ps34
Gold User
برای پیام خصوصی روی نام کاربری طرف مقابل کلیک کن بعد گزینه شروع گفتگو رو بزنخصوصی بلد نیستم پیام بدم
آخرین ویرایش:
برای پیام خصوصی روی نام کاربری طرف مقابل کلیک کن بعد گزینه شروع گفتگو رو بزنخصوصی بلد نیستم پیام بدم
دمت گرم. شمام پاک کن نیان یقمون کننبرای پیام خصوصی روی نام کاربری طرف مقابل کلیک کن بعد گزینه شروع گفتگو رو بزن
ببخشید که مربوط نیست ولینه مشكلي نداره !
پلاز روي كدوم اكانت ؟
چون استور سه شنبه ساعت 9 شب آپدیت میشهبازیهای رایگان جولای ۲۰۱۷ برای کاربران پلیاستیشن پلاس پلیاستیشن ۴
Don’t Die, Mr. Robot
Game of Thrones
Until Dawn
چرا واسه من هنوز دو تا بازی رایگان قبلی(لایف و کیلینگ..) رایگانه واسه دانلود!؟ ما که توی ماه جولای(روز دوم ماه هستیم!!؟
قسمت بعدی تخفیف های نیمه سال هم همون موقع میاد؟؟چون استور سه شنبه ساعت 9 شب آپدیت میشه
بله دقیقاقسمت بعدی تخفیف های نیمه سال هم همون موقع میاد؟؟
بعضی ها خیر سربازی رو زدن و کراش رو پوکوووندننه 34 تا تروفی باید بگیری واسه پلاتش، بازیش خوبه، مثل بازهای قدیمیه، CO OP آنلاین هم داره باحاله اگه با یکی دیگه بازی کنی
مرحله هاش 5 تاش با 3 نوع هواپیما مختلف، چندین بار میشه بازیش کرد اصلا خسته نمیشی
چنتا تریلر از گیم پلی ببین اگه خوشت اومد بگیر
بلهسلام
دوستان این The Last of Us: Left Behind Stand Alone
و الان توی استور قیمتش رو 4.99 زده همونی هست که توی خود بازی last of us هست که برای ps4 اومده و توی دیسکش هست ؟
حقیقتش دیسکش رو دارم - اگه این که به شما ها گفتم شامل دیسک بازی ریمسترش نیست نیست لطفا بگین که بخرمش
ممنون از همه شماها
بعضی ها خیر سربازی رو زدن و کراش رو پوکوووندن
الان دقيقا چه فاجعه اي رخ ميده مثلا ! من عادت كردم ميگم پلاز ، مشكليه ؟ الان مثلا اومدم گفتم ايني كه من ميگم درسته ؟ پا فشاري !!!!!
بله
همونی هست که همراه دیسک ریمستر اومده[/QUOTEآقا ممنون از لطفت