آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

من یه گیفت 60 دلاری دارم موندم چی کار کنم
پلاس یه ساله بگیرم با پرسونا 5
پرسونا 5 بگیرم با nier
یا اسپایدر منو بگیرم
خیلی سخته انتخاب کردن بینه اینا -_-

پرسونا 5 بگیرم با nier
یا اسپایدر منو بگیرم
اگه انلاین میزنی پلاسم نداری پلاس و پرسونا‌ رو‌ بزن تو گوشش که خیلی میارزه

• Like
Reactions: m&g7
پرسونا 5 بگیرم با nier
یا اسپایدر منو بگیرم
شک نکن اولی رو ! چون اخرش نیر رو کرایه هم میتونی بکنی !!! ولی پلاس برای انلاین و بازی هاشم که خوب شده یه ساله ! خیلی بیشتر میصرفه

• Like
Reactions: m&g7
من هرکار کردم نشد. حتی اکانتمو دادم یکی از دوستام که آمریکاس بازم ارور میداد
خودم هم اول ارور میداد و نمیزاشت که بخرم و حتی به ساپورت سایت هم پیام دادم و گفت که شما داخل آمریکا زندگی نمیکنی و نمیتونی خرید کنی
چند وقت بعد یک روز رفتم تو سایت و دیگه ارور نداد و کد ۲۰ دلاری رو چند دقیقه بعد ایمیل کرد برام
البته اون دفعات اول با یک ف ی ل ت ر شکن دیگه میرفتم

• Like
Reactions: Sorcerer 17
خودم هم اول ارور میداد و نمیزاشت که بخرم و حتی به ساپورت سایت هم پیام دادم و گفت که شما داخل آمریکا زندگی نمیکنی و نمیتونی خرید کنی
چند وقت بعد یک روز رفتم تو سایت و دیگه ارور نداد و کد ۲۰ دلاری رو چند دقیقه بعد ایمیل کرد برام
البته اون دفعات اول با یک ف ی ل ت ر شکن دیگه میرفتم
اگر امکانش بود اسم اون ف.ش. که باهاش تونستین گیفت کارت بگیرید رو برام پ.خ. کنید
مرسی

پوینتهای من که خیلی وقته تغییر نکرده ، صفر نکرده سونی ، ولی تا تاریخی که اعلام کرده بنظر توقف کرده . حالا اگر از 1000 به بالا پوینت دارید به کارتون میاد .

طریقه کار به این صورته : از VPNی استفاده کنید که سرور آمریکا داشته باشه . حالا SPEEDVPN یا هر کوفتی
فعالش کنید روی سرور آمریکا ، با مرورگر جستجو کنید rewards.sony.com
اگر با پیغام خطای لوکیشن مواجه شدید ، کوکی های مرورگر ، تاریخچه ، هر چی که مربوط به جستجوئه رو پاک کنید از تنظیمات ، مرورگرو ببندید دوباره باز کنید ، فراموش نشه VPN فعال باشه ، دوباره جستجو کنید میبینید باز میشه .
ساین کنید ایمیلتونو ، یه پیغام اکتیو میفرسته به آدرس ایمیل ، ACTIVATE رو بزنید ، وارد سایت میشید ، یوزر پسووردتونو بدید .
ازتون کد ارسال شده به موبایل رو میخواد ، اگر نیومد همونجا (چرته میگن 5 دقیقه صبرکن ، همون لحظه براتون میاد) . اینجا کلک مرغابی به کار میاد ، معمولا همراه اول گزینه خوبیه (بدرد دیگه ای نمیخوره !) یک خط دیگه حالا یا مال خودتون یا اعضای خونواده رو قرض بگیرید ، از کنسول وارد SETTINGS > ACCOUNT MANAGEMENT > ACCOUNT INFORMATION > SECOURITY بشید ، پسوورد خودتونو وارد کنید . حالا وارد MOBILE PHONES بشید ، میتونین یک شماره دیگه ADD کنید . شماره جدید رو بدید بهش ، کد رو برای اون شماره ارسال میکنه ، تایید کنید ، تمام . حالا وارد rewards.sony.com بشید ، دوباره ساین کنید ، میبینید کد براتون همونجا روی گوشی میاد ، وارد که شدید دیدید هیچ پوینتی ندارید ! با خیال راحت ساین اوت کنید :D

قسمت آخرو دوستانی که مشکل ارسال کد موبایل دارن مطالعه کنن مشکلشون حل میشه .

من 5.55 هستم و استور رو نمیتونم ببینم.پلاس چند شده؟ و تا کی هست تخفیف....اگر میارزه اپدیت کنم...دیگه از موندن روی 5.55 خسته شدم/
تخفیف فکر کنم تا فردا باشه یعنی 27 نوامبر....الان پلاس 40 دلاره...اتفاقا من هم چند ساعت پیش خریدمش...

بچه ها یه سوال خیلی خیلی فنی :D
من الان 60 دلار شارژ دارم با یه کد 20 درصد تخفیف. یعنی تا 75 دلار میتونم خرید کنم فکر کنم.
بین این گزینه ها موندم و تا جایی که میشه میخوام یه بازی مولتی و یه بازی سینگل پلیر باشه.
BF V, CODBO4, Spiderman,Tomb Raider.
موندم چطوری اینا رو جفت و جور کنم. اگه بازی خوبی دیگه ای هست هم بگین بی زحمت. :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or