ps34
Gold User
برای پیام خصوصی روی نام کاربری طرف مقابل کلیک کن بعد گزینه شروع گفتگو رو بزنخصوصی بلد نیستم پیام بدم![]()
آخرین ویرایش:
برای پیام خصوصی روی نام کاربری طرف مقابل کلیک کن بعد گزینه شروع گفتگو رو بزنخصوصی بلد نیستم پیام بدم![]()
دمت گرم. شمام پاک کن نیان یقمون کننبرای پیام خصوصی روی نام کاربری طرف مقابل کلیک کن بعد گزینه شروع گفتگو رو بزن
ببخشید که مربوط نیست ولینه مشكلي نداره !
پلاز روي كدوم اكانت ؟
چون استور سه شنبه ساعت 9 شب آپدیت میشهبازیهای رایگان جولای ۲۰۱۷ برای کاربران پلیاستیشن پلاس پلیاستیشن ۴
Don’t Die, Mr. Robot
Game of Thrones
Until Dawn
چرا واسه من هنوز دو تا بازی رایگان قبلی(لایف و کیلینگ..) رایگانه واسه دانلود!؟ ما که توی ماه جولای(روز دوم ماه هستیم!!؟
قسمت بعدی تخفیف های نیمه سال هم همون موقع میاد؟؟چون استور سه شنبه ساعت 9 شب آپدیت میشه
بله دقیقاقسمت بعدی تخفیف های نیمه سال هم همون موقع میاد؟؟
بعضی ها خیر سربازی رو زدن و کراش رو پوکوووندننه 34 تا تروفی باید بگیری واسه پلاتش، بازیش خوبه، مثل بازهای قدیمیه، CO OP آنلاین هم داره باحاله اگه با یکی دیگه بازی کنی
مرحله هاش 5 تاش با 3 نوع هواپیما مختلف، چندین بار میشه بازیش کرد اصلا خسته نمیشی
چنتا تریلر از گیم پلی ببین اگه خوشت اومد بگیر
بلهسلام
دوستان این The Last of Us: Left Behind Stand Alone
و الان توی استور قیمتش رو 4.99 زده همونی هست که توی خود بازی last of us هست که برای ps4 اومده و توی دیسکش هست ؟
حقیقتش دیسکش رو دارم - اگه این که به شما ها گفتم شامل دیسک بازی ریمسترش نیست نیست لطفا بگین که بخرمش
ممنون از همه شماها
بعضی ها خیر سربازی رو زدن و کراش رو پوکوووندن![]()
بله
همونی هست که همراه دیسک ریمستر اومده[/QUOTEآقا ممنون از لطفت