لرد که چند وقت پیش برای پلاس دارها رایگان شده بود.Lords Of The Fallen چی میدونید ازش؟ در حد رقباش هست؟!
با این قیمت یه لحظه هم شک نکن اگه بخوای فقط مراحل داستانی رو بری 30 ساعت سرگرم میشی خوشبختانه بازی اجبارت نمیکنه که حتما مخفی کاری بازی کنی میتونی اکشن هم بریچقد شکمم رو برای فلش سیل صابون زدم ولی در نهایت اپیک فیل شدم
فقط برین مقایسه کنید با تخفیفات Summer Sale استیم که از دیروز شروع شده واقعا موندم استیم چطوری با سازنده ها ساخت و پاخت میکنه که همچین تخفیفایی میزنه
---------------------------------------------
دوستان من کلا با سری متال گیر آشنایی ندارم، به نظرتون فانتوم پین رو که شده ۱۰ دلار بگیرم ؟ آنلاین هم داره؟ ممنون میشم کسی بازی کرده یه توضیحی بده
شامل ۶ نسخه میشه به علاوه ی x و انلاین نداره.به نظرتون Metal Slug Anthology ارزش خرید داره ؟ قیمتش 8 دلار شده
تا جایی که یادمه فکر نکنم تمام نسخه هاش رو بازی کرده باشم ... بعد Co Op انلاین داره یا مثل قدیم فقط آفلاینه ؟
دوست عزیز bf4 تخفیف خورده شده 7 دلار نسخه premium شده 25 دلار
سروراش شلوغه ارزش داره بگیرم؟
نسخه premium چه چیزایی بیشتر داره ازش داره 3 برابر نسخه عادی پول داد
الان داشتم تو استور میدیدم اومدم اینجا هم دیدم دارید میگید گفتم راهنمایی بگیرم
دیشبbattlefield 4 premium و hitman رو خریدم گراشتم دانلود شه ممنون از راهنماییتسلام
شرمنده دیر جواب میدم یه روز در میون خونه هستم
ببین علاوه بر مپهای جدید، یه سری اسلحه خوب هم هست که باز میشن و بعضیهاشون اصلا توی نسخه معمولی باز نمیشه، بعضی هاشم باید خیلی خیلی بازی کنی تا باز شن
آنلاینش خیلی شلوغه، همین حالا سرووهای 64 نفری و 32 نفری توی TDM شلوغه! TDM 32 نفری باید تجربه کنی
میگم تویه نسخه Bf4 قسمت آنلاینش با نسخه ps3 فرق میکنه ؟ یادمه هر قسمت آنلاینش شلوغ تر و بزرگتر بود اما انگار مپ ها تویه آنلاین Bf4 تویه ps4 اسمال شدنسلام
شرمنده دیر جواب میدم یه روز در میون خونه هستم
ببین علاوه بر مپهای جدید، یه سری اسلحه خوب هم هست که باز میشن و بعضیهاشون اصلا توی نسخه معمولی باز نمیشه، بعضی هاشم باید خیلی خیلی بازی کنی تا باز شن
آنلاینش خیلی شلوغه، همین حالا سرووهای 64 نفری و 32 نفری توی TDM شلوغه! TDM 32 نفری باید تجربه کنی
میگم تویه نسخه Bf4 قسمت آنلاینش با نسخه ps3 فرق میکنه ؟ یادمه هر قسمت آنلاینش شلوغ تر و بزرگتر بود اما انگار مپ ها تویه آنلاین Bf4 تویه ps4 اسمال شدن
Bf3 رو نگفتم تفاوت Bf4 رو رویه PS3 و PS4 گفتممن BF3 بازی نکردم قسمت آنلایشو
Bf3 رو نگفتم تفاوت Bf4 رو رویه PS3 و PS4 گفتم
مسلما dirt بهتره.اگه بتونی صبر کنیدوستان من دنبال یک بازی رالی هستم
بنظرتون این
Sebastien Loeb Rally Evo رو بگیرم یا صبر کنم تا DiRT Rally تخفیف بخوره ؟
ممنون راهنمایی کنید