آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

من 5.55 هستم و استور رو نمیتونم ببینم.پلاس چند شده؟ و تا کی هست تخفیف....اگر میارزه اپدیت کنم...دیگه از موندن روی 5.55 خسته شدم/
تو استور زده بود تا 26 نوامبر واز اونجایی که استور ساعت 7.5 شب آپدیت میشه، احتمالا تا ساعت 7.5 امروز وقت داشته باشی برای خریدش

دوستان با گیفت psn که بعدا به Wallet Funds اکانت اضافه میشه (میشه بازی گرفت و ..)
پلاس یکساله هم میشه خرید کرد؟
یا فقط با پی پال و کردیت، کد دیجیتال میشه پلاس گرفت؟

دوستان با گیفت psn که بعدا به Wallet Funds اکانت اضافه میشه (میشه بازی گرفت و ..)
پلاس یکساله هم میشه خرید کرد؟
یا فقط با پی پال و کردیت، کد دیجیتال میشه پلاس گرفت؟
بله میشه، مثل بازی ها میتونید برید داخل استور و پلاس رو بخرید.

• Like
Reactions: -AliReza-
Gravity Rush™ 2 تخفیف خورده شده 6 دلار ارزش داره بازیو بخرم.یه سوال. میخوام گیفت کارت بخرم از سایت ماتریکس گیم. سالهاست ازش خرید میکنم مشکلی هم نداشته.اما قوانین جدیدی گذاشته که میگه باید برای امنیت حساب کاربریتون شماره کارت بدید.یعنی تو قسمت ثبت نام سایت باید شماره کارتت هم بنویسی وقتی ازشون پرسیدم گفتن برای امنیت هستش چون دزدی زیاده شده یه مشت توضیحات دیگه.حالا خواستم بپرسم کسی خبر داره از این ماجرا ممنون میشم راهنمای کنن دوستان

Gravity Rush™ 2 تخفیف خورده شده 6 دلار ارزش داره بازیو بخرم.یه سوال. میخوام گیفت کارت بخرم از سایت ماتریکس گیم. سالهاست ازش خرید میکنم مشکلی هم نداشته.اما قوانین جدیدی گذاشته که میگه باید برای امنیت حساب کاربریتون شماره کارت بدید.یعنی تو قسمت ثبت نام سایت باید شماره کارتت هم بنویسی وقتی ازشون پرسیدم گفتن برای امنیت هستش چون دزدی زیاده شده یه مشت توضیحات دیگه.حالا خواستم بپرسم کسی خبر داره از این ماجرا ممنون میشم راهنمای کنن دوستان

ارزش داره 6 دلار.
شماره کارت ملی میخواد یا کارت بانکی؟

• Like
Reactions: ps3_360_wii

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or