که تو صنعت گیم فعال نیستم (و ادعایی هم در گیم سازی و صنعتش ندارم)، اگه به حرف استاد اعتراض کنم ایرادی بهم وارد نیست و حتما خودم نباید کله گنده این صنعت باشم تا نتونم به حرف استاد ایراد بگیرم. (ولی استاد [که خودش این کاره است] تا وقتی خودش نمیتونه این موفقیتی که G* کسب کرده رو کسب کنه، حق نداره همچین نظراتی بده چون استاد اول باید یه سوزن به خودش بزنه بعد یه جوالدوز به بقیه.) بی خیال خیلی پیچیده شد.
اون موقع که سازنده های GTA داشتن شیر خشک مصرف میکردن این بابا یه بازی ساخت که 4 میلیون فروش داشت، حالا ببینم GTA V میتونه 4.000.000.000 نسخه فروش داشته باشه یا نه
خودت اصل مطلب رو گفتی ممد منم تو تاپیک امتیازات GTA V اشاره کردم به این نکته تقریبا. ابوعلی سینا هم خیلی خدمات زیادی به علم پزشکی کرده ولی آیا امروزه نظریات اون تو مراکز علمی پزشکی دنیا تدریس میشه؟ قطعا نه، و خیلی موارد بسیار پیشرفته تر جایگزینشون شدن. مهم نیست که شیرخواره بودن یا هرچیزی، مهم اینه که الان بهترین هستن و استاد و بقیه دست اندرکارای قدیمی این صنعت رو کردن تو گونی و همه قدیمی ها امروزه G* رو الگو قرار میدن برای پیشرفت هاشون. باور نداری برو AC (خصوصا 3 که بعد RD: R اومد) رو بازی کن
--==--==--==
بعضی ها چقدر یه دفعه مولینیو شناس شدن تیریپ روشنفکری برندارید عزیزان، حتی باسوادترین انسان ها هم ممکنه چرت و پرت بگن، و این دلیل نمیشه که ما درجا قبول کنیم هرچی گفتن رو و بگیم این یارو خیلی خفنه حتما یه چی میدونه که گفته و این حرفا...
ولی کسی که پتر رو به مخلوط کن تشبیه میکنه حتما باید کاره ای باشه
خودت اصل مطلب رو گفتی ممد:biggrin1: منم تو تاپیک امتیازات GTA V اشاره کردم به این نکته تقریبا. ابوعلی سینا هم خیلی خدمات زیادی به علم پزشکی کرده ولی آیا امروزه نظریات اون تو مراکز علمی پزشکی دنیا تدریس میشه؟ قطعا نه، و خیلی موارد بسیار پیشرفته تر جایگزینشون شدن. مهم نیست که شیرخواره بودن یا هرچیزی، مهم اینه که الان بهترین هستن و استاد و بقیه دست اندرکارای قدیمی این صنعت رو کردن تو گونی و همه قدیمی ها امروزه G* رو الگو قرار میدن برای پیشرفت هاشون. باور نداری برو AC (خصوصا 3 که بعد RD: R اومد) رو بازی کن:biggrin1:
بحث رو عوض نکن این بابا اینقدر بزرگ هست که بتونه در مورد GTA V نظر بده، حالا چرت گفته یا نه رو کاری ندارم ولی یکی از بزرگان این صنعت هست و صلاحیت نظر دادن در مورد همه چی رو داره در کل منظورم اینه که به صرف نظر دادنش نباید خود طرف رو زیر سوال برد، نظرش رو میشه زیر سوال برد ولی خودش رو نه
بحث رو عوض نکن این بابا اینقدر بزرگ هست که بتونه در مورد GTA V نظر بده، حالا چرت گفته یا نه رو کاری ندارم ولی یکی از بزرگان این صنعت هست و صلاحیت نظر دادن در مورد همه چی رو داره در کل منظورم اینه که به صرف نظر دادنش نباید خود طرف رو زیر سوال برد، نظرش رو میشه زیر سوال برد ولی خودش رو نه
نه خدایی من گفتم نظر نده؟ کجا گفتم؟ گفتم تا وقتی خودش نمیتونه از این موفقیت ها کسب کنه نباید اینطوری نظر بده. منم همین حرفای تو رو قبول دارم کاملا.
کلا پستم رو درست نخوندی، بیخیال
مولینکس از دکترای افتخاری و نشان لیاقت و بازیساز نمونه تا ورود به تالار مشاهیر گیم تو کارنامش داره, اگه ایشون نتونه در مورد گیم اظهار نظر کنه کی میتونه؟:d