vaan 2
کاربر سایت
نه ، انتظار خودمون بود ! وگرنه توي پروفايل هر بازي مرفتي مدت تخفيفش رو دو هفته زده بوداصلا از اون اول قرار بود تخفیف های هفته بعدی جدید باشن؟ اگر اره یعنی باید گل گرفت اب ریخت رو سر این مدیریت استورشون![]()
نه ، انتظار خودمون بود ! وگرنه توي پروفايل هر بازي مرفتي مدت تخفيفش رو دو هفته زده بوداصلا از اون اول قرار بود تخفیف های هفته بعدی جدید باشن؟ اگر اره یعنی باید گل گرفت اب ریخت رو سر این مدیریت استورشون![]()
مطمئنی قرار بوده تخفیف دومی هم درکار باشه؟ چون قبلا هم که چک کردم زمانش دو هفته بود به نظرممتاسفانه این هفته تخفیف جدیدی نداریم و همون قبلی ها 7 روز دیگه تمدید شدن.
منتهی یه کال اف سامر هم زدن که خیلی چیز خاصی نیست و dlc مدرن وارفر ریمستر که چندتا مپ اضافه میکرد برای اعضای پلاس 5 دلار تخفیف خورده و 10 دلار شده
اره واقعا بازی left for dead رو زده بود ۲ دلارمن که تو این تخفیف ها چیزی نخریدم البته دوستم خرید که با هم شریک هستیم و از طرفی پلاس رو هم تمدید نکردم این ماه فعلا
عوضش توی استیم خرید کردمخدایش وقتی تو استیم خرید میکنید معنی تخفیف رو تازه میفهمید
![]()
Middle Earth مثل Assassin's Creedهاست با این تفاوت که روی بخش مبارزات بازی واقعاً کار شده و یه سیستم Nemesis داره که به دشمنهای معمولی شخصیت میده. داستانش اما خیلی معمولیه و چندان شخصیتهای به یادموندنیای نداره.دوستان یه ۱۴ دلار دارم. میخواستم بدونم middle earth و جرنی چه طورن؟ میارزن؟ gow رو گرفتم. پیشنهاد دیگه ای ندارید؟
نهسوال کلی تر، اکانت من معمولیه، مال دوستم پلاسه و اکتیو رو کنسولم. من می تونم بازیهای فری پلاس رو با اکانت خودم بازی کنم؟
بله میتونید هم بازیهای پلاسی که Free میشه رو با اکانت خودتون بازی کنید و هم از پلاس اکانت دوستتون برای انجام بازیهای آنلاین استفاده کنیدسوال کلی تر، اکانت من معمولیه، مال دوستم پلاسه و اکتیو رو کنسولم. من می تونم بازیهای فری پلاس رو با اکانت خودم بازی کنم؟
بله بازیهای اپیزودیک رو هم میشه شیر کرد ... بعضی وقتها که اپیزودهای دیگه رو داخل اکانت خودتون پولی نشون میده کافیه یکبار با اکانت دوستتون بازی رو اجرا کنید و بعد برگردید و با اکانت خودتون وارد بازی بشید و بازی کنیدکسی اینجا بازی اپیزدویک مثل game of thrones شیر کرده!؟
مشکل اینه: اکانت دوستم که پلاس داره رو وارد میشم، بازی رو (نسخه سیزن پس) رو میزارم واسه دانلود ولی فقط اپیزود اول(که توی استور رایگان هم هست) میره واسه دانلود!
وقتی برمیگردم ئاخل اکانت خودم و میرم توی لایبری بقیه add-on ها رو پولی زده!
این مشکل وساه بازی life is strange هم واسم پیش اومده بود!
لطفن راهنمایی کنید
The vanishing of Ethan Carter بازی قشنگی هستش و تم جنایی و حل پرونده قتل داره و سبکش خیلی شبیه Murdered Soul Suspect هستشدوستان به نظرتون Bound , The unfinished swan, Trine Trilogy ,Flower , Flow , The vanishing of Ethan Carter ارزش خرید داره ؟
اگه هم تجربه کردین این بازیارو ممنون میشم از تجربتون بگین.
اين بازيا مثل باند و فلاور و جورني بازي هاي حسي هستن ! اينطور نيست كه بشنيد از گيم پلي و داستان و چلش ها لذت ببريد ! اين بازيا فقط حس فوقالعاده منتقل ميكنن !دوستان به نظرتون Bound , The unfinished swan, Trine Trilogy ,Flower , Flow , The vanishing of Ethan Carter ارزش خرید داره ؟
اگه هم تجربه کردین این بازیارو ممنون میشم از تجربتون بگین.