آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

سلام به همه دوستان
کسی میدونه چرا driveclub bikes standalone رو نمیشه خرید؟

View attachment 76836
اینم یکی از کارهای عجیب سونی هستش.driveclub bike دو نسخه است.یکی stand alone و دیگری نسخه ی همراه درایوکلاب اصلی که expansion هست.نسخه stand alone بدون درایوکلاب اصلی نصب میشه و اگر شما داریوکلاب اصلی رو داشته باشید نمیتونید بخریدش:|کسایی مثل من و شما که داریوکلاب اصلی رو داریم باید بریم داخل بازی و همون نسخه expansion رو بخریم(که البته تخفیف نداره و همون 15 دلار هستش)
خود من میخواستم این stand alone رو بگیرم ولی در کمال تعجب دیدم که نمیشه.~X(

اینم یکی از کارهای عجیب سونی هستش.driveclub bike دو نسخه است.یکی stand alone و دیگری نسخه ی همراه درایوکلاب اصلی که expansion هست.نسخه stand alone بدون درایوکلاب اصلی نصب میشه و اگر شما داریوکلاب اصلی رو داشته باشید نمیتونید بخریدش:|کسایی مثل من و شما که داریوکلاب اصلی رو داریم باید بریم داخل بازی و همون نسخه expansion رو بخریم(که البته تخفیف نداره و همون 15 دلار هستش)
خود من میخواستم این stand alone رو بگیرم ولی در کمال تعجب دیدم که نمیشه.~X(
من نمی دونم این سونی جونش بالا میاد یه دوزار تخفیف بزنه سر این اکسپنشن درایوکلاب . لامصب از روز انتشارش تا حالا یه سنت تخفیف نخورده.

• Like
Reactions: BitsandBytes
بنظرم اگه دنبال یک تجربه جدید تو مناظر محیط بازی هستین ، MAD MAX یک تجربه تکرار نشدنی براتون داره

شاید باورتون نشه من مجبور شدم برا پلاتش 3 بار در هر سری 50 ساعت بازی رو تموم کنم
ولی لحظه به لحظش لذت بردم ولی حوصله بعضی های کوتاه هم ندارم حتی 2 سری تمومشون کنم

این نظر شخصی بود ، بهتره خودتون ببینین چیه

+ اینکه
اگه میخواید جیگرتون کباب بشه تخفیفات PS3 هم ببینین :D

تخفيفاي ps3 و ويتا تخفيف نيست ! دزديه ! حتي با فكر خريدن همچين بازيايي با اين قيمت ها عذاب وجدان گرفتم

بشر عجب تخفيفاتي ... ساعت يك شب تخفيفات رو دوستم نشونم داد به خاطرش همون لحظه سريع يه كارت ٥٠ تايي گرفتم
الان موندم چي بخرم ! ١٠٠ دلارم كمه براي تخفيف اين سري
فعلا كه من رچت رو گرفتم دوستم ميدل ارث رو

.......
اين تخفيفاي ميان سال فقط همين هفته است يه هفته ديگه هم تخفيفاي جديد دارم ؟
اگه نداريم كه والت رو تخليه كنم تا بلك فرايدي

آخرین ویرایش:
دوستانی که میخوان driveclub bike رو بگیرن ولی به دلیل داشتن نسخه اصلی واسشون unavaliable هست،برن یه اکانت ریجن 1 دیگه بسازن و بازی رو از طریق اون اکانت بخرن.

• Like
Reactions: voldmort
چرا سونی یه تخفیف به این iNFAMOUS: SS نمیزنه لامصب از همون زمانی که یادمه 20 دلار بوده تخفیفم نمیخوره.
والا بازی که تا الان بارها تخفیف خورده ولی نکته تعجب اینجاست که از شروع سال 2017 تخفیف نخورده و دلیلشم که معلوم نیست چرا ! اما قبل 2017 هر دوهفته میخورد

چرا سونی یه تخفیف به این iNFAMOUS: SS نمیزنه لامصب از همون زمانی که یادمه 20 دلار بوده تخفیفم نمیخوره.
تخفیف خورده سجاد:D
دوستان دارن اطلاعات اشتباه میدن
تو همین 2017 برا عموم به قیمت 8 دلار تخفیف خورد

40 تا دادم واسه کراش 10تا موند ته جیبم
نمیدونم چی بگیرم:|
کاش این دیابلو رو تخفیف درست حسابی میزد از اون 90 درصدی ها:))
مگه میشه gta با اون عظمتش تخفیف40 خورده اونوقت این جوجه 25/:)

• Like
Reactions: ps34
40 تا دادم واسه کراش 10تا موند ته جیبم
نمیدونم چی بگیرم:|
کاش این دیابلو رو تخفیف درست حسابی میزد از اون 90 درصدی ها:))
مگه میشه gta با اون عظمتش تخفیف40 خورده اونوقت این جوجه 25/:)
دیابلو از بازیایی هست که به شدت کم تخفیف میخوره. من خودم چند وقت پیش شد ۳۰ دلار با هر بدبختی بود گرفتم:دی

• Like
Reactions: ps34 and voldmort
تخفيفاي ps3 و ويتا تخفيف نيست ! دزديه ! حتي با فكر خريدن همچين بازيايي با اين قيمت ها عذاب وجدان گرفتم

بشر عجب تخفيفاتي ... ساعت يك شب تخفيفات رو دوستم نشونم داد به خاطرش همون لحظه سريع يه كارت ٥٠ تايي گرفتم
الان موندم چي بخرم ! ١٠٠ دلارم كمه براي تخفيف اين سري
فعلا كه من رچت رو گرفتم دوستم ميدل ارث رو

.......
اين تخفيفاي ميان سال فقط همين هفته است يه هفته ديگه هم تخفيفاي جديد دارم ؟
اگه نداريم كه والت رو تخليه كنم تا بلك فرايدي
طول زمانش دو هفته هستش زده تا 11 جولای پا برجاست

• Like
Reactions: ps34

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or