آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

اینهمه از استور ایمیل اومد که اگر 100 دلار خرید کنید چقدر بهتون هدیه داده میشه آخرشم هیچی...
منو چند تا از دوستان هم خرید کردیم و کدی گیرمون نیومد(حالا جالبیش اینجاست که اونا کدشون رو از من میخوان!!!/:))
گرچه دو سه روز دیگه مونده ولی من که چشمم آب نمیخوره...
کسی هست که این کدها ی15 دلاری براش ارسال شده باشه؟؟؟
اینکه با خرید 100 دلار 15 دلار هدیه میگیری جریانش اینه که مدت زمان فرصت برای خرید 100 دلار از استور یه بازه ی زمانی ای داره بعدش مدت زمان ارسال کدهای 15 دلاری از طرف سونی هم تاریخ و یه بازه ی زمانی دیگه ای داره.
نگران نباش انشالله میفرستن برات

• Like
Reactions: big mama jan
اینهمه از استور ایمیل اومد که اگر 100 دلار خرید کنید چقدر بهتون هدیه داده میشه آخرشم هیچی...
منو چند تا از دوستان هم خرید کردیم و کدی گیرمون نیومد(حالا جالبیش اینجاست که اونا کدشون رو از من میخوان!!!/:))
من برای فبریه اومد برام اما برای این جدیده هنوز نیومده تا چهارشنبه 5 جولای باید بفرستن

• Like
:|:| الان دقيقا چه فاجعه اي رخ ميده مثلا ! من عادت كردم ميگم پلاز ، مشكليه ؟ الان مثلا اومدم گفتم ايني كه من ميگم درسته ؟ پا فشاري !!!!!
فاجعه اي رخ نميده فقط اينجا برادرانه گفتم كه يهو از رو عادت جاي ديگه درست بگي
اين دوستمون درست گفتن شما بنويس پلاز

:|:| الان دقيقا چه فاجعه اي رخ ميده مثلا ! من عادت كردم ميگم پلاز ، مشكليه ؟ الان مثلا اومدم گفتم ايني كه من ميگم درسته ؟ پا فشاري !!!!!
دوست عزیز فاجعه چیه ! اینو برای خودت گفت ، که اشتباهت رو درست کنی !
یه تشکر خشک و خالی بهتر از این چیزی بود که گفتی

تا 5 جولای کد هارو میفرسته برای من هم هنوز چیزی نیمده احتمالا همون چهارشنبه پنجشنبه میفرسته.

• Like
با سلام. دوست عزیز با توجه به پیام های اسپم زیاد، پیشنهاد می کنم تخفیف ها رو در یک کانال تلگرام اطلاع رسانی فرمایید
کانال واسه چی، خوب برید مستقیم از استور نگاه کنید. با هر دیواسی هم قابل مشاهده است!

• Like
Reactions: Twisted Mind
متاسفانه این هفته تخفیف جدیدی نداریم و همون قبلی ها 7 روز دیگه تمدید شدن.
منتهی یه کال اف سامر هم زدن که خیلی چیز خاصی نیست و dlc مدرن وارفر ریمستر که چندتا مپ اضافه میکرد برای اعضای پلاس 5 دلار تخفیف خورده و 10 دلار شده

نا اميد كننده بود كمي ! ولي خوب نكته مثبت قضيه اونجاست كه بازيايي كه دست نگه داشته بودم كه شايد هفته ديگه تخفيقات بهتري باشه الان بدون نگراني ميخرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or