آغاز دوره جدید Ban در Xbox Live | شروع October-28-2009

• Thread starter Thread starter hoom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
شما اگه بازی bad rip تو کتسولت گذاشتی و اگر زودتر از عرضه بازی کرده باشی (ربطی به OnlineوOffline بودن نداره). احتملا بن شدن بسیار زیاده . (همش تجربه بوده و 100%نیست)

ای وای من forza3 ,pes2010 رو گذاشته بودم.مطمئنید حالا چون یه بارم اینارو لایو نرفتم فقط کال4 میرم

یک جوری پست میدید که انگار غافل گیر شدید. همیشه Ban Wave نزدیک Cod بوده و هست. بزودی مشخص میشه که چه کسایی بن و چه کسانی بن نخواهند شد. من شخصا امید زیادی به بن شدن دارم و از الان تو فکر کنسول جدید هستم.

دقیقا همینطوره، هر وقت یه بازیی میخواد بیاد که درصد استفاده لایو بالا میره، قبلش شروع به بن کردن میکنن، پارسال همین موقع GTA 4 بود، امسال برای COD MW2
جالب اینه که یکی نوشته بود اینا یه راهی برای پیدا کردن فیرم ویر تغییر داده شده پیدا کردن، چون یکی رو میشناخته که کنسولش رو برای اولین بار باز کرده و فیرم ویرش رو تغییر داده و فقط بازی GOW2 رو گذاشته توش و بازی کرده و بن شده.
درضمن همیشه هم اینطوری بوده که هرکسی که مورد داشته بن نشده بلکه کنسولها یه طورایی تصادفی انتخاب میشن و بن میشن.
یه مورد دیگه هم بگم که فکر نکنید نرید لایو دیگه از این بن نجات پیدا کردین، اگر کنسولتون رو شناسایی کرده باشن، شش ماهه دیگه هم که به لایو وصل بشید بن میشید.

اگه دقت کنید یه نسخه بتا برای 1.61 اومد! اون باعث بن شدن میشه نه 1.61 اصلی

در هر صورت پیشنهاد میشه بازی های که تا به حال بازی کردید ( نه بازی جدید ) رو توی لایو بازی کنید تا قبل از بن لذت بیشتری ببرید ولی بازی های Wave 4 توصیه نمی شند.

آره درسته هر چيزي ممكنه .. ولي كساني كه لايو ميرن بايد هميشه به فكر يه كنسول جديد باشن ;)... اگر پارسال نشدي امسال ... امسال نشدي سال ديگه ... يه سال پدر لايور در مياريم:biggrin1: با بازي هاي كپي بعد كه موج بن شروع ميشه همه ناراحت ميشيم:( ... به ماكروسافت هم در اين قضيه بايد حق داد ديگه:biggrin1:

آره درسته هر چيزي ممكنه .. ولي كساني كه لايو ميرن بايد هميشه به فكر يه كنسول جديد باشن ;)... اگر پارسال نشدي امسال ... امسال نشدي سال ديگه ... يه سال پدر لايور در مياريم:biggrin1: با بازي هاي كپي بعد كه موج بن شروع ميشه همه ناراحت ميشيم:( ... به ماكروسافت هم در اين قضيه بايد حق داد ديگه:biggrin1:

دقیقا . من هیچ وقت از این کار مایکروسافت ناراحت نمیشم. ما در اصل داریم حق استفاده از بازی های کپی رو به مایکروسافت می پردازیم.

یه سوال اصلا کسی از بچه هایه سایت فریمور دستگاشو به 1.61 تغییر داده؟

من شخصا امید زیادی به بن شدن دارم و از الان تو فکر کنسول جدید هستم.
دقیقا من هم به همین فکر هستم :دی

من خودم از 3 بارش در رفتم اما ایندفعه بد جورمیترسیم. چون اگر قرار باشه بن شم سر یه اشتباه فاحش و الکی بن میشم :((

بچه ها منم یه سوال داشتم: من درایوم هیتاچی هست و Ixtreme هم فکر کنم 1.51 نصب هست! آیا احتمال بن شدن منم هست؟! چون من اگه بن شم پولی رو که دادم اشتراک گولد خریدم هدر میره! من توانایی خرید کنسول جدید رو ندارم!

سوال 2:biggrin1:: موقعی که بن بشیم آیا پیغامی مبنی بر بن شدنمون روی صفحه میاد یا فقط موقع تست کانکشن با لایو پیغام Failed میده؟!

پ.ن: اون عکس پست اول رو دیدم :biggrin1: ولی بعضی از دوستان تو تاپیک های دیگه میگفتن فقط موقع کانکشن تست پیغام Failed میده! :biggrin1:

پ.ن2: آقا خلیل . استاد بزرگوار جواب بده! :biggrin1:

خوب خدا رو شکر که شروع شد و من هم دیگه مطمئن شدم باید یه کنسول دیگه بخرم!:biggrin1:

بچه ها منم یه سوال داشتم: من درایوم هیتاچی هست و Ixtreme هم فکر کنم 1.51 نصب هست! آیا احتمال بن شدن منم هست؟! چون من اگه بن شم پولی رو که دادم اشتراک گولد خریدم هدر میره! من توانایی خرید کنسول جدید رو ندارم!

سوال 2:biggrin1:: موقعی که بن بشیم آیا پیغامی مبنی بر بن شدنمون روی صفحه میاد یا فقط موقع تست کانکشن با لایو پیغام Failed میده؟!

پ.ن: اون عکس پست اول رو دیدم :biggrin1: ولی بعضی از دوستان تو تاپیک های دیگه میگفتن فقط موقع کانکشن تست پیغام Failed میده! :biggrin1:

پ.ن2: آقا خلیل . استاد بزرگوار جواب بده! :biggrin1:

بن شدن شما هم احتمالش بالاست عزیز

اگه با کریدیتی چیزی بخری مایکروسافت مقداری از پول اکانتت را پس میده! اما توی ایران دیگه نه! (اینطور شنیدم)

حالا پیغام نده قطع میشه و وقتی میخوای وصل کنی همون ارور معروف که بارها توی تاپیک ها
گفته شده میاد!

یعنی اینا ارور های بن شدن هستن :

Banned \ ? (4552) | Ethernet:
w: 0000-0021
X: 0000-F001
Y: 00A8-6820
Z: 8015-190D

Banned \ NTSC & PAL | Ethernet:
w: 0000-000B
Y: 00A8-6820

Banned \ ? | Wireless:
w: 0000-0021
Y: 00A8-6840

بن شدن شما هم احتمالش بالاست عزیز

اگه با کریدیتی چیزی بخری مایکروسافت مقداری از پول اکانتت را پس میده! اما توی ایران دیگه نه! (اینطور شنیدم)

حالا پیغام نده قطع میشه و وقتی میخوای وصل کنی همون ارور معروف که بارها توی تاپیک ها
گفته شده میاد!

یعنی اینا ارور های بن شدن هستن :

خیلی ممنون از پاسخت برادر! ولی من دیگه بن شدم رفت! 10 دقیقه بعد از دادن اون پست روشنش کردم و همون پیغام کزایی صفحه ی اول رو گرفتم!!! بچه ها سعی کنید قید لایو رو بزنید چون دستگاهتون به فنا می ره! مثلا الان مال من مایکروسافت یواشکی دستکاریش کرده دیگه هر کاری می کنم نمی تونم بازی رو هارد نصب کنم! کلا اصلا دیگه نصب کردن بازی روی هارد روی کنسول بن شده امکان پذیر نیست! همونایی هم که قبلا نصب کردم اجرا نمیکنه و ارور می ده!

پ.ن: فکر کنم دلیل بن شدن من استفاده از هارد 250 غیر قانونی بود! لابد اون بیچاره ای هم که فایل HDDSS.bin رو برای امثال ما روی نت گذاشته بود بن شده!!! خدا خیرش بده که به خاطر ما خودشو تو خطر انداخت! :biggrin1:

پ.ن: این مایکروسافت کثافت عمدا دلش برای بن کردن بیچاره هایی مثل ما تنگ شده بود این WAVE4 رو داد بیرون که مچ ما رو بگیره و بد بختمون کنه!!! الان کنسول من یه تیکه آشغاله!!! روی هارد نمیشه اصلا بازی ریخت! دو روزه پدر درایو در میاد!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or