) البته شوخي كردم دوست دارم خودم باشم توي بازي HM خيلي خيلي خوش ميگذره اونوقت.من دوست دارم خودم باشم. (البته يكم ترسناكتر از ايني كه هستم باشم بهتره محض شيطنت ) البته شوخي كردم دوست دارم خودم باشم توي بازي Hm خيلي خيلي خوش ميگذره اونوقت.
ميگم همه اين صفحه هاي تاپيك رو خوندم تبريك ميگم به اينهمه اعتماد به نفس چقدر اينجا همه دوست دارن خودشون باشن.
بابا چرا ميخوايد خودتون رو عوض كنيد يا خشن باشيد سعي كنيد خودتون رو بشناسيد و اونچه كه خودتون داريد رو تقويت كنيد اگه بخوايد از كسه ديگه اي الگو بگيريد آخرش ميبينيد كه هيچي نيستيد./quote]
خاک زدایی ..........
ولی بازم سلیقه ایه . در مورد اینکه آدم خودش باشه یا مثل کسی باشه . اینو میتونم بگم که اگه خودت بخوای به اندازه موهای سر آدم یه نفر میتونه شخصیت داشته باشه اونم تو چند ثانیه فقط کافیه بخواد . یکی از چیزا که خیلی دوست دارم قایم شدن تو یه بیشه سبز روی یه تپه کنار یه درخته دوست دارم بشینم و کارای آدما رو نگاه کنم و آدمایی که دنبال من میگردن
یا اینکه یه داستانی نوشته بودم که خلاصش اینه 2 تا برادر که خیلی ثروتمندن و خیلی خییرن زندگیشون به هم میریزه به خاطر یه مشکلی تو گذشته. اون این بوده که اونا تو نوجوونی فقیر بودن .پدر نداشتن واسه اینکه یه کاری رو شرو کنن مادرشون رو کشتن و با فروش اعضای بدنش رفتن اون بالا بالاها .
.............................................................
انسان اثیر لحضه هاست . خوب یا بد تو لحظه مشخص میشه
من آدم بد ها رو انتخواب میکنم چون خصوصیات و جزئیاتی دارن بعضی هاشون که از شخصیت خوب داستان گیرا تره
:biggrin1:
Double Agent !!!!من دوست دارم یکی از کاراکترای مرموز بازی باشم جوری که نشه صد در صد گفت که خوبه یا بد...دوسته یا دشمن....![]()
این هم بد نیست...من دوست دارم یکی از کاراکترای مرموز بازی باشم جوری که نشه صد در صد گفت که خوبه یا بد...دوسته یا دشمن....![]()

حالم از این اسم بهم می خوره اه اه چرت ترین چیز دنیاست چون همش دروغه .
بگذریم من نظرم اینه که نقش منفیای خشن خیلی بهتر از همه هستن البته باید با اسطیل و محکمم باشن . در کل با آدمایی تقص و نترس خیلی حال می کنم نه فقط تو بازی باشه تو همه جا .
نمیدونم فیلم اره ماهی یا فیس آف رو دیدین یا نه من عاشق این دوتا فیلمشم .
اگه خدا بشي هيچ كدوم از اين كارا رو نميكردي چون جراتشو نداشتي god of war يه بازيمن دوست دارم نقش یکی از خدایان اساطیر قدیم مثل کریتوس و زئوس رو بازی کنم و البته یک خدایی که بخشش تو کارش نباشه رزق و روزی انسانها رو قطع کنه خشکسالی رو برایشون به ارمغان بیاره . بیماری و فلاکت .تجاوز. خونریزی . دروغ گویی.کینه و فساد رو در اعماق دل مردم سرزمین قرار بده.
خلاصه یه نفر باشه مثل خودم
![]()
![]()
![]()
ازش بدم میاد