آقا بزن زنگو:cheesygriمن خیلی نمیخوام شدید بد باشم. من میخوام قدرتهای استثنایی داشته باشم و زندگی کنم. گاهی دزدی گاهی هم اگه لازم شد قتل
اما اگه من یه شخصیت پرقدرت منفی بودم به جز یه تعداد خیلی کم هیچ مونثی رو زنده نمیذاشتم.
از زنها به طور عام متنفرم.
سپهر یخورده زیادی فیلم هندی نگاه نمیکنی؟نوشته شده توسط slip_knot:من برعکس هادیم:cheesygri
اما جدی اگر یک بازی باشه که توش یکی من باشم و یکی دوستم که باهم تا پای جان باشیم و همه دشمن هارو کنار بزنیم چه خوب و چه بد باشیم چه مردم از ما متنفر باشن و چه دوستمون اشته باشن چه دنیا به آخر برسه و چه دوباره به وجود بیاد من و اون همیشه پا به پای هم رااه مریم و هر کسی که بر علیه ما باشه رو به زمین گرم می کوبونیم
دوست دارم توی بازی باشم
که همه ی مردم فکر میکنن من و دوستم آدم های نحسی هستیم
اما برعکس باشه
خیلی برعکس
تا اینکه قرن ها بعد به این موضوع برسند که ما گنجینه ای در ذهن و قلب داریم که در دل اون مردم نیست و اون چیزی نیست جز وفا و دوستی که با هم عشق رو میسازند:blushing:

جوابتو امین داده:cheesygriيه سوالي الآن توي ذهنم وول مي خوره ،اون كسايي رو كه زنده مي ذاري چه خصوصياتي دارن؟؟؟
فکر کردی برای چی میخوام همه رو بکشم:cheesygriکی بود که میگفت حرف اول و اخر رو تو خونه من میزنم و میگم چشم![]()
من که همیشه طرفدار تام بودم دوست دارم این جری رو بگیرم بکشم:cheesygriنوشته شده توسط mt3691:بابا اااااااااااااا من فکر میکردم فقط من اینطوری هستم ولی مثله اینکه این یه مرض اپیدمیه هیچ فکر نمیکردم اینهمه ادم هم نظر من باشن فکر میکنید بقیه جاهای دنیا هم اینطوریه؟
فکر کنم اینقدر تبلیغات خوب بودن این رژیم کرده و به زور خواسته مردمو بفرسته به بهشت که همه برعکس شدن و ارزوی بد بودن میکنن![]()
بابا طور خدا یه نظر سنجی هم بزارین این خودش یه مسئله هست ببینیم چند درصد مثل ما فکر میکنن
راستی شما هم از نقش مثبتهای فیلمها مثل من بدتون میاد ؟ مثل این دختره نرگس یا اون خسرو بدم میاد در عوض عاشق نقش منفی های خوشتیپ هستم ولی متاسفانه تو فیلمهای ایرانی یا نقش منفی اخرش خوب میشه یا میمیره![]()
راستی تو تام و جری من همیشه طرفدار تام هستم شما هم اینطوری هستین:confused:

ببینم سپهر این دوستت کی هست حالا که انقدر باحاش خوبی کم کم داره حسودیم میشه:blushing:اما جدی اگر یک بازی باشه که توش یکی من باشم و یکی دوستم که باهم تا پای جان باشیم و همه دشمن هارو کنار بزنیم چه خوب و چه بد باشیم چه مردم از ما متنفر باشن و چه دوستمون اشته باشن چه دنیا به آخر برسه و چه دوباره به وجود بیاد من و اون همیشه پا به پای هم رااه مریم و هر کسی که بر علیه ما باشه رو به زمین گرم می کوبونیم
دوست دارم توی بازی باشم
کلا طرفدار آدمهایی هستم که بهشون ظلم زیاد میشه من از آدمهای ظالم بدم میاد![]()
خداییش ظلم نیست که ما نباید انرژی هسته ای (که حق مسلم ماست) رو داشته باشیم خدایش راست گفتی یعنی کسی پیدا میشه از این میگ میگ خوشش بیاد من که ازش متنفرم نمیدونم سازندش کیه وگرنه میرفتم یه بلایی سرش میاوردمظلم واقعی تو کارتون = میگ میگ
بابا عجب سوالهای پیچیدهای میکنی یکی از یکی جالبتراز نظر شما تعریف آدم بد چیه که این همه طرفدار دارد؟

امین راست میگه چرا هرچی میشه اینا همش گیر میدن به سام فیشر لطفا توهین نکنید انقدرنوشته شده توسط pandora tomorrow:ای بابا چرا هر چی میشه اسم سام فیشر رو میکشی وسط خب از اسنیک خوت میاد برای خودت خوشت میاد ولی دیگه به علایق دیگران توهین نکن منم بلدم .....![]()