کاش میشد توی بازی باشم که کل دنیا خالی باشه
و فقط من و دوستم باشیم
اینقدر راه های طولانی رو طی کنیم و بالاخره به هم برسیم و فردای آن روز دنیا به آخر برسه
خوب امیدوارم بعد گذشت چند ماه خواب این تاپیک، دوباره بتونیم بیدارش کنیم.
از تمام دوستان خواهش میکنم که درباره موضوع تاپیک بحث کنن و مثل دفعه قبل سر از تام و جری در نیاریم.
همون طور هم که میدونید موضوع ما درباره اینکه اگر روزی تونستیم به دنیای انیمیشن(بازی ها)پا بزاریم شخصیت خوبو انتخاب میکنیم یا شخصیت بدرو؟!
موفق باشید
سلام
من دلم میخواست که به جای یه شخصیت با نقش مثبت باشم.دلم میخواد هر چی آدم منفی هست رو از روی زمین بردارم.حتی اگر لازم باشه همه رو هم میکشم.من عاشق شکنجه دادن آدمهای فاسدم....
ولی دوست ندارم کشته بشم چون ماموریتم نیمه تمام میمونه.در ضمن عاشق پولم اما مطمئنم به خاطرش وجدانم رو نمیفروشم....نه وجدانم رو و نه دوستانم رو....مگر اینکه مجبور بشم.
در کل اگه یه شخصیت رو بخوام انتخاب کنم تامی رو انتخاب میکنم.که آدمهایی رو میکشت که حقشون بود کشته بشن...
لادن جان تاپیکت رو قبلا ندیده بودم.میدونی که منم این موضوعات رو خیلی دوست دارم.مرسی...:rose:
شرمنده . اما من آدم بد رو انتخاب میکنم به دلیل یک سری عقاید و از اول همینجوری بودم . ocelot تو متال گیر
یه شخصیتی که پول براش یه وسیله هستش یه ابزار برای رسیدن به اهدافش . موفقیت مهمترین چیزه واسه اونه . از هیچ کسی انتظاری نداره . به هیچ کس حتی چشماش اعتماد نمیکنه . خونسرده . خودش رو خن..ی میزنه تا ملت رو سر کار بزاره . ocelot
شخصیت آدمی که دنبال ساختن یه جایی که طبق خواسته های خودش ساخته .....
من دوست دارم شخصیت منفی خوشتیپی باشم که در حالی که بدم ، ملت دوستم داشته باشن :biggrin1: یه چیزی تو مایه های Liquid Snake تو MGS1 یا Virgil تو DMC3 ...
ما هزار جور آدم بد و هزار جور آدم خوب داریم.
مثلا یک سری آدمای خوب هستن که از اینکه خوبن و به دیگران کمک میکنن شادن،اما یکسری هم هستن که شاید به ظاهر شادن ولی برای از یاد بردن یک خاطره به دیگران کمک میکنن.
بعضی از آدم بد ها هم هستن که لذت میبرن،ببینن زنا و بچه ها و مرد ها دارن میمرن،میسوزن و از بین میرن،در اصل مثل لرد لاس غم دیگران براشون تغذیس.درمقابل یک سری دیگم هستن که باز کار بد میکنن،ولی این بار لذتی درونش نیست،چون یا به خاطر کسی این کار رو میکنن یا برای گرفتن انتقام.
ما توی هیچ بازی،فیلم،کارتون و حتی جامعه نمیتونیم بگیم این شخص بهترین و اون یکی بدترین،چون هر خوبی میتونه یک اشتباه بزرگ کنه و هر بدی میتونه یک لطف برزگ تر کنه.
اینکه آدم میخواد خوبه باشه یا بده به روحش برمیگرده نه به علایقش.