The Kop
کاربر سایت
خیلی ممنون از پاسخت برادر! ولی من دیگه بن شدم رفت! 10 دقیقه بعد از دادن اون پست روشنش کردم و همون پیغام کزایی صفحه ی اول رو گرفتم!!! بچه ها سعی کنید قید لایو رو بزنید چون دستگاهتون به فنا می ره! مثلا الان مال من مایکروسافت یواشکی دستکاریش کرده دیگه هر کاری می کنم نمی تونم بازی رو هارد نصب کنم! کلا اصلا دیگه نصب کردن بازی روی هارد روی کنسول بن شده امکان پذیر نیست! همونایی هم که قبلا نصب کردم اجرا نمیکنه و ارور می ده!
پ.ن: فکر کنم دلیل بن شدن من استفاده از هارد 250 غیر قانونی بود! لابد اون بیچاره ای هم که فایل HDDSS.bin رو برای امثال ما روی نت گذاشته بود بن شده!!! خدا خیرش بده که به خاطر ما خودشو تو خطر انداخت! :biggrin1:
پ.ن: این مایکروسافت کثافت عمدا دلش برای بن کردن بیچاره هایی مثل ما تنگ شده بود این WAVE4 رو داد بیرون که مچ ما رو بگیره و بد بختمون کنه!!! الان کنسول من یه تیکه آشغاله!!! روی هارد نمیشه اصلا بازی ریخت! دو روزه پدر درایو در میاد!
چه ربطی به هارد داره ! وقتی شما بن میشید فقط به لایو وصل نمیشید و لا غیر . مایکروسافت که کنسول رو هک نمی کنه که این مشکلات پیش بیاد. احتمالا مشکل هم از هاردتون هست که با توجه به دستکاری کردن شما قابل پیشبینی هست.