آدم بد یا آدم خوب؟

• Thread starter Thread starter Roxas
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اوه اوه جنگهای جهانیه هیتلر و جنگ های بی پایان سام فیشر و اسنیک و ...
به خدا موضوع تاپیک یه چیز دیگه بودا ...
رضا + علیرضا + امین بی خیال قفل میشه ها ...................

هيتلر عزيز و دوست داشتني كه مي خواست دنيا رو بگيره بدون حلقه ملقه رو چي ميگين؟؟؟
ما بايد پيرو اين شخصيت عزيز باشيم
اگه این عقیده واقعیته ، یکی لطف کنه و طریقه ignore کردن عضو هارو یادم بده.:mad:

-----------------------------------------------------------------------------------------
من...من واقعا یک آدم کثیف هستم،من 15سالمه و فکر کنم عوضی ترین و آشغال ترین 15 ساله دنیا باشم،من همینجوری توی این دنیا انقدر بدی کردم که دیگه نمیخوام این ها رو تو دنیای دیگه ای تکرار کنم،من خیلی کثیفم و تا آخر دنیا عذاب وجدان آزارم میده من هیچ وقت کار خوبی نکردم، هیچ وقت با بزرگترها (به جز یک نفر که اون هم باهاش قطع رابطه کردم) صمیمی نشدم و عوضش همیشه زور میگفتم به کوچیکتر ها و بزرگترین گناهم...آزار مادرمه:( :(( اگر اون منو ببخشه، خدا منو نمی بخشه.

واسه همین میخوام اگر امکان این وجود داشته باشه که توی دنیای مجازی زندگی کنم
اول دوست دارم برم توی سیمز و تشکیل یک خانواده واقعا خوشبخت رو بدم
و اگر قراره برم بازیه دیگه ای
در میان 10 بازیی که توش نقشی دارم که به هیچ کس حتی بد ها آزار نمی رسونه... 1 بازیش باشه که همه رو سلاخی کنم:cheesygri همه رو تیکه تیکه کنم، میخوام همه رو از جلو چشمم بردارم و فقط من میمونم و یک یار (اون یار میتونه حتی یک سگ باشه)
ببخشید سرتونو خوردم

جناب گيم وار ignore كردن مال سايت دارينوس هست نه اينجا در ضمن من همچين از هيتلر خوشم نمي ياد ولي از سربازا و تانك هاي آلمان ها در زمان جنگ جهاني خوشم مي ياد.
و هميشه دوست داشتم در يه بازي در نقش آلمانيها بازي كنم.(تعداد اين نوع بازي ها بسيار كمه):confused:

در مورد تام و جری بگم که تو این کارتون یکم متقابله یعنی همیشه هم جری حال تام رو نمیگیره.بعضی مواقع بهش کمک هم می کنه.کلا کارتون دوست داشتنییه.
اما این کایوت و رودرانر ( همون میگ میگ) ، به این کایوت خیلی ظلم میشه و ظلم هاش هم 90% مواقع غیر منطقیه.همیشه دوست داشتم یه انیمیشن از این سری بسازم که کایوت آخرش این رودرانر رو بگیره ، تیکه تیکه کنه ، بخورتش و تمام خونش بپاچه تو دوربین!:)

امین راست میگه چرا هرچی میشه اینا همش گیر میدن به سام فیشر لطفا توهین نکنید انقدر
امین جون ولشون کن ما که نباید مثل اونا باشیم بزار هرچی میخان بگن
سلام من در یک کلام می خواهم شخصیت اسنیک رو داشته باشم یعنی هم لطیف هم خشن همچی رو به موقعش انجام می ده عاشق می شه اونایی رو که باید بکشه می کشه و واسش هیچی جز هدفش مهم نیست و هر چیز غیر رو ممکن می کنه در ضمن خیلی دوست دارم یه شخصیتی مثل لیون هم باشم که با زامبی ها مبارزه کنه و ریشه هر چی زامبی خون خوار و امسالشو از بین ببرم کلا با لیون و اسنیک حال می کنم هر چی رو در جا و وقت خودش انجام می دن اگه نگین بسیجی با این هم حال می کنم به مملکتم خدمت کنم و همه جا به عنوان یه اسطوره یاد شه نه مثل حسین فهمیده ها بازم می گم مثل اسنیک و لیون که کارهای خیلی سخت و نا ممکنی رو انجام می دن (حسین فهمیده که هنری نکرده ) از سام فیشر هم که تنفر خاصی دارم بکشنم مثله این سام فیشر نمی خواهم باشم!!!!!
به نظر من يه تايك بزنين با يه دوره محدود براي باز بودن
بعد تو اون تاپيك هر چي بد و بيراه مي خواين به شخصيت مقابل(سام وسوليد اسنيك)بگيدتا اين دلتون خنك شه وعقده هاتون هم خالي شه!!;) :) آخه هر جا ميري مي بيني اين بحث مقايسه پايان نداره.در ضمن بحث مسخره راه نندازين،اخه حسين فهميده چه ربطي داره به ليون و سام فيشر؟؟؟؟؟؟
237.gif
237.gif
237.gif

کاش میشد توی بازی باشم که کل دنیا خالی باشه
و فقط من و دوستم باشیم
اینقدر راه های طولانی رو طی کنیم و بالاخره به هم برسیم و فردای آن روز دنیا به آخر برسه:((

نوشته شده توسط slip_knot:
کاش میشد توی بازی باشم که کل دنیا خالی باشه
و فقط من و دوستم باشیم
اینقدر راه های طولانی رو طی کنیم و بالاخره به هم برسیم و فردای آن روز دنیا به آخر برسه:((
میگم سپهر جون نگفتی این دوستت کیه آخر؟
کاشکی منم یه دونه از این دوستا داشتم:blushing: :cheesygri

اوه اوه جنگهای جهانیه هیتلر و جنگ های بی پایان سام فیشر و اسنیک و ...
به خدا موضوع تاپیک یه چیز دیگه بودا ...
رضا + علیرضا + امین بی خیال قفل میشه ها ...................
بابا سعید تو هم همش فاز منفی میدی کاره دیگه نداری به جز این که همش بگی تاپیک الان قفل میشه:-" :-"
نترس قفل شد خودم بازش میکنم:cheesygri
در مورد تام و جری بگم که تو این کارتون یکم متقابله یعنی همیشه هم جری حال تام رو نمیگیره.بعضی مواقع بهش کمک هم می کنه.کلا کارتون دوست داشتنییه.
خب درسته یه جاهایی کمکش میکنه ولی جری رو که داغون نمیکنه:evil:
ولی این میگ میگ که دیگه واقعا اعصاب است فکر نکنم اصلا کسی باشه که از این کارتو خوشش بیاد
کاشی میشد من برم جای این گرگه اون وقت....:cheesygri

حالا اگه واقعا بهتون فرصت بد بودن بدن قبول مبکنین؟آخرتی هم هست ها!!!(به نقل از معلم دینیمون)
حالا از حق نگذریم آدمای منفی جذاب ترن....البته جز فیلمای ایران-که منفی ها همیشه سگ دارن و اسماشون یا کامرانه یا کامبیز!!!-ولی افراط و تفریط هم خوب نیست....نه خیلی بد بودن و نه خیلی خوب بودن که اعصاب خورد کنه،مثل نرگس!
من همیشه بازیهایی که نقش منفی قابل تحمل هست رو بیشتر دوست دارم.مثل مافیا:love: ...

این محترمانه ی دارین تاپیک رو منحرف میکنین بود....:d

شخصیت بد کارهایی انجام میده که ما در زندگی واقعی جرات انجامشو نداریم،برای همین ناخودآگاه تحسینشون میکنیم....

من کلا آدم بیتفاوتی هستم....برام فرق نمیکنه....
رژین خانم ((جرات انجامشو ندارن))یعنی چی؟!جرات هست.حداقل من که دارم(:) )
کسی نمیخواد امتحان کنه...چون ما برخلاف آدمای توی داستانا،فقط یه بار حق زندگی داریم!(کسی نمیخواد این یه بار رو پشت میله های زندون باشه:) :) !!!!)

نوشته شده توسط ladan:
موضوع : اگر روزی به دنیای animationبروید،شخصیت خوبه میشید یا شخصیت بده؟
از نظر شما تعریف شخصیت بد چیه که این همه طرفدار دارد؟
شخصیت بد به نظر من تو بازیها کسانی است که انقدر بهشون ظلم و ستم شده که یه جورایی میخان تلافی کنن مثلا پدرشو یکی میکشه بعد میره انتقام میگیره و هرکی جلوی راهش قرار میگیره رو میکشه این یک شخصیت بد میتونه باشه که بی خودی بوجود نمیاد دلیل داره
کلا یه آدم بد بی خود و بی دلیل بد نمیشه همیشه یه دلیلی است:cheesygri
من کلا از این شخصیت خیلی خوشم میاد همیشه دوست داشتم از کسانی که منو اذیت کردن انتقام بگیرم:evil:
ولی بعضی ها هم هستن که مادرزاد آدم بد و قاتل هستن و هیچ دلیلی برای کار خلاف خودشون ندارن از این شخصیت ها خوشم نمیاد این دیگه خیلی بده;)

نوشته شده توسط Ali_Reza_1899:
ولی بعضی ها هم هستن که مادرزاد آدم بد و قاتل هستن و هیچ دلیلی برای کار خلاف خودشون ندارن از این شخصیت ها خوشم نمیاد این دیگه خیلی بده;)

به اينا ميگن رواني...:cheesygri

به نظر من(نظر من‏ البته!)اين جور آدما هم خيلي تقصير خودشون نيست و كاراشون غيرارادي هست(نه همشون)ولي جز اونايي كه اختيار خودشون دارن و براي لذت(؟!!؟)از اين كارها ميكنن
بقيه بايد درمان بشن.نشانه هاي زودرسش در كودكان شكنجه ي حيوانات بي آزاره!(مثل پسرعمه ي من:) !!!)

بعضی از آدم های بد، در محیط های بد بودنند .مثلا پدر یکیشون ممکن است آدم کش باشد خوب اونم از بچگی با گلوله و چاقو این جور چیز ها سروکار داشته .هر کشویی را که باز میکرده از این جور چیز ها میدیده . وقتی که بزرگ میشه هم یکی مثل پدرش میشه.
آدم کش ها هم (این گروه) زیاد بد نبودنند.یعنی تقصیر خودشون نبوده.:confused:
ولی خداوکیلی وقتی آدم ،کسی رو که ازش بدش میاد میکشه خیلی حال میکنه.نه!؟
:sniper:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or