Max Blood
کاربر سایت
اگه از بازی های دو بعدی با گرافیک هنری و تم تاریک خوشت میاد حتما بخر من قبلا رو پی سی تمومش کردم الانم توی تخفیفات شده بود 5 دلار خریدمشدوستان نظرتون در مورد بازی Deadlight چیه ؟ نسل قبل روی 360 بازیش نکردم
اگه از بازی های دو بعدی با گرافیک هنری و تم تاریک خوشت میاد حتما بخر من قبلا رو پی سی تمومش کردم الانم توی تخفیفات شده بود 5 دلار خریدمشدوستان نظرتون در مورد بازی Deadlight چیه ؟ نسل قبل روی 360 بازیش نکردم
دوست من ، منم گیم پلی بازی رو از یوتیوب دیدم . خیلی خوشم اومد . فقط مشکل اینجاست گیفت کارت ۵ دلاری اصلا نیست ، یا سه دلاریه با ده دلاری . اصلا ۵ دلاری وجود داره ؟ جایی سراغ داری من گیرم بیاد ۵ دلاری ؟اگه از بازی های دو بعدی با گرافیک هنری و تم تاریک خوشت میاد حتما بخر من قبلا رو پی سی تمومش کردم الانم توی تخفیفات شده بود 5 دلار خریدمش![]()
نه والا فکر نکنم وجود هم داشته باشهدوست من ، منم گیم پلی بازی رو از یوتیوب دیدم . خیلی خوشم اومد . فقط مشکل اینجاست گیفت کارت ۵ دلاری اصلا نیست ، یا سه دلاریه با ده دلاری . اصلا ۵ دلاری وجود داره ؟ جایی سراغ داری من گیرم بیاد ۵ دلاری ؟
من جفش رو بازی کردم ولی کیلزون رو بخش داستانیش فقط 1 بار تمومش کردم اما Ratchet & Clank رو دست کم 3بار رفتم و بازم میخوام ببرمش.بین Killzone™ Shadow Fall و Ratchet & Clank نظرتون رو میخوام اونا که بازی کردن بیشتر در موردشون توضیح بدن![]()
کیلزون نگیربین Killzone™ Shadow Fall و Ratchet & Clank نظرتون رو میخوام اونا که بازی کردن بیشتر در موردشون توضیح بدن![]()
بهتره همون vanishing of ethan carter رو به خاطر اتمسفر و اهنگ پس زمینه فوق العادش بگیری.shadow of mordor شده 4 دلار واقعا مفته
رچت هم 8 دلار کاملا ارزشش رو داره
خیلی منتظر بودم vanishing of ethan carter تخفیف بخوره که بالاخره خورد (خیلی تعریف بازیو شنیدم و به خاطر ذغالی بودن کامپیوترم نتونستم بازیش کنم )
به نظرتون murdered ارزش تجربه کردن رو داره ؟
bound by flame چی ؟