آقای Peter Molyneux : فروش بازی Grand Theft Auto V چشم‌گیر و قابل توجه نیست

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Peter-Molyneux.jpg

درود.

بازی Grand Theft Auto V سوای نقدها بسیار مثبتی که دریافت کرد توانست با فروش فوق‌العاده خود 800 میلیون دلار آن هم فقط در یک روز برای شرکت راک استار سود به ارمغان بیاورد. در همین راستا آقای Peter Molyneux بنیان‌گذار استودیو 24 Cans در نشستی که در mobile innovation داشت اذعان کرد: "فروش بازی GTA V آن قدرها هم چشم‌گیر و گیرا نیست"

در مورد همین مسئله ار وی پرسیده شد که بازی GTA V فقط بر روی کنسول‌ها در عرض یک ماه در آمدی 1میلیارد دلاری خواهد داشت آیا این مسئله را جالب و چشم گیر می‌دانید؟ آقای Molyneux در جواب افزود: خیر چشم‌گیر نمی‌بینم.

وی دلیل این امر را فروش بازی‌ها در پلتفرم موبایل اذعان کرد و افزود، عناوینی چون Clash of Clans و Hay Day در عرض یک روز چیزی بین 3 الی 5 میلیون سود دهی داشته‌اند، این چشم گیر و قابل توجه است. وی ادامه داد: منابع مالی ساخت یک بازی برای موبایل به مراتب کمتر از ساخت نجومی بازی GTA V می‌باشد که صد البته شاهد این هستیم که سازندگان بازی‌ها موبایل بازدهی بیشتری دارند.

http://gamingbolt.com/peter-molyneux-grand-theft-auto-5s-sales-not-impressive

آخرین ویرایش:
^^

دوست عزیز پس هر کی میره بازی موبایل میخره نوب هست دیگه؟ تعریفای جدیدی از نوب تو بازی سنتر مشاهده میشه:d

بازی هایی مثل infinity blade و اینا هم واسه نوب ها هست؟

در این که ایشون یه حرفی زده که با عقل جور درنمیاد شکی نیست اما دلیل نمیشه که جامه ها رو بدریم که:d

آخه یکی نیست به این ابله بگه بازی های مسخره موبایلت رو با همچین شاهکاری مقایسه میکنی؟!
مردک میره یه بازی آشغال واسه موبایل میسازه یه مشت نوب هم میان میخرن بعد هم سود میده ! این کجاش هنره؟
همین شمایی که ادعاتون میشه, حالا نخواستیم فیزیک Angry Birds رو بسازی, ولی آیا میتونی Level Design عالی اون رو انجام بدی؟

آخه یکی نیست به این ابله بگه بازی های مسخره موبایلت رو با همچین شاهکاری مقایسه میکنی؟!
مردک میره یه بازی آشغال واسه موبایل میسازه یه مشت نوب هم میان میخرن بعد هم سود میده ! این کجاش هنره؟

هنر نیست شما بیا بساز کلی سود کن

با تمام ارادتی که به مولینیو دارم (مخصوصاً به خاطر Black & White که هنوز در حسرت نسخه جدیدش هستم) ولی حرفش خیلی اشتباهه ! :دی
کلاً مقایسه یه بازی کنسولی با بازی های موبایلی چیز عجیبیه.
یه طرف GTA V رو داریم که درجه سنی اون M هست. اون طرف بازی های موبایلی پرفروش رو داریم که اکثراً کلهم درجه ای ندارن و از بچه 3 ساله تا پیرمرد 98 ساله میشینن بازی میکنن ! :دی
یه طرف GTA V رو داریم که قیمتش 60 دلار ، اون طرف بازی های موبایلی که 1 دلار و 5 دلار و ... هستن.
حتی از نظر پلتفورم ها هم حساب کنیم ، وضع موبایل ها خیلی بهتره. الآن Android و iOS دست صدها میلیون نفر هست و طرف چند دلار میده و در عرض دو ثانیه دانلود میشه و تمام ، ولی GTA V فقط برای دو تا کنسول اومده که نمیشه با موبایل مقایسه ـشون کرد.

با تمام ارادتی که به مولینیو دارم (مخصوصاً به خاطر Black & White که هنوز در حسرت نسخه جدیدش هستم) ولی حرفش خیلی اشتباهه ! :دی
کلاً مقایسه یه بازی کنسولی با بازی های موبایلی چیز عجیبیه.
یه طرف GTA V رو داریم که درجه سنی اون M هست. اون طرف بازی های موبایلی پرفروش رو داریم که اکثراً کلهم درجه ای ندارن و از بچه 3 ساله تا پیرمرد 98 ساله میشینن بازی میکنن ! :دی
یه طرف GTA V رو داریم که قیمتش 60 دلار ، اون طرف بازی های موبایلی که 1 دلار و 5 دلار و ... هستن.
حتی از نظر پلتفورم ها هم حساب کنیم ، وضع موبایل ها خیلی بهتره. الآن Android و iOS دست صدها میلیون نفر هست و طرف چند دلار میده و در عرض دو ثانیه دانلود میشه و تمام ، ولی GTA V فقط برای دو تا کنسول اومده که نمیشه با موبایل مقایسه ـشون کرد.

این بنده خدا نصبی حرف زده! منظورش این بوده که وقتی GTAV هزینه ساختش نزدیک 200 میلیون دلار هست فروش 1 میلیاردی چیز خاصی نیست و میشه 5 برابر اما یه بازی ایندی رو میای با چند هزار دلار جمع و جورش میکنی و 5 میلیون دلار میفروشه که ان برابر هست.

حرفش هم درسته چون اصلا این خاصیت بازار ایندی هست. اما نکته ای که وجود داره اینه که روزانه صدها بازی این مدلی روی فروشگاه های iOS و اندروید و اینا رجیستر میشه، چندتا از این بازی ها شانس این رو دارن که بیشتر از 1000 بار دنلد بشن؟ نکته اینه که همین بازی های ایندی هم اگه بخوان خوب بفروشن باید تبلیغات میلیون دلاری بکنن. مثلا همین Angry Birds ساختش 80 هزار دلار هزینه داشته اما یه شرکت تبلیغاتی با رویو قرارداد بسته و هزینه تبلیغات اولیش فقط 2 میلیون دلار بوده! یعنی نسبت ساخت به فروش تو بازی های ایندی همینطور که ایشون میفرمایند خیلی چشمگیر تره اما وقتی تبلیغات هم بهش اضافه میشه نه! تازه با همه این شرایط میلیون ها بازی ایندی میاد و تعداد بازی موفق پر فروشی که میشه اسم برد به تعداد انگشت های دسته!

هنر نیست شما بیا بساز کلی سود کن
به این دلایل نمیتونم :
1_بازی ساز نیستم !
2_از حمایت رسانه ها برخوردار نیستم !
بعدشم مگه هر کی بگه بازی ای مسخرس باید بتونه درستش کنه؟!
همین angry bird رو انصافا چقدر واسش تبلیغ میکردن؟رسانه های خبری دربارش صحبت میکردن!دفتر و کتاب با طرحش اومد بیرون ! کارتونش رو ساختن!!!
من که اصلا گوشی هوشمند نداشتم اینقدر داخل ماهواره دربارش صحبت میکردن کاملا باهاش آشنا شده بودم !
اگر نصف این تبلیغاتی که واسه انگری برد شده بود رو واسه یه بازی دیگه میکردن الان باید فروشش رو می دیدین !
با این وضع این جماعت هنوز هم از رو نمیرن!

این بنده خدا نصبی حرف زده! منظورش این بوده که وقتی GTAV هزینه ساختش نزدیک 200 میلیون دلار هست فروش 1 میلیاردی چیز خاصی نیست و میشه 5 برابر اما یه بازی ایندی رو میای با چند هزار دلار جمع و جورش میکنی و 5 میلیون دلار میفروشه که ان برابر هست.

حرفش هم درسته چون اصلا این خاصیت بازار ایندی هست. اما نکته ای که وجود داره اینه که روزانه صدها بازی این مدلی روی فروشگاه های iOS و اندروید و اینا رجیستر میشه، چندتا از این بازی ها شانس این رو دارن که بیشتر از 1000 بار دنلد بشن؟ نکته اینه که همین بازی های ایندی هم اگه بخوان خوب بفروشن باید تبلیغات میلیون دلاری بکنن. مثلا همین Angry Birds ساختش 80 هزار دلار هزینه داشته اما یه شرکت تبلیغاتی با رویو قرارداد بسته و هزینه تبلیغات اولیش فقط 2 میلیون دلار بوده! یعنی نسبت ساخت به فروش تو بازی های ایندی همینطور که ایشون میفرمایند خیلی چشمگیر تره اما وقتی تبلیغات هم بهش اضافه میشه نه! تازه با همه این شرایط میلیون ها بازی ایندی میاد و تعداد بازی موفق پر فروشی که میشه اسم برد به تعداد انگشت های دسته!

فرق یک بازیساز فوق العاده مثل دن هوسر با این آدم اینجا مشخص میشه
دن هوسر تو بخشی از مصاحبه اش میگه: ما در راک استار به قصد پول در آوردن بازی نمی سازیم، هدف ما پیشرفت دنیای گیم و هل دادن محدودیتها رو به جلو هست (ترجمه آزاد)
Dan Houser on Grand Theft Auto 5's relevancy and future | Polygon

درسته این بنده خدا هم از پیشکسوت های دنیای بازیه اما واقعا نمی دونه برای یه بازیساز همینکه اسمی مثل GTA V در کارنامه اش باشه تا آخر عمر می تونه بهش افتخار کنه؟
همه چیز که دو دوتا چهارتا نیست!
GTAV زحمت خیلی زیادی برای ساختنش کشیده شده هزینه های زیادی شده، اما همه هزینه هاش رو جبران کرده و سودی که سازنده رو راضی کنه هم کرده

مثل این می مونه بگیم که چه کاریه زحمت بکشیم ماشین طراحی کنیم، همین پراید چراغاشو عوض می کنیم می فروشیم سودش بیشتره ( مثال برای کم هزینه کردن)
از اون طرف یه شرکت مثل لامبورگینی میاد کلی هزینه می کنه، تکنولوژی اختراغ میکنه و یه ماشین طراحی می کنه در حد یه اثر هنری! فقط هم 10 تا دونه ازش تولید می کنه! اونقدری هم که راضی باشه سود می کنه از این کارش
کدومش افتخار داره؟

GTA V پنجمین نسخه از یه فرانچز شناخته شده و قدیمی پرخرج و با تبلیغات زیاد رو با بازی موبایلی نسخه جدید کم خرج کم تبلیغات مقایسه کرده:d

اصلا کاری به GTA V به صورت انفرادی نداره:d

به این دلایل نمیتونم :
1_بازی ساز نیستم !
2_از حمایت رسانه ها برخوردار نیستم !
بعدشم مگه هر کی بگه بازی ای مسخرس باید بتونه درستش کنه؟!
همین angry bird رو انصافا چقدر واسش تبلیغ میکردن؟رسانه های خبری دربارش صحبت میکردن!دفتر و کتاب با طرحش اومد بیرون ! کارتونش رو ساختن!!!
من که اصلا گوشی هوشمند نداشتم اینقدر داخل ماهواره دربارش صحبت میکردن کاملا باهاش آشنا شده بودم !
اگر نصف این تبلیغاتی که واسه انگری برد شده بود رو واسه یه بازی دیگه میکردن الان باید فروشش رو می دیدین !
با این وضع این جماعت هنوز هم از رو نمیرن!
من کاری ندارم شما گفتی مسخرس یا نه, شما گفتی Angry birds یا بازی های اینطوری ساختن هنر نیست!
خو اگه هنر نیست بیا بساز؟!
به غیر از کلی کد نوشتن واسه فیزیک, واقعا یه همچین Level design فوقالعاده ای ساختن خیلی هنر میخواد! حال گرافیک دلنشین بازی هم کلا میگزرم!
شما بازیساز اگه باشی(حتی یه نیمچه بازیساز داغون و زپرتی مثل خودم:|)بهت داغون ترین بازی دنیا هم بدن بعضی جاهاش کلی فکر میکنی چطور اینکار رو کردن؟
خلاصه بهت بگم Ride to Hell ساختن هم هنر میخواد و کلی باید سرش زحمت بکشی;)

موضوع مهم این هست که یک خالق، تحلیلگر نیست و اگر چیزی رو اشتباه بیان کنه اون خلاقیتش زیر سوال نمیره!

دقیقا نکته همینه! این بابا نظر شخصیش رو گفته که بنظر من از منظری درست هم هست! اما بچه ها طوری بهش میتوپن انگار یه تحلیل گر هست که گفته ایندی ها بهتر از GTA هستن یا GTA گند زده!

داره میگه من با چند هزار دلار بازی میسازم میلیونی میفروشم سود بهتری کردم. یجورایی اگه RS میومدم این 160 میلیون دلاری که صرف ساخت بازی کرد رو تو این چند سال تو کار ساخت ساز هزینه میکرد خوب سود بیشتر میکرد!:دی البته از نظر مالی همه چیز داره بحث میشه وگرنه از نظر ارزش کاری که انجام شده GTAV ابر شاهکاره.

مولینو در مورد خرج بازیهای موبایل درست می گه اما آیا چنین بازی ای رو می شه با بازیهای موبایل یکی دونست؟؟ در ضمن راک استار مخارج بازی رو در یک روز در آورد که این خودش تو این سری رکورد محسوب می شه,من یکی که به شخصه هیچ وقت نمیام بازی ای چون سری GTA. رو ول کنم برم بچسبم به بازیهای موبایل...

برای تریلر گیم پلی کی دیده که یدفعگی گوگل زیرورو بشه !! . فقط بخاطر گیم پلیش گیمرا کفوخون از زیرورو بالا آوردن . این یعنی اقتدار

همه چی پول نیست موچالینو ! . تو چشمات $ موج میزنه !! .

تو بخاطر پول از سیاست کثیف قبلی مربوط به DRM دفاع کردی و خیلی چیزای دیگه که گیمرا رو محدود میکرد ، بعد بخاطر اینکه گندش در اومد درش نقش داشتی گفتی به نفع گیمرا بود حالیشون نمیشه ! . همه چی زیر سرتوئه ، دون مارتیک بدبختو تو پرش میکردی . خودتو مظلوم نشون نده . آدم دوروئو کثیفیه . تف به ذاتت .

عوض اینکه تبریک بگه برای این همه زحمت و پازل غیر قابل حلی که راک استار همیشه حلش میکنه . از فناوریا و دنیای باز و تکنولوژیایی که در صنعت کنسولها پاشونو فراتر میزارن صحبت کنه ، بچه ها بیاین برای اندروید بازی جدید بسازیم !! پول توشه .

الان نظر ایشون توی متن اخباره نه بغل پست من ! که بگیم نظر شخصی بوده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or