آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان نظرتون در مورد بازی Deadlight چیه ؟ نسل قبل روی 360 بازیش نکردم
اگه از بازی های دو بعدی با گرافیک هنری و تم تاریک خوشت میاد حتما بخر من قبلا رو پی سی تمومش کردم الانم توی تخفیفات شده بود 5 دلار خریدمش:D

• Like
Reactions: .:AC MilaN:.
اگه از بازی های دو بعدی با گرافیک هنری و تم تاریک خوشت میاد حتما بخر من قبلا رو پی سی تمومش کردم الانم توی تخفیفات شده بود 5 دلار خریدمش:D
دوست من ، منم گیم پلی بازی رو از یوتیوب دیدم . خیلی خوشم اومد . فقط مشکل اینجاست گیفت کارت ۵ دلاری اصلا نیست ، یا سه دلاریه با ده دلاری . اصلا ۵ دلاری وجود داره ؟ جایی سراغ داری من گیرم بیاد ۵ دلاری ؟

دوست من ، منم گیم پلی بازی رو از یوتیوب دیدم . خیلی خوشم اومد . فقط مشکل اینجاست گیفت کارت ۵ دلاری اصلا نیست ، یا سه دلاریه با ده دلاری . اصلا ۵ دلاری وجود داره ؟ جایی سراغ داری من گیرم بیاد ۵ دلاری ؟
نه والا فکر نکنم وجود هم داشته باشه:D
من خودم از خرید قبلیم 5 دلار اضافه داشتم اینو خریدم.

• Like
Reactions: arash_sard
بین Killzone™ Shadow Fall و Ratchet & Clank نظرتون رو میخوام اونا که بازی کردن بیشتر در موردشون توضیح بدن:D
من جفش رو بازی کردم ولی کیلزون رو بخش داستانیش فقط 1 بار تمومش کردم اما Ratchet & Clank رو دست کم 3بار رفتم و بازم میخوام ببرمش.
پیشنهاد من Ratchet & Clank هست دلیلشم محیط های فوق العاده شاد و جذاب,داستان گیرا,دشمن های متنوع,تعداد زیاد اسلحه ها با کارایی های متفاوت و از همه مهم تر طراحی مراحل بازی واقعا عالی هستش و هر مرحله توی یه سیاره جریان داره.
ویژگی دیگه هم که خیلی ازش راضیم ماموریت های فرعی بازی هست که اختیاری هستن و اگر ببریشون آیتم های خاص و بسیار بدرد بخوری بهت میده که توی بازی اصلی خیلی کارت رو راحت میکنه مثلا در حالت معمول یک دقیقه میتونی زیر اب بمونی ولی اگر یه سری ماموریت فرعی ببری بهت کپسول اکسیژن میده که هرچقدر خواستی زیر آب بمونی یا اینکه جت پگت سوختش تموم میشه ولی اگر یه سری مراحل فرعی ببری التیمیت میکنتش برات و از این دست.
در مورد کیلزونم گرافیکش خیلی بالاست ولی واس من مراحل سینگل پلیرش خیلی خسته کننده بود اما از حق نگذریم مولتی پلیر خوبی داشت هرچند الان بچه ها میگن سرورهاش خلوت شده.
بهتره همون Ratchet & Clank رو بخری :D

shadow of mordor شده 4 دلار واقعا مفته
رچت هم 8 دلار کاملا ارزشش رو داره
خیلی منتظر بودم vanishing of ethan carter تخفیف بخوره که بالاخره خورد (خیلی تعریف بازیو شنیدم و به خاطر ذغالی بودن کامپیوترم نتونستم بازیش کنم )

به نظرتون murdered ارزش تجربه کردن رو داره ؟
bound by flame چی ؟

shadow of mordor شده 4 دلار واقعا مفته
رچت هم 8 دلار کاملا ارزشش رو داره
خیلی منتظر بودم vanishing of ethan carter تخفیف بخوره که بالاخره خورد (خیلی تعریف بازیو شنیدم و به خاطر ذغالی بودن کامپیوترم نتونستم بازیش کنم )

به نظرتون murdered ارزش تجربه کردن رو داره ؟
bound by flame چی ؟
بهتره همون vanishing of ethan carter رو به خاطر اتمسفر و اهنگ پس زمینه فوق العادش بگیری.
عنوان murdered نوع سبک گیم پلیش بسیار شبیه به همین vanishing of ethan carter هست اما خیلی از لحاظ داستانی پخته تره.به نظرم اگر زبان انگلیسی خوبی داره تهیش کن که داستانش واقعا جذابه وگرنه اگر دنبال گیم پلی خاصی هستی بهتره اصلا سمتش نری چون چیزی برای اراءه نداره.
بازی bound by flame خیلی پتانسیل خوبی داره اما به نظرم شکست خوردست و تهیش به شدت سلیقه ای.من که خودم حال نکردم باهاش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or