رچت رو منم میخواستم بگیرم که همین الان یکی از دوستام گفت فیزیکی دارمش بیا ببر واسه خودت بازی کن.سریع ماشینو آتیش کردم رفتم آوردمشبلاخره به Ratchet & Clank رسیدم مد مکس هم میخواستم بگیرم ولی حس میکنم بازیش زود یکنواخت میشه
GOW 3 Remasterd هم که مفته واقعا
راستی این Lara Croft Go به خوبیه هیتمن هستش ؟ نسخه هیتمن خیلی خوب بود و قشنگ مغز آدم رو به جالش میکشید
بیا داداش:دوستان ratchet و knack ارزش داره بگیرم؟؟؟؟
نه داداش dirt خیلی بهترشه.بازی کردم که میگمدوستان برای رالی WRC6 قشنگه ؟
یا نمی ارزه ؟
مشکلات سرور نه تنها رفع نشدن، چند برابر هم شدن. من روزی حداقل ده بار لفت می خورم. سه روزه میخوام دو تا اوردر های دومنینیون را انجام بدم، اما نمیتونم چونوسط کار سرور میندازدتم بیرون. ایرانیا تو بازیم اکثرا یه سری به معنای واقعی نوبن که فقط اعصاب ادم خورد می کنن.For Honor مولتی بسیار جالبی داره و سرگرم کنندست.مشکلات سرور هم کاملا رفع شدن اگه بگیرید واقعا لذت میبرید ایرانی های داخل بازی کاملا زیادن.
سری کیلزون از سری هایی هست که من به شدت بهش علاقه دارم. اما شدو فال بازیی هست که از سطح متوسط به هیچ عنوان بالاتر نمیاد.کمپین بازی در حد 5-6 هست در بهترین حالت. مالتی پلیر هم که الان سرورها خالین و عملا غیرفعاله. ارزش خرید شدوفال به طور کلی به شدت پایینه.دوستان کیلزون چرا روی PS4 فاجعه ی قرن هست یکم توضیح میدید من از این بازی کلی خاطره دارم ?
یه بازی به شدت سلیقیه ای هست.باید خودت ویدئوهاشو ببینی.نقدهاشم بخونی شاید به نتیجه ای رسیدی.بازی MAD MAX چطوره ؟ ارزش خرید داره؟
اگه طرفدار سری کیلزون هستی به شخصه توصیه میکنم به هیچ عنوان نسخه ی آخری رو بازی نکنی. کیلزون2 رو بالای 6بار تمومش کردم ولی این نسخه رو به زور یکبار! خواستن یه تکونی به سری بدن(تغییر محیط بازی، گان پلی، المان های بازی، نوع روایت داستان و...) اما عملن خراب کردن! گرافیک بازی هم زیبا نیست واز لحاظ فنی مشکلاتی داره!دوستان کیلزون چرا روی PS4 فاجعه ی قرن هست یکم توضیح میدید من از این بازی کلی خاطره دارم ?
اگر 40 گیگ بازی 7 دلار نیارزه که باید در شرکت سازنده اش رو گل گرفت!!!
مرسی mad max و middle- earth و rachet&clank رو گرفتممد مکس خیلی سلیقه ای هست شخصا خیلی به نظرم قشنگه حتما بگیریدش قیمت عالی شده