آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

اقایون داداشام یک بزرگواری بیاد بگه knack ارزش 5 دلار رو داره یا نه؟:|
اصلا دلیلش چیه متا این بازی شده 50:| کمبو زنیش که خوب بود جریان چیه؟
اگر به عنوان پلتفرمر بهش ناه کنی، نمی ارزه! اصلا مشکل داره! همه جاش:دی کلا هیچ مانعی چیز خاصی نداره! در صورتی که توی بازی های پلتفرمر اکثرا موانع هستن که سختن، نه دشمن ها! :دی (و اینجا کاملا برعکسه:-" )

بیشتر میشه گفت همون Beat'em Upـه! :-" این یکی بدک نیست:دی ...ولی چیزی هم نیست که کومبوهای مختلف یاد بگیره:دی ، البته اسپیشال اتک های جدیدی بهش اضافه میشه:دی

سلام دوستان من اکانت پلاس انگلیس گرفتم چه اشتباهی کردم اصلا این تخفیفات رو نداره اخرینش دوبل دیسکانت بود که چندتا بازی گرفتم اخه کی تخفیفات جدید میزاره ؟
راستی میشه بعد اینکه تموم شد اکانتمو ریجن یک بکنم ؟ الان نمیشه

دوستان اگر کسی فروشگاهی برای خرید گیفت کارت و اینا سراغ داره که معتبره و قیمتهاشم مناسبه برام پ.خ کنه ، فروشگاهی که قبلا ازش میگرفتم خیلی وقته موجود نمیکنه کارتهاشو.

ببینید دوستان یه توصیه میکنم:
اصلا مهم نیست شما سنتون چه قدر و چه سبک بازی خوشتون میاد،حتما R&C بگیرید و لذت ببرید..با علایقی که داشتم اصلا فکر نمیکردم جذابیت داشته باشه برام و وقتی گرفتم فقط لذت بردم اونم فقط با 8 دلار..

سلام دوستان من اکانت پلاس انگلیس گرفتم چه اشتباهی کردم اصلا این تخفیفات رو نداره اخرینش دوبل دیسکانت بود که چندتا بازی گرفتم اخه کی تخفیفات جدید میزاره ؟
راستی میشه بعد اینکه تموم شد اکانتمو ریجن یک بکنم ؟ الان نمیشه
يه اكانت ريجن ١ بساز از استورش خريد كن روي اكانت اصلي خودت بازي كن

• Like
Reactions: mostafa33
بازی 65 تا تروفی داره؟ این تروفی های که نوشته برای دی ال سی باید خریده بشن؟ بازی خسته کننده نمیشه؟

نه 34 تا تروفی باید بگیری واسه پلاتش، بازیش خوبه، مثل بازهای قدیمیه، CO OP آنلاین هم داره باحاله اگه با یکی دیگه بازی کنی

مرحله هاش 5 تاش با 3 نوع هواپیما مختلف، چندین بار میشه بازیش کرد اصلا خسته نمیشی

چنتا تریلر از گیم پلی ببین اگه خوشت اومد بگیر

• Like
Reactions: Paradise Lost

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or