ClaP TraP
کاربر سایت
یادش بخیر 20 دلار = 80 هزار تومنعکس پایین ۳ تا از تراکنشهامو نشون میده، وقتی دو مورد اول رو باهم مقایسه میکنم تخفیفهای بلکفرایدی تقریبا برام بیمعنی میشن و زبانم قاصر از این اتفاق...
![]()
یادش بخیر 20 دلار = 80 هزار تومنعکس پایین ۳ تا از تراکنشهامو نشون میده، وقتی دو مورد اول رو باهم مقایسه میکنم تخفیفهای بلکفرایدی تقریبا برام بیمعنی میشن و زبانم قاصر از این اتفاق...
![]()
سلامhttps://kotaku.com/playstation-trophies-can-now-earn-you-a-very-small-amou-1820163899
میگم این هنوز برقراره؟؟؟؟ یا بساطش رو جمع کردن؟؟؟
دیر نرسیدم ، از روز اول که خبرش اومد در جریان بودم ! منتها از دیروز یکی اژ دوستان گیر داده بود میخوام بازی پلات کنم پول بگیرم !! ما هم حسابی دستش انداختیم !! فقط برای اینکه جلوش ضایع نشیم برای اطمینان پرسیدم !!سلام
دیر رسیدید. همین 3 هفته پیش طرح رو کنسل کردن، فعلا معلوم نیست قراره چی جایگزینش بشه.
ضمناً برای گرفتن گیفت کارت به این روش حتماً باید آمریکا باشید با vpn شدنی نیست.
نیاز نیست حتما آمریکا باشی،من با vpn تا الان ۳۰ دلاری کاسب شدم،البته اکانت sony reward رو چند سال پیش ساخته بودم و کلی امتیاز از خرید بازی و اشتراک پلاس ذخیره داشتم و با پلاتهایی که اضافه کردم تونستم امتیازمو به گیفت تبدیل کنمسلام
دیر رسیدید. همین 3 هفته پیش طرح رو کنسل کردن، فعلا معلوم نیست قراره چی جایگزینش بشه.
ضمناً برای گرفتن گیفت کارت به این روش حتماً باید آمریکا باشید با vpn شدنی نیست.
سونی ریوارد رو باید ثبت نام کنی یا همین psn id کفایت میکنه ؟؟ خودت باید بری فعل و انفعالاتش رو انجام بدی یا خود به خود ترانس اکشن ها و پوینت ها رو لحاظ میکنه !! مثلا روزایی که تخفیف میزنه و سه برابر پوینت میده !! والا من دو سه هزار دلار خرج کردم تا حالا !! یه اواتارم مفتی بهم نداده !! چه برسه کد تخفیفی ، بازی ، یا پول به حسابم اضافه کنهنیاز نیست حتما آمریکا باشی،من با vpn تا الان ۳۰ دلاری کاسب شدم،البته اکانت sony reward رو چند سال پیش ساخته بودم و کلی امتیاز از خرید بازی و اشتراک پلاس ذخیره داشتم و با پلاتهایی که اضافه کردم تونستم امتیازمو به گیفت تبدیل کنم
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
باید اونجا ثبت نام کنی و اکانت psn رو هم اونجا هماهنگ کنیسونی ریوارد رو باید ثبت نام کنی یا همین psn id کفایت میکنه ؟؟ خودت باید بری فعل و انفعالاتش رو انجام بدی یا خود به خود ترانس اکشن ها و پوینت ها رو لحاظ میکنه !! مثلا روزایی که تخفیف میزنه و سه برابر پوینت میده !! والا من دو سه هزار دلار خرج کردم تا حالا !! یه اواتارم مفتی بهم نداده !! چه برسه کد تخفیفی ، بازی ، یا پول به حسابم اضافه کنه
بله متاسفانه الان رفتم دیدم باید سال ها قبل ثبت نام میکردم که نکردم و هر کاری تا حالا کردم بر باد رفته !! در مورد اینکه فقط به امریکایی ها سرویس میده هم با وی پی،ان امریکا هم نمیرفت داخل و همین پیغام میومد ! انقدر سماجت کردم تا اخرش سایت باز شد! ثبت نام کردم و یک صفر پوینت خوشکل اون بالا رویت کردم ! آهباید اونجا ثبت نام کنی و اکانت psn رو هم اونجا هماهنگ کنی
امتیازهایی که لحاظ میکنه واسه خرید بازی و اشتراک پلاس هست ولی واسه لحاظ شدن امتیاز تروفیها باید بری اونجا قسمت تروفیها رو خودت فعال کنی،تروفیهای گلد امتیاز خودشونو دارن تروفیهای سیلور و پلاتینیوم هم هر کدوم جدا جدا امتیازهای خودشونو دارن که برات لحاظ میشه
قسمت تروفی رو ندیدم !! هنوز هست ؟؟ کجاش باید برم ؟؟!باید اونجا ثبت نام کنی و اکانت psn رو هم اونجا هماهنگ کنی
امتیازهایی که لحاظ میکنه واسه خرید بازی و اشتراک پلاس هست ولی واسه لحاظ شدن امتیاز تروفیها باید بری اونجا قسمت تروفیها رو خودت فعال کنی،تروفیهای گلد امتیاز خودشونو دارن تروفیهای سیلور و پلاتینیوم هم هر کدوم جدا جدا امتیازهای خودشونو دارن که برات لحاظ میشه
هنوز هم می شه پول در آورد از این روش؟باید اونجا ثبت نام کنی و اکانت psn رو هم اونجا هماهنگ کنی
من خیلی وقت پیش ثبت نام کرده بودم و با اکانت psn هم لینک شده بود الان همه تروفی ها اومده ولی جلوشون زده +0 pointباید اونجا ثبت نام کنی و اکانت psn رو هم اونجا هماهنگ کنی
من خیلی وقت پیش ثبت نام کرده بودم و با اکانت psn هم لینک شده بود الان همه تروفی ها اومده ولی جلوشون زده +0 point
الان رفتم سایتش بعد از یکماه وارد شدم،باقیمونده امتیازهام که باهاشون گیفت گرفتم هنوزم هست ولی ظاهرا قسمت تروفیها رو فعلا غیر فعال کردن و معلوم نیست دوباره با تروفی گرفتن امتیاز لحاظ میکنن یا نهقسمت تروفی رو ندیدم !! هنوز هست ؟؟ کجاش باید برم ؟؟!