آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

بانکی

من چهار سالی هستش که مشتری ماتریکس گیم هستم و معتبر هستش ولی این کارشون یکم بوداره.
به هرحال شما داری کارت به کارت میکنی میتونن از بانک مقصد تقاضای همچین چیزی بکنن.
یکم عجیب و غیر معمول هستش.
اگر اون دلایل رو دارید که خودشون گفتن لطفا کپی کنید اینجا.
تشکر...

• Like
Reactions: ps3_360_wii
من چهار سالی هستش که مشتری ماتریکس گیم هستم و معتبر هستش ولی این کارشون یکم بوداره.
به هرحال شما داری کارت به کارت میکنی میتونن از بانک مقصد تقاضای همچین چیزی بکنن.
یکم عجیب و غیر معمول هستش.
اگر اون دلایل رو دارید که خودشون گفتن لطفا کپی کنید اینجا.
تشکر...
اینو توی صفحه اول سایت نوشتن میتونید برید بخونید.
  • star1.gif
    اخیراً سارق کارت های بانکی مردم با اغفال مشتریان در شبکه استیم ، تیم اسپیک و پیشنهاد رشوه ، اقدام به ایجاد حساب کاربری و تایید هویت شماره موبایل و تلفن ثابت کاربران را در سایت های فروش گیفت کارت انجام می دهد . اکیداً اکانت را در اختیار کسی دیگر قرار ندهید چرا که پیگیرد قانونی داشته و صاحب خط تلفن ثابت مسئول عواقب آتی خواهد بود و به هیچ وجه در دام اینگونه هکرها نیوفتید
    star1.gif
جهت دریافت آنی کدهای خریداری شده ، از حساب کاربری ، کارت های بانکی خود را اضافه کنید

اینم سوالی که ازشون پرسیدم و جوابی که دادن

یه سوال داشتم شما فبلا شماره کارت نمی خواستید دلیل اینکه الان میخواید چی هستش

پشتیبانی به گفتگو پیوست

پشتیبانی16:17
hesab karbararo hack mikonan

polis fata shomaro ehzar mikone dadgah

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
اینو توی صفحه اول سایت نوشتن میتونید برید بخونید.
  • star1.gif
    اخیراً سارق کارت های بانکی مردم با اغفال مشتریان در شبکه استیم ، تیم اسپیک و پیشنهاد رشوه ، اقدام به ایجاد حساب کاربری و تایید هویت شماره موبایل و تلفن ثابت کاربران را در سایت های فروش گیفت کارت انجام می دهد . اکیداً اکانت را در اختیار کسی دیگر قرار ندهید چرا که پیگیرد قانونی داشته و صاحب خط تلفن ثابت مسئول عواقب آتی خواهد بود و به هیچ وجه در دام اینگونه هکرها نیوفتید
    star1.gif
جهت دریافت آنی کدهای خریداری شده ، از حساب کاربری ، کارت های بانکی خود را اضافه کنید

اینم سوالی که ازشون پرسیدم و جوابی که دادن

یه سوال داشتم شما فبلا شماره کارت نمی خواستید دلیل اینکه الان میخواید چی هستش

پشتیبانی به گفتگو پیوست

hesab karbararo hack mikonan

polis fata shomaro ehzar mikone dadgah

فکر کنم بشه بهشون اعتماد کرد.

the order چطوره؟ من 2دلار ته حسابم مونده. ارزش داره با یه 10 دلاری این و gravity rush بخرم؟
نه ارزش نداره واقعا
کمپین کوتاه بدون ازادی عمل - AI مشکل داره - داستان هم خیلی چنگی به دل نمیزنه ولی بازی بینهاییت خوشگله (یعنی گرافیکش خیلی خوبه)

گراویتی راش ۲ شش دلار ؟؟ رسما سرقت ادبی هنریه !

واقعا یکی از ارزشمندترین ، مرفح ترین ( اندرریتد ترین ) بازی های نسل ۸ه ! جنبه های هنری بازی واقعا عالیه و داستان و روایت بی نظیری داره !! فقط میحث گیم پلی میمونه که شاید همه پسند نباشه که اونم ۶ دلار ددیگه جای گله و شکایت نداره برا همچین بازی ای !

فقط توصیه ام اینه حتما شماره یک رو بازی کنید وگرنه ابهام داستانی زیادی براتون پیش میاد !

دوستان من ی گیفت 10 دلاری خریدم وقتی که واردش میکنم تیک سفید که کنارش میخوره مرحله بهد که میره ارور WC-40371-5 رو میده
مشکل از کجاست؟
مگر اینطور نیست که اگر کد معتبر نباشه همون اول INVALID میده
از طریق مرورگر کامپیوتر هم کد رو وارد کردم این ارور رو میده:
The code you entered is incorrect or is no longer valid

آخرین ویرایش:
دوستان من ی گیفت 10 دلاری خریدم وقتی که واردش میکنم تیک سفید که کنارش میخوره مرحله بهد که میره ارور WC-40371-5 رو میده
مشکل از کجاست؟
مگر اینطور نیست که اگر کد معتبر نباشه همون اول INVALID میده
خیر شما از خودت هم یه کد وارد کنی اون تیک سفید میاد
WC-40371-5 این ارور هم بخاطر نامعنبر بودنه کد هستش یا این که قبلا استفاده شده اگه اطمینان دارید که کد رو درست وارد کردید به جایی که خریدید پیام بدین مشکل رو براش بگید

• Like
Reactions: db07
گرویتی راش که مشخصه خوش قیمته ولی از اونجایی که سونی انحصاریاشو فرتو فرت پلاس میکنه رایگان اینو چند ماه بعد رایگان کنه چی
تنها انحصاری که فقط برای ps4 بوده و فری کردن نک و اینفاموس بوده !! حتی اوردر رو هم هنوز فری نکردن !! ا ، کیلزون ، و و و حالا کو تا گراویتی راش

دوستان یه توضیحی می دین در مورد گرویتی راش؟
همه دارین ازش تعریف می کنین

Sent from my LG-H860 using Tapatalk

اینا رو ببین !

As returning 'shifter' Kat, players can once again fall/fly through the world by manipulating gravity, an incredibly cool ability that makes you feel more like a super-hero than any Marvel or DC Comics game in recent memory.

اینم جذاب ترین نقدی که در مورد بازی نوشتن

• Like
Reactions: amirshakoori
تنها انحصاری که فقط برای ps4 بوده و فری کردن نک و اینفاموس بوده !! حتی اوردر رو هم هنوز فری نکردن !! ا ، کیلزون ، و و و حالا کو تا گراویتی راش

اینا رو ببین !

As returning 'shifter' Kat, players can once again fall/fly through the world by manipulating gravity, an incredibly cool ability that makes you feel more like a super-hero than any Marvel or DC Comics game in recent memory.

اینم جذاب ترین نقدی که در مورد بازی نوشتن
کنک..اینفیمس...درایو کلاب. بلاد..رچت..گاد ۳ و چند تا دیگه

• Like
Reactions: live is life

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or