HM2D
کاربر سایت
بابا اینا علکی بن می کنن.من فریمور هم نداشتم بن شدم....بالخره منم بن شدم اخه چه بگم فریمور من 1.6 بود بازیهامم فول بود ولی بازم بن شدم
گیمر تگم x mehran x بود
هاردم هم پرید
لعنتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
بابا اینا علکی بن می کنن.من فریمور هم نداشتم بن شدم....بالخره منم بن شدم اخه چه بگم فریمور من 1.6 بود بازیهامم فول بود ولی بازم بن شدم
گیمر تگم x mehran x بود
هاردم هم پرید
لعنتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
میشه بپرسم شما فرم ور نداشتی بن شدی یعنی چی ! ؟بابا اینا علکی بن می کنن.من فریمور هم نداشتم بن شدم....
خدا میدونه! ولی احتمالا منظورش همون IXtreme هست!میشه بپرسم شما فرم ور نداشتی بن شدی یعنی چی ! ؟
من فقط از بازی اصلی استفاده می کنم.....میشه بپرسم شما فرم ور نداشتی بن شدی یعنی چی ! ؟
من فقط از بازی اصلی استفاده می کنم.....
والا هیچ غلطی نکردم.وا پس چرا شمارم بن کرده
میگم یه جایه کار میلنگه بخدا باور کنید اینا شروع کردن به بن منطقه ای آخه وقتی دستگاهی که کپی خور نشده بازیشم ارجینال بوده بن شده عجیب نیست
حالا شما مطمئنی یه وقتی مثلا تو لایو خلافی مرتکب نشدی؟
شایدم دیدن بیشترین آمار بن الان تو ایرانه میگن خوب پس همشون از کپی استفاده میکنن پس بنشون کنید البته این فرضیه ای هست که خودمم زیاد قبولش ندارم.
Holy F**ing Sh*tمن فقط از بازی اصلی استفاده می کنم.....
نه نشون نمی ده.پس من 50% مطمئن شدم که بن نشدم. :laughing:
یه سوال اگه بری اکانتت رو از توی سایت xbox live باز کنی معلوم می شه که بن شدی؟:confused:
اگه معلوم بشه که چی میشی میرم می بینم اگه بنم که اصلا لایو نمی رم وگرنه میرم COD6
:groupwave::gunner: