اگر به عنوان پلتفرمر بهش ناه کنی، نمی ارزه! اصلا مشکل داره! همه جاشاقایون داداشام یک بزرگواری بیاد بگه knack ارزش 5 دلار رو داره یا نه؟
اصلا دلیلش چیه متا این بازی شده 50کمبو زنیش که خوب بود جریان چیه؟
![65 :-" :-"](/styles/default/xenforo/smilies/meep/65.gif)
بیشتر میشه گفت همون Beat'em Upـه!
![65 :-" :-"](/styles/default/xenforo/smilies/meep/65.gif)
اگر به عنوان پلتفرمر بهش ناه کنی، نمی ارزه! اصلا مشکل داره! همه جاشاقایون داداشام یک بزرگواری بیاد بگه knack ارزش 5 دلار رو داره یا نه؟
اصلا دلیلش چیه متا این بازی شده 50کمبو زنیش که خوب بود جریان چیه؟
يه اكانت ريجن ١ بساز از استورش خريد كن روي اكانت اصلي خودت بازي كنسلام دوستان من اکانت پلاس انگلیس گرفتم چه اشتباهی کردم اصلا این تخفیفات رو نداره اخرینش دوبل دیسکانت بود که چندتا بازی گرفتم اخه کی تخفیفات جدید میزاره ؟
راستی میشه بعد اینکه تموم شد اکانتمو ریجن یک بکنم ؟ الان نمیشه
اها مشکلی پیش نمیاد ؟يه اكانت ريجن ١ بساز از استورش خريد كن روي اكانت اصلي خودت بازي كن
نه مشكلي نداره !اها مشکلی پیش نمیاد ؟
پلاس هم روش شییر میشه ؟
الان اکانت ساختم خوب از سایت های ایرانی ادرس گرفتم فلوریدا اخرش پیام داد کهنه مشكلي نداره !
پلاز روي كدوم اكانت ؟
فقط DLCش یعنی Left Behind تخفیف خورده نه کل بازیthe last of us شده 4 دلار؟ انچارتد 4 چقدر تخفیف خورده؟ پیداش نکردم تو تخفیفا
دوستان نظرتون در مورد Resogun چیه؟ تروفی پلات داره؟
بازی 65 تا تروفی داره؟ این تروفی های که نوشته برای دی ال سی باید خریده بشن؟ بازی خسته کننده نمیشه؟خیلی بازی خوبیه، آره داره من پلاتش کردم یه دونه تروفی نسبتا سخت داره ولی خب باحاله بازیش
بازی 65 تا تروفی داره؟ این تروفی های که نوشته برای دی ال سی باید خریده بشن؟ بازی خسته کننده نمیشه؟