اگه انلاین میزنی پلاسم نداری پلاس و پرسونا رو بزن تو گوشش که خیلی میارزهمن یه گیفت 60 دلاری دارم موندم چی کار کنم
پلاس یه ساله بگیرم با پرسونا 5
پرسونا 5 بگیرم با nier
یا اسپایدر منو بگیرم
خیلی سخته انتخاب کردن بینه اینا -_-
شک نکن اولی رو ! چون اخرش نیر رو کرایه هم میتونی بکنی !!! ولی پلاس برای انلاین و بازی هاشم که خوب شده یه ساله ! خیلی بیشتر میصرفهمن یه گیفت 60 دلاری دارم موندم چی کار کنم
پلاس یه ساله بگیرم با پرسونا 5
پرسونا 5 بگیرم با nier
یا اسپایدر منو بگیرم
خیلی سخته انتخاب کردن بینه اینا -_-
میشه بیشتر توضیح بدین چطوری تونستین بگیریدش؟این سایت سونی ریواردز ظاهرا اون سیستم پوینت برای تروفی ها رو کنسل کرده ... سایت خوبی بود من خودم ۲۰ دلاری ازش گرفتم
PlayStation Trophies Will No Longer Earn You PSN Credit
خودم هم اول ارور میداد و نمیزاشت که بخرم و حتی به ساپورت سایت هم پیام دادم و گفت که شما داخل آمریکا زندگی نمیکنی و نمیتونی خرید کنیمن هرکار کردم نشد. حتی اکانتمو دادم یکی از دوستام که آمریکاس بازم ارور میداد
اگر امکانش بود اسم اون ف.ش. که باهاش تونستین گیفت کارت بگیرید رو برام پ.خ. کنیدخودم هم اول ارور میداد و نمیزاشت که بخرم و حتی به ساپورت سایت هم پیام دادم و گفت که شما داخل آمریکا زندگی نمیکنی و نمیتونی خرید کنی
چند وقت بعد یک روز رفتم تو سایت و دیگه ارور نداد و کد ۲۰ دلاری رو چند دقیقه بعد ایمیل کرد برام
البته اون دفعات اول با یک ف ی ل ت ر شکن دیگه میرفتم
بگیر عالیه تا V آف بخورهبتل یک شده 4 دلار. بازیش نکردم. خوبه بگیرمش؟ برای بخش های انلاینش حتما سیزن پس و دی ال سی هاش حتما لازم میشه؟
اضافه باید بشه قاعدتاآقا من پلاسم 4 ماه دیگه تموم میشه!!!!
الان میتونم پلاس 1 ساله بگیرم که بره رو اون 4 ماه؟؟؟
یا این 4 ماه میسوزه؟؟
یه چندتا فروم خارجی رفتم میگن بعد تموم شدن پلاس این دوره خود به خود اضافه میشه!!!اضافه باید بشه قاعدتا![]()
تخفیف فکر کنم تا فردا باشه یعنی 27 نوامبر....الان پلاس 40 دلاره...اتفاقا من هم چند ساعت پیش خریدمش...من 5.55 هستم و استور رو نمیتونم ببینم.پلاس چند شده؟ و تا کی هست تخفیف....اگر میارزه اپدیت کنم...دیگه از موندن روی 5.55 خسته شدم/