آدم بد یا آدم خوب؟

• Thread starter Thread starter Roxas
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اما اگه من یه شخصیت پرقدرت منفی بودم به جز یه تعداد خیلی کم هیچ مونثی رو زنده نمیذاشتم.
از زنها به طور عام متنفرم.:evil:

کی بود که میگفت حرف اول و اخر رو تو خونه من میزنم و میگم چشم :)
ای پر رو...
اگه نرفتم به زنت بگم :cheesygri

من خیلی نمیخوام شدید بد باشم. من میخوام قدرتهای استثنایی داشته باشم و زندگی کنم. گاهی دزدی گاهی هم اگه لازم شد قتل
اما اگه من یه شخصیت پرقدرت منفی بودم به جز یه تعداد خیلی کم هیچ مونثی رو زنده نمیذاشتم.
از زنها به طور عام متنفرم.
آقا بزن زنگو:cheesygri
من اين داستان ها يا فيلم ها ياكتاب ها رو كه نگاه مي كنم،مي بينم تقريبا90% خيانت ها كشتارها و جاسوسي ها و ....هميشه دست يه زن تو ماجرا ها بوده ويا به خاطر يه زن اتفاق افتاده(بي ادبي به خانم هاي سايت نشه ولي حس من اين بوده) دمت گرم;)
يه سوالي الآن توي ذهنم وول مي خوره ،اون كسايي رو كه زنده مي ذاري چه خصوصياتي دارن؟؟؟

نوشته شده توسط slip_knot:
من برعکس هادیم:cheesygri
اما جدی اگر یک بازی باشه که توش یکی من باشم و یکی دوستم که باهم تا پای جان باشیم و همه دشمن هارو کنار بزنیم چه خوب و چه بد باشیم چه مردم از ما متنفر باشن و چه دوستمون اشته باشن چه دنیا به آخر برسه و چه دوباره به وجود بیاد من و اون همیشه پا به پای هم رااه مریم و هر کسی که بر علیه ما باشه رو به زمین گرم می کوبونیم
دوست دارم توی بازی باشم
که همه ی مردم فکر میکنن من و دوستم آدم های نحسی هستیم
اما برعکس باشه
خیلی برعکس
تا اینکه قرن ها بعد به این موضوع برسند که ما گنجینه ای در ذهن و قلب داریم که در دل اون مردم نیست و اون چیزی نیست جز وفا و دوستی که با هم عشق رو میسازند:blushing:
سپهر یخورده زیادی فیلم هندی نگاه نمیکنی؟;)
يه سوالي الآن توي ذهنم وول مي خوره ،اون كسايي رو كه زنده مي ذاري چه خصوصياتي دارن؟؟؟
جوابتو امین داده:cheesygri
کی بود که میگفت حرف اول و اخر رو تو خونه من میزنم و میگم چشم :)
فکر کردی برای چی میخوام همه رو بکشم:cheesygri
-----------------------------------------------------------------------
حالا از شوخی گذشته. من اینکار رو میکردم. شاید همه زنها به جز مادرم و همسرم رو میکشتم. آخه موجود انقده ...گ

فکر کردی برای چی میخوام همه رو بکشم:cheesygri

:)

حالا از شوخی گذشته. من اینکار رو میکردم. شاید همه زنها به جز مادرم و همسرم رو میکشتم. آخه موجود انقده ...گ

ههههههههههو ما هم خواهر مادرم داریم ها :D ( خواهرم ماله تو)

نوشته شده توسط mt3691:
بابا اااااااااااااا من فکر میکردم فقط من اینطوری هستم ولی مثله اینکه این یه مرض اپیدمیه هیچ فکر نمیکردم اینهمه ادم هم نظر من باشن فکر میکنید بقیه جاهای دنیا هم اینطوریه؟
فکر کنم اینقدر تبلیغات خوب بودن این رژیم کرده و به زور خواسته مردمو بفرسته به بهشت که همه برعکس شدن و ارزوی بد بودن میکنن;)
بابا طور خدا یه نظر سنجی هم بزارین این خودش یه مسئله هست ببینیم چند درصد مثل ما فکر میکنن
راستی شما هم از نقش مثبتهای فیلمها مثل من بدتون میاد ؟ مثل این دختره نرگس یا اون خسرو بدم میاد در عوض عاشق نقش منفی های خوشتیپ هستم ولی متاسفانه تو فیلمهای ایرانی یا نقش منفی اخرش خوب میشه یا میمیره:(
راستی تو تام و جری من همیشه طرفدار تام هستم شما هم اینطوری هستین:confused:
من که همیشه طرفدار تام بودم دوست دارم این جری رو بگیرم بکشم:cheesygri
کلا طرفدار آدمهایی هستم که بهشون ظلم زیاد میشه من از آدمهای ظالم بدم میاد:evil:
اما جدی اگر یک بازی باشه که توش یکی من باشم و یکی دوستم که باهم تا پای جان باشیم و همه دشمن هارو کنار بزنیم چه خوب و چه بد باشیم چه مردم از ما متنفر باشن و چه دوستمون اشته باشن چه دنیا به آخر برسه و چه دوباره به وجود بیاد من و اون همیشه پا به پای هم رااه مریم و هر کسی که بر علیه ما باشه رو به زمین گرم می کوبونیم
دوست دارم توی بازی باشم
ببینم سپهر این دوستت کی هست حالا که انقدر باحاش خوبی کم کم داره حسودیم میشه:blushing:

کلا طرفدار آدمهایی هستم که بهشون ظلم زیاد میشه من از آدمهای ظالم بدم میاد:evil:

خداییش این جری کی ظلم کرده؟ :D
در ضمن این کارتونه...
ظلم واقعی تو کارتون = میگ میگ
ولی بی شوخی منم از هر چی ظالمه بدم میاد نمونش همین بوش ;) خداییش ظلم نیست که ما نباید انرژی هسته ای (که حق مسلم ماست) رو داشته باشیم :)

میگم بحث به بی راهه کشیده نشده؟؟

ظلم واقعی تو کارتون = میگ میگ
خدایش راست گفتی یعنی کسی پیدا میشه از این میگ میگ خوشش بیاد من که ازش متنفرم نمیدونم سازندش کیه وگرنه میرفتم یه بلایی سرش میاوردم
------------------------------------------
من خیلی از این فلسطینیها بدم میاد دوست داشتم یه بلایی سر همشون میتونستم بیارم تا هم ما از شرشون راحت شیم هم این اسرایلیهای مادر مرده اخه لعنتی ها پول مارو میخورن و اسراییلیهارو میترکونن و اسمشونم مظلومه این مظلومای پرو رو باید کشت;)
-----------------------------------------
از نظر شما تعریف آدم بد چیه که این همه طرفدار دارد؟
بابا عجب سوالهای پیچیدهای میکنی یکی از یکی جالبتر
از نظر من ادم بده اونه که ادم خوبه حقشو خورده و خودشو زده به خوب بودن و بیچاره ادم بده مجبور از راه خلاف بره حقشو بگیره اخرشم همیشه بازندس درست مثل تام یا اون گرگ مادر مرده خیلی از ادم خوبها جرات بد بودن ندارن و اگه فرصت گیرشون بیاد پوست همه رو میکنن پس بهتره هرچی ادم خوبه ادم بکشه تا از دستشون راحت بشه
اگه تاریخو ببینی پر از ادم خوبهایی هست که پدر مردمو در اوردن و روی ادم بدهارو سفید کردن;)

سلام من در یک کلام می خواهم شخصیت اسنیک رو داشته باشم یعنی هم لطیف هم خشن همچی رو به موقعش انجام می ده عاشق می شه اونایی رو که باید بکشه می کشه و واسش هیچی جز هدفش مهم نیست و هر چیز غیر رو ممکن می کنه :) در ضمن خیلی دوست دارم یه شخصیتی مثل لیون هم باشم که با زامبی ها مبارزه کنه و ریشه هر چی زامبی خون خوار و امسالشو از بین ببرم کلا با لیون و اسنیک حال می کنم هر چی رو در جا و وقت خودش انجام می دن :) اگه نگین بسیجی با این هم حال می کنم به مملکتم خدمت کنم و همه جا به عنوان یه اسطوره یاد شه نه مثل حسین فهمیده ها بازم می گم مثل اسنیک و لیون که کارهای خیلی سخت و نا ممکنی رو انجام می دن (حسین فهمیده که هنری نکرده :) ) :) از سام فیشر هم که تنفر خاصی دارم بکشنم مثله این سام فیشر نمی خواهم باشم!!!!!

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
ای بابا چرا هر چی میشه اسم سام فیشر رو میکشی وسط خب از اسنیک خوت میاد برای خودت خوشت میاد ولی دیگه به علایق دیگران توهین نکن منم بلدم .....:mad:
امین راست میگه چرا هرچی میشه اینا همش گیر میدن به سام فیشر لطفا توهین نکنید انقدر:evil:
امین جون ولشون کن ما که نباید مثل اونا باشیم بزار هرچی میخان بگن:p

اين شخصيت ها كه تخيلي اند
هيتلر عزيز و دوست داشتني كه مي خواست دنيا رو بگيره بدون حلقه ملقه رو چي ميگين؟؟؟
ما بايد پيرو اين شخصيت عزيز باشيم.:evil:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or